Kertokaa mulle et mitä nää on jos ei oo ufoja?

Star maan

https://www.youtube.com/watch?v=YnG2Pt9-JWQ&index=1&list=UUtHg0Cdx1PQ8xkkvnwGRMUQ


Älkää sanoko et feikki, jos sanotte niin todistakaa et normi kaduntallaaja pystyy moisiin feikkeihin. Onko noi muukalaisten aluksia vai jotain eliöitä?

Itellä tuli heti mieleen tost jakaantuvast aluksest mieleen joku ``avaruus`` solu, soluthan kopioi itseään. Ei olisi ihme että avaruudessa olisi noin isoja soljua/eliöitä.

Nuo on maapallon tyypille vähän liian kummallisen näköst ollakseen teknisiä laitteita. Mun mielest ne näyttää elävältä, ihan meduusan tyylisiä.

16

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjhhgjjhjhjhg

      Sinun kysymyksiin on vaikea vastata. Itse sain käsityksen että olet 10-12 vuotias. Ei siinä iässä pysty esittämään mitään järkeviä kysymyksiä.

      • Ei jummarra

        Juu näin on. Siinä iässä maailmakuva on aika sekaisin ja jos vielä seuraa tätä palstaa, voi kilahtaaa lopullisesti. Ei ole peikkoja , maahisia, keijuja ym., ne on elokuvien massatuotantoa ja amerikkalaista hömppää. Nykyisin netti tuhoaa nuorten ajatusmaailman kun uskotaan kaikkeen siihen sontaan mitä sieltä löytyy. Mm. SUT;n palstalla riekkuvan TST:n polla on aika sekaisin tai sitten on vaan trolli. Aina kun sekoitetaan jumala, jeesus ja ufot, on tapaus ohjattava lääkärin pakeille. Tämä samainen nic kertoo ufojen PUHUNEEN hänelle. Ei tsiisus. On moden ammattitaidottomuutta antaa nic:n jatkaa kun taas hieman ohjaavat viestit poistetaan. Yksi onneton tapaus joka otettiin jopa kontaktityöryhmään entisen puh. johtajan toimesta on todella surullinen tapaus. Mies oli olevinaan ufolaivaston komentaja ja silti hänelle annettiin järjestössä toimi joka käsitteli varsin arkoja aiheita.Miten neuvoa niitä jotka todella tarvitsevat apua jos joukossa on itse apua tarvitseva.


      • Star maan

        Heti kun skeptikkolle lyö todisteet pöytään ufoista niin ne menee shokkiin ja menee AINA henkilökohtaisuuksiin :D

        Oletteko te täällä vaan haastamassa riitaa tuntemattomien kanssa vai miksi olette täällä jos ette ufoihin usko? Melko pimeää sakkia.


    • okkigaam

      Ei tarvitse uskoa.

      n 20v sitten näin useamman kerran unta jossa seisoin, kuin kynnysmatolla jossa nousin avaruuteen. Siellä oli sellainen kuin juna, ratikan, metron vaunu letka. sisustukseltaan myös samanlainen.
      Istuin tai oikeastaan minun olisi pitänyt istua penkillä, mutta lusmuilin ja piilouduin joka kerta. Piilouduin niin oven taakse, penkkien alle ja pelkäsin. Vaunussa oli toisiakin matkustajia mutta se ei minua hetkauttanut, koska olin kauhuissani.

      Minut kuitenkin kaivettiin esiin. Sain koskea heidän ihoaan, se oli kuin pullataikinaan olisin sormeni työntänyt. Heidän kätensä oli sormien kohdalla kuin sorkat mutta taipuisat, silleen kun meidän sormet olisi V-kuviona, keskisormen ja nimettömän välissä.

      En ole laskenut kuinka monta kertaa tämä sama toistui unessa. Sen tiedän että yli 5 mutta alle 10 kertaa.
      Viimeisellä kerralla he, heistä se pomo (pidempi) sanoi: Koska pelkäät vielä noin paljon, laitamme sinuun merkin jotta uskoisit tämän olevan totta. Hän kosketti niskakuoppaani. Millään kerralla en muista miten palasin. mUtta tyytyväinen olin herätessäni.
      Unohdin koko asian kunnes menin leikkauttamaan hiukseni tutulle. Hän kiljaisi ja karjasi: Herran Jumala mikä sulla on niskassa? Kysyin miten niin, sillä muistin samalla kokemani. Hän kuvaili sen olevan kuin poltettu ympyrän reunat. Halkaisia n 3cm. Sanoin vain että anna olla.
      Tämän jälkeen jälleen unohdin koko asian. Kunnes olimme postituksessa noin vajaata vuotta myöhemmin.
      Tuli puhetta UFOista ja kerroin unestani kuten tässäkin. Näytin vielä niskani ja se merkki oli siellä sillon vielä.
      Harmittaa että ei juolahtanut mieleen ottaa kuvaa.
      Tämä kaikki kertomani on minulle totta. Katsoessani äsken tuota kuvaa tuli se kuvailemani vaunujono mieleen. Ja melkein meinasi kutrit suoristua.

      Jotain tuolla jossain on mistä emme tiedä. Eikä meidän anneta tietää. Vedotaan vaikka " Kansalliseen turvallisuuteen" Tietty on niitä jotka sitten täyttää polkonsa kanssa mielisairaan plk.
      Ihan vapaasti saatte nauraa, silti sanon. Oottakaahan jos itse joudutte kokemaan samaa, niin mieli muuttuu.
      maagikko

    • Samara EX

      Itse olen fyysisellä tasolla päivätietoisuudessa tavannut heitä useamman kymmenen kertaa, sekä myös ylifyysisellä tasolla. Voi kun ihmiskunta ylipäätään vain tietäisi, mutta se vain nukkuu sikeästi päiväuntaan, joten ei viitsi hirveästi häiritä heidän päiväunia. Nimimerkille "Star maan" haluaisin sen verran sanoa, että älä koskaan luovu totuuden etsimisestä, sillä olet oikealla tiellä!

      • Star maan

        Kiitos mielenkiintoisesta viestistäsi. olisi todella mukava jutella. Saanko udella että minkälaisia/näkösiä ne on joita olet tavannut? Miksi he eivät pelasta maapalloa vaikka he ovat ilmeisesti kehittyneempiä kuin me (koska he hallitsevat tähtienvälisen matkailun) ?


    • Labrantti

      Tallenne on luultavasti otettu mikroskoopin näytöltä.

      Tutun näköstä ainakin mulle.

      • Star maan

        Ai on? Toi ois todennäkösempi selitys ku se et noi ois humiksien aluksii tai eliöit. Ite oon pitäny tota jäbää luotettavana mut viestis jälkeen on vähän kiikun kaakun.


    • Ei tietenkää feko

      ei oo feikki, koska nykyään youtube videot on fakta näyttöö jos haluaa toristaa jotain

      • Star maan

        Todista et toi on feikki, äläkä vaa huutele. Jokaiseen videoon voi huutaa et feikki, mut sil ei oo mitää painoarvoo ellei todista tai ees perustele et miks olis feikki.


      • kari60
        Star maan kirjoitti:

        Todista et toi on feikki, äläkä vaa huutele. Jokaiseen videoon voi huutaa et feikki, mut sil ei oo mitää painoarvoo ellei todista tai ees perustele et miks olis feikki.

        iha< sama


      • kjghjkkkg
        Star maan kirjoitti:

        Todista et toi on feikki, äläkä vaa huutele. Jokaiseen videoon voi huutaa et feikki, mut sil ei oo mitää painoarvoo ellei todista tai ees perustele et miks olis feikki.

        Feikkivideoista on lukemattomia todisteita mutta missä on video joka on todistettavasti otettu alienin aluksesta?


      • replyn nakkaan
        Star maan kirjoitti:

        Todista et toi on feikki, äläkä vaa huutele. Jokaiseen videoon voi huutaa et feikki, mut sil ei oo mitää painoarvoo ellei todista tai ees perustele et miks olis feikki.

        ei vaan nimenomaan yotube videot on ihan eri todiste tasolla ny kun ne kelpaa myös tossa ukraina hässäkässä korkeimmille viranomaisille,kaikille ihmisille jne jne faktaksi.. eli youtube videot on täyttä faktaa kunnes toisin toristetaan


    • blahhhhHH

      En ymmärrä yhtään, mitä tekemistä jollain valopallolla on muka avaruusolentojen kanssa. Hohhoijaa taas..

      Mua aina jaksaa naurattaa parin ateistikaverin viisastelu siitä, etteivät usko Jumalaan.. mutta sitten pitävät mahdollisuutena älykkään avaruusolentojen olemassaolon ja voisivat tulla tänne.. jooh, niin varmaan :D Uskon enemmän jopa joulupukkiin.

      • Staar maan

        Luulet ihmisrodusta liikoja jos kuvittelet että ihminen on maailmankaikkeuden älykkäin rotu. Se olisi loputtomassa tai ainakin lähes loputtomassa avaruudessa mahdottomuus, tai on sille laskettu matemaattinen mahdollisuus mutta se oli olemattoman pieni. Hämärää että pyörit ufo palstalla jos et usko ufoihin. Sama kun minä pyörisin menninkäisiin liittyvillä palstoilla ja vielä kommentoisin sinne. Saisin olla aika pihal.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe