Inttimuistoja Cheekistä

Spede-Matti Epsanja

Millainen oli tämä reservin kersantti inttiaijkana? Bilettikö iltalomilla? Montako tyttöystävää siviilissä? Millaisella superautolla kulki lomille? Pistikö sotilaskodissa rahaa ns. haiseen munkkiin ja kolikkopeliin? Oliko oma pistooli mukana?

"Hyvää huomenta alokkaat!"
"Hyvää huomenta JHT - kuka muu muka!"

Oliko kova Taistelija; Cheek ja Rambo ovat hyviä kavereita?

126

3232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2 kakkosta

      Cheek oli sivari ja neuvolassa 12 kk Essin kanssa.

      • Vekara rules

        toimi 12 kk sotkurakettina Vekaranjärvellä. Oli tooosi tehokas tiskari ja muistan kun toi minulle vanhentuneen munkin ilmatteks palattuani rättiväsyneenä sissijotokselta. Toimi myös B-miesten perunankuorimateamin päällikkönä ja saikin siitä ansiostaan kersantin natsat kotiutettaessa.


    • Esko-Matti Loiri

      Cheek oli tosi reilu, mutta vaativa johtaja. Cooperissa 4750m. Virka-aputehtävissä sammutti yksin kaksi metsäpaloa ja löysi samalla eksyneen vanhuksen. Ainoana laskuvarjojoukkojen sotilaana Suomessa omaa laivaston ylimatruusin sotilasarvon ja myös johtanut tykistöpatteria kovapanosammunnoissa.

    • upseeri ja herasmies

      Keekillä oli hieno valkoinen hevonen, sellainen kuumaverinen arabialainen, ja rähinäremmi. Sillä oli myös sotilaspalvelija, joka hoiti pollen ja blingblingit kondikseen. Oli se Keekki komea näky silloin inttiaikana koppalakissa, mustissa nahkasaappaissa ja pussihousuissa, joissa oli punaiset reväärit.

      Hänellä oli tapana miehet marssimaan räpin tahtiin ja sotaharjoituksissa hän hyökkäsi sapeli tanassa hevosen selässä vihollista kohti aina ensimmäisenä joukkojensa edessä. Kerran hän vangitsi kokonaisen viholliskomppanian loppusotaharjoituksessa huutamalla, että "Sokka irti!" Siitä tuli tunnustuksena Suomen valkoisen ritarikunnan ritariristi vaahteranlehtineen seuraavana Itsenäisyyspäivänä, mutta siitä ei uutisoitu mediassa lainkaan.

      Juu upseerikerholla hän lounasti ja iltaisin kävi siellä pelaamassa biljardia sekä saattoi juoda yhden konjakinkin. Ei mitään halpaa brandyä vaan parasta ranskalaista tietysti kuubalaisen sikaarin kera. Varuskunnan päivystäjän tehtäviin kuului Keekin kuljettajana toimiminen, koska hevoselle kuului lakisääteinen yölepo, mutta päivystäjälle ei. Mikään muuta autoa ei kelpuuttu kuin puolustusvoimien komentajan virka-auto, sellainen iso musta limousine-Mersu. Niinpä toiseksi ylin päällikkö sai kulkea työmatkansa tavallisella petrooli-Saabilla tai julkisilla. Taisipa päivystäjä joskus aamulla kuljettaa upseerien kasarmilta virka-autolla jonkun nätin missin, meikit naamalle levinneenä ja rikkinäisissä sukkahousuissa, takaisin kaupungille yleiseen kiertoon.

      Harva alokas on ylennetty heti ensimmäisen palvelusviikon jälkeen alikapteeniksi, mutta toden totta hänet on eikä suotta. Ehkä joskus koko totuus isänmaan palveluksesta paljastuu esimerkiksi kirjan muodossa, mutta aika paljon on määrätty salassa pidettäväksi kun kyse on valtiosalaisuuksista.

    • köyhä laulaja

      Keekki pakoilee miehisiä velvollisuuksia niin intin kuin naistenkin suhteen. Mikä tuossa olmissa viehättää?

      • .......

        Otappas ne homolasit pois päästä, näkisit vähän paremmin.


    • eräs totuudentorvi

      Kuulemma Cheekki, ainoana tosi hyvän englanninkielen omaavana erikoisupseerina, on käynyt taistelukouluttamassa mm. Texas Rangers-joukkoja Yhdysvalloissa ja Brittien SAS-joukkoja. Saadun tiedon mukaan koulutuksesta on ollut niin paljon hyötyä mm. aavikkosodankäynnissä Afganistanissa, että sen ansiosta Suomelle myytiin muutama Hornet-hävittäjän harjoitusohjus. Ao. maiden tiedustelu- ja vastavakoilujoukotkin ovat olleet tosi hyvillään Cheekin heille neuvomista kuulustelutekniikoista. Nimittäin terrorismista epäillyt muhamettilaiset ovat olleet halukkaampia tiedonantajia kun heille on soitettu Cheekin räppibiisejä kidutusmenetelmien sijaan. Näin Jenkitkin ovat välttyneet kuljettamasta kiinniotettuja Guantanamoon, joka tullaan muuttamaan uusiokäyttöön lomakohteeksi. Jenkeillä olisi ollut tarjolla everstin vakanssi, mutta se ei kelvannut kun "Vain elämää" -ohjelman kuvaukset veivät kaiken liikenevän ajan ja mielenkiinnon. Britit yrittivät pistää paremmaksi tarjoamalla hänelle Kuninkaallisissa ilmavoimissa helikopterilentäjän hommia prinssi William kakkoskuskinaan eikä sekään kiinnostanut em. ymmärrettävistä syistä.

    • 5+1

      Hornet-lentäjänä on ollut.

    • suppo-seppo

      Viipyi persetarkastuksessa epäilyttävän kauan.

    • mikä hitto on tuossa

      taas totta ja valetta ? kummaa huutoo teiltä! Eiks joku vois kertoo oikein mikä tilanne on, oli?
      Läppä loppui nyt! JA SE SUURIN KATEUS!

    • ....

      Cheek on alfauros, jonka asemaa eivät aivottomat horjuta :)

    • HOMOJEN HOMMAA

      tarkoitat kai HINTTIMUISTOJA CHEEKISTÄ

    • ....

      Googlaa mitä alfauros tarkoittaa :)

      • Töölön tyttö

        Googlaa cheek ja hame.


    • ....

      Sanotaan, että ihmisellä ja apinalla on yhteinen kantamuoto. Olisiko hienotunteisuudessa jätetty tuomatta julki, että on olemassa myös ihmisapinoita, joiden aivot sijaitsevat jossakin muualla kuin aivokopassa. 'Kommenttien' lukeminen kyllä vahvistaa oletusta.

    • rasvamahaisilla

      kaljamahoilla, jotka eivät saa naisia itkemällään vituttaa Cheekin kaltaiset
      komeat, treenatut TOSI miehet. Paskalle ja vanhalle viinalle haisevat tyhjätaskut
      ovat eniten äänessä. Aloittakaa kuntosali, laihduttakaa, lopettakaa kaljan ja kessun vetäminen. TEHKÄÄ JOTAIN. Ei tarvitsisi kadehtia muita.

      • Spede-Matti Loiri

        On Cheekkikin vetänyt kessua. Meinaan armeijassa (naisille - joita en siis tunne yhtään - selitykseksi: kessu = kersantti; puolustusvoimien aliupseeristoon kuuluva sotilasarvo alikersantin ja Chekikkin... korjaan: ylikersantin välissä).


    • Spede-Matti Loiri

      mutta Cheek on homo. Sen taas uskoo kaikki.

    • Sen pituinen se

      Cheekki on yksi niistä harvoista ja valituista suomalaismiehistä, jotka ovat käyneet kolme aselajia varusmiespalveluksensa aikana. Laivaston taistelusukeltajakoulutuksensa lisäksi, hän on laskuvarjojääkäri ja panssariprikaatin varusmiesjohtaja. Kerran hän lähti puntikselle ajamalla tankin varuskunnan aidan läpi yöllä eikä jäänyt edes kiinni, kun hän hyppäsi laskuvarjolla 10 000 kilometrin vapaapudotuksen jälkeen suoraan seuraavan aamun vahvuuslaskennassa takariviin. Naisiin kuulemma piti päästä ja se vosu oli joku tunnettu missi tai huippumalli. Kukaan ei pannut merkille, miksi Cheekillä on avonainen laskuvarjo selkään kiinnitettynä kun hän marssi osaston perässä varuskuntaruokalaan aamiaiselle. Se Panther-panssarivaunu jäi tankki tyhjänä sinne nelostien varteen ruostumaan muistomerkiksi eikä sitä kukaan ole kaivannut sen koommin. Siinä on ollut sumplimista eri aselajien kesken kun on ollut päällekkäisyyksiä ja välillä on voinut käydä niin, että univormu on ollut väärästä aselajista. Se ongelma oli ratkaistu pääesikunnan toimesta niin, että hän sai pitää alikapteeniluutnantin vermeitä kaikissa aselajeissa. Ne pussihousut olivat olleet vähän hankalat varsinkin taistelusukeltajan hommissa, joten armeijan kalsareiden sijasta sai käyttää alusasuna taistelusukeltajan kumipukua. S e suojasi kolhuilta ja mustelmilta panssarimies, laskuvarjojääkäri ja taistelusukeltaja hommissa, mutta oli kesällä ihan pirun hiostava asu. Varusmiespalveluksensa jälkeen Cheekki otti pestin Ranskan muukalaislegioonaan ja kävi pistämässä vähän rättipäitä lakoon jollain aavikolla. Siitä ei ole paljoa huudeltu, mutta joku muistelmateos siitä tulee sitten joskus Cheekin räppäriuran 50 vuotisjuhlakiertueen yhteydessä. Matti ja Teppo jäävät vielä kyllä kakkokseksi 45 -vuotisjuhlakiertueellaan. Kun vasemmistoräppärit kunnostautuvat lähinnä sivaripalveluksilla ja vapautuksillaan, täällä näköjään haukutaan isänmaallista miestä ihan kommarimalliin. Harva vasemmistoräppäri tuskin saa stadionin täyteen väkeä kahtena iltana. Repikää siitä solvaajat!

      • Tavja L

        Oikeasti te tumputitte toisianne Keekin kanssa sipa-poikien koulutuskeskuksessa Lapinjärvellä.


      • Pitkästä aikaa

        Hauska tappaa vanha tuttu. :)

        Kirjotteletko vielä niitä breikkaus- ja kuulentojuttuja? Ne oli hyviä.


      • pieni tarkennus

        unohdit mainita Katri-Helenan mukanaolon tuolla 10-000 metrin korkeudesta tapahtuneella hypyllä. Oli siis tandemhyppy.


    • Spede-Matti Loiri

      Varusmies ei voi johtaa (panssari)prikaatia. Muuten olisi uskottava tarina.

      • Johan on Markkinat

        Pieniä epätarkkuuksia vaan komentosuhteissa. Se taisikin olla pelkkä panssarirykmentti vaan, mutta tosi monta tankkia silti.


    • niin se vaan meneee

      Tämäkin tähdenlento on todennäköisesti parin vuoden päästä ohi...

    • timantitonikuisiAAAA

      Ei sillä ainakaan mulle oo väliä, mikä mies tää oikeesti on, kunhan se kertois asian avoimesti. Ihan naurattaa ja säälittää samalla kertaa, kun se esittää niin naistenmiestä...

    • Cheek - tosimies :)

      Eihän Cheek ole homo. Hänellähän on ollut jo vuosia on / off -suhde tämän Susannan kanssa. Onko homot niin halukkaita ottamaan Cheekin joukkoonsa, että valehtelevat, kuten tällä palstalla ilmenee? Keksikää nyt joku vakuuttavampi vaihtoehto!

    • Dannyn jalanjäljillä

      Kyllä Cheek räppää hoodeilla vielä seitsemänkymppisenäkin taustatanssijoiden (tanssityttöjä) kera ja valloittaa Kiinan siinä välissä.

    • jurgesfadaseasdsad

      Cheek ei osaa laulaa tippaakaan..muutenkin karismaa tasan nolla..räppi on lasten ja junttien musiikkia..

      • toverin turinaa

        Taas yksi vasemmistoräppärin mielipide, kenenkään ei kannata noteerata tuollaista poliittisesti värittynyttä vasuripropagandaa. Ainoita räppäreitä saisi olla vaan ne, jotka saavat Arhinmäen julkisen hyväksynnän.


    • Saa herätä

      Vasurit ovat lisäksi ajasta jäljessä. Rapissä, niin kuin muussakin musiikissa on eri suuntauksia ja heidän aivotoimintansa kykenee käsittelemään vain yhtä vaihtoehtoa. Vasurit ... herätys, herätys, herätys...
      Minä annan teille siihen luvan, jos ette muuten uskalla.

    • ygt5rf4edw

      Kuka muu muka kuin poski ja poskisolistin homokaverit kirjoittelevat räpistä ja puolueista, sekä politiikasta samaan aikaan..?

      Mä meen stokkal, ostan kledjui, pamlaan stadii, vaikka mie oo lahen junttei, en nostele punttei.

      Tykkään poseeraa kuin neidit, mut hei unohtakaa mut arvon ladyt.

      Poski...

      • Mietiskelijä

        Kyllä se kateus loistaa näistä teksteistä! Kun suomalainen mies on hyväkäytöksinen ja hyvin pukeutuva, niin pakkohan sen on olla b-rapun mies??!! Lähinnä mietityttää, miten täydellinen sen naisen on oltava, jonka Cheek kelpuuttaa. Hän kun tuntuu olevan perfektionisti.


    • ikuisiAAAAAAAAAAAAAA

      Mä olen heteronainen, enkä tykkää Keekistä enkä räpistä.

    • Ajatusleikkiä

      Luulen, että naisen pitää olla rakas Cheekille. Siis ensimmäinen ja viimeinen ehto, rakas. Luulen, että Cheekillä on hyvin voimakas tunne-elämä ja hän tietää mitä rakkaus on.
      Cheekin etu on se, että hän on perfektionisti. Se näkyy työn laatuna. Perfektionistina ja rakastuneena Cheek varmaankin stailaisi naisensa ulkomuodon haluamakseen :D ja takuutyylitajuisena.

      • GayRadar

        Tämä keskustelu herättää myötähäpeää. Siis vasta "Vain elämää sarjaa" seuratessani ymmärsin nämä naisseikkailujutut ja ihme pönötyksen. Kaikki ilmeet, eleet, naismainen käytös viittasivat selkeään gay-mieheen! Jotenkin säälittää, että nuoren miehen täytyy ylläpitää tuollaista kaksoisroolia.Sen täytyy olla raskasta. Samalla se on yleisön aliarvioimista. Miksi Keekki ei voi vain olla oma itsensä ja lopettaa ns. naistenmiehenä esiintymisen. Olisi varmasti suuri helpotus hänelle itselleenkin!! Ei fanit jätä, voi tulla jopa lisääkin ( jos mahdollista ), kun lopettaa teeskentelyn! Päätös on toki Jaren itse tehtävä..


    • trgfeds

      Mee poski jo nukkumaan, älä kehu itseäsi. Ilman vain elämää sarjaa ja ovelaa tuotantoyhtiötä ja managereja olisit edelleen se newö-höört. Sun paskaräppiä on perseestä.

    • Iik ... minäkö Cheek

      Luulitko minua Cheekiksi?
      Otan tämän kunniana itselleni :)
      Kehitä kuitenkin hieman arviointikykyäsi, ettet jatkossa mokaa tämän asian tiimoilta ... jooko :)

    • 1+1

      Cheek on upseeri ja herrasmies. Nimittäin hän sai jo alokasaikana mm. ammuttua kaikki valiot pistoolilla ja kiväärillä, voitti juoksu- ja suunnistuskilpailun sekä hiihdon. Siitä hyvästä hänelle myönnettiin kolmen viikon kuntsarit ja valtion auto käytöön. Sellainen vihreä Humwee se taisi olla keltaisilla kilvillä. Sotilasvalan jälkeen hänet hyväksyttiin pääsykokeiden ohi suoraan kadettikouluun, joka sujui enimmäkseen räppäillessä, ja nykyisin hän taitaa olla siirtynyt reservissä soittokuntaan. Jäähallikeikka lasketaan nykyisin kertausharjoituspäiviksi, kuten lentämällä tehdyt keikka- ja kuvausmatkat, kun niihin liittyyy valtakunnan ilmatilan valvontaa ja ilmavoimiemme avustamista. Näin ollen seuraavana Itsenäisyyspäivänä hänelle taitaa olla luvassa joko everstiluutnantin jämät tai I luokan rautaristi tai jopa molemmat.

      • #Kutsu mua

        Vieläkö joku uskoo näitä tekstejä lukiessaan, että kiusaaminen saadaan koskaan loppumaan? Hävetkää, kakarat! Jos olette aikuisia, haistakaa paska!


      • Pitkästä aikaa

        Hei, et tainnut huomata kun jo moikkasin? Vai oletko ylpistynyt? :)

        "Hauska tappaa vanha tuttu. :)

        Kirjotteletko vielä niitä breikkaus- ja kuulentojuttuja? Ne oli hyviä."


    • Aivot ensin

      Homot näkevät jokaisessa vastaantulevassa miehessä potentiaalisen homon. Seksi on heille niin tärkeää.

      • Kaikki kukat kukkima

        Tää on niin totta kuin olla ja voi! Miehet, jotka ovat karismaattisia ja pitävät itsestään huolta, ajatellaan heti homoksi. Sama asia naisissa, jos on viehättävä nainen, niin miesten lisäksi naisten päät kääntyy. Ihan ok katsoa, mutta kerrotaan "totuutena", ei kivaa


      • voi teitä pieniä
        Kaikki kukat kukkima kirjoitti:

        Tää on niin totta kuin olla ja voi! Miehet, jotka ovat karismaattisia ja pitävät itsestään huolta, ajatellaan heti homoksi. Sama asia naisissa, jos on viehättävä nainen, niin miesten lisäksi naisten päät kääntyy. Ihan ok katsoa, mutta kerrotaan "totuutena", ei kivaa

        Mikä viittaa karismaattisuuteen? Tuotantoyhtiön stailaama täysin persoonaton ulkomuotoko?

        Pikemminkin Keekin suuri suosio kertoo nyky-yhteiskunnan arvojen pinnallisuudesta, amerikkalaistumisesta eli kokoomuslaisesta "menestyjien" ihannoinnista.


    • voi teitä pieniä

      "....Luulen, että Cheekillä on hyvin voimakas tunne-elämä ja hän tietää mitä rakkaus on....Perfektionistina ja rakastuneena Cheek varmaankin stailaisi naisensa ulkomuodon haluamakseen :D ja takuutyylitajuisena......"

      Mikä viittaa voimakkaaseen tunnee-lämään? Tuotantoyhtiön stailaama täysin persoonaton ulkomuotoko?

      Miksi joku naiseen rakastunut mies "stailaisi naisensa ulkomuodon haluamakseen". Silloinhan tuo mies hakisi vain ulkoista atriibuuttia eli jatketta omalle egolleen. Sellainen ei ole rakkautta.

      • Live and let live

        Annetaan Keekin nyt rauhassa löytää itsensä. Jos haluaa elää lopun elämäänsä kaapissa, niin suotakoon sekin. Kun on lähtenyt tolle "100 muijaa päivässä" linjalle, niin vaatiihan nöyryyttä myöntää, ettei ole koskaan ollut edes kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta. Toisaalta, Keekkihän on sanonut, että artisti-Cheek ja Jare ovat kaksi eri tyyppiä. Meille faneille on aivan sama, onko gay vai ei. Valheessa eläminen on kuitenkin äärettömän raskasta. Haluamme kuitenkin vain niin Cheekin kuin Jaren & hänen läheistensä parasta. Täällä keskustelupalstalla kirjoitusten sävy ilkeä, katkera ja kateellinen. Kertoneeko siitä, miten huonosti ihmiset todella voivat?!


    • Tutustu ja tiedä

      Miten ulkonäkö ja tunne-elämä liittyvät toisiinsa?
      Jos minä olisin kaunis, älykäs ja stailattu, niin siitäkö seuraisi, että olisin tunne-elämältäni laimea? Osalla ihmisistä on laaja-alaisesti hyvin tasokkaita ominaisuuksia. Ominaisuuksilla tarkoitan laajasti ihmisessä olevia eri osa-alueita. Ja tavikset eivät ole tätä kaikkea.
      Cheekin tunne-elämän voimakkuuden kertoo hänen lyriikkansa. Voit tutustua niihin. Niitä on yli sata.

      • Tähtipölyä

        Älä nyt yritä olla älykkäämpi kuin olet! Ihan tavis lahtelainen se Cheekkikin ollut ja on. Koko tähtikulttuuri perustuu siihen, että ihmisellä on karismaa, poikkeuksellista lahjakkuutta jollain alalla ja että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. ( = vähän tuuriakin ) Hyvä ulkonäkö edesauttaa, mutta ei yksistään riitä, sitten vain työtä, työtä ja työtä uskomansa asian eteen. Tähdenlentoja tulee ja menee; jos neste nousee päähän, se on äkkiä tack adjö, mutta nöyrällä asenteella ja itsensä jatkuvalla kehittämisellä voi "tähtitaivaalle" jäädä pidemmäksikin aikaa tuikkimaan :) Viihdekulttuuri on raakaa bisnestä, ei siinä liikaa jää tunteilulle aikaa, jos haluaa pärjätä.


      • Totuus ja tieto

        Cheekin lyriikat ovat perseestä, kuin joku ala-astelaisen kirjoittamaa sontaa. Eikä Cheekkiä voi sanoa mitenkään erityisen komeaksi..äänikin on alle keskitasoa.


      • Epsanjassa VainElämä
        Tähtipölyä kirjoitti:

        Älä nyt yritä olla älykkäämpi kuin olet! Ihan tavis lahtelainen se Cheekkikin ollut ja on. Koko tähtikulttuuri perustuu siihen, että ihmisellä on karismaa, poikkeuksellista lahjakkuutta jollain alalla ja että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. ( = vähän tuuriakin ) Hyvä ulkonäkö edesauttaa, mutta ei yksistään riitä, sitten vain työtä, työtä ja työtä uskomansa asian eteen. Tähdenlentoja tulee ja menee; jos neste nousee päähän, se on äkkiä tack adjö, mutta nöyrällä asenteella ja itsensä jatkuvalla kehittämisellä voi "tähtitaivaalle" jäädä pidemmäksikin aikaa tuikkimaan :) Viihdekulttuuri on raakaa bisnestä, ei siinä liikaa jää tunteilulle aikaa, jos haluaa pärjätä.

        Harrastiko Cheeki intissä itsensä jatkuvaa kehittämistä? Vai oliko kaveri punkassa mukana?


      • Ekonomiksi?
        Tähtipölyä kirjoitti:

        Älä nyt yritä olla älykkäämpi kuin olet! Ihan tavis lahtelainen se Cheekkikin ollut ja on. Koko tähtikulttuuri perustuu siihen, että ihmisellä on karismaa, poikkeuksellista lahjakkuutta jollain alalla ja että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. ( = vähän tuuriakin ) Hyvä ulkonäkö edesauttaa, mutta ei yksistään riitä, sitten vain työtä, työtä ja työtä uskomansa asian eteen. Tähdenlentoja tulee ja menee; jos neste nousee päähän, se on äkkiä tack adjö, mutta nöyrällä asenteella ja itsensä jatkuvalla kehittämisellä voi "tähtitaivaalle" jäädä pidemmäksikin aikaa tuikkimaan :) Viihdekulttuuri on raakaa bisnestä, ei siinä liikaa jää tunteilulle aikaa, jos haluaa pärjätä.

        Kuuleppas Tähtipölyä ... Cheek ei ole mikään tavis, kun arvioidaan hänen kykyisyyttään. Hän on keskimääräistä lahjakkaampi mies. Toivon, että hän ottaisi vaikkapa harrastuksekseen ekonomiksi opiskelun. Hänellä on siihen mahdollisuus, jos haluaisi.


      • Pölyttynyt tähti
        Ekonomiksi? kirjoitti:

        Kuuleppas Tähtipölyä ... Cheek ei ole mikään tavis, kun arvioidaan hänen kykyisyyttään. Hän on keskimääräistä lahjakkaampi mies. Toivon, että hän ottaisi vaikkapa harrastuksekseen ekonomiksi opiskelun. Hänellä on siihen mahdollisuus, jos haluaisi.

        Kusella ja paskalla käy, kuten sinäkin . Tavis on, vaikka toista kait itsestään luulee, reppana!


      • Satu meni saunaan
        Epsanjassa VainElämä kirjoitti:

        Harrastiko Cheeki intissä itsensä jatkuvaa kehittämistä? Vai oliko kaveri punkassa mukana?

        Ootko jäänyt vaille äitin tissiä, kun sua tommoset asiat kiinnostaa? Ehkä sun kannattais myös kehittää itseäs, niin ei tarvitsisi olla kadehtimassa Keekkiä. Ukkonoalla ei vielä saa kahta stadionia täyteen.


      • Ravinnoks'
        Pölyttynyt tähti kirjoitti:

        Kusella ja paskalla käy, kuten sinäkin . Tavis on, vaikka toista kait itsestään luulee, reppana!

        Sinä käyt siis noilla aineilla. Enpä siis ihmettele kirjoitustasi, 'Pölyttynyt tähti'.


      • Vesalle Poskea
        Epsanjassa VainElämä kirjoitti:

        Harrastiko Cheeki intissä itsensä jatkuvaa kehittämistä? Vai oliko kaveri punkassa mukana?

        Onko Poski käynyt Tuurissa ostoksilla?


      • Puhe mistä puute
        Vesalle Poskea kirjoitti:

        Onko Poski käynyt Tuurissa ostoksilla?

        Oliko sokka irti, kun itse kauppiaan kanssa kuhertelitte kolmisteen! Joko selfie on instassa?


      • Tulppa kiinni
        Ravinnoks' kirjoitti:

        Sinä käyt siis noilla aineilla. Enpä siis ihmettele kirjoitustasi, 'Pölyttynyt tähti'.

        Ehkä Keekin eritteet menee Diorin vaippoihin, kun on niin hiano miäs, ettei varmaan edes pasko, käy vain pisulla. Krooninen ummetuskaan ei hyväksi?


    • Oikeasti lähelle

      '... stailaisi naisen ulkomuotoa haluamakseen ...'
      Ei ainut vaihtoehto tuossa ole se, että tekee naisestaan itsensä jatkeen. Päinvastoin, fiksu nainen menisi stailaukseen mielellään mukaan, sillä Cheekillä on erittäin hyvä tyylitaju. Molemmat hyötyisivät :) Ja sehän olisi mitä suurinta läheisyyttä, että tulisi oikeasti lähelle.

      • Stylisti stailaa

        Pumpattava Barbara kaipaa kohennusta. Keekki voisi sen stailata . Siinä olisikin uusi menestystuote. Näköjään täällä fiksujakin pyörii.


    • BUUUUAAAHHHHH

      Lyriikkaa suoraan tunne-elämän voimakkuuden asteelta 100:

      "Digaan tyttöi, tyttöi, tyttöi, tyttöi, tyttöi, jumaloin
      Blondei taikka brunettei, tai vaik ne leikkais tukan pois
      hah
      Mut niit et voi ymmärtää, ne jättää sun kyyläämään, suu auki ymmällään
      Moni on lähteny koittamaan ja hetken päästä on jätetty poika taas
      damn, it is what it is
      Mitkä on äijän fiilarit siis, kun kerta toisensa jälkee otetaan siipeen,
      sit koitetaan jälleen, mut ote taas lipee
      Tai ehkä mä vaan syntyny peluriksi ja siksi ne kutsuu mua pelkuriksi
      Mietin kun istun vihkon kanssa iltaa taas, et voi elää niiden kaa
      mut et voi ilmankaa
      (da-da-da-da-daaaam)

      kertosäe:
      Antaisitko sä kaiken, oisitko erilainen
      Olin mä kanssas tai en
      Saat veren kiehumaan
      Teet musta kokonaisen, tai pistät paloiks miehen
      Olin mä kanssas, tai en
      Kanssas tai ilman,
      aina se sattuu

      Oon nähny rakkaudesta miehen sokaistuvan kokonaan
      Ja ämmii jotka miehen siivel omaisuutta kokoaa
      Oon nähny kundeja tossun alla
      Parisuhteit joist selvii vaan kossun kanssa
      Oon nähny kun jengi tiirailee vieraisiin pöytiin,
      firman pikkujouluis lähtee vierasiin köyrii
      Oon nähny mimmejä meikit levinneen, itku pitkäst ilosta,
      ku tiet veikin erilleen
      Oon nähny kun menee leikit nenilleen,
      sydämet särkyy jo teinin eniten
      ai!
      Kipu on rakkautta, rakkaus on kipua
      Usein "naiset" on vastaus, jos vituttaa
      Tietysti pata kattilaa soimaa
      Kenellä näitä asioita on malttia hoitaa,
      mietin kun istun vihkon kans iltaa taas,
      et voi elää niiden kaa mut et voi ilmankaa
      (da-da-da-da-daaaam)

      kertosäe

      Pääset ihon alle ja isket syvemmälle,
      silti sä oot mulle kaikkein tärkein
      Päästin sut lähelle ja haluan että siihen jäät
      Vaikka se sattuis

      Antaisitko sä kaiken, oisitko erilainen
      Olin mä kanssas tai en
      Saat veren kiehumaan
      Teet musta kokonaisen, tai pistät paloiks miehen
      Olin mä kanssas, tai en
      Kanssas tai ilman,
      aina se sattuu

      • Ihania

        Tää on yksi parhaista. Toinen hyvä on 'Etsi joku toinen'.


    • Poisonblood

      Cheekin lyriikat on aivovammaisen apinan kirjoittajan tasoa..ja siltähän tuo rupuräppäri näyttääkin.

    • ... kateutta ...

      Nouseeko ihan savu korvista? Ottaapa tiukille :)

      • PoisonBlood

        Ei nouse mitään savua korvista..ei ota tiukille...mutta räppi ei oikeastaan oole edes mitään oikeaa laulamista. Cheek on vielä surkea jopa siinä..en ymmärrä minkälainen tai minkä älyinen fanittaa tuommoista?


    • Hän osaa

      Hyvinpähän Cheekin musiikki sinunkin tunteitasi koskettaa. Jos ei koskettaisi, niin et reagoisi. Cheek osaa tunteiden kielen.
      Ketkäkö fanittaa ... pienistä lapsista ikääntyneisiin. Cheekin tulevaisuus on siis turvattu.

      • Vihreä sisar check

        Cheek oli sotilaskodissa pullaa myymässä.


      • PoisonBlood

        En tiedä yhtään aikuista joka kuuntelisi tuollaista roskaa. Jep ei kosketa minun tunteita millään tavalla..en vain siedä tuollaista huonoa musiikkia.


    • Lycka till :)

      Minä tiedän useitakin.
      Sinulla on vielä monta kirjoitusta kirjoitettavana, kun käyt läpi maailmassa olevaa epämiellyttävää musiikkia. Yksilöllisen harrastuksen olet valinnut. Voit kuunnella vaikka ' Sokka irti' välillä, niin energiat palautuu hyvin :) ja voit jatkaa.

    • PoisonBlood

      Jep kyseessä ei ole mikään harrastus, mutta jos kuuntelet radiota sieltä tulee kyseessä olevaa soopaa ihan liikaa. Jep en kyllä vapaaehtoisesti kuuntele "sokka irti" kaltaista kuraa. Siinäs kuuntelet itse...jos siis haluat kuluttaa elämääsi huonon musiikin parissa, oletpa oudon harrastuksen valinnut..

    • Varo vaan...

      Suorastaa aivosi jo kiehuvat :D

    • PoisonBlood

      Ei kiehu..olen täysin rauhallinen, pullsini on normaali ja juon jäävettä:) .sinun aivosi ovat jo näköjään sitten kiehuneet...

    • Kylmää kuumaan

      Jääveden juonti sopii sinulle varsin hyvin. Varaa sitä kyllin.
      Epämiellyttävää musiikkia on sinulla vielä vuosiksi eteen päin arvioitavana. Vain taivas rajana ja koko maailman epämiellyttävä musiikki korvissasi soiden.
      Kylmää suihkua suosittelen myöskin. Ja molempiin päihin, jos olet lisäksi vielä näitä homottelijoita :)

      • PoisonBlood

        Enpä minä homottele ketään, edes oikeita homoja. Homohan ei ole mikään haukkumasana edes nykyään, enkä minä Cheekin seksuaalisuuntautumista tiedä ja ei kiinnostakkaan. Sinun kirjoituksistasi saa sellaisen kuvan että minä raivoan naama punaisena ja suu vaahdossa:D


    • Tyylillään

      Se on sinun tulkintasi minun kirjoituksista. Luuletko osuvasi oikeaan?
      Ja minulla on tulkintani sinun kirjoituksista. En kuvittele tietäväni toisen todellisia ajatuksia.
      Jokainen, kuten sinä, kirjoitat tyylilläsi. Ja minä tyylilläni.

      • PoisonBlood

        Itseasiassa sinun vihjeet ovat aika ilmiselviä kuten "aivosi kiehuvat" ja "Kylmää suihkua suosittelen myöskin. Ja molempiin päihin, jos olet lisäksi vielä näitä homottelijoita".


      • Tyylillään
        PoisonBlood kirjoitti:

        Itseasiassa sinun vihjeet ovat aika ilmiselviä kuten "aivosi kiehuvat" ja "Kylmää suihkua suosittelen myöskin. Ja molempiin päihin, jos olet lisäksi vielä näitä homottelijoita".

        Nuo ovat sinun tulkintoja. Et sinä pysty tietämään miksi kirjoitin niin kuin kirjoitin. Toistan, että jokainen kirjoittaa tyylillään.


    • ai muka hieno?

      Minusta tuon laulun sanat oli aivan surkeat. Jos fanittaa tuollaista, ei ole voinut koskaan saada elämystä mistään todella korkeatasoisesta musiikista. Käsitykseni mukaan sanoitus voisi olla vaikka murkkuikäisen kynästä.

    • Cheek osaa

      Musiikkimakuhan on hyvin yksilöllistä. Se mikä sinulle on 'murkkuikäisen kynästä' on minulle täydellisen superia. Minulle Cheekin sanoitukset elävät. Ja aika monelle muullekkin, joka ilmenee siinä kuinka hyvin fanit osaavat ulkoa Cheekin biisit.

      Korkeatasoinen musiikki ... kerro esimerkki.
      Ja mieti myös miksi esim. Lidl menestyy, vaikka kaupungissa on yleensä paljon pieniä erikoisliikkeitä. Osaako Lidl jotain sellaista mitä nämä pienet erikoisliikkeet eivät osaa? Cheekinkin kohdalla on kyse osaamisesta.

      • Hyi olokoon

        Räppi on lasten, teini-ikäisten ja junttien musiikkia..ei sille voi mitään. Cheek on vielä jopa suomiräpin sarallakin aika surkea. Mitäänsanomattomia ja lapsellisia kappaleita.Muuten koko räppimuotikin on naurettavaa, lökäpöksyjä ja liian isoja paitoja..uuugh. Jos ei osaa laulaa voi aina alkaa räppäriksi, niin Cheekkin teki.


      • voittaa cheekin

    • Hhmm...

      Onko pääministeri Stubb juntti? Hänhän on Cheekin fani.
      Ja Cheekin pukeutuminen on tyylitajuisen miehen pukeutumista.
      Ja miksihän kaikki rappärit eivät ole kahta kertaa esiintyneet Olympiastadionilla?

      Nuo perustelusi eivät oikein vakuuta...
      Ja tuo, että vaikutat hyvinkin kiinnostuneelta Cheekistä, koska kommentoit hänestä.
      Mitä pitäisi ajatella?

      • Niitä näitä

        Perustele itse miksi muka Cheek on hyvä? Normaali vaatteissa Cheek voi ollakkin tyylikäs, mutta yksikään ei ole missään hoppari lökäpöksy vaatteissa tyylikäs.
        Cheekki albumeita myydään pääasiallisesti nuorille ja lapsille, konserteissa on heillä aika usein myös huoltajat mukana, mikä helposti selittää konserttien myynnin.
        Kiinnostus koko hahmoon on pyöreä nolla, kunhan täällä usein luen kaikkia mahdollisia ketjuja aika sattumanvaraisesti.
        Katsoin äsken netistä noita Cheekin lyriikoita, eivätpä olleet kummoisia, vaikutti enemmän teiniuholta kuin aikuisen kirjoittamilta.
        Voisi ottaa oppia vaikka Palefacen ajankohtaisista ja kantaa ottavista sanoitukista.


    • Lyhyesti näin

      Kommentoit Cheekkiä ja Palefacea, jotka edustavat rapin eri suuntauksia. Millä perusteella siis Cheekin pitäisi ottaa mallia hänestä? Tosin Cheek älykkäänä ja luovana ottaa vastaankin vaikutteita hyvinkin laaja-alaisesti.
      Pidät ilmeisesti Palefacen rapistä enemmän. Ole hyvä vaan, nauti täysillä! Ei ole minulta pois.

      Cheekin pukeutuminen ... olen nähnyt hänet vain tyylikkäänä. Ja tuskinpa Cheekin menestyksen salaisuus on vain pukeutuminen, oli asu millainen hyvänsä.

      Ikärajallisissa konserteissa on ollut myös täydet salit, joissa olen käynyt. Siis ... huoltaja lapsen mukana ei selitä tilannetta.

      Pidän Cheekin energisistä ja nautinnollisista konserteista. Hän on tunteiden tulkki. Voisin tietenkin luetella 'sata' muutakin asiaa, mutta nuo ovat tärkeimmät tekijät. Pidän häntä kaikkien aikojen parhainpana suomalaisena artistina.

      • Niitä Näitä

        Itseasiassa en pidä räpistä ollenkaan, kerroin vain sen että Palefacella on sentään jotain sanomaa sanoissa ja ajankohtaista. Cheek vain pääasiassa uhoaa ja muuta lapsellista..Cheek kuulostaa sanoituksissaan lippalakki amikselta joka ajelee corollalla, ei mitään syvällistä tai mikä pistäisi ajattelemaan.

        Tuo että sanot että pidät häntä suomen kaikkien aikojen parhaimpana artistina, loukkaa niitä ihan oikeasti hyviä artisteja:)

        Mutta kyllä se sinun musiikkimaku saa ollakkin tuollaista yläaste ikäisen kaltaista, ei se minua haittaa yhtään. PEACE AND LOVE. OUT.


    • vaatteet=aatteet?

      Voi voi miten kapea-alaista porukkaa. Keekki on pikku kokoomuslainen suomiräppäri, joka tosiaan alkoi räppäriksi, koska ei osaa laulaa. Totta kai Stubb "diggaa" oman puolueen kannattajaksi julistautunutta hyvin myyvää Keekkiä. Joku käytti sanoituksista nimitystä "teiniuho", joka olikin hyvin osuva kuvaus. Ilmeisesti teiniuho uppoaa moneen aikuiseenkin. Keekki on kuva jostakin, jota ikävä kyllä moni nyky-yhteiskunnassa tavoittelee: sisältä tyhjä "menestyjä", jolla on "tyylikkäät" vaatteet. Jo Maukka Perusjätkä lauloi 70-luvulla "Vaatteet on mun aatteet"

    • Erilaisuus...faktaa

      Perustele vielä mitä tarkoitat kapea-alaisuudella minussa / porukassa.

      Ja mistä olet todenperäisesti kuullut / lukenut, että Cheek on kokoomuslainen? Eikö ole hyvä vain, että Suomessa on monipuoluejärjestelmä ja jokainen voi valita niistä mieleisimmän itselleen? Miksi yhdistät musiikin ja politiikan yhteen? Kaikki eivät asennoidu noin.

      Kenen lyriikoista itse pidät? Cheek saa minulta täydet pisteet lyriikoistaan.

      Näin me ihmiset olemme erilaisia. Se on faktaa.
      En ymmärtänyt mitä tarkoitit ' ...sisältä tyhjä "menestyjä", jolla on "tyylikkäät" vaatteet...'. Mitä eritellysti tarkoitat Cheekkiin liittyen?

    • Lisäys

      Niin, tämäpäs unohtui, että Cheekhän on jo alunperin hakeutunut rapin pariin. Koetko, ettei sellaista itseä kiinnostavaa valintaa saa tehdä? Ja miksi niin koet?

    • tyttö

      Niin...siitä armeijasta...on käynyt?

    • jmgbfdvcdxz

      Aikuinen joka kuuntele Cheekkia ja tykkää hänen sanoituksistaan on yksinkertaisesti tyhmä. ÄO ei voi sellaisella olla kovin korkea..

      • Perusteet?

        Onko tällä sinun 'testimenetelmällä' millaiset perusteet? Faktaan se ei perustu. Olisiko niin, että perusteeksi riittää kateus Cheekin menestystä kohtaan?


      • jmgbfdvcdxz
        Perusteet? kirjoitti:

        Onko tällä sinun 'testimenetelmällä' millaiset perusteet? Faktaan se ei perustu. Olisiko niin, että perusteeksi riittää kateus Cheekin menestystä kohtaan?

        Kateus Cheekkia kohtaan jep..haluan olla pullaposki joka ei osaa laulaa:D Hahahahahahahahahahahahahhahah...Mene mensan sivuille tekemään siellä Äo testi. Saatat yllätttyä. Hyvällä tuurilla saat sairaspäivä rahan tuloksen vuoksi..


      • gtfreds

        Juuri näin.


    • Tunteet, tunteet

      Ottaapa sinulla tiukille :D

    • Erilaisuus

      'Niitä Näitä'

      Olisi suotavaa, että nämä sinun mielestäsi hyvät artistit antaisivat terveen itsearvostuksen lisääntyä, jottei loistavan Cheekin menestys heitä musertaisi.

      Tuli mieleen tekstiäsi lukiessa, ettet ole lukenut Cheekin kaikkia lyriikoita. Niiden, yli sadan, lyriikan lukeminen on antoisaa. Suosittelen! Yllättyisit!

      Yhdistät yhteiskunnalliset asiat ja musiikin yhteen. Kaikki eivät yhdistele noin asioita yhteen. Ja luulen, että vain osa ihmisistä kuuntelee musiikkia, jotta ajattelu heräisi. Ja yhteiskunnallista asioista kiinnostuneet tuskin etsivät faktatietoja siitä musiikkia kuunnellen.

    • .....

      Siinäpä oli Cheekin inttimuistot...

      • Hääkellot

        Koskahan Cheek menee naimisiin ja perustaa perheen? Tuolle miehelle ei varmaan Seiskan tähtitytöt kelpaa, kun on niin laatutietoinen. Voi kun löytäisi Englannin Catherinen tai Ruotsin Victorian tyylisen naisen!


    • Aamulla klo 8.00

      Minä hyppäsin jo lapsiin ... kyllä vilskettä riittäisi :D jos isäänsä tulisivat. Ja niitä vähintään neljästä viiteen. Cheek pistäisi ne aina välillä järjestykseen ja kiljumiset loppuis.
      Mutta Cheekin oma puoliso ... toivottavasti suomensuomalainen ... eikä missään tapauksessa alistuva, perässä vedettävä ... laaja-alaisesti osaava ... sopivasti äidillinen ... ulkonäöltään Cheekin silmät herättävä.
      Ja todella yllättyisin, jos hän olisi joku Seiskatyttö.

      • tgrfeds

        Poski on ihan vitun pelle paskaa jauhava, surkea riimittäjä, vielä surkeampi laulaja. Täysin newö höört kaikille ennenkuin tuottajat tekivät poskesta staran...ei poski itse.

        Kokoomuslainen räppäri on yhtä uskottava kuin Vihreän liiton minkkitarhuri.

        Ei tuollaiselle oi kuin nauraa paskaista naurua.


      • Cheek on paras
        tgrfeds kirjoitti:

        Poski on ihan vitun pelle paskaa jauhava, surkea riimittäjä, vielä surkeampi laulaja. Täysin newö höört kaikille ennenkuin tuottajat tekivät poskesta staran...ei poski itse.

        Kokoomuslainen räppäri on yhtä uskottava kuin Vihreän liiton minkkitarhuri.

        Ei tuollaiselle oi kuin nauraa paskaista naurua.

        Mene sinä kommunisti punikki kuuntelemaan niitä Ultra Paskan ujelluksia! Huomaa, että olet todella kateellinen, kuten kaikki vasemmistolaiset aina ovat! Tee töitä ja rupea itsekin tienaamaan! Pitääkö yhteiskunnan paskahousut työn vieroksujat vielä elättääkin?


      • Venäjä on ROCK
        Cheek on paras kirjoitti:

        Mene sinä kommunisti punikki kuuntelemaan niitä Ultra Paskan ujelluksia! Huomaa, että olet todella kateellinen, kuten kaikki vasemmistolaiset aina ovat! Tee töitä ja rupea itsekin tienaamaan! Pitääkö yhteiskunnan paskahousut työn vieroksujat vielä elättääkin?

        Älä sinä luuseri-kapitalisti yhtään uhoa! Pian tulee Vladimir setä tuolta naapurista ja valtaa suomen ja sitten tuollaiset kiihko kapitalistit laitetaan junaan ja lähetetään siperiaan!!


    • h7y6gt5rfed

      Ai kun ei diggaa lahjattoman kokoomuslaisen tekoräppärin surkeista biisesistä on vasemmistolainen..buhahhaaa.....tienaan enemmän kuin juoppohuora mutsisi ja pedofiilifaijasi ovat ikinä tiennanneet saatanan runkkaava hinttiperse.

      • Peukutus Cheekille

        Kyllä huomaa minkä tasoinen ihminen olet ... siksiKIN Cheek


      • Ei Ultra Paskaa - kiitos

        Etköhän taustasi paljastanut kirjoituksellasi, punikki! Lähdehän jo leipäjonon jatkoksi suutasi pieksemään. Siellä voi olla tänään jopa pullaa sulle!


    • GTFRDGFDS

      AI JAA..SÄ SEN TUNNUT TIETÄVÄN, ETTÄ SIELTÄ SAA JOPA PULLAA..BUHAHAAAAAA..VITTU..VARMAAN ITSE POSKI SIELLÄ TAI POSKEN POIKAYSTÄVÄ JARTSA..RUSKEAN REIÄN RITARIT..HYI SAATANA..JOTEN ÄLÄ SÄ TULE HINTTI MITÄÄN MULLE BAMLAAN VASUREISTA KUN ITSE OLET HINTTI JA NIIDEN HINTTIEN KANNATAJIA VITUN RUNKKU. BUAHAHAHHAAAAAA

      • Ultra Baska

        Oletko Ultra Paskan entinen jäsen tai roudari ? Eihän ne kommunistipaskat ole koskaan osanneet muuta kuin räksyttää ja haukkua ja käydä henkilökohtaisuuksiin. Ex-ministeri Arhinmäki on siitä oiva esimerkki. Mene nyt ihmeessä hakemaan vaikka voisilmäpulla ja pyydä yksi niille kommarikavereillesi, jotta ovat edes hetken hiljaa. Olet varmaan joutunut elämässäsi kokemaan kovia, kun niin ikävään ja katkeraan sävyyn kirjoitat. Ehkä sinunkin pitäisi löytää se ruskea reikä, jota vaille tunnut jääneen..


      • tk, yksityinen

        GTFR....Cheekillä ja hänen kavereillaan on paljon parempaa tekemistä kuin lukea sinun kirjoituksia.
        Ja sinua taitaa tuo homous kiinnostaa tosi paljon... Mene vaikka jonnekkin ( tk, yksityinen ) keskustelemaan siitä, jos tuntuu, että sen kautta kaikki asiat värittyy. Tuollaisessa ahdistuksessa verenpainekkin nousee ja se vahingoittaa sitäkin, mielenkiintosi pääkohdetta.


      • Apuwa
        tk, yksityinen kirjoitti:

        GTFR....Cheekillä ja hänen kavereillaan on paljon parempaa tekemistä kuin lukea sinun kirjoituksia.
        Ja sinua taitaa tuo homous kiinnostaa tosi paljon... Mene vaikka jonnekkin ( tk, yksityinen ) keskustelemaan siitä, jos tuntuu, että sen kautta kaikki asiat värittyy. Tuollaisessa ahdistuksessa verenpainekkin nousee ja se vahingoittaa sitäkin, mielenkiintosi pääkohdetta.

        Just näin! Tämä GTFR... on täynnä käsittelemätöntä vihaa ja vainoharhainenkin kuvitellessaan kirjoittavansa itsensä Jaren kanssa! Ehkä GTF... on epävarma omasta seksuaalisuudestaan, tai on tullut torjutuksi omana itsenään, ja siksi pelkää kuollakseen homoseksuaalisuutta. Harhaisessa maailmassaan näkee kaikki homoina..Asiantuntija-apua kaipaa - todella!


      • särkelä itte
        Ultra Baska kirjoitti:

        Oletko Ultra Paskan entinen jäsen tai roudari ? Eihän ne kommunistipaskat ole koskaan osanneet muuta kuin räksyttää ja haukkua ja käydä henkilökohtaisuuksiin. Ex-ministeri Arhinmäki on siitä oiva esimerkki. Mene nyt ihmeessä hakemaan vaikka voisilmäpulla ja pyydä yksi niille kommarikavereillesi, jotta ovat edes hetken hiljaa. Olet varmaan joutunut elämässäsi kokemaan kovia, kun niin ikävään ja katkeraan sävyyn kirjoitat. Ehkä sinunkin pitäisi löytää se ruskea reikä, jota vaille tunnut jääneen..

        Saatanan kapitalisti pidä turpa kiinni tai se turpoaa kiinni!!


      • Keekistä saa tykätä
        särkelä itte kirjoitti:

        Saatanan kapitalisti pidä turpa kiinni tai se turpoaa kiinni!!

        Paavoko se täällä uhoaa. Käytöstapoja ei ko. punikilla, eikä liiemmin muillakaan, ole koskaan ollut. Edustustehtävissäkin piti muiden hävetä silmät päästä, kun ensin öykkäröi ja lopulta sammui. Entisten kommarinuorien eli Ultra Paskan jäsenet kait sentään jo ymmärtää olla hiljaa. Aika kun ajoi ohi, eikä punikkien tarvitse enää antaa suoltaa paskaa leipälävistään. Suomessa saa vihdoin ilmaista mielipiteensä. Tämä on vapaa maa!


      • Kannattaa pitää mielessä
        Keekistä saa tykätä kirjoitti:

        Paavoko se täällä uhoaa. Käytöstapoja ei ko. punikilla, eikä liiemmin muillakaan, ole koskaan ollut. Edustustehtävissäkin piti muiden hävetä silmät päästä, kun ensin öykkäröi ja lopulta sammui. Entisten kommarinuorien eli Ultra Paskan jäsenet kait sentään jo ymmärtää olla hiljaa. Aika kun ajoi ohi, eikä punikkien tarvitse enää antaa suoltaa paskaa leipälävistään. Suomessa saa vihdoin ilmaista mielipiteensä. Tämä on vapaa maa!

        Ihan tiedoksi vielä: jos jatkat väkivallalla uhoamistasi, sinusta voidaan tehdä rikosilmoitus! Eli jäitä hattuun: tämä keskustelu on lähtenyt aivan sivuraiteille. Jokainen saa tykätä tai olla tykkäämättä jostain henkilöstä, mutta kenenkään henkeä/ turvallisuutta ei saa uhata - ei netissä, eikä muuallakaan. Nimimerkki ei ole mikään suoja.


      • Nappi lautaan

        Ottiko Kurhinen kierroksia? Sitä se nappien käyttö aiheuttaa.. Tai tuli yks toinenkin hormoneilla pumpattu tosi-tv idiootti mieleen...


      • Nappi lautaan

        Ottiko Kurhinen kierroksia? Sitä se nappien käyttö aiheuttaa.. Tai tuli yks toinenkin hormoneilla pumpattu tosi-tv idiootti mieleen...


    • JHYGTRFDES

      Homo-poski keskustelee itsensä kanssa. Buahhaaaa...mene tapamaan Jartsee ehei..en jalsa idiootin kanssa enmpää bamlaa..mee vittu jojoon. DD

      • Herätys!

        Tosiaan ... harhaisuus -epäily sai vahvistusta... realiteetit hakusessa.
        Oikeasti ... herätys arkiseen realismiin!


    • DDDDDDDDD

      ota poskelta poskeen....DDDDDDD

      • Unelmoi rauhassa

        Ei anna sulle, vaikka niin unelmissas toivot! Ei poskeen, eikä muuallekaan ;D Eikä taida antaa kukaan muukaan....


    • ....................

      Cheek ... luontainen lahjakkuus ja osaava mies.
      Odotan jo, että milloin pääsen jälleen hänen konserttiinsa :)
      Mustamaalauskirjoitukset saavat aikaan juuri päinvastaisen reagtion kuin niiden tarkoitus on.

    • Spede-Matti Loiri

      Jonkun väittämän mukaan, jonka joku on kuullut jossakin kerrotun ns. tornihuhuna olisi Chjare toiminut homotutkana Ruotsin vastaisella rajalla.

      Mutta olisi sitten jättänyt vartiopaikkansa lähdettyään jonkun ABBA-miehen matkaan keskellä yötä. Olisi siksi alennettu hirvimieheksi.

      • .....

        Otappas sinäkin ne homolasit pois päästäsi, näkisit kuten normaalit ihmiset.


      • Vanha viisaus
        ..... kirjoitti:

        Otappas sinäkin ne homolasit pois päästäsi, näkisit kuten normaalit ihmiset.

        Nimimerkki Spede-Matti... on ilmiselvästi miesseuraa vailla!
        Kyselee kaikkien miesjulkkujen seksuaalista suuntautumista. Siitä puhe, mistä puute ....huokaus


    • Spede-Matti Loiri

      Mitä mä tornihuhuille voin?!

      On kaatanut mahtavampiakin miehiä.

    • Selvitä ongelmasi

      Olisko sinun viisainta nyt ensimmäisenä selvittää tuo homoutesi. Ei se selviä, jos ja kutat sitä täällä. Ja toivottavasti et rasita veronmaksajien rahoja sairauksilla, joita leviää koko ajan teidän ryhmässä.

    • Pöpöhöpö

      Oisko inttiä käyny ollenkaan, kun Vain elämää-ohjelmassakaan ei voinut mennä käytettyyn makuupussiin...

      • Asento, lepo!

        On sullakin ongelma. Älä rasita itteäs, anna hevosten miettiä, niillä on isompi pää. Sun tai mun elämään ei vaikuta yhtään, onko Keekki käynyt intin vai ei...


    • läpyläpyläpy

      Cheek on täysi pelle mitä musiikin taiteellista aluetta muuten räppi edustaa? pullaposki joka kusettaa yleisöä samalla tavalla kuin Mr.Lothar vonkaa pikkutyttöjä filmeihinsä

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe