Pena se on äijä isolla Ä:llä!

Pena fani

Poikkeuksellinen poliitikko ja hieno mies on Pentti Kettunen. Juuri piti jälleen kerran hienon puheen eduskunnassa koskien meneillään olevaa kriisiä. Näitä kettusia kun olisi enemmän siellä päättäjissä.

21

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • www.cccp.ps.ss.com

      No mitä se Pena sano?

    • lisää faktaa
    • Täytyy nostaa

      Penalle hattua: tuon syvemmälle persuun ei ole ottanut edes desantti Baäckman tai sostemi Elo.
      Mutta mitäpä ei Pena Venäläisen datshan ja kaksoiskansalaisuuden eteen tekisi. Putin kiittää.

    • maan pettuji

      Pena pelkää Natoa enemmän kuin Venäjää. Nato on puolustusliitto mutta Venäjä hyökkää naapureiden kimppuun. Yhteenkään Nato-maahan ei ole hyökätty,siispä valitsemme Naton hymyssäsuin.

    • viikset hyvin

      Entäs näkymätön veturimies? Hänen touhuistaan eduskunnassa saisi maailman lyhimmän kirjan. Pääasia että viikset on vahattu, Osallistuu hömppä tanssi kilpailuun vain jotta saisi näkyvyyttä ennen vaaleja. Surkea tapaus!

      MITEN SE YÖJUNA MENI? Eikö veturimestari osaa vaikuttaa alansa asioihin?

      • suklaa juna

        Nähty helsingissä DTM-ravintolassa.


      • korjaus edelliseen

        Jameksella ei taida olla viiksiä.


      • viikset hyvin
        korjaus edelliseen kirjoitti:

        Jameksella ei taida olla viiksiä.

        Ei tässä Jämeksesta ollu puhee vaan paikallisesta sosdemi junan kusettajasta.


      • Suomalainenäänestäjä
        viikset hyvin kirjoitti:

        Ei tässä Jämeksesta ollu puhee vaan paikallisesta sosdemi junan kusettajasta.

        Pena vastaa sitten suomettumis syytöksiin vihjailemalla kansanedustajakolleegansa seksuaalisesta suuntautumisesta. Sellainen mies on Pentti Kettunen ja muut (Kainuun) Perussuomalaiset.

        Itsehän olen herrasmies enkä kirjoita mitään Pentti Kettusen ja Teuvo Hakkaraisen ryyppyreissusta Lappiin, enkä pallien kuvaussessioista jossa oli vankasti mukana myös Mika Niikko.


    • Aimo Pieru-Paukku

      Saapi kait se Penttikin vaahdota nyt kun asianomaiset on jo allekirjoittamassa sitä sopparia. Pysyisi vain auhassa siellä DTÄmmässä

      • täysin pihalla

        Eduskunta palasi kesälomalta tänään, hankalaa se on kenenkään päästä puhumaan kun ei ole puhepaikkaa missä puhua. Seuraatko uutisia ylipäätään?


    • ''Isäntämaasopimus''

      (Sopimustekstin alussa varoitetaan kyseisen asiakirjan tietojen julkaisemisesta, mutta ottaen huomioon aiheen käsittelytarpeen ja asiakirjan sisällön salaamisen Suomen valtamediassa, voittoa tavoittelematon kohdemaan kansalaismedia tekee nähdäkseni juuri asiakirjassa mainitun julkaisuoikeuden poikkeuksen.)

      Isäntämaasopimuksen (Host Nation Support, HNS-sopimus) tavoitteena on taata tehokas tuki NATO:n sotilaallisille toimille, joka parhaalla mahdollisella tavalla auttaa sotilasliittoa hyödyntämään isäntämaan resursseja sen sotilaalliseen käyttöön.
      Tämä mainitaan jo 1. kappaleen alussa - sopimuksen pääkohdat s. 1-1 (0101). On huomattavaa, ettei sopimuksen päätavoite suinkaan ole avustaa HNS-kohdemaan sotilasvoimaa vaan taata NATO:n sotilasvoimien toiminnan tehokkuus ja varmistaa, etteivät NATO:n toimet tule sotilasliitolle kalliiksi Suomen alueella.
      Kohdassa 0102 todetaan, että koko Isäntämaa-sopimuksen konseptin tavoite on mahdollistaa sotilasliitolle tehokas monikansallinen sotavoimien keskittäminen ja saada tehtyä tämä nopeasti, sekä saada NATO-joukkojen keskitykselle isäntämaan kaikkien tarvittavien, myös paikallisten viranomaistahojen tuki.
      Kohta 0103 korostaa sitä, että HNS-sopimus on "erityisen tärkeä tekijä" NATO:n sotilaalliselle toiminnalle. HNS velvoittaa Suomen antamaan resurssinsa kustannustehokkaasti (ts. ilmaiseksi tai omin kustannuksin) sotilasliiton käyttöön.
      Pääasiallisesta sisällöstä mainittakoon mm, että HNS-sopimus on luonteeltaan strateginen sopimus, jonka on tarkoitus taata NATO:n sotilasliiton komentajille kitkaton operaatioidensa suunnittelu- ja toteutuskyky kohdemaan alueella (0105). Sopimus antaa pohjan niin rauhan- kuin sodanajan toiminnalle, ja vaikka sopimuksen toimeenpanot määritellään portaittain, varsin tulkinnalliseksi jää se, kuka niiden toimenpaanot lopulta päättää. Mielikuva jää: kaikesta päättää NATO:n komentaja.
      Sopimuksen pääkohdasta 0107 B selviää, että Isäntämaasopimus ja sen poliittinen asiakirja MOU ovat NATO:n sanelemia sisällöiltään, johon Natoon kuulumattomia maita kehotetaan liittymään: "Non-NATO Nations participating in NATO-led military activities are encouraged to join NATO coordinated HNSA".
      Tämä lause siis vahvistaa käsityksen, että Isäntämaasopimus on saneltu alunperin sotilasliiton toimesta ja Suomi allekirjoittamalla sopimuksen (MOU) hyväksyy sille "kehotetun" asiakirjan sisältöineen. Aivan päinvastaista on valtamediassa väitetty, eikä taustalla näyttäisi olleen mitään "yhteistä sopimusvalmistelua".
      Kohdassa 0119 todetaan, ettei Isäntämaasopimus rajoitu ainoastaan sotilaalliseen ja logistiseen viranomaistoiminnan yhtenäistämiseen, vaan NATO:n HNS-sopimuksen piirissä ovat tarvittaessa kaikki siviiliviranomaistahot NATO:n CIMIC-toiminnan kautta.

      HSN-sopimuksen poliittinen asiakirja, jonka Suomen hallitusjohto aikoo allekirjoittaa, on "Memoranda of Understanding, MOU", joka tulkitaan vastedes yksin NATO:n päämajan toimesta (kohta 0201).

      Toisin sanoen, allekirjoittamalla MOU-asiakirjan Suomen hallitus antaa poliittisen päätösvallan niin rauhan kuin sodan aikana NATO:n päämajalle HNS-sisältöjen tulkinnasta: "The Supreme Headquarters have the legal authority to conclude Host Nation Support (HSN) Memoranda of Understanding MOU."

      HNS-sopimuksen piirissä, joka on NATO:n määrittelemä yhteistöimintasuunnitelma, alueellinen yhteistyö määrätään ja muodostetaan NATO:n komentajan toimesta (0202). Yhteistoimintakomiteat perustetaan ja ohjataan NATO:n komentajan alaisuuteen palvelemaan sotilasliiton intressejä.

      Kuten kohta 0203 osoittaa, kaikesta toiminnasta määrää NATO sen jälkeen kun ajateltu toiminta on tulkittu HNS-sopimuksen piiriin kuuluvaksi operaatioksi.

      Mikä erityistä: sopimuksessa ei ole luettavissa, että Suomella olisi isäntämaana mitään veto-oikeutta aluettaan ja resurssejaan koskeviin asioihin. Isäntämaasopimus päinvastoin velvoittaa Suomen antamaan kaikkea mahdollista tarvittavaa tukea NATO:lle. Kohdassa 0205 sivulla 2-4 luetellaan isäntamaalle asetetut vastuut.

      Suomen vastuulle kuuluu mm. lentokenttien, satamien ja rautateiden antaminen NATO:n käyttöön. Puolustusvoimien ilma- ja meritukikohdat on myös annettava sotilasliiton käyttöön. Lisäksi NATO-joukoille on taattava mm. huoltopalveluja, lääkintäpalveluja, kuljetuskaluston rakennuksia ja tietoliikenneyhteyksiä, minkä lisäksi Suomen on tuettava joukkojen suojauksen tarpeita ja NATO:n operaatioiden logistiikkaa.

      Luottomiehesi Suomen turvallisuuspolitiikassa - NATO ja sen pääsihteerit, kuten Anders Fogh Rasmussen? Alexander Stubb? Carl Haglund?

      • koti-kokki

        Niinpä, ei tässä nyt selvitä pelkästään natojoukkojen hernekeitto annoksilla vaikka näin annetaan ymmärtää.


    • pysykoton

      lahokanto pölkkypää se on, ei älyä tätä aikaa ollenkaa ja tulevaisuutta pitäs rakentaa

    • Nick_Name

      Kyllä nämä ryssän persien nuolijat pitää pitää ulohtalla eduskunnasta! Ja Kettusella on ikääkin niin paljon, että olisi parempi vakautua kotilieden lämpöön soututooliin keikuttelemaan.

    • Anonyymi

      👍👍

    • Anonyymi

      Kyllä - Pasi ISOLLA P:llä on hieno mies ja kunnon kansalainen!

      • Anonyymi

        Voi kamala kaikkea muuta ei voi PENAAN ikinä verrata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kamala kaikkea muuta ei voi PENAAN ikinä verrata.

        Kyllä! Pasi on paras!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä! Pasi on paras!

        Paras ilkeilijö kyllä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe