Hyvinkään Willan apteekin entinen kassatyttö!

Ihailijasi!

Katosit noin 3 vuotta sitten tuolta apteekista mutta mihin olet kadonnut? Sinulla oli upea ja kaunis hymy ja jäin ikävöimään sitä kun katosit ihan yllättäen :( Olit vaaleatukkainen ja kaunis! Missä olet?

26

1634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuskiPuski

      Ei Willa ole ollut kolmea vuotta pystyssäkään höpsöntöpsö

    • Ihailijasi!

      Ei Willa mutta se Prisma on ollut kauemmin ja se siinä vieressä oleva apteekki, jota tässä tapauksessa tarkoitan, sehän on nykyään Willan apteekki!

    • apteekin neito

      nykyään olen Hyvinkään sairaalan dementia osastolla töissä. Olisi mukava tavata joku päivä. :)

      • Ihailijasi!

        En tiedä muistatko minua enää mutta hymyilit minulle aina niin ihanasti ja katsoit silmiin! Et varmaan muista mitä sanoin sinulle viimeisen kerran "tavatessamme"? Taisi olla ainoa kerta kun sanoin sinulle mitään ns. ylimääräistä...


      • Ihailijasi!

        Jos haluat niin voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen [email protected]! Muistelen edelleenkin kaiholla niitä apteekkikäyntejä jolloin sinä olit siellä! Sitä oikein jopa odotti :) apteekissa käyntiä ja toivoi aina, että kunpa sinä olisit kassalla! Teit apteekkikäynneistäni todellakin ikimuistettavia!


    • Hyvä neuvoja

      Luuletko pösilö, että sinä löydät täältä etsimääsi? Ei tänne eksy kuin epätoivoiset eivätkä he löydä täältä sitä mitä hakevat! Olisit pyytänyt tyttöä ulos aikoinaan niin ei tarvitsisi täällä ruikuttaa!

    • Ihailijasi!

      Mihinköhän tämä minulle jo vastannut entinen apteekin neito katosi kun en ole kuullut hänestä sen jälkeen? Vai oliko kyseessä väärinkäsitys ja hän erehtyi luulemaan minua joksikin toiseksi henkilöksi :(

      • Hyvä neuvoja

        Et tainnut huomata, että sinua vedätettiin! Ei tänne eksy nuo haetut ihmiset vaan ihan muut ihmiset kirjoittelevat heidän "nimissään"! Unohda se apteekkari, et tule löytämään! Tsorge!


    • Ihailijasi!

      Olisihan se kiva tavata sinut apteekin neito mutta se asia on nyt sinusta kiinni ;) Mitä, missä ja milloin? Tai jos asia ei onnistukaan niin olisin kiitollinen tiedosta miksi ei!

    • Ihailijasi!

      Ei siitä nyt tainnutkaan olla ihan kolmea vuotta vaan vuoden 2012 huhti- tai toukokuussa lopetit ne työt tuolla apteekissa! Tuli muistikatkos asian suhteen eli pitäisiköhän minun päästä jo tuolle dementiaosastolle potilaaksi :)

    • Voi sinua apteekin tyttö, olisi ollut kiva jutella vaikka edes kahvikupposen ääressä!

      • päiväkahvilla

        Niin minustakin!


    • Jos sinusta tuntuu, että olisit rohkaistunut ja haluaisit tavata niin laita viestiä joko tuohon aikaisemmin olleeseen hotmail- tai tähän suomi24-osoitteeseeni!

    • En ole mitään päiväkahviseuraa todellakaan etsimässä vaan olisn vain halunnut jutella ja tutustua tuohon ihailemaani kauniin hymyn omaavaan entiseen apteekin neitoon! Kukaan toinen ei ole tehnyt minuun samanlaista vaikutusta hymyllään!

    • Olet yhä mielessäni...

    • hoppeli2

      Jos minä olisin tää apteekkityttö nii kyllä varmistaisin sen et pysyisin piilossa sinulta :D kuulostaa jo vähä sairaalta pakkomielteeltä.

      • Ihmittelen vaan

        Anna nyt pojan? yrittää jos tyttö on jäänyt mieleen! Ei kai se ole sinulta pois! Kyllä täällä muutkin ovat kyselleet kaipaustensa perään useampaan kertaan. Ihme kommentti sinulta!


    • neito hienohelma

      Uskon että tässä olisi aineksia suureen rakkaustarinaan! :)

    • Ihailijasi!

      Siis olin se joka osti niitä rauhoittavia, aina kuukauden kerrallaan. Viimeisellä kerralla en muista mitä sanoin, olisi siis kiva jos kertoisit sen minulle.

      (Epäilen kertoneeni sinulle sen toto lapun sjainnin missä oli 54 e ja pääsisin bisselle, se menee kohta vanhaksi. Siis mikä vuosi nyt on?)

    • Aika huono...Oikeasti menin aina niin hämilleni kun näin tämän kauniin naisen hymyilevän minulle niin kauniisti!

      No, säästän teidät nyt vaivalta joutua enää lukemaan näitä viestejäni ja toivotan kaikille hyvää jatkoa! En valitettavasti löytänyt etsimääni mutta toivottavasti muilla käy parempi onni!

    • onni onnenonkija

      Hei älä nyt luovuta heti. Tyttö voi olla vaan hitaasti lämpenevä. Ja kirjoitat niin kauniisti, että olisit ansainnut löytää sen rakkautesi.

    • Valitettavasti näin

      Vaikka tuo kaipaus ja kirjoitukset hyvältä ja tunteellisilta kuulostavatkin niin en usko tämän kaksikon löytävän toisiaan! Aika harva täällä etsimäänsä löytää! Kaveri on kuitenkin aika pitkään huhuillut tuota tyttöä niin kyllä he olisivat jo toisensa löytäneet jos tyttö olisi täällä osastolla vieraillut! Mahdollisuus tytön löytymiselle on noin 1%.

    • Kyllä mä olen aika lailla luovuttamistunnelmissa kun se aikaisemmin täällä ilmoitellut Hyvinkään sairaalan dementia-osaston tyttökin oli ilmeisesti väärä henkilö!

      Olisihan se ollut aivan mielettömän ihanaa löytää tämä valloittava neitokainen jonka hymy sulatti sydämeni! Mutta kaikkea ei voi saada vaikka miten haluaisi :(

      Mutta täytyy sanoa hänen tehneen minuun niin suuren vaikutuksen, että hän pysyy mielessäni pitkään...en ole 3 vuoden jälkeenkään pystynyt häntä unohtamaan!

      • etsivä löytää

        laita ap viestisi paikkakunnat-osioon...............


      • etsivä löytää kirjoitti:

        laita ap viestisi paikkakunnat-osioon...............

        Kiitos, täytyy yrittää sitäkin kautta :) Ajattelin aiemmin, että täällä osastolla vain naljaillaan ja ollaan aika negatiivisia toisia ihmisiä etsiviä kohtaan mutta olen ollut totaalisen väärässä! Kiitos kaikille "mukanaelämisestä" ja positiivisista kommenteistä


    • Anonyymi

      Ei onnistanut minua tuolloin :( Tuo lumoavan kauniin hymyn omaava neitokainen ei taida käydä näillä sivuilla...pitkä aika on mennyt mutta silti hän on mielessäni!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe