Tuplanetti 4G-20mbits kokemuksia?

xperia älypuh

Tarkoittaa siis kiinteä Adsl laajakaista kotiin ja Rajaton liikkuva 4G liittymä Sim kortilla. Tarjoushinta sisältää,edellyttää että hyväksyy sähköisen mainonnan. Harkitsen älypuhelimen käyttöön ottoa mutta arveluttaa mainostulva ja muu riesa sen takia. Kiinteä laajakaista on jo 8Mbits nopeudella ja sen sopimus on toistaiseksi voimassa. En tarvitse kytkylaitteita. Vain liittymä kiinnostaa. Loppuuko ne mainokset 24kk jälkeen?

3

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • digi-info

      Sonera lähtee mutta mainokset jää, ne yhteystietosihan siis myydään suoramarkkinointiin eli sama ku menisit facebookiin, ne ei lopu koskaan ja leviää maailmaan vielä ku kasvat ruohoa.

      Jos luottotiedoissa on jotain niin et saa 4G.

      DNA harrastaa nopeuden pudotusta koeajajn jälkeen, sonera rakastaa taas ämpärihinnoittelua joten rajattomassa liene kyykyttää prioriteettia alas kun tarpeeksi ladot dataa.

      • Moikka digi-info!

        Maltetaanpas nyt hieman. ;)

        Nykypäivänä suoramarkkinointi kohdistuu lähes täysin nykyasiakkaisiin. Jos asiakas päättää irtisanoa palvelunsa niin mainonta on hyvin vähäistä siinä vaiheessa.

        Jari@SoneraPartio
        www.sonera.fi/sonerapartio


    • digi-info

      Niin puhumattakaan siitä että jos laitat markkinointiestorastin tietoihis päälle niin sonera palauttaa ne päälle kun oot jossain alesopimuksessa suostunut niiden käyttöön.

      Onko se poikkeuksellista? Ei, toki kaikki palvelut tekee tänä päivänä markkinointietojen keruuta ja kauppaa, yksi ostaa ja myy taas toiselle eteenpäin.
      MikroBitin sanoin Internet ei unohda, eli minkä pistät kerran nettiin, tulee sieltä aina joskus vastaan .. Ehkä tästä tulee aggressiivinen kuva asiasta mutta fakta on että suoramarkkinointiin kun annat kerran yhteystietosi minne tahansa niin ne tupsahtaa kyllä jostain aina uudelleen eteen eli mainostus ja suoramyynti ei lopu kun siihen kerran suostuu. Aina ne tiedot menee kerrankin sallimiseen lipsahtaessa jonkun 3. osapuolen kautta eteen. VAIKKA Sonera itse ei niitä tietoja siis käyttäisikään.
      Vaikka tilauksen pistäs halki poikki ja pinoon niin mainokset jatkuu. Vaikka sitten Aku Ankan tilaus, mainokset tulee vaikka asiakkuuden pistäs poikki tai maksas yhtään laskua 10 vuoteen niin kyllä ne asiakastiedot siellä pysyy ja taas joku provikkapalkattu puhelinmyyjä soittaa perässä ja tuputtaa tilausta. Laki on sellanen, että asiakastiedot säilyy ainakin 10 vuotta rekisterissä. Asia ei koske siis yksin Soneraa vaan yleisesti suoramarkkinointia vaikka asiassa kysyttiin Soneran osalta ... En usko että Sonera poikkeaa kaavasta paljonkaan.

      Myönnetään, ettei Sonera itse vastaa puhelinmarkkinoijien toiminnasta mutta kyllä pakko sanoo että röyhkeitäkin puhelinmyyjiä on liittymää tuputellu ja valehteli päin näköö saadakseen kaupat. Niitä selviteltiin asiakaspalvelun kanssa 2 päivää putkeen ja lopulta myönnettiin kaikki mitä oli luvattukin mutta siitä todella käytiin pitkät puhelut ensimmäisen laskun tultua kun diiliin luvatut toiminnot olikin laskutuksella. Olin kuullut saman myyjän muuten soittavan joskus Aku Ankan tilauksesta, yritti kanssa puolituntia jaaritella kauppoja Ankoista ja aikakausilehdistä, sitä ja sitä kaupan päälle.

      Ei tässä mitään kuoleman vakavia ole kyseessä, aina ne on oiennu jälkipyykissä ja Soneralta on tultu kyllä vastaan ... Pitäs aina pistää ylös kuka myyjä oli kyseessä. Olen kyllä saanu sen lopulta mitä on luvanneet mutta on usein ilmenny, ettei Soneran asiakaspalvelu aina teidä niistä mitään ja hämmennys on molemmin puolinen sitten ku asiaa selvitellään. Sen muistan että myyjä oli mies ja jaaritteli ku viimestä päivää .... Jälkimmäisellä kerralla oli nainen ja sitäki selvilteltiin ku oli luvattu että tietyt jo olemassa olevat palvelut jatkuu maksuttomana ja heti taas ekassa laskussa oli maksullisena. Mutta siis jos teille soitetaan pyytämättä ja kaupataan liittymää tai palvelua niin kannattaa kyllä varmistaa että ne oikeasti tulee Sonerasta ja sellasena kuin on sovittu.

      Toisilla operaattoreilla on sitten sellasia kauppiaita että myydään palveluita joilla ei ole edes tavoitettavuutta alueilla joille niitä myydään... Mutta ne myyjät myy vaikka mummonsa saadakseen provikoita, menetelmät menee usein harmaalla vyöhykkeellä. EN MOITI SONERAA vaan suoramarkkinointifirmoja ja rekistereitä, niissä on vaan aukkonsa. En enää nykyään koskaan anna puhelinnumeroa suoramarkkinointiin mihinkään mistä en halua puhelintarjouksia. Kaikki jotka käyttää facebookia, vuotaa myös kaikkien niiden yhteystiedot, jotka on käyttöönottohetkellä puhelimen muistissa. Telemarkkinoinnista ei pääse eroon anto niitä tietoja sitten Sonera tai ei, se vaan on jatkumo bittiavaruudessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe