borrelioosi ja sidekudosvaurio

peikkopuu

sairastuin borreliiosiin muutama vuosi sitten. Sain puolenvuoden antibiotti kuurin ja nyt vasta-aine arvot on laskenut. Minulla on edelleen kovia särkyjä niin nivelissä kuin lihaksissa. Tuma vasta-aineet on koholla, mikä viittaa sidekudoksen vaurioitumiseen. Reumatologin vatsaanoton jälkeen tiedän enemmän mistä on kysymys, mutta minua kiinnostaa muiden sairastuneiden kokemukset. Onko kenelläkään muilla ollut vastaavia kokemuksia? Minkälaista hoitoa olette saaneet? Onko toivoa että nämä repivät kivut hellittäisi joskus!?!!

3

955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Boysandmaria

      No veikkaisin että tarvitset vielä niitä antibiootteja, sinulla on tod näk mennyt kystamuotoon, joten jos saat lääkärisi kirjoittamaan pitkän kuurin Flagylia jonkin spirokeetteja tappavan atibiootin lisäksi. Voisi myös kannattaa tilata Teasel -nimistä tinktuuraa esim. ebaysta, se ajaa bakteerit kudoksista ja nivelistä verenkiertoon immuunipuolustuksen tapettavaksi. Yksi vaihtoehto on, että sinulla on ollut borrelia -bakteerin lisäksi myös bartonella tai joku muu oheisihfektio, joita ei Suomessa oteta lukuun juuri ollenkaan, ja jotka eivät välttämättä reagoi samoihin antibiootteihin kun borre. Paljon C -vitamiinia rakentamaan uutta kollageenia yms.

      • peikkopuu

        kiitos vastauksesta!

        Mitä tämä teasel on?


      • Boysandmaria
        peikkopuu kirjoitti:

        kiitos vastauksesta!

        Mitä tämä teasel on?

        Karstaohdakkeen juurista tehty tinktuura eli liuos. Karstaohdake on yleinen rikkaruoho mm. yhdysvalloissa. Näin sitä muuten yhdessä näytepuutarhassa tänä kesänä, valitettavasti oli taimena loppu. Otan nyt itse tuota litkua jonka tialsin paikasta nimeltä Woodland Essence. Eli yhdysvalloista. Jos tilaa tuon pelkästään esim.ebaysta voi olla että ei mene tulliin, mutta nykyisin melkein kaikki menee jos tilaa muualta kuin EU:sta, mikäli ei ole kyse ihan pikkupaketeista. En osaa sanoa toimiiko minulla juuri tuo Teasel koska otan niin montaa droppia yhtä aikaa. Mutta herxejä on jatkuvasti, eli olo epämukava kun päätä vihloo, on kihelmöintejä ja kipuja etc. Nyt ensimmäisen kerran sain doxysykliiniä, sitä ennen yli vuosi sitten parin viikon amoxilliinin joka ei siist riittänyt. Mutta sen jälkeen en saanut antibiootteja lisää, ja olen mennyt tähän asti yrttilinjalla. Yrtit borreliabakteeriin: Kissankynsi, Japanin tatar (Japanese Knotweed) tai siitä tehty Resveratrol, Sarsaparilla, Adrographis, Teasel. Siperian ginseng olisi myös listalla hyödyllisiä yrttejä, mutta koska itselläni väsymys ei ole enää sitä tilannut. Itse diagnosoituun bartonellaan: Sida Acuta, Hottuynia, Hawthorene suojaamaan sydäntä. Bartonella -oireiksi epäilin erityisesti näitä: jalkoihin kohdistuvat kivut, kuten kipu jalkapohjassa, pohkeessa ja lisäksi kipupiikit jotka vaeltelivat ympäri kehoa, kipu rintalastan alla, päälaella etc. MUTTA tämä ei ole ollut halpaa, kun julkiselta puolelta minua ei uskottu ja omalääkäri -systeemin vuoksi en oikein pääse kuin sille yhdelle ja samalle joka ei sanomansa mukaan ole koskaan törmänyt krooniseen borrelioosiin. Eli sen hoitokin sen mukaista. Verikoetta en ole vielä otattanut se epäluotettavuuden vuoksi, mutta aion lähiaikoina mennä. Minulla siis huonot mahdollisuudet saada tuollaista yhdistelmähoitoa jota maailmalla harjoitetaan. Siellä tiedostetaan nämä kysta ja L-muodot joihin borrelia menee antibiootteja piiloon.

        Sinulla kun noita nivelkipuja niin kyllä tuo Teasel voisi olla kokeilun arvoinen, jotkut nimittäin väittävät parantuneensa yksinomaan sillä. Ja pieni pullo riittää pitkään koska sitä ei oteta kuin muutamia tippoja päivässä veden kanssa.

        Minun arsenaaliin kuuluu muuten myös eteeriset öljyt joista erit. Ceylonin kaneli (cinnamomum verum) ja Neilikka (Clove bud tai leaf) toimivat ihan selvästi jo pelkästään iholle laitettuinakin vaikka otan noita ehkä kerran päivässä pari tippaa oliiviöljyn ja leipäpalasen kanssa. Tuolle kaneliöljylle on olemassa ihan oma Lyme -protokollansakin.

        Niin ja tuota Flagylia ehdotin kun tullut niin monilla foorumeilla vastaan, en sitten tiedä käytetäänkö sitä suomessa borrelioosiin ollenkaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe