jos tällä niin sit ei millään!

isovellu

mä oon koulutettu erikoiskommando(ek). pystyn pysäyttämään vihollisen vaunun esim ampumalla panssarinyrkillä 300 metristä jolloin se lentää taivaantuuliin. suihkukone tippuu joko haupitsillä(haulikkopistooli) tai ns.mig verkolla eli vaijereista tehty sumppu puittenväliin. kranada(ei siis ford) eli munakranaatti on tehokas kun se sirpaloituu ja levittää syklon b kaasua.
kopteri tippuu esim 22 stingerillä kun ampuu lapoihin, samoten ukko kaatuu kun 22 stinger osuu vaikka perseeseen. sateliitti häirintä joko lenspanel peilillä tai digitaalisesti koodaamalla ne alas maankamaralle, koodaus onnistuu vain harvalta mutta erikoiskommando osaa senkin taidon. tässä oli vain muutamia esimerkkejä taidoista ja puhumatta siitä mitä tapahtuu sukellusveneille kun yhdistämme veteen virtaa....:=) olkaa varovaisia....isoveli is BACK!!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä ny

      kaikkia kerro, lumipallon sisälle kun laittaa kiven ja heittää silmään, käypi kipeästi. Mutta jos tulee tuhat panssaria ja on vain kolme nyrkkiä, niin miten sitten? Halkopino on hyvä olla varoiksi.

    • ne jyrää meitin

      on toverilla vilkas mielikuvitus.

    • kybersotilas

      Jos tuhat panssaria tulee ja on 3 panssarinyrkiä niin ekalla ampuu ekana tulevan vaunun ja kahdella muulla sit seuraavat mitkä meinaa tulla siitä ekan romusta ohi eli sit jä vielä sen ekan romun molemmin puolin romupansarit niin enää ei ne 997 pääsekään mihinkään kun tie on tukossa, ne joutuu kääntymään takaisin ja vielä jos onnistuu viimeisiltä katkaisemaan telan ampumalla vaikka tarkalla sotilaskiväärillä telan sokan poikki niin siihen tippuu tela ja koko loppu porukka on sumpussa ja molemmilla puolin tietä kun vielä on kaivettu syvät ojat ja ojien takana alkaa vetelä suo niin siinäpähän ovat, sitten äkkiä miehistöluukkujen lukkoon tulitikkuja tai muuta sellaista niin kukaan ei pääse ulos kun lukot jumissa tai sitten vaikka isoja kiviä kantaa niitten kansien päälle niin eivät jaksa nostaa auki kansia.nälkään kuolisivat jos eivät antaudu. Vois sitten tähystys aukosta näyttää lappua jossa lukis mustalla tussilla kirjoitettu "antautukaa" ja kahdella tai kolmella kielellä mieluusti jos ei tiedä onko ne saksalaisia vai venäläisiä...jaa no voihan niillä olla panssareissa läppärit niin voivat käntää googlen kääntäjällä mitä sana tarkoittaa.

      Niin ja jäähän niille vihulaisille toivat pyssyt vielä panssareihin joten ekana tietysti pitäis hiipiä matalana ja kiivetä ilman kenkiä hipihiljaa panssareiden päälle ja vääntää tykin ja kivväärin piiput semmoisella putkimiehen putkentaivuttimella U-kirjaimen muotoisiksi eli kääntää piipun suu takaisin päin niin ampouis sitten ittiänsä ohtaan, ei kyllä hotsittais olla vihulaisen housuissa tai siis panssarissa...näitä putkentaivutus värkkejä saa biltemasta halvalla. lopuksi vois spraymaalilla maalata panssareiden kylkiin päivänkakkaroita ja alle tekstin vak juu.

    • tri mönjä

      Minä taasen keittäisin kenttäkeittiöissä padoissa sellaisen mönjän jonka voi jollain perunatykin tapaisella ampua panssareiden päälle ja tukehduttaisi ne, hyvin sitkeää tavaraa, keksisi vaan sellaisen ja keksisi vielä senkin millä sen sais pois kenttäkeittiön padoista ja tungettua perunatykkiin ja irtoomaan sieltäkin..hieman tuotekehittelyä vielä niin..

      • mirrormirror-etype

        totta, tuo mönjä on hyvä idis!..mutta itse olen ajatellut seuraavaa: iso suurentava peili tielle jolloin panssari ja jalkaväki porukka näkee ns itsensä ja vaununsa peilistä tosin paljon suurempana jolloin ne tietävät että eihän noille pärjääkkään ja luikkivat takaisin


      • konnapuolue-kok
        mirrormirror-etype kirjoitti:

        totta, tuo mönjä on hyvä idis!..mutta itse olen ajatellut seuraavaa: iso suurentava peili tielle jolloin panssari ja jalkaväki porukka näkee ns itsensä ja vaununsa peilistä tosin paljon suurempana jolloin ne tietävät että eihän noille pärjääkkään ja luikkivat takaisin

        teinipellet!,voisitte tehdä yhteiskunnalle yhden palveluksen!!
        TAPPAKAA ITTENNE!!!
        tolle teinispedejen mönjälle on jo nimikin,ollut nimeltään NAPALM!!

        EIHÄN NÄMÄ TEINI_VELLIPERSEET EDES TIEDÄ OMAN PILIN KOKOA!!!
        mikroskoopilla katsoneet,vitunidiootit!!


    • kokeilla kannattaisi

      Hemmetin iso valkokangas ja taustaksi samanlainen maisema ja valkokankaalla hyökkäämään 50 000 sotilasta hampaisiin saakka aseistautuneena, hurraa-huudot kunnon ämyreistä. Vähän niinkuin illuusion voimin vihulaista vastaan.

    • jhjfgv

      Tulipahan mieleen että missä panssareissa jäähdytin mahtaa olla??--aika suojassa täytyy olla, ehkä jossain takana ja mikä yleensä heikoin lenkki noissa panssarivaunuissa?

    • musiikki on poikaa

      Minulla kans hyvä idis, vihollisen panssarivaunun kylkeen kiinni kaiutin ja siitä soimaan karita mattilaa ja kovaa niin johan panssarimiehistö antautuu ja loput nielevät kielensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe