Groupon Pohjois- Kypros 1.3. - 8.3.2015 Salamis Bay Conti

Grop. 1.3 - 8.3.15

Hei!
Hiihtolomalla olisi tarkoitus koluta hiekkarantoja tuolla Grouponin Kyproksen matkalla. Meitä lähdössä kyseisenä ajankohtana tällä hetkellä 6 hengen poppoo.

Oletteko tulossa samalle matkalle? Hinta ei päätä huimaa, eikä odotuksetkaan sen mukaan kovin korkealla nostettu =). Kunhan lennot ajallaan, safka hyvää sekä majoitus mukavaan niin mitäs sitä muuta toivois? =)

106

1970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissaaaaaja

      Lähdemme samaiseen paikkaan 29.3.2015. Onko kellään kokemusta Salamis Bay Conti hotellista?

      Varasn matkan top10matkojen kautta, olemme saaneet ainoastaan varausvahvistuksen, matkalaukkujakaan ei ole vielä voinut varata, ilmeisesti sittenlähempänä matkaa?

      • Grop. 1.3 - 8.3.15

        Hei Reissaaaaaja =). Onko teilläkin tuo matka täyshoidolla, lennoilla sekä lentokenttäkuljetuksella? Uskaltaako kysyä paljonko maksoitte matkasta/ lärvi?
        Me siis varattiin Grouponin kautta hintaan 299.


      • snorklaaja1

        Sama homma, matkalaukkuvarauksessa tuli ilmoitus että "failed" ja kun yritti toisen kerran, niin tuli ilmoitus "prosessing".

        Kävikö teillä samoin?


      • Homelo

        Näin kävi meillekin! Pyysin sähköpostilla uudet lomakkeet ja sitten onnistui!


    • *joo*

      Samaan aikaan samaan paikkaan olemme tulossa ja grouponin kautta myös matka varattu.

      • Grop. 1.3 - 8.3.15

        *joo*. Olitteko tulossa siis tälle 1.3. vai 29.3 olevalle matkalle?


      • *joo*
        Grop. 1.3 - 8.3.15 kirjoitti:

        *joo*. Olitteko tulossa siis tälle 1.3. vai 29.3 olevalle matkalle?

        1.3. lähtevälle. Toivottavasti sattuu lämmin maaliskuun alku Kyprokselle.


      • Group. 1-8.3
        *joo* kirjoitti:

        1.3. lähtevälle. Toivottavasti sattuu lämmin maaliskuun alku Kyprokselle.

        Lämmintä (riittävän) ainakin ennusteiden mukaan. =). Lähteekö teitä isompi porukka? Meilläpäin juuri tuolloin HIIHTOloma =). Joten ainakin 1 koululainen 8- v. mukana.


      • *joo*
        Group. 1-8.3 kirjoitti:

        Lämmintä (riittävän) ainakin ennusteiden mukaan. =). Lähteekö teitä isompi porukka? Meilläpäin juuri tuolloin HIIHTOloma =). Joten ainakin 1 koululainen 8- v. mukana.

        Meilläkin mukana yksi lapsi, alle kouluikäinen. Ja lisäksi kaksi aikuista. Eiköhän siellä sellainen sää ole että tarkenee.=)


    • Suora vai väärä

      Onkohan toi tosiaan suora lento:

      "Lomailijan ei tarvitse huolehtia kuljetuksista, sillä ne kuuluvat matkapakettiin. Suoralle lennolle voi ottaa mukaan 8 kg käsimatkatavaran (55 x 40 x 23 cm). Check in -matkalaukun saa mukaan noin 25e/laukku lisämaksusta, ja sinne voi pakata maksimissaan 20 kg. Lennolla ei ole ruokailua. Ercanin lentokentälle saavuttaessa Groupon-asiakkaita odottaa yhteiskuljetus 45 kilometrin päähän hotellille."

      Yleensä pohjois-Kyprokselle lennettäessä on ollu välilasku Antalyassa. Lentoyhtiö nähtävästi Turkkilainen Onur Air.

    • Group 1.3 - 8.3.-14

      Kävin lueskelemassa noita muita ketjuja Grouponin matkoista ja niiden sujuvuudesta. Kannattaa olla varpaillaan. Paljon on perumisia tullut matkanjärjestäjän puolelta. Joko ylibuukkaamisen tai jonkin selittämättömän syyn vuoksi.
      Kannattaakin olla avoimella mielellä liikenteessä, ehkä kaikki ei ole niin *kaunista ja ihanaa* mitä tuolla luvataan... Lasten kanssa reissaajille toivoisi ainakin ... voimia =)

      • *joo*

        Joo mekin ollaan ihan täysin varautuneita siihen, että matka voi peruuntua. Ei ole sitten niin iso pettymys, jos sattuu näin käymään..


    • Eka kerta 1-8.3-15

      Mekin ollaan lähdössä 1.3 Grouponin matkalle,Salamis Bay Conti-hotelliin.
      Kaksi aikuista ja yksi lapsi 9v. Ensimmäinen kerta Grouponin reissulla.
      Hiukan mietityttää,kuinkahan kaikki skulaa,halpa hinta lähinnä houkutti,299 per.henkilö..
      Oisko kellään kokemuksiaaiemmista Grouponin matkoista tai kyseisestä hotellista...

      • Upiiå

        Olimme lokakuussa pohjois Kyproksella Groupon matkalla ,silloin kaikki toimi kuin oli sovittu,paitsi hotellissa ei saanut viedä huoneeseen mitään elintarviketta,ei edes vettä= piti salakuljettaa!


    • Group 1.-8.3.2015

      Hei Eka kerta =). Tervetuloa sinullekin mukaan keskustelun tiimellykseen.! Grouponin matkat ovat meillekin eka kerta. Natura med pharman-matkoilla olemme olleet. Ne ovat sujuneet hienosti. Tutustuimme samalla tavalla etukäteen osaan matkalaisista jo näin 24.sen kautta. Teimme yhteisiä junamatkoja lähikaupunkeihin jne.
      Meidän porukkaan kuuluu minä ja mieheni (ollaan päälle 40 v) poikamme 8 v, mummo päälle 70 v sekä pikkusiskoni sekä hänen 19 v poikansa.
      Matkaan lähdemme Kuopion suunasta. Ei vielä tietoa tulemmeko Helsinkiin omalla autolla, linjabussilla, vai lentäen vaiko junalla.
      Uskoisin, että nämä matkat tulevat vielä uudemman kerran myyntiin, sillä koko konetta eivät saaneet luultavamminkaan myytyä ensimmäisellä yrittämällä.

      Kiva, kun saadaan lisää keskustelijoita!

      • LiloAnouk

        Heippa! Meidän miniperhe ois lähdössä kans tolle reissulle,
        minä, mies ja silloin n. Nelikuinen esikoistyttö :-)

        Käytiin miehen kans 2013 helmikuussa Turkissa Grouponin matkalla, ja sillon sujui kaikki todella hyvin! Samassa koneessa oli silloin myös toisiin hotelleihin menijöitä, mutta voi tosiaan olla että siltikin tämä matka tulee vielä uudelleen myyntiin koska ainakaan loppuun eivät myyneet nyt "ekalla kierroksella". Turkin reissulla lentoaikataulu saatiin vasta 10päivää ennen lentoa, mutta oltiin siihenkin kyllä varauduttu, kun ne näitä halpamatkoja niin pitkään jahkailee. Opas oli mukava ja puhui englantia. Silloin tosiaan reissuun kuului kiertomatka Pamukkaleen ja siellä myös yövyttiin. Molemmissa hotelleissa oli todella hyvä palvelu ja ihan överihyvät ruoat :-)

        Ainut miinus oli tosiaan se vain se, että koska reissuhintaan kuului vain aamiainen, niin meille bussissa kerrottiin, että buffet-illallinen joka illalle maksaisi 100€ /henkilö, ei ollut paha hinta koska ne pöydät tosiaan notkui herkkuja! Mutta siitä olisi voinut Grouponkin mainita etukäteen, koska oltiin ajateltua että kierretään sit ravintoloita lähikaupungeissa - mutta koska hotelli oli vähän kauempana ja eka kyläkin muutaman kilometrin päässä niin päätettiin vaan herkutella hotellilla ja maksettiin se "ylimääränen" 200€.. Mutta ei kyllä harmittanut reissun jälkeen yhtään :-D

        Muutama vähän vanhempi "nurisija" oli mukana silloin; olisi 199€/hlö -hinnalla pitänyt saada ruoat sisältävä reissu, suomalainen opas, enemmän sitä ja vähemmän tätä ja tupakkatauko 10min välein jnejne... Itse oltiin tosi tyytyväisiä, molemmat opiskeltiin niin oli ihana päästä noin edullisesti reissuun! Nythän on tuo all inclusive tosiaan niin ruoistakaan ei tarvitse huolehtia - ja omaan tahtiin saa seikkailla ympäri saarta kun ei ole kiinni noissa kiertomatkoissakaan :-)

        Me lähdemme kans Kuopiosta, eikä tiedetä mekään vielä että millä Helsinkiin, täytyy katsoa lähempänä. Meille tuo Onnibussi on varmaan fiksuin kun on niin halpa!! :)

        BTW! Jos on jotain kysyttävää matkasta, niin kandee laittaa kysymystä suoraan gointernational(at)groupon.no, sieltä vastasivat tosi nopeasti, kun kysyin että mitenkäs kun tämä vauva on vielä minun kohdussa enkä siis tiedä syntymäpäivää jne :-D sanoivat että kunhan syntyy niin lisätään tiedot sitten sinne varaukseen, ei ongelmaa :-)


    • LiloAnouk

      KIRJOITIN TUON S-POSTIOSOITTEEN VAHINGOSSA VÄÄRIN!

      Eli tarkoitin osoitetta "Groupon(at)gointernational.no", noinpäin, niin menee perille!!
      Mulla tuli sähköpostivastaus sieltä Ingrid -nimiseltä mukavalta naisimmeiseltä :-)

    • Group 1.3-8.3.-15

      Hei LiloAnouk!

      Kiva kuulla, että sekaan sopii muutama muukin kiero savolainen =).
      Yksi matkojen ilo ja mukavuus on juuri tämä etukäteisvalmistelu ja varsinkin näin ryhmärämämatkalla toisten kuulumisien sekä kokemusten jakaminen... =)

    • *joo*

      Varausvahvistus saapui. Mielenkiinnolla olen lukenut kommentteja meidän hotellista. Ruokaan ihmiset eivät ole viime aikoina olleet tyytyväisiä (mm. huonosti kypsennettyä -> vatsatautia).

    • Eka kerta 1-8.3-15

      Meillekkin tuli lentoaikataulut,menolento on ihan mukavasti.Lähtö 10.00 helsingistä,paluulento on sitten yöllä lähtö Ercanista 01.05....

      • LiloAnouk

        Pheh, synnytin terveen tytön 13.10 ja tohinassa on unohtunut koko reissu! Me ei olla saatu sitä varausvahvistusta edes vielä(kään) eikä lentoaikatauluja :--D pitänee kysästä huonenna että missä vika! Tosin en osaa olla huolissani - viimeksi tosiaan turkin reissun matka-aikataulu saatiin viikkoa ennen... :--D

        Ilmoittelen!


      • moppendal

        Moi Eka kerta 1-8.3 -15

        Lähteekö toi teidän paluulento lauantai-sunnuntai välisenä yönä klo 01.05? Eli olisi sunnuntai aamuna Suomessa?
        Vai onko paluulento vasta sunnuntai - maanantai välisenä yönä?

        Kun olen tässä mahdollisesti varaamassa matkaa GroupOnin kautta ajankohdalle 22.2. - 1.3.2015. Tuolloin minulla loma, tosin töihin pitää palata sunnuntai-iltana.

        Mietin vaan, että kuinka paljon noilla vaihtelee noi lentoajankohdat yms. GroupOnilta ja GoInternationalilta ei tunnu saavan vastausta mihinkään....


    • Group 1.3-8.3.-15

      Hei!
      Matkavahvistus aikatauluineen tuli meillekin jo jokin aika sitten. Jos olisi tekemisissä ns. normaalin lentovarauksen kanssa varaisin nyt lennot Hkin ja takaisin, mutta koska tuo aikataulu saattaa parhaassa tapauksessa muuttua radikaalistikin täytyy vain kiltisti vielä odotella. Vai oletteko te jo harkinneet millä matkaatte syrjäkyliltänne =) tuonne pääkaupungin sykkeeseen?
      Tulimme viikko sitten Unkarista HUF.rahan kanssa siellä pyörittiin. Käsittääkseni Pohjois-Kyproksella käytössä Turkin liira? Alkaa siis taas armoton *miljoonajahti*. En tosin ole tutustunut vielä montako liiraa saa eurolla? Ilmeisesti siellä käy jossain päin myös eurot?

      • *joo*

        Meillä ajatuksena mennä jo edellisenä päivänä omalla autolla. Yövytään lentokenttähotellissa. Saa sitten jättää auton sinne parkkiin kohtuullisella hinnalla.


    • Group 1.3-8.3.-15

      Heissan jälleen!
      Täältä Rantapallo- sivustolta löytyy mielenkiintoista ja jokseenkin jopa hyödyllistä tietoa ko. paikasta. Löytyypä sieltä myös tämä meille tarjottu hotelli, joka ainakin sen mukaan rankattu 5 parhaan hotellin joukkoon ko. maankolkassa.

      http://www.rantapallo.fi/kypros/pohjois-kypros/

    • Eka kerta

      Onkoha kuinka turvallista turistille,tuo pohjois-kypros..
      Etelä-.Suomen Sanomissa oli 25.10 juttua pohjois kyproksella.
      Rehottavasta ihmiskaupasta sekä mafian ja rikollisjärjestöjen omistamista hotelleista sekä yökerhoista....

      • Hava Nagilaaa

        Kannattaa sit ehdottomasti pysyä pois myös Helsingistä, oli Savon Sanomissa juttua että siellä olis nyt venakoiden ja virolaisten lisäksi myös pirusti tsekkiläisiä ilotyttöjä, eli selvää ihmiskauppaa!
        Puhumattakaan Arkadianmäen rosvoista! Maitoa ei kannata juoda kun Valiolla on se monopoli.
        Italiaan ei kannata kenenkään tervejärkisen mennä, siellä kun on se Mafia!!
        Etelä-Amerikassa on pirusti huumeita ja vaikka mitä!

        Otin viime kuussa riskin ja menin piruuttani Kyprokselle ja kävi tosi hyvä tuuri ettei ne pakottanu mua prostituutioon, tehny musta piccoloa hotelliinsa, murhannu tai ryöstäny, olisko syy ollu sit se että olen keski-ikäinen mies vai se että olen normi turisti vai kenties molempia?
        Eri asia on kun itse rupeat lomallasi noiden asioiden (ilotyttöjen,kasinoiden ym) kanssa vehtaamaan ja jätät maksamatta.

        Oikeampi huoli maailmalla liikkuessa on se ettet kunnioita maan ja uskonnon tapaa, nim.merk.palestiinalaisessa bussissa Hava Nagilaa hyräillyt!
        Normi ihmisellä jolla on laput oikein päin pöydällä ei ole mitään hätää, ei edes Helsingissä.


    • matka mielessä

      Olipa aikamoista - taidan harkita muutamankin kerran, että lähden Pohjois-Kyprokselle - viime keväänä käytiin Grouponin matkalla, mutta jos on tuollaista,,,,hmmmmmm

    • Group 1.3-8.3.-15

      Itse asiassa ei se Turkkikaan ole mikään puhdas pulmunen ja niitä ykkösmaita matkustaa ottaen huomioon nämä ihmisoikeusasiat. Viittaan tällä tuohon Etelä-Suomen Sanomien kirjoitukseen. Paljon on maita, joissa olisi paljon tehtävää ihan vain kansalaisten elinolojen parantamiseksi.
      Mutta asiaan. =) Yhdeltä Grouponin matkalta Kyproksen kolkasta palaa matkalaiset 5.11.-14. Mielenkiinnolla odotan heidän kommenttejaan ko. matkalta.
      Näinköhän näitä matkoja vielä tulisi lisää myyntiin? Ainakaan tätä meidän ajankohtana lähtevää lentoa ei varamaankaan täyteen lyöty. Elleivät sitten yhdistä samaan noita Kymppi- matkan lentoja (vai mikä se toinen järjestäjä olikaan? :).
      Jostain muuten lueskelin, että 4 henkinen perhe oli laitettu eri hotellihin 2 ja 2 aina samaan... Et sillee... Reipasta meininkiä

      • Sissi738

        Muistakaa aina matkalla ollessanne että sitä saa mitä tilaa.
        Hyvä käytös on paras käyntikorttimme.Ei pidä uskoa kaikkea mitä
        joku höpöttää
        Ota ensin itse selvää asioista.


    • minni5

      Moikka, täällä olisi kolmihenkinen perhe lähdössä Kuopiosta Pohjois-Kyprokselle 1.3-8.3.2015. Grouponin kautta. Halpa hinta houkutteli :) katsotaan nyt mitä tuleman, onnistutaanko saamaan matkaa jne...kaikenlaista täältä on tullut luettua. Mutta avoimin mielin matkaan lähdetään. Mietin, että oletteko ennakolta varanneet auton sinne, jolla tutkia saarta tarkemmin...vaiko vasta paikan päältä?

    • Group 1.3-8.3.-15

      Hei LiloAnouk Ja ONNEA tyttövauvan johdosta! Huomasin hänen syntyneen jo lokakuun puolella! Onko kaikki mennyt hyvin ja oletteko edelleen tulossa matkalle?

      Saitteko te muutkin muuten jo toisen matkavahvistuksen aikatauluineen tälle maaliskuun matkalle? Meille tuli lähtö klo 10 hki mutta paluu kellonaikaa ei tiedossa.
      Sinäänsä nyppii, sillä olisin mielelläni varannut lennot hkin ja takasin.

      Ei tässä enää montaa kuukautta tarvitse synkistellä harmaassa säässä =) vain 2 =)

    • Group 1.3-8.3.-15

      Varasimme juuri 6:lle Onnibussimatkan Kuopio-Hki-Kuopio hintaan 136 e. Oliko muita Kuopiosta Onnikkaan tulijoita? Voisimme seikkailla yhdessä =). Ei nimittäin vielä hajuakaan kuinka tuolta Hki.n Viikin asemalta päästään itse lentokentälle?...Onko teille käytännön kokemusta asiasta?

      • snok1

        Ajakaa Kamppiin asti ja sieltä rautatieasemalta 615 kentälle. Viikistä ei mene busseja kentälle.


      • myöskin

        Joo,ei Viikissä kannata jäädä pois,siitä ei varmaan pääse kuin taksilla. Menkää keskustaan eli päätepysäkille,ainakin syksyllä päättäri oli Sokoksen ja Postitalon ja Kiasman edess,siis ihan Kiasman edessä. Sitten bussilla 615 rautatientorilta laiturista 3 ( on mielestäni Kansallisteatterin puolella) kentälle,tai lähijunalla Tikkurilaan (r,z,h,n,i) josta bussi 61 kentälle,seutulipun kun ostaa,sillä pääsee koko matkan... Muistaakseni vielä tuo Viikin pysäkki on paikassa,josta ei edes taksia ole saatavilla...tokihan aina voi soittaa...


    • snork1

      Varattiin ensi syksyyn tuo Groupon paketti. Lentoajat : taisi olla 10:45 lähtö ja paluu 1:05.

      varausvahvistus tuli, 5:ssä päivässä!

      Matkalaukkuvarausta ei saatu läpi- muilla samoja kokemuksia?

      • Group 1.3-8.3.-15

        Hups=). En tuota Hkiä niin hyvin tunne, joten tuli siis varattua matka jo tuohon Viikin asemalle. Siitä näyttäisi olevan kentälle matkaa n. 16 kilsaa. Jos ei muu auta niin mennään sitten vaikka taksilla =).
        Matkalaukkumaksua en ole vielä suorittanut. Meillä lähdössä mukaan 2 x 20 kg laukkua / 6 matkaajaa.


      • salamis bay conti
        Group 1.3-8.3.-15 kirjoitti:

        Hups=). En tuota Hkiä niin hyvin tunne, joten tuli siis varattua matka jo tuohon Viikin asemalle. Siitä näyttäisi olevan kentälle matkaa n. 16 kilsaa. Jos ei muu auta niin mennään sitten vaikka taksilla =).
        Matkalaukkumaksua en ole vielä suorittanut. Meillä lähdössä mukaan 2 x 20 kg laukkua / 6 matkaajaa.

        Moi
        Mekin ollaan lähdössä samaan aikaan,1.3 pohjois,kyprokselle.
        Mitenkä matkalaukkumaksu suoritetaan,sähköpostiin tullut linkki ei toiminut...
        Meiltä lähdössä 3 henkiöä..


      • myöskin
        Group 1.3-8.3.-15 kirjoitti:

        Hups=). En tuota Hkiä niin hyvin tunne, joten tuli siis varattua matka jo tuohon Viikin asemalle. Siitä näyttäisi olevan kentälle matkaa n. 16 kilsaa. Jos ei muu auta niin mennään sitten vaikka taksilla =).
        Matkalaukkumaksua en ole vielä suorittanut. Meillä lähdössä mukaan 2 x 20 kg laukkua / 6 matkaajaa.

        Enpäs usko ,että kuljettaja Viikin pysäkillä pihalle heittää,jos nätisti sanotte jo lähtiessä,että Keskustaan haluatte,pakkaavat vaan laukut sitten oikeaan järjestykseen sinne linja-auton vatsaan..


    • kirsikka741

      Moi, mekin ollaan lähdössä 1.3-8.3 reissuun. Meillä on majoituskohteena Laphetos Resort. Onko muita sinne menijöitä?

    • Group 1.3-8.3.-15

      Hei!!
      Oletteko varailleet/suunnitelleet kuinka tulette Hki-Vantaan kentälle lähtöpäivän aamuna? Teitä oli muitakin tulossa täältä pohjoisen suunnalta. Me siis matkaamme Onnibussilla, vaikka, jos olisin itse saanut päättää olisin koneella painellut Rissalasta sinne suoraan.
      Oletteko miten valmistautuneet/tutkineet paikan ja maan tarjontaa? Itse löysin aika no joo hyvin kuvattua materiaalia mm. uima-altaalta, buffetpöydästä sekä hotellihuoneesta.
      Näitä matkoja näkyy tulleen taas myyntiin. Hinta kalliimpi ja päivät eri kuin meillä mutta muuten samaa rataa. Tässä ei enää montaa hetkeä ole aikaa ihmetellä. Onkohan tuolla lämmitetty allas? En oikein jaksa uskoa, että kovin, kovin lämmintä tuolloin muutenkaan olisi. Jännittääx? =)

    • Elli 8

      Hyvät Kyprokselle matkustavat!
      Kyselkääpä matkoista Suomalaisilta matkanjärjestäjiltä.
      Muutamat matkatoimistot järjestävät lento-hotelli matkoja
      Pohjois -Kyprokselle Istanbulin kautta.Siis koneen vaihto
      Istanbulissa.THY.n lennot ovat ehkä hieman kalliimpia
      mutta en ainakaan itse lähtisi jonkun epämääräisen
      yrittäjän kyytiin. Olen ollut Kyreniassa muutaman kerran
      ja minulla on matkoistani vain mukavia muistoja.

    • jenni7

      Heippa ! Onko kellekkään käynyt niin, että all inclusive matka onkin muuttunut siten, ettei matka olekkaan enään all inclusive vaan ainoastaan juomat ruuoan yhteydessä ovat ilmaisia?

      • LiloAnouk

        Mitä tarkoitat?

        Onhan kaikille tullut uusi Travel Document - lentoyhtiö ja lentoajat nimittäin vaihtuivat. Uudet ajat siis lähtö 22:55 täältä sinne ja sieltä tänne 16:10.

        Tarkoitatko Jenni sitä että siellä uuden paperin lopussa lukee
        Included: breakfast lunch dinner a drink to meals (noin nimittäin lukee meillä...


      • Jenni7
        LiloAnouk kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?

        Onhan kaikille tullut uusi Travel Document - lentoyhtiö ja lentoajat nimittäin vaihtuivat. Uudet ajat siis lähtö 22:55 täältä sinne ja sieltä tänne 16:10.

        Tarkoitatko Jenni sitä että siellä uuden paperin lopussa lukee
        Included: breakfast lunch dinner a drink to meals (noin nimittäin lukee meillä...

        Joo , niin tarkotin. Oli vähän epäselvä mun selitys.
        Koska all inclusive on nyt vaihtunu täyshoidoks . Ei ne voi muuttaa sitä noin. Ajattelin laittaa viestiä sinne , ja vaatia all inclusiven takaisin


      • *joo*
        Jenni7 kirjoitti:

        Joo , niin tarkotin. Oli vähän epäselvä mun selitys.
        Koska all inclusive on nyt vaihtunu täyshoidoks . Ei ne voi muuttaa sitä noin. Ajattelin laittaa viestiä sinne , ja vaatia all inclusiven takaisin

        Laitoin viestiä Grouponille. Varmaan pari muutakin laittanut.:) Lähinnä siis tuo all inclusiven puuttuminen uudessa dokumentissa häiritsee. Lentoajat ihan ok, tosin täytyy kai yrittää saada vielä maanantai 9.3. töistä vapaaksi kun on niin myöhäinen tulo ja vielä ajomatkaa lentokentältä. Mutta enpä hätäile sitä. Muutoksia voi varmaan vieläkin tulla.=)


      • Jenni7
        *joo* kirjoitti:

        Laitoin viestiä Grouponille. Varmaan pari muutakin laittanut.:) Lähinnä siis tuo all inclusiven puuttuminen uudessa dokumentissa häiritsee. Lentoajat ihan ok, tosin täytyy kai yrittää saada vielä maanantai 9.3. töistä vapaaksi kun on niin myöhäinen tulo ja vielä ajomatkaa lentokentältä. Mutta enpä hätäile sitä. Muutoksia voi varmaan vieläkin tulla.=)

        Ilmotelkaa mitä teille vastataan! ☺️ Toivottavasti kaikki menee hyvin.


    • jep jep

      Meille myös tuli uudet lentoaikataulut,mehän menetetään yksi päivä lomasta,koska lähtö on vasta 22.55 sunnuntai iltana....samoiten tuo sapuska muutos..hiukan mietityttää,mutta katsellaan mitä tuleman pitää..oliko teillä maininta lentokenttä kuljetuksista,entä ruumaan menevistä matkatavaroista?Pitääkö jokaiselta matkustajalta maksaa 20kg maksu,meiltä lähtee 3,maksettu 2 20kg molempiin suuntiin,ajateltiin riittävän.Ai niin olihan lentoyhtiökin muuttunut!!!!!!!

      • LiloAnouk

        Ei tarvitse kaikilta matkustajilta maksaa matkatavaramaksua, jos kaks riittää. Meitäkin lähtee kaks aikuista ja lapsi, ja me otetaan ruumaan vain yksi matkalaukku. Ne linkit on ymmärtääkseni vaan sitä varten jos haluaa vielä lisää matkatavaraa tms...

        Joo voihan kettu, mä en oo ikinä ollu all inclusive -reissussa, niin en jotenkin tajunnu alkaa hermoilee tosta muutoksesta, mutta helkkari, jos toi tarkottaakin "vain" täyshoitoa niin mäkin laitan sit viestiä!! mut laitan Go Internationalille suoraan.... Grouponin kautta kestää niin hiton kauan kaikki.

        Toisaalta vastapainoksi saadaan yks "aamupäivä" lisää, nyt kun lento takaisin onkin vasta 16:10 sunnuntaina, kun edellisissä lennoissa ois pitäny lähtee jo la-su yönä reissaamaan. Me mennään Tikkurilaan Sokos Hotelliin illalla sit samantien vaan nukkumaan, vauvan kanssa vähän hankalaa ois matkustaa Kuopioon asti samaan syssyyn - ja väsyttävää...

        Pari muuta juttuja josta pitää kans laittaa viestiä on se, että sähköpostissa sanottiin: "As a gesture of good will we have reserved a free meal on board" tms, ja Tailwind Airlinesilla ateria kuuluu jokaiselle lennolle.... Samoin myös heidän nettisivuiltaan ymmärsin, että 20kg matkatavaraa kuuluis myös jokaiselle matkustajalle. Tosin en tiedä kun tosiaan reissu on näin överihalpa, että jaksaako alkaa parin kympin takia urputtamaan haha :D

        Mutta joo. Go Internationalille lähti viesti äsken. Ja mitä mä ymmärsin niin lentokoneissa on TailWindillä paremmin jalkatilaa kuin Onur Airilla - että se ois positiivista jos sattuu niinkin hyvin. Saattais ehkä saada lennon aikana vähän untakin vaikka vauva onkin matkassa..


    • jep jep

      Saitteko selvää sisältyykö lentokenttäkuljetukset molempiin suuntiin... ?
      Joo totta kyllä että pois lähtöpäivänä tuli "lisäaikaa".
      Yöpaikka meillekkin otettava helsingistä sunnuntaina ja tullaan sitten maanantaina junalla kohti savoa kotiin..

    • 6xkuopio

      Voi himputin himputti!! Meitä lähdössä 6 Kuopiosta ja kappas vaan. Heitetty eri lennoille. Osa aamuun ja loput iltaan samoin paluu miten sattuu. Liittymäkuljetukset kuop-hki-kuopio varattu ja ¤&%%%¤//¤&&& painokelvotonta tekstiä. Grouponin kautta Salamis Bay Contiin matkat varattu just tälle 1.3. - 8.3.2015 ajalle. Laitoin eilen s.posita GO:lle. katsotaan kuinka käy! Ei käynyt pienessä mielessänikään, että näitä lentoja olisi 2 samalle päivälle. Muuten ei kai niin haittais, mutta kun tullaan täältä pohjolasta samalla kyydillä ensin pääkylälle.

    • huhheijaa

      Grouponille laitettu eilen postia,tänään tuli vastaus.Ovat saaneet paljon palautetta kyseisistä epäselvyyksistä,lupasivat selvittää asian pikaisesti..Saas nähdä kuis käy??
      GO.lle laitoin myös eilen,ei ole tullut vastausta....

      • JoopaJoo-o

        Groupon on vastannut mulle myös samaan tyyliin, mutta Go:lta ei vastausta ole tullut.


    • 6xkuopio

      Ei heitetä vielä kirvestä kaivoon =). Uskon ja luotan vielä, että pääsemme samaan koneeseen ja aamulennolle kaikki 6. En jaksa edes vaahdota tuosta täysihoitoon muuttumisesta, jos muuten onnistuu lennot ja majoitus. Liittymäkuljetukset hankittu ja lomat just varattu tälle ajankohdalle. Ei voi hirveesti sooloilla.
      Grouponilta tuli minullekin selvityspyyntö ja pikaisesti. Laitoin sen eilen. Luottavaisin mieli.... jään odottamaan .... =).

    • 2xKemi

      Mihin osoitteeseen olette lähettäneet sähköpostia? Jo yli viikko sitten olen lähettänyt sähköpostia sekä Grouponille että Go internationalille - ei vastausta. Kyse on samasta asiasta eli muuttuneet lentoajat vaikeuttavat matkaan lähtemistä ja paluuta.

    • Infoo
      • 2xKemi

        Kiitos!


    • 6xkuopio

      Itse olen laittanut nyt 2 viestiä GO:lle , ei vastausta. Groupponilta ollaan oltu kyllä yhteydessä s.postitse. Pikkusen alkaa olla tuskaiset paikat. Meidät 6 on siis pistetty eri lennolle..Se tässä suurin huoli.

      • 2xKemi

        Minulle kerrottiin Grouponilta eilen, että Go International perustelee muutoksia lentoyhtiön vaihtumisella. Ja juuri sain viestin myös Go Internationalilta, sieltä vahvistettiin syyksi tämä sama asia. Mitenkähän sitten on mahdollista, että osa edelleen on buukattu aiemmin ilmoitetulle lennolle? Meille uusi aikataulu tuottaa isoja vaikeuksia, vanha (eli menomatkalla aamulento Helsingistä ja paluu myös sunnuntaiaamuna) olisi sopinut hyvin.


    • Helpottaisi

      Onko kenelläkään suoraa numeroa Go:lle?

      • 2xKemi

        Tämmöinen asiakaspalvelunumero oli viime syksynä varaukseen liittyvässä vastausviestissä: 47 53 42 88 90. Tähän pyydetään soittamaan tai vaihtoehtoisesti lähettämään sähköpostia osoitteeseen [email protected], jos on jotain kysyttävää oman varauksen suhteen. En ole näitä kokeillut.


      • Helpottaisi

        Kiitos 2xKemi


    • Reissuperhe

      Meidän perheessä on meidän vanhempien lisäksi kolme teiniä ja tietysti meitäkin hieman harmittaa nuo muutokset. Lapset eivät pääse sinne Casinolle ja lentoaikataulukin muuttui meille huonommaksi. - Me muuten menemme 22.2 - 1.3 viikolla kun meillä on hiihtolomaviikko silloin.
      Mutta olemme reissanneet viimeisen 10 vuoden aikana pääsääntöisesti omatoimimatkoilla pitkin maailmaa ja kyllähän niilläkin lentoaikataulut ovat joskus vaihtuneet. Eihän niille mitään mahda. Kerran jouduimme muuttamaan koko kohdemaata kun jatkolento peruttiin. Niistäkin on tullut silti hyviä reissuja kun on asenne oikea.
      Jos ajattelee asiaa positiivisesti, niin reissulla on aina syötävä. Kolme kertaa päivässä se halvimmillaankin on juomineen 25,- euroa / päivä / hlö. Tämä reissu 299,- maksavana maksaa siis 42,71 päivää kohden. Jos tuosta vähennetään tuo ruokailujen laskennallinen minimiosuus, niin jää jäljelle 17,71 päivää kohti. Sillä hinnalla siis pääsee lentämään molempiin suuntiin ja saa lentokoneessa jopa jonkinmoisen aterian. Ja tuolla hinnalla saa lisäksi asua viiden tähden hotellissa. - No ... Sikäläiset tähdet eivät ehkä vastaa täällä viittä tähteä, mutta täällä ei saa tuolla hintaa edes matkustajakotia ilman ruokia. - Joten mielestäni me ainakin ollaan yhä voiton puolella ja aiotaan nauttia lomasta ja majoituksesta ja ruoasta jota saadaan. - Jos joku seikka ei sitten miellytä, ei anneta sen liikaa haitata niistä seikoista nauttimista jotka sitten sattuvat miellyttämään.
      Hyvää matkaa kaikille! - Voin halutessanne raportoida meidän kokemuksia paikan päältä, niin ehditte lukea niitä ennen reissuanne.

      • Helpottaisi

        Ongelmahan on tällä hetkellä se etten ole saanut mitään infoa hotellista, lähtöajoista tai ruokailuista! Viime torstaina tuli s-posti jossa kerrottiin travel documenttien saapuvan s-postiin 24 tunnin sisällä, ja niitä ei edelleenkään ole näkynyt. Totta on että matka on halpa, mutta oisi kuitenkin kiva tietää että pääseekö matkaan laisinkaan... Go international on sujuvasti jättänyt vastaamatta kaikkiin s-posteihini. Onneksi reissuun on vielä reilu 3 viikkoa (1.3.15).


      • Reissuperhe

        Joo, totta että informaatiota tulee melko huonosti. - Mutta eipä mekään olla saatu kuin 23.1 lähetetty UPDATED Traveldocument. Siitä selviää vaihtuneet lentoajat ja hotellin nimi Board Basis: Included:Breakfast Lunch Dinner a drink to meals.
        Ei ihan kovin paljoa informaatiota, mutta toisaalta voisi ajatella että Go Internationalille tulee näistä muutoksista johtuen hurja sähköpostitulva ja kaiken lisäksi heillä on ehkä itselläänkin järjestelemistä kenen lento muuttuu ja kenen ei.
        Resurssit käytetään matkan järjestämiseen eikä sitten olla valmiita vastailemaan kovin innokkaasti sähköposteihin. ... Ehkä on näin. Tai sitten ei.
        Jotenkin silti uskoisin että tuo matkatoimisto osaa hommansa ja informoi lopulliset ajat viimeistään kahta viikkoa ennen lähtöä, niin kuin alun perin luvattiinkin. - Se uusi lentoyhtiö ja sen koneet näyttivät ainakin varsin moderneilta, kun netistä niitä katselin.
        Mutta yhä olen sitä mieltä että hintatasoon nähden ei tämän ihmeempää ollut odotettavissakaan. - Taksilla ja kimppakyydilläkin on omat eronsa. -
        Itse olen aina maksanut lentoliput ja majoitukset ja hotellit ja valmismatkatkin luottokortilla, sillä jos kohde menisi konkurssiin, luottokorttiyhtiö maksaa rahat takaisin. - Sen puolesta en siis itse ainakaan stressaa.
        Hyvä reissu siitä tulee, usko pois.


      • 2xKemi

        Kiitos positiivisen asenteen esille tuomisesta. Totta on, että edullisesta matkasta tässä todella on kyse. Tosin lisäkustannuksia tulee, jos ei saada varmuutta lentoaikatauluista ajoissa. Toivottavasti nekin asiat järjestyvät kaikille. Hyvällä mielellä siis lähdetään :)


      • vaatikaa

        On totta että asenne se ratkaisee ja sillä aiomme sitten lopulta mennä mekin :) Nyt on kuitenkin tullut niin suuria muutoksia ja tason alennuksia ostettuun nähden, että niitä ei kyllä kuulu purematta niellä.... :(
        Reissattu on ympäriinsä ja välillä jääty jumiin kun lennot ovat muuttuneet, mutta tilanne on kuitenkin erilainen silloin kun ostat pakettimatkan. Ja aina ennenkin kun on reklamoitu rohkeasti mutta hymyssä suin pitkin maailmaa, niin hommat ovat hoituneet tavalla tai toisella. Suomessa/Euroopassa jotenkin tuo homma ei vaan pelitä noin vaan pitää pistää kova kovaa vastaan, valitettavasti.... :(


      • Kyprokselle

        Niin tai näin pitäisi kyllä saada sellainen matka kun on ostettu.
        Maksaa mitä maksaa niin ei mainostettua saa mennä muuttamaan huonommaksi.


      • Kymppimatkat

        Kuuri näin. Hinnalla ei tämän asian kanssa ole mitään tekemistä. Kauppa on kauppa maksoi 1€ tai 1000€. Ei ihme, että suomalaisia kohdellaan matkoilla miten sattuu, kun kaikki matkanjärjestelyn heikennykset otetaan riemumielin vastaan tai ei valiteta mistään puutteista. Näin menetellen myyjät oppivat tulevaisuudessakin palvelemaan suomalaisia huonosti.


    • JoopaJoo-o

      Tänään Grouponilta tuli tieto, että matkanjärjestäjä kertonut tietojärjestelmässään olevasta virheestä. Vielä tämän viikon aikana pitäisi tulla päivitetyt matkadokumentit.

      Groupon on toiminut kiitettävästi asian suhteen ja ilmoittanut väliaikatietonaki, että asiaa selvitellään. Nytkin pyydettiin palaamaan asiaan ellei uutta oikeanlaista dokumenttia ole tullut maanantaihin mennessä. Mielenkiinnolla odotan miten käy...=)

      • heppuli

        Heippa !

        Me ollaan lähdössä reissuun jo viikon päästä eli 15-22.2 eikä meillekään ole tullut lopullisia matkadocumentteja. Ole ottanut yhteyttä sekä grouponiin että GO:lle. Olen meinaan kysellyt onko matkalaukkumaksu tullut perille jonka netin mukaan olin maksanut 3X ja vastaus oli että ei.( En ole ehtinyt selvittää onko ne mennyt masterilta...mut silloin kun maksoin niitä niin kone takkuili joten saattoi olla että ovat oikeassa...peräänkuulutan niitä sitten jos olenkin maksanut liikaa )
        Mulle lähetettiin uusi maksulinkki ja maksoin siinä 2x matkalukut ja nyt lähetin jopa s.postina laskun Go:lle eikä vieläkään ole kuulunut mitään lipuista???
        Grouponilta on tullut s.postissa kaksi kertaa selitys että asiaa selvitellään mahdollisemman pian..kiitos kärsivällisyydestä....ei muuta ja aikaa on enää viikko =).
        Lisäksi otin yhteyttä suoraan Salmis hotellille noista ruoka asioista ja sain kaksi kertaa vastauksen että matkaamme kuuluu täyshoito plus eli kolme ruokaa juomineen...loput juomat pitää ostaa , ei all.inc. Nyt lähetin viimeksi documentin, että mun lipussa lukee all.inc. eli lähetin sen varauslapun jossa se lukee ja nyt sieltä ei ole kuulunut mitään!!!
        Vaikka ei mua niin se häiritse kunhan jotkut ruuat ja juomat kuuluu, mutta periaatteessa ajattelin että viestitän sinne kun se meille myytiin all.inc:na.

        Nyt vaan odottelen saadaanko lopulliset matkadocumentit vielä...mä ole kyllä tulostanut varoiksi joka ikisen lapun jopa ne Grouponin tarjous joka oli 299€ ja otan kaiken kentälle mukaan jos tulee jotain ongelmia...!...et silleen=)


      • Kyprokselle
        heppuli kirjoitti:

        Heippa !

        Me ollaan lähdössä reissuun jo viikon päästä eli 15-22.2 eikä meillekään ole tullut lopullisia matkadocumentteja. Ole ottanut yhteyttä sekä grouponiin että GO:lle. Olen meinaan kysellyt onko matkalaukkumaksu tullut perille jonka netin mukaan olin maksanut 3X ja vastaus oli että ei.( En ole ehtinyt selvittää onko ne mennyt masterilta...mut silloin kun maksoin niitä niin kone takkuili joten saattoi olla että ovat oikeassa...peräänkuulutan niitä sitten jos olenkin maksanut liikaa )
        Mulle lähetettiin uusi maksulinkki ja maksoin siinä 2x matkalukut ja nyt lähetin jopa s.postina laskun Go:lle eikä vieläkään ole kuulunut mitään lipuista???
        Grouponilta on tullut s.postissa kaksi kertaa selitys että asiaa selvitellään mahdollisemman pian..kiitos kärsivällisyydestä....ei muuta ja aikaa on enää viikko =).
        Lisäksi otin yhteyttä suoraan Salmis hotellille noista ruoka asioista ja sain kaksi kertaa vastauksen että matkaamme kuuluu täyshoito plus eli kolme ruokaa juomineen...loput juomat pitää ostaa , ei all.inc. Nyt lähetin viimeksi documentin, että mun lipussa lukee all.inc. eli lähetin sen varauslapun jossa se lukee ja nyt sieltä ei ole kuulunut mitään!!!
        Vaikka ei mua niin se häiritse kunhan jotkut ruuat ja juomat kuuluu, mutta periaatteessa ajattelin että viestitän sinne kun se meille myytiin all.inc:na.

        Nyt vaan odottelen saadaanko lopulliset matkadocumentit vielä...mä ole kyllä tulostanut varoiksi joka ikisen lapun jopa ne Grouponin tarjous joka oli 299€ ja otan kaiken kentälle mukaan jos tulee jotain ongelmia...!...et silleen=)

        Niin myytiin ALL Inclusive ja matkanjärjestäjä muutti täysihoidoksi. Liekö hotellilla tekemistä tuossa tiedä sitä sitten. All Inclusive myyty ei oikeastaan kiinnosta onko se matkanjärjestäjä tai myyjä kun hoitaa että on ALL Incluisve. Ei ole meillekään laukuista tullut vahvistusta tililtä on kyllä aikoja sitten veloitettu.


      • HÖH

        Täällä sama homma matkalaukkumaksun kanssa. Veloitettu on kyllä tililtä.


    • heppuli1

      Oletteko saaneet jo uudet matkadocumentit ???

      • saasnähä

        Eipä ole kuulunut vielä ainakaan meille... no onhan vielä 27h aikaa... ;-D


    • sonsku

      En muista minkä kautta varasimme, mutta meille maksoi 349€ :)

    • cyprus

      tuntuu ihmeelliseltä että rehdit ja rikkaat norjalaiset tekee tollaista että muutta matkajoja miten haluavat

    • HÖH

      Nyt olen saanut uudet matkadokumentit jossa näkyy että ovat saaneet suorituksen matkalaukusta. Minulla kävi myös niin että kun maksoin em. maksua, sain lopuksi ilmoituksen transaction failed, vaikka ensin näytti ihan normaalisti onnistuneen. Suorituskin oli kyllä veloitettu. Mutta näköjään maksu kuitenkin mennyt sitten perille, onneksi.

    • simenaan

      Hei, asia on nyt siis selvä, grouponilta ilmoitettiin että allinklusiive tarkoitaa norjalaisittain:

      "All Inclusive:lla on tarkoitettu tätä aamiainen päivällinen illallinen juoma ruuan kanssa"
      Ok, siis kaikki hyvin, Nyt siis allinklusive on saanut uuden määritelmän, tähän asti se on ollut kaikki ruuat juomat ja välipalat mutta ei enään: Hienoa!!!

      • kyprokselle

        Viimevuonna oltiin samaisen Norjalaisen matkanjärjestäjän All Inclusive matkalla ja kuului ruuat, juomat ja välipalat. Top10matkoilta tuli ensin selitys ettei hotellilla ole ALL Inclusiveä vaan Casino tarjoaa sen juomat ja välipalat mutta ei saa vielä esim. altaalle. Mutta ikäraja 25v. Seuraavaksi tuli pahoittelu ettei Casinon tarjoilua voi verrata myytyyn ALL Inclusive matkaan. Hyvin ovat tienneet myyvät omilla sivuilla ALL Inclusive matkaa Pohjois Kyprokselle samoihin hotelleihin


    • 19.4--Kyprokselle

      Suomessa on VALMISMATKALAKI jota Grouponin ja GO Internationalin on noudatettava. http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1994/19941079. Tuosta etenkin kohta 5 ja 6. Myös Groupon on vastuussa siitä että matka on niin kuin se on alunperin myyty. Ja ainakin Salamis Bay:ssa on tuo All Inclusive saatavilla. Eli reklamaatiota vain menemään Grouponille ja GO Internationalille, ei ne voi yksipuolisesti muuttaa matkaehtoja.

    • myöskin

      Olemmekohan poikkeustapauksia,sillä vahvistus tuli 2 viikon sisällä varauksesta ja kaikki on just niinkuin pitää,paitsi ruoka koneessa lisä-yllärinä. Olimme kyllä varautuneet kaikkeen mahdolliseen jo tuon edullisen hinnankin takia...Meillä hotelli Long beach resort... Ihanaa reissua kaikille,otetaan rennosti .

      • kyprokselle

        Teilläkö vielä ALL Incluisve monella tuntuu muuttuneen täysihoidoksi. Ei edullinen hinta anna oikeutta muutoksiin. Kyllä silti pitää saada se mitä on mainostettu ja ostettu. Lentoaikojen muutokset ymmärrän.


      • Oltsupeke

        Meille ei norjasta tullut lupaamaa korjausta tietoihin ja nyt groupon ilmoitti että ei ole mitään all inclusiveä Salamis bay hotellissa olemassakaan ?????
        Jos tähän ei tule vaadittua korjausta me perumme matkamme!!!


    • Sitten varovaisesti jos meett käymään etelän puolella. Meikän kaveri pidätettin rajalla ja sai syytteen laittomasta maahantulosta. Lennettiin Lefkosan kentälle pohjoseen ja mentiin käymään eteläs larnakassa ja tällalailla meni loma pilalle.
      Minä en onneksi syytteitä saanut.

    • 19.4--Kyprokselle
    • semmoista

      Kiitos yhteydenotostasi.

      Jos vahvistuksessasi lukee seuraava teksti 'board basis' kohdalla, tarkoittaa se että kyseessä on hotellin standardien mukainen all inclusive, joka on sama kaikille muillekin hotellin asukkaille:

      Included:Breakfast Lunch Dinner a drink to meals.

      Matkanjärjestäjä on päättänyt tarkentaa tätä määritystä uudemmissa varausvahvistuksissa, eli siellä ei lue enää vain, että All Inclusive tai S.A.I. Voimme vakuuttaa, että kyseessä ei ole millään lailla huonompi palveluntaso.

      • matkailija10

        Kumma kyllä jos esim. trivagosta katsoo kyseiseen hotelliin antaa kaksi vaihtoehtoa täysihoito ja All Inclusive. Sama matkustusajankohta. Sitten kun hotellilta kysyi suoraan täysihoidosta ja All Inclusivestä vastasivat.
        Thank you for your email,

        Full Board means the beverages are not included.

        All inclusive means the beverages are included but not brands.

        Jotenkin tuntuu että on pieni ero onko täysihoito vai All Inclusive.

        Mukava katsoa perillä asiakkailla erin värisiä rannekkeita toisella saa ne juomat aula baarista toisella ei.

        Myyty All Inclusive matka joka muutettu täysihoidoksi.

        Top10matkojen tiedotuksesta poimittu:
        "Haluamme myös huomauttaa että mitä ilmeisemmin hotelli kyllä tarjoaa lisämaksusta all-inc palvelun, mutta matkanjärjestäjä ei siis tätä kustanna. Matkanjärjestäjä on siis yksinkertaisesti muuttanut itse ehtoja jälkeenpäin."

        Millä tavalla palvelutaso ei ole siis huonontunut?


    • 6xKuopio

      Nonii. Yhteytä on pidetty sekä Grouponiin, että GO.lle. Meidät 6 oli heitetty välillä eri lennoille. Eilen tuli GO.lta viesti, että pääsemme kaikki samalla lennolla, ilta koneella. Näin ollen JO varaamamme ja maksamamme liittymäkuljetukset Kuopio-Hki-Kuopio Onnibussilla jää meidän osalta käyttämättä. Ei sovellu tälle iltalennolle. Voitas tietty hengailla koko päivä kentällä, mutta takaisintulo pitää kuitenkin vielä ottaa uusiksi. Onnibussi ei taida vaihtaa noita matkoja?
      Mikäli tarvitset saat halvalla 1 - 6 matkaa kuopio-hki-kuop 28.2. klo 23.55 lähdölle ja paluu 8.3. hkistä joskus 11 kantturoissa.
      Pitää pelata varman päälle ja tulla luultavasti pääkirkolle ihan omalla autolla.
      Voi siis olla vielä mahdollista, että tämä matka onnistuukin - tai sitten - ei =).
      Täysihoito tai kaikkipöytään, se jää nähtäväksi..

    • Halpamatkatjoo

      Tänään 10.2.2015 tuli go internationalilta neljäs varausvahvistus. Aivan samanlainen kuin edellinen missä oli allinclusive muuttunut täysihoidoksi vaikka Groupon oli selvittänyt asiaa..go international myös ilmoitti varausvahvistuksen yhteydessä että allinclusive tarkoittaa aamiainen lounas illallinen juomat ruokailun yhteydessä. Olen yrittänyt olla menettämättä hermoja näiden asioiden kanssa mutta nyt alkaa jo vituttaa tällainen odottaminen ja selvittäminen. Jotkut kirjoittelee että on allinclusive ja osan siitä saa casinolta mutta esim. minulle ei sellaista ole kerrottu. Salamis Bay Conti hotellissa on kuulemma tuo allinclusive.Myyvät ihan mitä sattuu ja antavat paskaa lapaseen vaan.Olen laittanu viestiä go:lle ja grouponille mutta ei näytä auttavan. Seuraavana sitten kuluttajasuojaan.

    • salamis15215

      Kaveri pariskunnan kanssa lähdössä 15.2 matkaan. Matka Grouponin kautta ostettu Salamis Bay Conti hotelliin huomasimme että kaverit siiretty toiseen hotelliin toiselle puolelle saarta. Teimme selvityspyynnön niin Grouponille kuin GoInt. tänään saimme vihdoin viestin että pääsemme aökuperäisen tilauksen mukaan samaan hotelliin. All In..meilläkin muuttunut täysihoidoksi johon vastaus että menee maan ja hotellin mukaan. Lentoajat muuttuneet moneen kertaan nyt tietona että su aamuna lähdetään saas nähfä. Eiköhän tästä hyvä reissu tule positiivisella mielellä yritetään lähteä vaikeuksista huolimatta hiukan mietityttää mikä kaaos on paikanpäällä.

      • terts333

        Voi että.varasin myös matkan vuoden lopulle all included mutta varausvahvistusta tuli kaksi kappaletta(2 ihmista menossa)molemissä meidän nimet onko kaikilla niin?ja vielä luvati että niistä kolmesta hotelli vaihtoehtoista tulee mikä oli myyntisivuilla yksi mutta tuli joku muu kaukana rantaa ja bed & brekfast ...onpas huiareita.....autako groupon vai pitäisko soitta suoraan ....minne?


      • superhuijari

        Meillä oli kaikki kolme lähtijää samalla varausvahvistuksella, mutta All Inclusive oli myös vaihtunut Bed & Breakfast majoitukseen vaatimattomaan hotelliin. Laitoin kiukkuista sähköpostia Go Internationaliin osoitteella [email protected] ja Grouponiin [email protected]. Grouponilta tuli tänään vastaus, että ovat yhteydessä matkanjärjestäjään ja selvittävät asiaa. Halutessani voin kuulemma myös itse olla yhteydessä Go Internationaliin eli sähköpostiosoitteeseen [email protected] Annoin Grouponille viikon aikaa selvittää virheet ja ellen saa siinä ajassa asianmukaista varausvahvistusta on edessä kaupan purku. Luottokorttiasiakkaana uskon maksun palautuksen hoituvan varsin helposti, koska minulla dokumentit tallella siitä mitä olen ostanut ja mitä olen saamassa. Kannattaa siis ilmoittaa heti sekä Grouponiin että Go Internationaliin ettei hyväksy muuta kuin sen mitä on ostanut. Minua eivät ainakaan mokomat huijaa!


      • ei_enää_groupon_asiakas

        Vielä ne hotellit ehtii vaihtua sitten kun perille saavutte, näin on käynyt kuulemma!


      • terts333

        en ymmära groupon myy tuotetta ja minun pitäs selvitä asioita toisten osapuolten kanssa ?Saako sinne go internattsionalin kirjoitta suomeksi ?


      • Grouponselvittää

        Voit selvittää asiasi Grouponin kanssa. He vastaavat valmismatkalain mukaisesti siitä, että matka on sitä mitä ovat myyneet. Vaadit, että Groupon selvittää asiasi Go Internationalin kanssa ja sinä saat sellaisen matkan kuin olet ostanutkin.
        Toisessa viestiketjussa (virheet/muutokset -ketju) on ohjeet, kuinka kannattaa toimia jos haluaa hyvityksiä asiasta, kannattaa tsekata ne myös :)


    • Salamis15022015

      Dear Customer,

      We are sorry to inform you; due to financial difficulties Go International AS has filed for bankcrupcy, and as of tonight all of the departures are cancelled.

      All the customers who has received their tickets with Scheduled Airlines (Turkish Airlines & Pegasus Airlines) still have their tickets valid, but unfortunately ground handling or accommodation is not available.

      Please contact your agent for information about claims.

      Kindest Regards,

      Go International AS

    • 6xkuopio

      Hei!
      Saimme juuri jälleen kerran uuden viesti. Onko minun ymmärrettävä, että kaikki lennot ja asunnot on nyt sitten peruttu?? mammamia!

      We are sorry to inform you; due to financial difficulties Go International AS has filed for bankcrupcy, and as of tonight all of the departures are cancelled.

      All the customers who has received their tickets with Scheduled Airlines (Turkish Airlines & Pegasus Airlines) still have their tickets valid, but unfortunately ground handling or accommodation is not available.

      Please contact your agent for information about claims.

      Saitteko te muut saman.. ja ymmärränkö minä tätä oikein? Rannalla ollaan =)

      • 2matkailijaa

        Hei, myös meille tuli sama viesti.


      • 2matkailijaa

        Saadaanko rahoja takaisin?


    • pettymys

      Ilmeisesti koko reissu peruuntui Go internationalin konkurssin takia. Saa nähdä mitä TOP10 meille palauttaa. Ostetut matkat Helsinkiin yms. on aika iso omaan piikkiin jäävä kulu?

    • pettynytasiakas

      Joo..9hlö piti huomenna mennä pohjois-kyprokseen Grouponnin kautta. Nyt saatiin tietäää, että lentoyhtiölle tuli konkurssi...vituttaa niin paljon..viime vuodesta odotettu perhematka..Ei enää grouponin asiakas indeed.

    • Diiseli

      No ei se Grouponin vika ole. Itse laitoin nyt joka instanssille sähköpostia ja maanataina soitan matkavakuutusyhtiööni ja luottokorttiyhtiöön jonka kortilla matkan maksoin. Tarpeeksi kun vetää eri naruista niin ehkä jostain tärppää.

      • 2xKemi

        Mihin kaikkialle laitoit sähköpostia? Meillä myös oli lähtö 1.3. ja nyt tuli tuo sama viesti konkurssista. Matkavakuutusyhtiölle ja luottokorttiyhtiölle postia ilman muuta, mutta myös Groupon ja Go International? Emme ole ennen olleet tällaisessa tilanteessa..


    • Liloanouk

      Heippa! Oletteko saaneet rahojanme takaisin? Me tehtiin sähköpostitse Grouponille reklamaatio tilitietoinemme, ja tänään on rahat palautettu tilille!! :-)

      Tsemppiä ja kärsivällisyyttä!

    • Kiitan_ja_kumarran_2

      Ostettiin matkat 3x299e Top10:ltä syyskuussa. Matkan piti olla 15.2.-22.2.15.

      Soitin Luottokuntaan ma 23.2. ja kysyin miten toimin VISAlla maksetun matkan peruuntumisessa. Laitoin hakemuksen ja tarvittavat paperit ti 24.2. illalla perinteiseen tyyliin kirjekuoressa menemään Luottokuntaan. Eli paperit olivat perillä to 26.2. Ja hyvitys matkoista ja matkalaukusta näkyivät luottokorttitapahtumissa to 26.2.

      Kiitän ja kumarran...Kiitos Luottokunta.

      Ja onneksi näin....sillä teimme "omatoimimatkan" Turkkiin peruuntuneen matkan tilalle 16.2.-21.2.15. VISAa vinguttaen, ja toivossa eläen, että alkuperäinen peruuntunut matka maksettaisiin takaisin nopeasti :)

      Olen laittanut tämän saman viestin muuallekin vastaavanlaisiin viestiketjuihin tiedoksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe