boobseilla vai ilman?

rinna(ton)

Minkälaisia ajatuksia herättää nainen, joka on kasvoiltaan kaunis ja muutenkin kaikin puolin mukava, kiltti ja fiksu, mutta omaa ihan olemattomat rinnat? Kaatuisiko kiinnostuksesi tähän heti alkuunsa? Olisiko ko. paketti parempi, jos rinnattomuuden tilalla olisi edes pienet silikonit? Kyselee nainen, joka ei ole edellisestä "suhteesta" saadun palautteen jälkeen uskaltanut enää ottaa kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen, koska asiasta on jo muodostunut iso mörkö omassa päässä.

12

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Titstaiei?

      Älä masennu,makuja on monia.Kyllä sinullekkin se oikea löytyy.Ehkä tämä aika jo liikaakin tyrkyttää tissejä.Ei sillä,minulla on rintava vaimo,ja rakastan häntä yli kaiken.

    • ...

      Minä olen ymmärtänyt, ettei miehiä yleensä haittaa rintojen koko, vaan oleellista on muoto ja kiinteys. Minulla on d-kupin riipparit ja seurustelu ja seksi ovat todellakin poissa laskuista niiden takia, joten ole iloinen pienistä kiinteistä rinnoistasi! :)

      • ...

        Miksi D-koko estää seksin ja seurustelun?


      • asioista tietävä
        ... kirjoitti:

        Miksi D-koko estää seksin ja seurustelun?

        Rinnat on lihasta ja rasvaa = rasvaa enemmän mitä isommat = roikkuu jo nuorena ilman liivejä vatsassa ja siitä lähenee polvia.


      • Niin noh
        asioista tietävä kirjoitti:

        Rinnat on lihasta ja rasvaa = rasvaa enemmän mitä isommat = roikkuu jo nuorena ilman liivejä vatsassa ja siitä lähenee polvia.

        Näinhän se ainakin suomessa, että useimmilla rinnat tuntuu kasvavan vasta siinä vaiheessa jo ehkä kunnollakin, kun sitä massaa alkaa jo muutenkin olemaan joka paikassa kunnolla.

        Ja eikös nuo pystyt rinnat nyt ole ainakin osittain mediankin luoma ihanne?


    • 20+6

      Tuo "palautteenantajasi" lienee ollut täysi idiootti. Tästä on monesti ollut puhetta, mutta tissit ovat huomattavasti tärkeämmät naisille kuin miehille. Itse kiinnostun naisesta, en hänen rinnoistaan, vaikkakin naisella josta pidän on aina täydelliset tissit, jotka eivät jää huomiotta, koosta riippumatta.

      Jos tää on sulle itsellesi sellainen ongelma, ettet voi olla tyytyväinen itseesi ennen kuin hommaat silarit, niin sitten hommaat.

    • 7+5

      en varmasti ole yksin sitä mieltä että rinnat on aika samantekevät, parempi vaan että on pienet kuin roikkuvat.
      peppu onkin sitten jo tärkeämpi asia..

      • ap.

        niin.. kun puhun olemattomista niin en tiedä lasketaanko niitä edes kategoriaan "pienet". Silikonit vain tuntuu melko radikaalilta vaihtoehdolta, mutta jos se on sen hinta, että saisin lisää rohkeutta ja ulospääsyn tästä asiasta, niin ehkä sitä pitäisi miettiä vakavasti. Tässä vaan on ehtinyt mennä aika monta vuotta näitä asioita miettiessä, että joku askel johonkin suuntaan olisi jo pakko ottaa.


      • ap. kirjoitti:

        niin.. kun puhun olemattomista niin en tiedä lasketaanko niitä edes kategoriaan "pienet". Silikonit vain tuntuu melko radikaalilta vaihtoehdolta, mutta jos se on sen hinta, että saisin lisää rohkeutta ja ulospääsyn tästä asiasta, niin ehkä sitä pitäisi miettiä vakavasti. Tässä vaan on ehtinyt mennä aika monta vuotta näitä asioita miettiessä, että joku askel johonkin suuntaan olisi jo pakko ottaa.

        Musta tuntuu että teet kärpäsestä härkästä pääsi sisällä... Tää yksi tapaus ei tykännyt, mutta ei se tarkoita että kukaan ei tykkäisi. Meistä on moneksi ;)

        Jos vain kokeilisit rohkeastua ja lähteä ottamaan kontaktia miehiin. Se on kuitenkin huomattavan paljon kevyempi ratkaisu kuin veitsen alle meneminen. Eikä sulje sitäkään myöhemmin pois.


    • mies50+

      Ei kaatuisi kiinnostus, silikoneihin saattaisi pikemminkin kaatua. Rinnattomuus on ihan ok. Olin yhteen aikaan erään naisen kanssa, jolla oli ollut rintasyöpä. Sairaus ei tietenkään ole ollenkaan hyvä juttu. Joka tapauksessa häneltä oli poistettu toinen rinta kokonaan, toinen rinta oli ehkä c-kupin aikalailla riippuva rinta. Ei minua häirinnyt se puuttuva rinta eikä se riipparikaan. Joskus vain tuli mieleen, että kumpiko olisi ollut parempi, kaksi c-kupin riippurintaa vai molemmat rinnat poistettu. En ole aivan varma. Tämä nainen kyllä harkitsi toisenkin rinnan poistoa varmuuden vuoksi. Olisin hyväksynyt hänet kyllä rinnattomanakin. Muista syistä suhde päättyi.

    • Luonnollinen paras

      Ei silikoneja.

    • <<<<

      Kyl mä ainaki tollasen kans seurustelisin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe