Suolistotarina: Pulinat on kuollut

kurpizza

Jes! Minullakin siis on vielä inspiraatiota jäljellä.... En ole viikonloppuna edes paikalla, joten saatte ihmetellä ensimmäistä pätkää sinne sunnuntaille asti.

Eli nyt alkaa:

Suomi24:n kummallisimmalla palstalla oli kesäloman päättymisestä asti ollut poikkeuksellisen hiljaista. Ensimmäinen hätäkokous oli mennyt pieleen ja vakkareiden aamupalamurot jääneet Emptyn kaikki liiskaavan lusikan alle, joten tarvetta oli toiselle kokoukselle (sekä uudelle kauppareissulle).

49

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fnfn napautti nuijalla pöytään.
      "Hiljaisuus keittiössä!" hän kailotti. Sitten hän luki paperista: "Olemme kokoutuneet hätäkokoukseen, jossa.... jossa...."
      "Ei se käsiala noin karmeaa ole!" Trotski huudahti.
      "Tämä hyvä puoli on tietokoneella kirjoittamisessa." Santiny huomautti väliin noidan hattu heilahdellen puolelta toiselle hänen päänsä mukana.
      "...käsitellään Pulinoiden nyky.... tilannetta...." Fnfn haparoi. Lopulta hän luovutti. "Tämä palsta on paskaa. Miten saisimme tasoa nostetuksi? Ehdotuksia?" hän kailotti ja kopautti nuijalla pöytää.
      "Lisää suklaata." Jokutyyppi huomautti jostain nurkasta.
      "Lisää trollailua!"
      "Ei taatusti. Roolipelit taas käyntiin ja kaikki mukaan pelaamaan!" Assassin huusi.
      "Tuolit ja sängyt helvetteen, täällä käytetään tästedes seisomapöytiä!" IT julisti.
      "Seisomapöytiä.... Hih hih...." Trotski hirisi.
      "HILJAA!" Fnfn huusi ja pamautti nuijallaan suoraan Kurpizzan sormille.
      "Lisää vakkareita." Sinisiipinen huomautti toisesta nurkasta. Kaikki kääntyivät katsomaan häntä. "Täällä on porukkaa niin vähän...."
      "Tuoko joku sitä suklaata vai ei?" JT kysyi ärtyneenä ja lähti puikkelehtimaan jääkaapille. Matkallaan hän pudotti Pulisijapulun lattialle.

      "Lisää.... vakkareita?" VeH mumisi.
      "Ei tänne enempää tarvita." Trotski töksäytti. "En muista nykyisiäkään kunnolla."
      "Sitten roolipeleissäkin olisi eloa...." Assassin mutisi hyväksyvästi.
      "Mitä luotsit sanovat tähän?" Fnfn kysyi vilkuillen luotseja.
      "Ai. Saatana.... sinä....tapoit....sormeni...."
      "Minulle on oikeastaan aivan sama. Jos he eivät spämmi...."
      "Entä muut?"
      "Tääl on kyl aika kuollutta." Ocean tuumi. "Eikai siitä haittaakaan olisi...."
      "Mikäli he noudattavat Herren asettamia määräyksiä...."
      "Jos he keskustelevat asiallisesti...."
      "Minusta tänne ei edelleenkään tarvita lisää porukkaa...."
      "Trotski sanoo noin vain, koska hän ei halua joutua peseytymään useammin!" Raippari julisti.
      "Mie en käsitä, mistä sinä olet saanut tuollaisen mielikuvan...."
      "Asia on siis päätetty!" Fnfn julisti ja jymäytti nuijan jälleen pöytään. "Palsta pois paskasta -kokous julistetaan päättyneeksi!"
      "Se oli hätäkokous...." Halfelf aloitti, mutta vaikeni Fnfn:n mulkaistessa murhaavasti.

      "Mitä seuraavaksi?" VeH kysyi vakkareiden valuessa oleskeluhuoneeseen. "Järjestämme kokouksen aiheesta siitä, kuinka saamme tänne lisää porukkaa?"
      "Toivottavasti ei." Assassin huokaisi. "Nämä kokoukset ovat yhtä sekasortoa!" '
      "Ei se nyt niin pahasti mennyt pieleen." VeH sanoi nauraen.
      "Vai ei pahasti!" Raippari huudahti juostessaan paikalle. Sitten hän kaivoi kameran repustaan ja laittoi sen roikkumaan kaulaansa. Lisäksi hän tonki muistiehtiönsä esiin jostain sivutaskusta ja käänsi sieltä sivun auki. Tämän rituaalin jälkeen hän aloitti parhaalla Nappulan luentoäänellä:
      "Viime kerralla; kolme veitsen iskua, noin sata mustelmaa, yhteensä kahdeksantoista liiskantunutta sormea. Lisäksi Trotski sai nuijan taas haltuunsa, joten jälleen kerran täytyi heittää purkillinen sokeria lattialle. Fnfn yritti teurastaa Biologinalkua haarukalla ja Halfelf lähestulkoon heitti Tukijaa lautasella päähän. Kesken kaiken Nassen täytyi lähteä hakemaan kaupasta laastareita, mutta hän unohti, mitä hänen piti ostaa, joten hän osti kaljaa. Raippari sai spämmimiskohtauksen ja JT ei jostain syystä riemastunut siitä. Sitten Assassin ja HeKeKee-"
      "Kuinka tänne uskaltaa tulla ketään uusia vakkareita?!" VeH huudahti turhautuneena. Nappula sulki lehtiönsä ja kohautti olkapäitään.
      "En minä tiädä. Ehkä heille täytyy hankkia turvamiehet...."

      (Jatkuu)

    • Olen alentunut tasolle jossa luen suolistotarinoita. Voi ei...

      Ihan viihdyttävä! :)

      • kurpizza_

        Kiitos...

        Olet kyllä vajonnut melko alas... ;)


      • kurpizza_ kirjoitti:

        Kiitos...

        Olet kyllä vajonnut melko alas... ;)

        Mulla on kyllä velhonhattu. Profiilikuvassani on ihan selvästi Gandalf!

        Okei en oikeasti närkästynyt kovinkaan paljon. Melkein naurahdin.


    • (Jatkuu)

      Seuraava päivä oli kilseisen tuulinen ja niin tyypillisen harmaa ja syksyinen, ettei sitä viitsi sen enempää minäkään kuvailla. Biologinalku istui sohvan nurkassa kahvikupin kanssa korjailemessa tietovisan vastauksia. Vieressään hänellä oli tietokirja ja valtava kasa lukion kirjoja. Fnfn oli yhtäkkiä havahtunut siihen, ettei häntä mainittu missään listoissa tai suolistotarinoissa, ja tästä suivaantuneena hän vaeltele kiukkuisena ympäri arkistoja. Halfelf kuulosti Piisamirotalta julistaessaan Suomen ja Venäjän välille mahdollisesti syttyvästä sodasta ja Assassin väisteli HeKeKeen heittelemiä karkkeja.

      Luonnontutkijanoviisin täytyi keskeyttää puuhastelunsa, kun Ocean ryntäsi ovesta sisään kiljuen jostain sateenkaarihaista. Juostuaan muutaman kerran oleskeluhuoneen ympäri ja melkein tapettuaan VeHin nauruun, hän istui Trotski viereen juomaan kahvia. Trotski taas paapatti järkyttyneenä IT:lle, koska IT oli taas kerran kutsunut häntä ämmäksi. Suorastaan järkyttävää.

      Kaikkeen tähän Biologinalku oli jo tottunut; vakkarit olivat outoja. He riehuivat. He puhuivat nyrskytyksestä.
      Eilen hän tosin oli joutunut järkyttämään HeKeKeen rynnätessä kiukkuisena huutamaan hänelle joistain Morsoista ja maamiinoista. Eikä Biologinalulla ollut aavistustakaan, miksei pakastinta saanut avata. Hänellä kyllä oli hyvä tieto siitä, miksi useimpien kaappien ovissa oli lappu, jossa luki "Varokaa Norskia", mutta se, miksi keittiön kaapissa olevissa lapuissa luki "Älä säilytä sieniä ruokien joukossa. T. VeH" ja "Älä syö mitään, mistä et tiedä, mitä se on." oli vielä arvoitus.

      Biologinalku hörppäsi taas kahviaan ja sitten hänen katseensa kiinnittyi pariin pelokkaan näköiseen ihmiseen, jotka tärisivät Rakkaus-palstan oven edessä. Hetken päästä kuului jonkun huuto "Ihmisiä!" ja kaikki kääntyivät katsomaan ovelle.
      Ihmiset kalpenivat ja koittivat kädet täristen saada ovea auki ja paeta takaisin kikkeilijöiden joukkoon, kun Jokutyyppi käveli heidän ohi ja nyökkäsi tervehdykseksi. Biologinalulle jäi epäselväksi, koittiko JT hymyillä ystävällsesti vai "Jee! Lisää kidutettavaa!"-ilmeellä, ja niin jäi myös uusille ihmisille. He kavahtivat kauemmaksi. Kaiken varalta.

      Ennen kuin kumpikaan poloisista ehti karata, ilmestyi Raippari jostain leveästi hymyillen.
      "Hei! Uusia wakkareita!" hän hihkaisi ja heitti kätensä kummankin olkapäille. "Tiädättekö, täällä ei yleensä ole näin hiljaista, mutta nykyään meillä on porukka ollut täältä vähissä. Spämmitkin ovat vain hyödyllisiä.... Älkää välittäkö Hyypästä ja Mätävihanneksesta, he ovat ahdasmielisiä, eivätkä ymmärrä...." Raippari pulisi, mutta vaikene huomatessaan uusien wakkareiden kadonneen. Kääntyessään katsomaan ovea, hän ehti nähdä vain sen sulkeutuvan.
      "Minähän sanoin, ettei uusia ihmisiä saa heti päästää kenenkään epäsosiaalisen hullun luo!" Raippari karjui. "Jos minä olisin luotsi, niin-"
      Hän vaikeni kuullessaan rysähdyksen keittiöstä.

      (Jatkuu, nyt joudun ikävä kyllä jatkamaan kirjan kumitusta...)

    • Maksaa särkee, anna lääkettä. Hätä.

      • Täh?


      • kurpizza kirjoitti:

        Täh?

        Viinaa!


      • nasse_seta kirjoitti:

        Viinaa!

        XD

        Sinähän ostit jo laastarirahoilla kaljaa! Katsotaan, jos saan huomenna jatkettua. Nyt on sormet ohan krampissa.


    • Kas, en näköjään ole ainoa joka ajatteli että tästäkin aiheesta voisi kirjoittaa suoistotarinan, oma ideani tosin on varsin erilainen, mutta ei siitä sen enempää sillä tuskin jaksan sitä toteuttaa.

      Ja jälleen sait minut nauramaan, osaat todella kirjoittaa hauskoja tarinoita!
      Jatkathan pian?

      • Niin, pitäisi näköjään jopa tyrkyttää tänne uusia suolistolaisia. D: Tai ainakin minä aion.


      • Sinisiipinen.
        veh kirjoitti:

        Niin, pitäisi näköjään jopa tyrkyttää tänne uusia suolistolaisia. D: Tai ainakin minä aion.

        Mutta miten? Minusta tuntuu etteivät "tervetuloa suolistoon" -mainokset välttämättä toimisi.. xD


      • Sinisiipinen// Kirjoita vain oma tarinasi. Minusta on oikeasti mukavaa lukea muidenkin tarinoita. Omat ovat jotain sekoilua.


    • Nyt vasta ehdin lukea tämän. Jatka kun ehdit, tämä piristää kumman paljon.

    • (Jatkuu)


      Vakkarit juoksivat kauhistuneina keittiöön vain nähdäkseen Nassen, joka kaivoi kiroillen alakaappia. Häneltä oli etanolivarastot ehtyneet vain pariin vaivaiseen pulloon, järkyttävän alhainen määrä. Vakkarit naureskelivat hetken aikaa Nasselle, millä oli arvaamattomia seurauksia; he päätyivät loppu illaksi parsimaan, silittämään ja pyykkäämään Nassen kalsareita (joskus jopa edellä mainitussa järjestyksessä). Noin kymmenen aikaan Raipparilla ja muilla suolistolaisilla meni vaihteeksi napit vastakkain, sukset ristiin sekä kanootti nurin, joten Raippari tunki parsimansa kalsarit viemäriin ja marssi kiukkuisena pois Suolistosta.

      Vakkarit lampsivat tyytyväisinä nukkumaan. Kyllä Pulinat varmasti saadaan elvytettyä, kun trolli lähti ja Nassen likaiset kalsarit on siivottu pois nurkista lojumasta.

      Aamulla Kurpizza astahteli keittiöön hilpeästi kuin krapulainen zombi. Hän kompastui johonkin ja lensi kiroillen nurin.
      "Nasse mitä sinulle on tapahtunut!?" Sinisiipinen hätääntynyt huudahdus kuului oviaukosta.
      "Olen Kurpizza. Ja minä lentelen nurin harva se päivä..." Kurpizza mutisi kömpiessään ylös. Sitten hänen katseensa osui Nasseen, joka makoili vaikeroiden lattialla.
      "Maksaa särkee, anna lääkettä." Nasse kähisi. "Hätä."
      "Täh?" Kurpizza ja Sinisiipinen sanoivat yhdestä suusta.
      "Viinaa!" Nasse ärähti ihmeen vaarallisen kuuloisena ottaen huomioon, että hän makoili keittiön lattialla omassa kuolassaan.
      "Mihis meidän laastarimme sitten katosivat?" Kurpizza kysyi. Nasse korisi.

      "APUA! NASSE TEKEE KUOLEMAA!" Sinisiipinen kirkui. Kuului kolinaa ja jälleen kaikki ahtautuivat keittiöön.
      "Huh, en onneksi myöhästynyt." JT huokaisi istuessaan paikalle, josta näki Nassen hyvin.
      "Et niin. Nasse on vielä mahdollista pelastaa!" Sinisiipinen sanoi rohkaisevasti. VeH vilkaisi JT:tä epäilevänä, muttei sanonut mitään.
      "Voi ei!" Trotski sanoi. "Kenen kanssa minä sitten puhun venäjää?"
      "En usko Nassen tekevän kuolemaa...." IT huomautti Nassen tilaa tutkailen.
      "Hän näyttää kyllä aika sairaalta." HeKeKee tuumi.
      "För helvete!" IT ärähti. "Katso Nassea, älä Nieriää!"
      "Näytänkö mie muka sairaalta?" Trotski kysyi kauhistuneena. JT katsoi häntä arvioivasti.
      "Näytät pasifistilta." hän sanoi armollisesti.
      "NIIN?!" Trotski ulvoi kiukkuisena.
      "Mikä Nassea vaivaa?" Assassin keskeytti. Biologinalku avasi Nassen suun ja kavahti sitten köhien taakse päin varmana siitä, että pelkästään hengityksen haistamisen jälkeen puhaltaisi yli sallitun rajan.

      "Minusta oireet ovat selvät." IT ilmoitti vakavasti. "Hän on krapulassa."
      "Viinaa...." Nasse kähisi.
      "Kestääkö hän tuon?" HeKeKee kysyi epäillen. Biologinalku ja IT katsoivat Nassea. Biologinalku hiukan huteran oloisena. IT kohautti olkapäitään ja Biologinalku aloitti hyvin trotskimaisen hirinän. IT katsoi häntä oudoksuen. Biologinalku hirisi ja osoitti keittiön ikkunalaudalla olevaa tekokukkaa ja selitti, kuinka se näytti Jorma Uotisen ja Alexander Stubbin sekoitukselta. IT vilkaisi kukkaa ja totesi sen oleva typerä aemmien koriste, jolla ei ole minkäänlaista hyötyä ja joutaisi kaatopaikalle. Kuten patjatkin. Ja tuolit.

      "Meidän siis pitää hommata jostain viinaa Nasselle?" Assassin kysyi.
      "Joo.... hih." Biologinalku sanoi.
      "Oletko humalassa?" Sinisiipinen kysyi.
      "Ehhhehhhehee!"
      "Harmi, että Santiny, Fnfn ja Kiekkoilija eivät ole paikalla..." VeH sanoi ääneen huolensa. "Emme pääse Alkoon, emmekä voi ostaa mitään..."
      "Kuinka niin?" JT sanoi hörpäten kokistaan. "Eihän sillä kortilla ajeta."

      (Jatkuu)

      • nettihaamu

        aika helppo juoni kukka on se objektiivisyyllinen


      • nettihaamu kirjoitti:

        aika helppo juoni kukka on se objektiivisyyllinen

        Kesti hetken käsittää lauseesi ja sittenkin jäi merkitys epäselväksi, koska keksin niitä liikaa. Pääset mukaan tarinaan.


      • Et kettuillut minulle tarpeeksi. Jatka siis.


      • icepicked kirjoitti:

        Et kettuillut minulle tarpeeksi. Jatka siis.

        Kettuilenko muka sinulle?


      • kurpizza kirjoitti:

        Kettuilenko muka sinulle?

        Et ainakaan tarpeeksi.


      • -yksisarvinen-

        xD ei juma! Näitä on sit kiva lukee (ja ois ehkä kiva olla mukana, kun niitä vakkareita lisää kaipaatte) jatkoa onko tulossa??


      • kurpizza_
        -yksisarvinen- kirjoitti:

        xD ei juma! Näitä on sit kiva lukee (ja ois ehkä kiva olla mukana, kun niitä vakkareita lisää kaipaatte) jatkoa onko tulossa??

        On tulossa ja pääset mukaan (vaikket ihan seuraavaan välttämättä)


      • ooce
        kurpizza_ kirjoitti:

        On tulossa ja pääset mukaan (vaikket ihan seuraavaan välttämättä)

        Tosi söpöö, yksisarvinen, just viel ko mlp otus häipy.

        ocetherunq joka vois tehhä taas jonku hehkutuksenn.


    • Jatka toki lapsonen!

      • Juu.... Aloitin jo seuraavan jatkoa eilen, mutta keksin sitten muuta tekemistä.


      • kurpizza kirjoitti:

        Juu.... Aloitin jo seuraavan jatkoa eilen, mutta keksin sitten muuta tekemistä.

        Haluan tietää miten minun käy, ennen kuin maksani räjähtää.


    • one of us

      Todella innoittavaa nähdä näiden suolistotarinoiden jatkuvan yhä. Keep up the good work pumpkin!

      • Juu... Jatkan kun ehdin.


    • (Jatkuu)

      Monesti sanotaan, ettei suuremmilla autoilla pääse kovin lujaa. Pulinoiden vakkareiden "minibussi" oli ilmeisesti poikkeus tai Assassin oli suoraan sanoen velho autojen kanssa. Hän olikin suurin piirtein ainoa joka nautti automatkasta. Hän oli kuskina. Vieressä istuva Sinisiipinen oli kalpea kuin lakana, eikä liikahtanut koko matkan aikana piirun vertaakaan. Trotski nojasi penkkiinsä vitivalkoisena ja aukoi sitä ainoastaan silloin kun yritti turhaan saada Assassinia hiljentämään vauhtia. IT koitti katsoa ikkunasta ulos, mutta aina mutkissa kolauttaessaan nenänsä lasiin, hän lopetti sen.
      Lopulta matka oli ohi ja kaikki huokaisivat hiljaa ajatuksissaan helpotuksesta.
      "Aikaa meni puolet vähemmän kuin normaalisti." Assassin sanoi hilpeästi.
      "Ja suoleshsha on jätettä puolet vähemmän kuin matkan alussha!" Biologinalku hihitti. "Ennätyshleikkaukshia pukkaa!"
      "Siis mitä sie olet tehnyt...?" Trotski toisti.
      "Mihnä vhain vitshailin." Biologinalku sössötti. Muut katsoivat toisiaan hämmentyneinä. Tämä oli epänormaalia.

      IT pistettiin trokariksi, koska hän oli pisin ja vanhin (ja osapuilleen järjissään, ainakaan päälle päin nähtävissä ei ollut ongelmaa). Herren oli ennen vihollisen tukikohtaan astumista tungettava naamalleen vanha joulupukin parta, johon oli sotkettu hiukan harmaata väriä.
      "Herre näyttää nyt yhtä vanhalta kuin kuulostaakin..."
      "Hiljaa Nieriä!"
      "Onko sinulla rahat?"
      "Jåå..."
      "Jos jokin menee pieleen, kiljaise meille." Assassin sanoi. Enkä taatusti kiljaise, vain nieriät ja aemmat kiljuvat, IT ajatteli ja lähti marssimaan Alkoa kohti korvissaan kaikuen jokin meille muilla tietymätön mantra. Mantra tosin jäi toiseksi Biologinalun "Kilisee, kilisee kulkunen!"
      -laulun alle.

      Viinapullo löytyi, mutta myyjä aiheutti ongelmia.
      "Onks sul papereit?"
      "Eikai sitä enää tässä iässä..." IT mumisi.
      "Sori, mutta laki on laki." myyjä totesi purkkaa jauhaen. IT irvisti ja oli juuri huomauttamassa, että laki koski niitä, jotka näyttivät alle kolmekymppiseltä, kun vakkarit juoksivat apuun.

      "Kädet ylös!" Assassin huusi osoittaen jostain kähveltämällään aseella. "Tämä on...."
      "Ostotapahtuma?" Trotski ehdotti.
      "Pakko osto?" VeH kysyi kulmiaan kohottaen. Myyjä valahti kalpeaksi ja änkytti jotain kauhuissaan. Vakkarit jättivät maksun tiskille ja hipsivät vähin äänin takaisin autoon. Annetaanko aseellisesti ostosta tuomiota?

      "Nasse! Me saimme sinulle sitä viinaa...." VeH huusi ovelta. Hän heitti kengät eteisen nurkkaan ja potkaisi sitten kengättömän jalkansa johonkin... VeH jähmettyi paikalleen ja kirkaisi.

      (Jatkuu)

      • Pääsekö mukaan? Olisi mukavaa lukea itsensä kommelluksia viihdyttävästä tarinasta.


        Jatka toki.


    • Uu-uuuu jatka toki o__o Ja miut mukaan ;))))

    • (Jatkuu)

      "VeHkuli, mitä nyt?"
      "SIILI! SIILI!" VeH kirkui. "SE SYÖ MINUN JALKANI!" Hän huitoi paniikissa otusta Nasselle ostetulla viinapullolla. Biologinalku, joka oli nukkunut koko ajomatkan, hoippuroi eteiseen.
      "Hiukan krapulainen olo..."
      "OTTAKAA TUO OTUS IRTI!" VeH huusi kurkku suorana.
      "Suuri mahtava suloinen siili Trixie ei ole mikään otus!" Siiliön kiukkuinen ääni kuului nurkan takaa.
      "Siiliö?" vakkarit tuijottivat kummastuneina.
      "Ei tuo ole Siiliö! Siiliön tietokoneen netti ei ole toiminut pitkään aikaan!" JT huudahti. VeH unohti saman tien jalkaansa pureutuneet hampaat ja kysäisi silmät arvoituksen himoa kiiluen: "Vihjaatko, että sinä ja Siiliö olette sama henkilö??"
      "Kuinka niin?" Siiliö sanoi. "Kuinka niin en ole Siiliö?"
      "Mikset sitten ole kirjautunut?" Sinisiipinen kysyi.
      "En tiädä salasanaani enää..."
      "Painu helvettiin Rape." toinen Siiliön ääni kantautui askelten saattelemana ovelle. "Siilin nimi ei sitä paitsi ole Trixie vaan Jeff."

      Oikean Siiliön äänen kuullessaan Jeff-siili irrotti hampaansa VeHin jalasta.
      "Missä te olitte?" Siiliö kysyi. "Rape olisi päässyt mellastamaan ihan yksinään, jos emme olisi-"
      "För helvete!" IT kirosi. "Nasselle pitää viedä se viina!" hän nappasi pullon VeHiltä ja ojensi sen Trotskille. "Nieriä, käy viemässä se Nassella tai Disinformaatio-agentilla on edessään odottamaton ongelma!"

      Hiljaa vallankumousta suunnitellen Trotski haalasi pullon Nasselle. Nasse oli edelleen samassa paikassa; makaamassa keittiön lattialla vasen poski kuolassa.
      "Просыпайся!" Trotski sanoi. Nasse ei herännyt. "ФЁp xэлвэтэ!"
      "Mikä Nassea vaivaa?" HeKeKeen ääni kuului jostain keittiön nurkasta.
      "En mie tiedä. Häi sai viinattomuusmyrkytyksen aamulla, joten meidän täytyi käydä Alkossa...." Trotski vastasi ja avasi hetken mielijohteesta pullon korkin. Nassen silmät rävähtivät auki ja nähdessään Trotskin käsissä olevan viinapullon, alkoi hymyillä onnellisena.
      "Ei minun sittenkään tarvitse polttaa niitä kalsareitani." hän sanoi.

      HeKeKee ei tiennyt, miten kalsarit liittyivät asiaan, mutta ei hän oikeastaa halunnut tietääkään. Hän hätkähti, kun kalpea Biologinalku hoippuroi keittiöön. Hänen jälkeensä kipitti Jeff the siili pienet siilin silmät kiiluen. Jeffin jälkeen keittiöön lampsi Empty. Empty jähmettyi oviaukkoon ja hänen naamansa punehtui.
      "TE OLETTE SYÖNEET MUROJA!" hän karjaisi niin, että Nasse lähestulkoon tukehtui hörppyynsä.
      "ETTE TE VOI OLLA SISARUKSIA!" VeHin huuto vastasi kaikuna. HeKeKee päätti mennä seuraamaan, mitä oleskeluhuoneessa riehuttiin. Menessään hän vielä vilkaisi keittiöön, jossa Nasse halaili viinapulloaan ja lähti hoippuroiden katsomaan kultakalojaan. Biologinalku luki mikron kyljestä kissan paisto-ohjetta. Empty teurasti muroja ja Trotski koitti saada hänet hyvään tahtoon vetoamalla lopettamaan.
      Ei mitään mielenkiintoista.

      (Jatkuu vielä yhden pätkän verran)

      • alice_dolly_phone

        Joo jatka, tä on hyvä.


      • alice_dolly_phone kirjoitti:

        Joo jatka, tä on hyvä.

        Huomenna


      • kurpizza kirjoitti:

        Huomenna

        Huominen on uusi tänään. ;)
        Jatkoa illaksi!


      • alice_dolly kirjoitti:

        Huominen on uusi tänään. ;)
        Jatkoa illaksi!

        Olisit sinä tullut kumittamaan kirjojani! Odotappas...


      • alice_dolly_phone
        kurpizza kirjoitti:

        Olisit sinä tullut kumittamaan kirjojani! Odotappas...

        Tsemppaa nyt vähän! :"D


      • alice_dolly_phone kirjoitti:

        Tsemppaa nyt vähän! :"D

        Ääääähhhh!!!!!!!! Viimeistään perjantaina! Puolet kirjoitettu....!


    • (jatkuu ja loppuu)

      Äidinkielen opettajani mukaan tyypillisen essee on sellainen, joka vielä lopussa palaa aloituskappaleeseen. Loikkaamme siis ajassa hiukan eteenpäin, jotta voimme päättää tarinamme keittiöön, vakkareiden neuvonpitoon, josta tämä alkoikin.
      "Kuka haluaa olla kirjurina?" Assassin kysyi katsellessaan keittiötä, joka ei päiviin ollut ollut niin täynnä vakkareita kuin nyt. Tuoleja tosin oli kadonnut...
      "Voin uhrautua." Empty sanoi lopulta.
      "Saatko mielihyvää uhrautumisesta?" Psychologi aloitti. Empty katsoi häntä järkyttyneenä. "Haluaisitko-" Psychologi oli jatkamassa, kunnes Empty tökkäsi häntä kynällä silmään.

      "Jos kuluttaisimme kaiken tämän riitelyenergian johonkin muuhun, niin kuinka paljon olisimmekaan säästäneet luontoa?" Herra X lausahti syvällisesti.
      "Tai kuinka monta ydinpommia olisimmekaan saaneet aikaan?" Siiliö totesi yhtä syvällisesti.
      "Siitä taas seuraisi kolmas maailmansota!" Raippari sanoi tuplatunnuksensa takaa.
      "En jaksa ponirunkkua!" Valitti yhteenlasku.
      "Alice, haluatko sinä olla kirjurina?" Assassin kysyi lopulta ja ojensi vihon Alicelle. "Empty pieksää Psychlogia vieläkin."
      "Siel toispuol pöytää on aik tappelu." Mr. Näätä totesi arvioivasti.
      "Odotas...." Alice mumisi ja kirjoitti \Siel toispuol pöytää...-

      "Ehdotan, että jatkamme roolipelejä." Siiliö kuulutti.
      "Loistava idea!" Assassin hihkaisi. "Alice, kirjaa ylös!"
      "Oookooo." Alice sanoi ja kirjoitti. \Siiliö ehdotti roolipelien jatkamista. Että HeKeKee oli aamulla tosi söpön näköinen....-

      "Voisimme soveltaa Suolistoon feodalismia." Israelin tukija ehdotti. Alice kirjoitti: \IT höpisi jotain. Missähän HeKeKee muuten on...?-
      "Ei sitä voi soveltaa Suolistoon!" Biologinalku sanoi hiukan kalpeana.
      \...Eikai hänellä ole jotain toista??
      "Hur så?"
      "Miksi rommini on poissa?" Nasse-sedän kiukkuinen ääni kuului kaapilta.
      \Biologinalku ja IT höpisevät jotain. HeKeKeestä vielä....
      "Korppi ja HeKeKee muuten ovat sama henkilö." VeH huomautti luettuaan Alicen muistiinpanoja jonkin aikaa.
      "Eikä ole!" Alice sanoi.
      \VeH on idiootti.
      "Kylläpäs ovat.... Enkä ole idiootti." VeH totesi kiukkuisena.

      "Ehkä Pulinat Infossa pitäisi lukea jotain myös Suolistossa järjestettävistä pakkoavioliitoista?" Kurpizza kysyi.
      "Hur så, nainen?"
      "Ja varoitus vessan oveen...." Trotskin jatkoi.
      "Trotski!" Fnfn huudahti. "Tarkoitus oli saada palstalle lisää vakkareita."
      "Nimenomaan vakkareita, eikä mitään nättejä svedupellejä." Kurpizza jatkoi siteeraten isäpuoltaan.
      "Mutta nätit svedupellet olisivat kivoja!"
      "En halua kuulla enempää." Assassin sanoi.
      "Et sie ole tarpeeksi nätti!"
      Assassin ilmoitti sen jälkeen hyvin selkeitä sanamuotoja käyttäen, että heittää veitsellä sitä, joka uskaltaa nauraa.

      "Alice. Lopeta sen vihon tunkeminen VeHin suuhun ja voisiko VeH mahdollisesti päästää irti Alicen kurkusta?" Santiny huomautti. "Miksi te ylipäätään tappelette?"
      "Kyl maar tappelu o hyövytöntä." Mr.Näätä totesi kantansa. Ennen kuin VeH tai Alice ehti avata suutaan, ovelta kuului vihainen huuto.
      "RAIPPARI PERKELE!" HeKeKee karjui.
      "Läppä läpällä." Raippari sanoi naurahtaen. "Se oli vain suolistotarina-"
      HeKeKee lähti kiukkuisena syöksymään Raipparia kohti, jolloin ex-trolli lähti vinhaa vauhtia pakenemaan. Kaikki tuijottivat kipsissä ja Siiliö naureskeli, kunnes Raippari juoksi VeHin selän taakse piiloon ja VeH horjahti ja heilautti kättään, joka osui Siiliön kahvi mukiin, joka sitten kaatui Siiliön päälle.

      Seuraavalla kierroksella Raippari pakeni oleskeluhuoneeseen HeKeKeetä ja Siiliötä. Valtaosa vakkareista jäi katsomaan juoksukilpailua. Osa katosi minnelie. Siitä ei sen enempää.
      "Moi." Neloth sanoi Assassinin selän takaa.
      "Moi." Siiliö sanoi ja jarrutti heidän kohdallaan. "Kivaa nähdä sinuakin."
      Raippari käytti tilaisuutta hyväkseen ja pakeni selostajan kopille piiloon.

      Biologinalku jäi yksin keittiöön ja työnsi karjalanpiirakan mikroon lämpenemään. Hän vihelteli ja katsoi väsyneenä ikkunasta ulos. Ikkunan oli saappaan jälkiä.

      "Kaikella on aikansa." Uusi Jesaja julisti. "Pulinat on kuollut."
      "Ja paskat." Prepper totesi kantaessaan sylillistä rommipulloja. "Nämä aivovammaset kersat eivät häivy täältä mihinkään. Äitis on kuollut."

      LOPPU!

      • alice_dolly_phone

        Kiva lopetus ja hyvä tarina! *perinteinen taptaptap*


      • Kiekkoilija-94
        alice_dolly_phone kirjoitti:

        Kiva lopetus ja hyvä tarina! *perinteinen taptaptap*

        Loistava! Etenkin loppu oli erittäin hyvin kirjoitettu. HeKeKeen ilmestyminen lopussa oli piste iin päälle.

        Raippari perkele!

        Hajosin tolle kohdalle. XD


    • Prepperin toteamus oli paras, mutta petyin ettei Herren roolia Rapen muuttamisessa Raippariksi (eli kesyttämisestä) mainittu!

      • Kiekkoilija// "Raippari perkele!" on ihan HeKeKeen todellinen kommentti.

        IT// Njaah. Tarina ei keskittynyt Raippariin, ja halusin pitää sen inhimillisissä mitoissa.

        Mutta joo, kiitos.


      • Kiekkoilija-94
        kurpizza kirjoitti:

        Kiekkoilija// "Raippari perkele!" on ihan HeKeKeen todellinen kommentti.

        IT// Njaah. Tarina ei keskittynyt Raippariin, ja halusin pitää sen inhimillisissä mitoissa.

        Mutta joo, kiitos.

        Jaah, no tuohon kohtaan tuo sopii.


      • Kiekkoilija-94 kirjoitti:

        Jaah, no tuohon kohtaan tuo sopii.

        Yeps. Raippari oli kirjoittanut paritustarinan IT:stä ja Alicesta. HeKeKee kommentoi siihen "Raippari perkele!", mikä oli minusta ainakin hauskaa ja tuikkasin sen tuonnekin. Tarinoihin on hauska tunkea todellisuudessakin kirjoitettuja kommetteja. X)


      • Kiekkoilija-94
        Kiekkoilija-94 kirjoitti:

        Jaah, no tuohon kohtaan tuo sopii.

        Ainiin, en havainnut huomattavia kirjoitusvirheitä tekstissäsi. Se oli selkeälukuista.


      • Kiekkoilija-94 kirjoitti:

        Ainiin, en havainnut huomattavia kirjoitusvirheitä tekstissäsi. Se oli selkeälukuista.

        Wuhuuu! Assassin ilmestyy kyllä kohta, ja löytää yhdyssanavirheitä.


      • kurpizza kirjoitti:

        Wuhuuu! Assassin ilmestyy kyllä kohta, ja löytää yhdyssanavirheitä.

        Anteeksi, mutta en jaksa nyt etsiä kirjoitusvirheitä.


      • assassin kirjoitti:

        Anteeksi, mutta en jaksa nyt etsiä kirjoitusvirheitä.

        Oletko kipeä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe