Aluehallintoviraston päätöksessä

Todetaan mm seuraavaa:

Uudenkaupungin sosiaalitoimi on järjestänyt Mannerheimin lastensuojeluliiton tiloihin kaksi kertaa tapaamisen tyttäreni kanssa, mutta etten ollut tällaisiin tapaamisiin mennyt.Tämä oikeuden päätös valvotuista tapaamisista n. 3 kk ajaksi johtui oikeuteen annetuista perättömistä lausumista ja valvotut tapaamiset olisivat loppuneet 31.8.2013. merkillistä asiassa on se, ettei Uudenkaupungin sosiaalivirastolta ole minulle lähetetty minkäänlaista päätöstä tällaisista tapaamisista, eikä myöskään ole ilmoitettu milloin ko. tapaamiset ovat. On hiukan huono mennä tapaamisiin tietämättä minne ja milloin menee. Ovatko Uudenkaupungin sosiaaliviranomaiset syyllistyneet lapsen oikeuksien / lastensuojelulain rikkomiseen koska ovat laiminlyöneet lapsen oikeudet tavata vanhempaansa?

Ihmettelen, ja laitan vielä tutkintaan, onko eräs taannoisista Uudenkaupungin sosiaaliviranomaisista suorittanut kurssituksen ns. terapiakoiratoimintaan. Näin tämä sosiaalityöntekijä oli antanut aluehallintoviraston asian ymmärtää. Epäilen kyllä suuresti että kyseinen sosiaaliviranomainen oli antanut aluehallintovirastolle perätöntä tietoa. No, asia tutkitaan kyllä.

10

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • as,tuntija

      Ei kiinnosta tavata. Se on syy. Oikeuden päätös oli sinut tuntien oikea.

    • Seon sinun

      päänsärky ei meidän.

      • ittees

        Mee Maukka


    • seliseliseli

      Jos olet saanut oikeuden päätöksen valvotuista tapaamisista n. 3 kk ajaksi, olet tainnut nukkua onnesi ohitse, jos et ole viitsinyt kyseisiin tapaamisiin mennä. Turha selitellä ettet tiennyt.
      Olisiko sinut pitänyt taksilla hakea kartanosi portailta lapsesi tapaamiseen?

      • von Lagerbom

        Oikeudenpäätös on vallan eri kuin ilmoitus missä ja milloin tapaamiset ovat. Ellei sosiaalitoimelta tai tapaamispaikasta ole lähetetty virallista ilmoitusta tapaamisista, on ilmeisesti syyllistytty lastensuojelullisiin rikoksiin, rikottu lapsenoikeuksia sekä oikeudenpäätöstäkin vastaan. Ilmoitusta tapaamisista ei ole minulle lähetetty.


    • iojdvfnmvfhu

      http://www.thl.fi/fi/web/lastensuojelun-kasikirja/lastensuojelun-kasikirja/tyoprosessi/erityiskysymykset/lapsen-asema-erotilanteessa/valvotut-tapaamiset

      Onkohan sulla se lakikirja ajan tasalla?

      • von Lagerbom

        Ei tässä mitään lakikirjaa tarvita. Riittää se, ettei sosiaalitoimelta eikä tapaamispaikan henkilökunnalla ole esittää asiakirjaa josta ilmenisi että minulle on lähetetty tapaamiseen kutsu.


    • ¨åpoiuytrdfgcv 786

      Jos olisit itse ollut aktiivinen ja halunnut tavata lapsesi, olisit itse ottanut selvää tapaamisajankohdasta ja paikasta. Niin ainakin toiset vanhemmat toimivat. Miksi ihmeessä sinulle olisi pitänyt esittää asiakirja siitä, että sinulle on lähetetty kutsu? Oletko mahdollisesti hukannut sen vai unohtanut käydä postilla?
      Ovathan he voineet soittaakin kutsun sinulle...ai, niin...jospa se nuorikkosi on silloinkin ollut puhelimessa...

      Ei muuta kuin orhi kultaisten vaunujen eteen ja hakemaan aatelista kartanon portailta....hahaha.......

      • von Lagerbom

        Ai niin siis mistä ottanut selvää kun ei minkäänlaisia yhteystietojakaan ollut, äiti laittanut kiinni tyttärelleni hankkimani puhelimen eikä asuinpaikastakaan ole tietoa tänä päivänäkään. Näin ne lahkolaisten jutut toimii.


      • von Lagerbom

        Lisään tähän vielä hiukan asiaa:

        Kun määrätään valvotut tapaamiset niin kyllä silloin ilmoitetaan tapaajavanhemmalle virallista tietä milloin ja missä tapaamiset ovat järjestetyt. Koska tällaisia ilmoituksia ei ole minulle tullut, on viranomaistaholla tehty virheitä ja syyllistytty mm lastensuojelurikoksiin estämällä lapsen ja vanhemman väliset tapaamiset. Koska näin on, on mahdollista myös se, että tulee oikeudenpäätökseen purku ja joka tapauksessa minun tulisi saada tavata lastani nykyisin kahden viikon välein, sillä kolmen kuukauden valvotut tapaamiset ovat jo aikaa sitten ohitse ja minulla on ollut laillinen syy olla menemättä tapaamisiin, koska minulle ei siis ole tiedoitettu missä ja milloin tapaamiset olisivat olleet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe