Turhat aseostot huvittavat!

"Sinä aikana kun USA ja EU leikkaavat puolustusbudjettejaan, Venäjä päinvastoin määrää armeijalleen lisää rahaa. Venäjän armeijan budjetti lisätään ensi neljän vuoden aikana 20 prosenttia vuodessa. Vuonna 2016 puolustusbudjetti on jo 104 miljardia dollaria. Tämän vuoden puolustusbudjeti on 64 miljardia dollaria.

Venäjän hallitus määrää vuoteen 2020 mennessä armeijan aseistamisohjelmaan yhteensä 770 miljardia dollaria. Toimittaja Vladislav Shurigin kertoi, mihin huima summa käytetään.

- Niillä varoilla ostetaan tekniikkaa ja aseita, joita ei vielä ole armeijan aseistuksessa. Osa summasta käytetään uusien aseiden kehittämiseksi.

Venäjän armeijan stateginen modernisaatio-ohjelma kehitettiin vuoteen 2020 asti. Esimerkiksi, vuonna 2014 Venäjä saa ensimmäisen valtiollisen miehittämättömän ilmailun keskuksensa. Vuonna 2015 Venäjän armeija ottaa aseistukseen uusia T-99-panssarivaunuja ja vuonna 2016 S-500-ilmatorjuntaohjuksia. Tänä vuonna Venäjän asevoimat saavat aseistukseen Pantsir-S1-ohjuspuolustusjärjestelmiä, jotka pystyvät havaitsemaan samanaikaisesti jopa 20 kohdetta. Lisäksi kohta aloitetaan uuden ainutlaatuisen ohjuksen sarjatuotanto. Se uusi ohjus pystyy tuhoamaan jopa F22-Raptor-hävittäjiä.

Lisärahaa käytetään myös sotilaiden olojen parantamiseksi. Suunnitelman mukaan kasarmeihin ostetaan melkein 20 tuhatta pesukonetta ja pölynimuria. Kenraalimajuri Aleksandr Vladimirovin mukaan valtion velvollisuus on huolehtia sotilaistaan.

- Sotilaskoulutuksen parantaminen on tärkeä tehtävä. Armeija tarvitsee amattilaisia, jotka voivat tehdä aloitteita ja päätöksiä, panna päätöksensä täytäntöön ja ottaa vastuun seurauksista.

Joukko-osastojen täydentäminen on yksi ajankohtaisimmista ongelmista. Armeijaan houkutellaan edullisilla asuntolainoilla ja hyvällä palkalla. Tuleville upseereille luvataan korkeata sotilaskuolutusta ja uudelleenkoulutusta palveluksen päädyttyä.
Lue lisää: http://finnish.ruvr.ru/2013_07_04/Venaja-lisaa-puolustusbudjettia/"

Suomalaiset fakki- idiootit päättivät, että Suomi ostaa aseita 150 miljoonalla! Venäjä hankkii aseita vastaavasti 770 miljardilla dollarilla! Pitää olla aikamoista idiotismia tai tahallista röhkeää valehtelua kun höpistään Suomen uskottavasta puolustuksesta. Kanerva vetosi vähälajaiseen tapaansa Ukrainaan, puolustellessaan TV:ssä tänään aseostoja. Ukrainan tapahtumat eivät liity pätkän vertaa Suomen turvallisuuteen.

Päättäjillä näyttää olevan ylivoimaisia vaikeuksia tajuta, miten valtava ylivoima Venäjällä on jo NYT ase ja sotilallisissa voimissa ja 2020 mennessä vielä valtavasti enemmän? Suomi ei kestä montakaan päivää, jos Venäjä päätttää hyökätä, mikä sekin on vain pelokkaiden venäfobiikkojen pelottelua.

1

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhoijaa.....

      " Ukrainan tapahtumat eivät liity pätkän vertaa Suomen turvallisuuteen"

      -Ei muuten kuin että agressiivinen naapurimaamme hyökkäsi suvereeniin ja itsenäiseen valtioon. Samalla agressiivisella ja valheita syytävällä maalla on huomattavan pitkä yhteinen maaraja kanssamme. Mikäpä estää toistamasta samaa ja vielä entisillä valheilla tälläkin suunnalöla?

      "Pantsir-S1-ohjuspuolustusjärjestelmiä, jotka pystyvät havaitsemaan samanaikaisesti jopa 20 kohdetta"

      -Hienoa, bravooooo!! Neukit alkavat päästä tuon perusteella 80-luvun tasolle tutkavalvontaan liittyvän tiedonkäsittelyn kanssa. Tai sitten olet vain mistään mitään tietämätön venäjämielisiä iskulauseita copypastettava pelle.

      Veikkaanp tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe