kokemuksesta

jay79

Olen suomalainen nainen ja minua on aina kiehtonut afrikka ja afrikkalaisuus. Vuosia haaveilin ja päätin laittaa deitti ilmostuksen. Tapailin heitä paljon, mutta suurin osa oli joko seksin tai oleskeluluvan perään. Tarinoita ja selityksiä riittää joka lähtöön. Monella monta ilmotusta eri nimillä ja kuvilla ja eri puhelinnumeroita. Hain nimenomaan kristittyjä, jotta heile pettäminen ei tulisi kysymykseenkään, kieltäähän raamattu sen. Ja mitä vielä... huh. Päätin jättää yritykset toistaiseksi.

Sittemmin olen sivusta seurannut kuinka naisia vietellään ja pika-avioidutaan.

Toimin nykyisin vapaaehtoisena työntekijänä eräässä kulttuurikeskuksessa, jossa nään paljon Suomeen muuttaneita ja kuulen heidän keskustelevan keskenään. Heidän puheet muuttuvat sitä mukaa kun kerrotaan uudelle henkilölle tarinaa miksi tai milloin tuli suomeen tai missä tapasi vaimonsa. Eräskin ghanalainen kertoo tavanneensa uunituoreen vaimonsa hänen ollessa turistina, seuraavalle kertoo online rakkaudestaan ja kolmannelle, että tapasi hänet työpaikalla. Gambialainen valittaa kuinka hänen uunituore vaimonsa ratkesi ryyppäämään heti aviouduttuaan ja avioliitto pilalla. Sai juuri oleskeluluvan. Samainen mies vokottelee joka naista kuka eteen tulee ja kaksi puhelinta, jossa toisessa pelkkiä numeroita (työntekijänä oli pakko antaa numeroni mutta ihmettelin miksei talleta nimeä, että tietää numeron olevan minulle. Hän näytti määrän nimettömiä numeroita, joiden omistajat muisti ulkoa).
Kuulin, kun nämä kaksi keskustelee ja ghanalainen sanoo harkitsevansa ottavansa sormuksen pois kun ei ole vaimonsa kanssa, gambialainen sanoo tehneensä jo niin. Miehet valittavat myös, että oleskeluluvan saaminen kestää (gambialaisella meni 3kk jota haastateltiin, ghanalainen odottaa päätöstä) ja että rahan saantikin kestää ja kestää...Kolmas henkilö, nigerialainen mies, joka naimisissa, jolla lapsia, myös hänen tyttöystävänsä odottaa hänelle lasta....

Uusia afrikkalaisia tulee joka viikko, uusia tarinoita, uusia kujeiluja...
Itse lopetin haaveilut suomalais-afrikkalaisesta avioliitosta. Tai haaveilla saa aina, mutta toivon kipinä sammunut.

Haluan vain sanoa, ett, naiset, älkää olko sinisilmäisiä. Tehkää tutkimistyötä ja nk.pistokokeita. Jos kaikki menee ok, luotto sen mukaan.

4

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • afrikkalaisen vaimo

      Ihan samanlaista pettämistä tapahtuu suomalaisissa avioliitoissa, kun pääsee kurkistamaan kulissien taakse. Kummatkin pettävät, naiset ja miehet. Useasti vielä lähtökohdat hyvistä perheistä. ulospäin kaikki näyttää niin täydelliseltä, mutta kun tutustuu tarkemmin huomaa että kaikki onkin vaan kulissia.

      Tiedän hyviä ja huonoja afrikkalaisia. Jollain ei ole moraalia ja jollain on. Ehkä sinun Jay kannattaisi vaihtaa seuraa, nuo ihmiset eivät ole niitä hyviä. Useasti ulkomaillakin matkustaessaan sitä ensimmäisenä tutustuu kaikenmaailman vedättäjiin ja turistihuijareihin. Nämä vedättäjät haistavat, että olet untuvikko ja iskevät kiinni. Siksi romanssit mitkä alkavat turistikohteissa, harvoin onnistuvat. Kannattaisi matkustaa pidemmäksi aikaa Afrikkaan ja viettää siellä aikaa pienissä kylissä, vain sitä kautta voi tutustua siihen oikeaan afrikkalaiseen kulttuuriin.

    • Tiedän...

      Olipas aloittelija kirjoitus hauska, mutta juuri tällaisia nämä veikkoset ovatkin, en oikein ole ikinä ymmärtänyt miten ne jaksaa sitä samaa vuodesta toiseen, ilman minkäänlaista päämäärää tai kunnollisen tulevaisuuden ajattelua, senkun vaan sählätään omaksi iloksi, leikitään niin äijää kuin vain voi, vokotellen näitä naisia ja tyttöjä, ihan kuin jokaisesta kaadetusta saisi sulan hattuunsa tai ainakin että voi niillä retostella kavereille.
      Päämäärä heidän elämässä on ihan hukassa.

    • sokeitako totuudelle

      Tiedän monia afrikkalaislähtöisiä kristittyjä, todellakin uskossa olevia miehiä mutta se mikä erottaa nämä suomalaisista uskovista kristityistä miehistä on se että nämä kaverit pettää ja harrastaa irtosuhteita ilman mitään moraalia. Se mitä raamatussa puhutaan haureuden harrastamisesta ja avion rikkomisesta, valehtelusta ja pettämisestä ei kosketa afrikkalaisia miehiä. Ei kannata olettaa että jos mies on kristitty ja uskossa että hän olisi jollaintapaa luotettavampi parisuhteessa sillä sitä nämä eivät ole! Silmät auki!!

      • horror

        Minulla on kokemusta afrikkalaisesta, muslimimiehestä, joka rukoili viisi kertaa päivässä ja oli niiiiin uskonnollinen. Mutta petti ja valehteli jatkuvasti, kinusi rahaa ja jos ei saanut, niin kävi väkivaltaiseksi. Se suhde päättyi juuri noiden asioiden vuoksi. Ei enää kiinnosta tummat, vaikka toki heissä kunnollisiakin on.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe