Kiiltokuvia sarjasta

kiiltokuvia ?

nähty nyt kolme osaa. Mitä mieltä olette? Mikä hyvää , mikä huonoa?
Koin eilisillan jakson "outona". Äkkisairastuminen, kuolema. Normaalia kyllä, mutta toisaalta epänormaalia, että työssä melkein viime hetkeen, eikä kukaan tiedä että elinaikaa pari viikkoa. Epäilen, että annetaanko niin tarkkaa ennustetta edesja kykeneekö kukaan ennustamaan ?
Höperö rikas mummo ja hänelle outo nuori mies avustajaksi? Kahdesta ensimmäisestä osasta pidin ja odotin että sama jatkuu. Saas nähä, miten jatkuu..?

22

2331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap..

      Mitä mieltä olette? Olette lukeneet aloituksen, mutta mielipiteet puuttuu?
      Hyvää ja huonoa. Itse vielä lisäisin, etten saanut selvää kaikista yksittäisistä sanoista, esim näyttelijä anna-liisan osalta, taisi mennä jonnakin kohdalla joku ohi...kai on tekstitys, pitää etsiä seuraavalle kerralle.

    • ihme inttäjä

      Hankala sanoa, jos ei muuten ole sarjasta kuullutkaan.

      • ap..

      • ihme inttäjä

      • ikävä Sydänjäätä
        ihme inttäjä kirjoitti:

        Jaa, Kolmonen, se selittää paljon. Sieltä kun ei juurikaan mitään katsomisen arvoista tule.

        Ei välttämättä selitä. Kuten frau55 toteaa, et odotti Kiiltokuvista Sydänjään tasoista. Sydänjää oli maikkarin sarja joka oli tosi hyvä sarja ja toivoisi sille jatkoa.


      • ihme inttäjä
        ikävä Sydänjäätä kirjoitti:

        Ei välttämättä selitä. Kuten frau55 toteaa, et odotti Kiiltokuvista Sydänjään tasoista. Sydänjää oli maikkarin sarja joka oli tosi hyvä sarja ja toivoisi sille jatkoa.

        Eipä sano sekään sarja mitään.


    • frau55

      Tuo Valve ei ole ennestään tuttu. Itse en hirveästi tykännyt hänen roolihenkilöstään. Kolmas jakso oli tosiaan outo niinkuin aloittaja mainitsi. Kahden ekan jälkeen olin hyvin kiinnostunut sarjasta ja ajattelin että jotain Sydänjään tapaista tulossa. No, kolmannessa jaksossa mietin että kaikki käy liian nopeasti. Sairastuminen ja kuolema, yhdessä jaksossa. Olisi siitä voinut vihjettä antaa jo eka jaksossa.
      Puhe oli kummallakin näyttelijällä saattohoidon aikana todella epäselvää. Kuoleman hetken kuvaaminen oli jotenkin lohdullinen, uudenlainen. Kaikki jäi kuitenkin niin pintaraapaisuksi että ei liikuttanut yhtään. Roolihenkilöön ei ehtinyt kiintyä eikä hänen kuolemansa tuntunut miltään.
      Sarjassa on sellaisia henkilöitä jotka koen epäuskottaviksi kuten se taiteilija, jotenkin Kummelimainen naamanvääntelijä. Kutenkin siis tuntui alussa kiinnostavalta, toivotaan että vielä paranee tuosta.

      • ap..

        Valve on täysin tuntematon, mutta toisaalta hyvä, että uudet sarjat tuovat uusia kasvoja esiin. Monien naama on loppuunkulunut. Valve näyttelee hyvin, eli on
        hyvä luonnenäyttelijä. Tunteet tulee esiin ilmeissä.
        "Taitelija" on Ville Tiihonen, joka näytteli Mustassa Leskessä, henkiin jäänyttä. Toinen look, ei tahdo tunnistaa, mutta hänkin aika tuntematon. Tiihonen on myös uudessa Putouksessa.


      • lässähtäny alusta

        Missä vika, kun eilinen jakso oli lässähtänyt? Siltä tuntui. Alussa pari jaksoa vaikutti kiinnostavalta, mutta ei enää. Paraneeko, se jää nähtäväksi.


    • erikoinen tarina
    • valveilla oleva
      • ap..

        Ok. Salatut elämät on jääny "salatuiksi". Ei ole kiinnostanut seurata. Eikä ulkomaisetkaan saippuatsarjat.


      • unilukkari.
        ap.. kirjoitti:

        Ok. Salatut elämät on jääny "salatuiksi". Ei ole kiinnostanut seurata. Eikä ulkomaisetkaan saippuatsarjat.

        Googgeli tuntee näyttelijät, katsoi tai ei.


    • lils10

      Eilinen jakso osoitti että ei parane vanhetessaan. Tympeää, tekopirteää poukkoilua. Epäuskottavat henkilöt. Tuo Jonna Järnefelt! Huono näyttelijä. Alusta asti epäilin K.Kallion käsikirjoitusta. En ole pitänyt hänen kirjoistaan koskaan. Tämä sarja oli ylimainostettu ennen alkua kuten MTV:n sarjat yleensäkin. Klikkaa mua sarjan jälkeen tämä on ihan pohjanoteeraus.

      • arvosana - 4

        Epäuskottavat tarinat. Liian paljon epäuskottavaa, sekin että nuori tuntematon poika palkataan iäkkään höpsön rouvan avustajaksi. Avustamaan kylvetyksessäkin jne??
        Juuri noin, että poukkoilee pahoin.


    • 43wye4ue

      Olipa tuo Sinikka Sokan alastonkohtaus melko ylimainostettua kuraa. Olihan se alasti vaatteiden alla.

    • hyivit

      Täysin umpipaska ohjelma niin kuin nyt kaikki kolmosen kotimaiset ja ulkomaiset sarjat on olleet vuosikausia.

      • Eräs woman

        Ei nyt ihan umpipaska.. Sarjan edetessä selittyi mm. Ullan kuolema, jäi haamuna jutteleen, Lili ei päästänyt irti. Myös Mikon nuor.rakkaus, häät ja ssiraskohtaus..kaikkea voi tapahtua. Ja onhan nuo miespuoliset hoitajatkin nykyisin yleistyneet. Tämmöset empaattiset pojat pärjäävät noissa hommissa..Ei kaikki niin hyviä, enimmäkseen kyllä, kuten vanhat rouvat ym.


      • keskivertoa
        Eräs woman kirjoitti:

        Ei nyt ihan umpipaska.. Sarjan edetessä selittyi mm. Ullan kuolema, jäi haamuna jutteleen, Lili ei päästänyt irti. Myös Mikon nuor.rakkaus, häät ja ssiraskohtaus..kaikkea voi tapahtua. Ja onhan nuo miespuoliset hoitajatkin nykyisin yleistyneet. Tämmöset empaattiset pojat pärjäävät noissa hommissa..Ei kaikki niin hyviä, enimmäkseen kyllä, kuten vanhat rouvat ym.

        Oikeastaan se Mikon hurahdus nuoruudenrakkauteen ja se, että aivotoiminnan sairaus sai niin hurahtamaan oli hyvä. Oikeasti sellaista voi tapahtuakin. Lähipiirissä oli melkein samanlainen tapaus. Mutta edesmenneen haamu läsnä, jonka kans aikuinen keskustelee, ei mene meikäläiselle jakeluun...


    • Kotimaisten draamasa

      Aivan loistava sarja minun mielestäni. Laatudraama kertakaikkiaan. Ihanat näyttelijät. Varsinkin Anneli Sauli on sarjassa todella upea. Harmi kun sarja loppuu ensi maanantaina.

      • Eräs woman

        Harmi tosiaan kun loppuu. Kehittyi ihan mielenkiintoiseksi. Ihanaa huumoriakin. Ja niin monitahoiset,raadollisetkin ihmisluonteet. Hyvin oli kuvattu..Toivottavasti edes lyhyehkö uusi jakso vielä saataisiin. Toisaalta pitkät sarjat vain vesittyvät useasti.


    • Anonyymi

      Mun yks Lempisarja. Omistan DVD:n . Tykkäsin juonesta tosi paljon , paitsi se Shotan ero oli ikävää. Rasmus oli ärsyttävä hahmo. Muut oli tosi hyviä. Hyvät noi ”aavekohtaukset”. Sarjassa myös todella kaunista musiikkia joista paras jaksossa 5 kun Soile näkee nuoren itsensä ikkunalaudalla. Sarja olisi saanut olla pidempi. Näyttelijät oli tosi hyviä! Sarjaa voisi näyttää uudelleen maikkarilla kun ei oo vuosiin näytetty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe