Tienesti jatkuu

parkkikyttä

Hieno oikeuslaitos,kiitos.

20

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T. Nesti

      Noudata sääntöjä niin et joudu tienestin kohteeksi. Ei se sen vaikeampaa ole.

    • Onnee ja menestystä

      Eipä tarvi näköjään jatkossakaan Foorumissa asioida. Onnea van jäljellä oleville yrittäjille.

    • Jämsän komii

      Jämsäläiset on hiukan vajaita.

      • gaypark

        Miesten välinen seksi on ihanaa.


      • cpr
        gaypark kirjoitti:

        Miesten välinen seksi on ihanaa.

        100 a ja katolla


    • Rebell

      Siellä se kyttä sauhutteli entisen Sale kaupan edessä. Kyllä vilautan kansainvälistä käsimerkkiä kun seuraavan kerran ajan ohi.

      • Lada Combi

        On sillä sentään varaa ostaa tupakkia? Luulisi, että noissa hommissa ei ole raha rököllään, kun tähän aikaan vuodesta ei pääse rokottamaan edes Himoksen turisteja. Me paikallisethan emme sille kentälle pysäköi. Emmekä forumissa asioi. Läpihan siitä on mukava ajella kun on niin väljää. Hyvä oikoreitti sieltä entisen postin nurkalta tai päin vastoin


    • ????

      Hyvä parkkipaikka pysäköintiin kun on aina tilaa mutta harmi ettei siellä oikein ole yhtään liikettä minkätakia tarvitsisi kiekkoa laitella..

      • Läp läp läp

        Eihän sitä tiedä jos jonakin päivänä joku saapuu vaikka helikopterilla Forumiin asioimaan. Tilaa laskeutumiseen on. Jaa mutta eihän siellä ole enää kauppoja, kun parkkikyttä karkotti niistä kaikki asiakkaat.


    • juupajuu.

      Jännä miten esim. Jyväskylästä ei ole liikkeistä mitään joukkokatoa/boikottia vaikka kiekkoa pitää käyttää tai jopa maksaa pysäköinnistä.. Jämsäläiset ovat vaan niin vajaita että eivät joko tunne kelloa, tai motoriikka ei ole tarpeeksi kehittynyt vääntämään sitä kiekon rullaa. Ja toinen asia, onko se sen pysäköinninvalvojan vika jos sitä kiekkoa ei ole siinä esillä? Pysäköinninvalvoja on vaan työntekijä joka tekee omaa työtään.Kuka oikeasti tykkää jos omalle työpaikalle tulee joku haistattelemaan ja kettuilemaan jos se haistattelija on tehnyt virheen jossakin muodossa?

      • Boikotti-Pete

        Jyväskylässä parkkipaikoista on pulaa. Jämsässä ei ole. Näin ollen me jämsäläiset koemme tuon kyttäämisen pelkkänä vi**uiluna asiakkaille ja toimimme sen mukaan.


      • Pysäköijä-Pate
        Boikotti-Pete kirjoitti:

        Jyväskylässä parkkipaikoista on pulaa. Jämsässä ei ole. Näin ollen me jämsäläiset koemme tuon kyttäämisen pelkkänä vi**uiluna asiakkaille ja toimimme sen mukaan.

        Urputa vain omasta puolestasi. Jämsäläisenä en koe että pysäköintivalvonnassa olisi kyse kyttäämisestä. Kaveri tekee vain työtään ja pysäköimällä ko. parkkiin hyväksyn säännöt.


      • Pröööm prööm
        Pysäköijä-Pate kirjoitti:

        Urputa vain omasta puolestasi. Jämsäläisenä en koe että pysäköintivalvonnassa olisi kyse kyttäämisestä. Kaveri tekee vain työtään ja pysäköimällä ko. parkkiin hyväksyn säännöt.

        Sinunkos auto siinä keskellä kenttää yksinäisenä seisoo, kun päivittäin oikaisen siitä ohi? Sehän on mukavaa, että tuolla tavalla tunnet itsesi tärkeäksi.


    • Turist

      Onko tosiaan niin,että jämsässä sijaitseva foorumin parkki paikalla on parkkikyttä sakottamassa foorumin asiakkaita ja asiakkaat sen myötä äänestvät lompakollaan ja foorumi tyhjeni liikkeistä? tuohan on aivan ihme touhua..mikäs järki tuossa on?
      onkohan koko juttu totta?

    • sinnekiParkkeerannut

      On totta, ja nää Jämsäläiset ei ymmärrä että sitä parkkikiekkoa vois hyvin käyttää ja parkkeerata normaalin asioimisen verran. Toki voi ne forumin vuokratkin olla aika kovat. Valvonta tuli kait sen takia kun jotku piti autoaan koko työpäivän siinä parkissa. Sitä en ymmärrä mitä haittaa siitä kokopäiväparkkkeerauksestakaan oli, aina siellä tilaa on ollu. Onhan noita kiekkopaikkoja muuallakin, tätä nyt vaan valvotaan kiinteistön omistajan (joku yksityinen kiinteistösijoitusfirma?) puolesta hanakasti.

      • Järki käteen

        Kansalla on tapana vastata järjettömiin sääntöihin omalla tavallaan. Taisi vaan tulla kiinteistön liikkeille yllätyksenä, sillä niistähän tuo kyttääminen kuulemma alun perin johtui. Luulivat, saavansa lisää asiakkaita, mutta menettivät loputkin. Kyttälaput ja sakkolaput toi loppuunmyyntilaput omiin ikkunoihin.

        Ei se päätös tainnut kiinteistön omistajallekaan kovin rahakas olla. Hyväkuntoiset liiketilat kaupungin parhaalla paikalla pysyvät tyhjinä, kun kukaan ei uskalla enää Forumiin yritystään perustaa. Mutta sinni pitää. Kummallakin puolella.


    • Pysäköijä-Pate

      "Sinunkos auto siinä keskellä kenttää yksinäisenä seisoo, kun päivittäin oikaisen siitä ohi? Sehän on mukavaa, että tuolla tavalla tunnet itsesi tärkeäksi."

      Aina siinä useampikin muu auto kaverina on. Taidat oikaista ohi öittäin. Enpä ole pitänyt tärkeilynä, jos vapaa parkkipaikka löytyy.

      • Hehe he

        "...jos vapaa parkkipaikka löytyy."

        Mitä? Oletko sinä joutunut joskus vapaata parkkipaikkaa Jämsässä etsimään?


    • Luuserina oon

      Kyllä siinä Kelan kohalla on aina paikat täynnä ja kun en jaksa kävellä työttömänä 12v olleena rahaa hakemaan kauempaa. kunto mennyt sohvalla ja kaljotellessa aika heikoks

    • Fumfum

      Kukapa yrittäjä haluaisi Jämsään liikettä laittaa, ei niillä ole rahaa ostaa mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe