Grillipuoti Sormula!

Grillinasiakas

Eilen pe 10.10 Uuusi "yrittäjä" Avasi uuden grillin entisen "yrittäjän" tiloissa Hoikankatu 35....Kävimme testaamassa annokset....Ostimme 2 annosta mainostettu Esanerikoista ja pienet makkaraperunat....Noooh.... 2 edellämainittua saatiin melkein sellaisena kun niitä mainostettiin ja pienet makkaraperunat saatiin nimellä lastenannos....Ja mausteet ei ilmeisest kuulunut hintaan kun niitä oli osassa jonkin verran ja osassa ei olleskaan....Että taidan kurvata jatkossa Mantalle! :D

43

2012

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vittusaatananvittu

      mikäs oli hintahaarukka tällä uudella grillillaä? halvempi vaiko kentis jopa kalliinpi?

    • lortto5

      aukioloajat ovat samat kun mantalla,kuinka omaperäistä......en ole vieä itse käynyt mutta kertokaa ihmeessä mitä listalta löytyy ja jotain hintaluokkaa.....veikkaan kyllä että ei ole mantalle kilpailijaa tällä grillillä..

    • pyytäjä saa,mykkä ei

      Tyypillinen kainuulainen. Sai mielestään liian vähän ketsuppia, joten ajoi kotiin murjottamaan ja nettiin avautumaan. Itse olisin pyytänyt lisää maustetta ja näin olen tehnytkin. Ja myös saanut.

      • mantisti

        Samaa mieltä edellisen kanssa! Kun lusikalla annetaan, niin ei voi kauhalla vaatia..


      • Grillinasiakas

        Käyhän testaamassa ja kommentoi sitten! Ja en yleensä aukase kotiin pakattuja aterioita tiskillä!


      • Pyytäjä
        Grillinasiakas kirjoitti:

        Käyhän testaamassa ja kommentoi sitten! Ja en yleensä aukase kotiin pakattuja aterioita tiskillä!

        Ehkä pitäisi sinunkin alkaa seuraamaan sitä annoksesi tekoa siinä odotellessa, niin ei tarvitse kotona järkyttyä.


    • kepapranut

      Toivottavasti löytyy kepappia kun mantalta aina loppunut

      • riäpäle

        sunnuntai pilalla ! Ketsuppia pitää olla tai maailmanloppu koittaa. Voi kauhia ja hirvitys. Tätä ei osattu odottaa. Kaikenlaisia kitisijöitä sitä onkin. Voi voi ja vielä kerran voi. Voi voi voi voi voi...voiv.......


    • 2000

      Missä tämä pulju sijaitsee? onko siinä entisen strippibaarin tiloissa lähellä sotkamontietä vai?

    • Grilliassiekas

      Empä ole vielä testannut mutta ehdottomasti pitää käydä ostoksilla kun tuossa melkein vieressa grilli sijaitsee. Mantan ruuat on tympinyt jo pitkään.

    • 2000

      "Empä ole vielä testannut mutta ehdottomasti pitää käydä ostoksilla kun tuossa melkein vieressa grilli sijaitsee. Mantan ruuat on tympinyt jo pitkään."

      No missäs se sitten sijaitsee???

    • linj. aoto parempi

      oiskohan valjus paarin ent. tilloissa ja jossaen sielläpäen ku aekonaan 30 vuotta liikuin kajjaanissa
      nyt ajan mantan ohi0 yhen kerrN TESTASIN KEBAPPIE .. PITI HEITÄÄ OJAAN

    • mieti mitä syöt

      Ei grilliltä saa ruokaa. Sieltä saa p****a jota ei ihmisravinnoksi voi kelpuuttaa mitenkään. Olipa grillin nimi ja sijainti mikä tahansa.

    • häh...

      Eikö nyt kukaan osaa sanoa missä tuo uusi rilli on?

      • HOIKKARI 2014

        KAKSIA VASTAPÄÄTÄ HOIKANKADULLA.OLI SIINÄ JOSKUS AIKOINAAN MYÖS STRIPPIBAARI.


    • ny rillataan

      Uudessa grillissä hinnat oli aika korkeat mun mielestä. Hampurilainen oli kyllä hyvän makunen, mutta ei niin iso/täyttävä kuin Mantalla tai edellisellä yrittäjällä.

    • Gifu8

      kebab ja riisit/ranskalaiset 8,40
      Esan erikoinen, jota mainostettu kovasti 9,40
      Perus kokolihahampurilainen ilman lisiä 6,00

      melko kallista siis

      ja sijaitsee siis Lehtikankaantien ja Hakakadun risteyksessä:
      https://www.google.fi/maps/place/Hoikankatu 35, 87300 Kajaani/@64.2132828,27.734485,18z/data=!4m7!1m4!3m3!1s0x46825a571840fcf9:0xab6a342b9dd7d284!2sHakakatu, 87300 Kajaani!3b1!3m1!1s0x46825a56e16449f9:0x1c795ac3ca7bfcac

      • vellihousu

        Taitaa olla Esalla housussa erikoinen.


    • Laardiperse oon

      Jopas on hinnat, tuolla saa ihan hyvää ruokaa lounaspaikoista eikä tarte
      pierunhajussa pomppa päällä seisaaltaan ruokailla. Mut mikäs
      siinä jos tykkää.

    • 2000

      Juu tuohan on just sen entisen strippari baarin tiloissa. Tuskin kuitenkaan tulee käytyä kun hinnat ainakin on hirveät!

    • Testattu

      Ihan ok, kebabin ja kurkkusalaatin merkkiä vaan saisi muuttaa.
      Hinnat on kaikille samat, köyhät käyköön harvemmin.

    • mävaan

      ohi tuossa sen grillin ohi ajoin mutta ihmetyttää että miksi entisen grillin eli grillipuotikorttelin mainokset sekä tienviitta mainos oli siinä jos nykyisen grillin nimi on sormulan grilli..ainakin koti-kajaanissa kerrottiin nimi sormulan grilli niin miten nykyinen yrittäjä voi käyttää edellisen yrittäjän toimininimeä....tuli vain mieleeni ....=)

    • kepappi!

      Liian lähellä Mantaa ja eioo kauaa pystyssä jos on tuollaiset törkyhinnat.

    • ohiajoin

      Onko ruoka maistunut kansalle??

    • lasdlasd

      Huomenna käyn, katotaan millainen paikka on.. toivottavasti samantasoista mitä korttelissa aikoinaan.

    • koru moc. pihvi

      kukahan sormi sitä pitää?

    • lähellä

      Hyvä on, kahdesti olen käynyt. Ja löytyy sieltä kohtuuhintaistakin jos osaa listaa lukea. Vähän on vielä keskeneräinen sisustus ja kalusto, mutta kyllä se siitä. On sitä odotettukin, kun muutettiin siihen ihan naapuriin kesällä. Suosittelen, ja kannattaahan sitä aina uudet paikat testata. Tervetuloa vaan, sankoin joukoin.

    • no problem

      Mukava omistaja hyvää palvelua saanut ja ruokakin ansaitsee hyvän arvosanan...itsekkin lähellä asuva :)

    • Rasvan ystävä

      Kebabbi on samaa kun kaupan viileäaltaassa olevat jauhomössö lastut, eli ei ole kebabbia nähnytkään. Ei pärjää missään tapauksessa millekkään kajaanin grillille, jopa läpisurkea taxigrilli on parempi. Manta vs. sormi niin manta vie joka osa-alueella, hinta-laatu-koko.

      Lisäksi kebabsämpylän sämpylä oli kylmä.

      Ei vissiin yrittäjällä käyny mielessä käydä jollain kilpailijalla syömässä ennen kun matkusti kuhmosta silakkalaatikossa tänne kokkaamaan. Varmaan kuhmolaisille lanttupilluille voi tuommosta kuraa myydä sikahinnalla mutta ei täällä onnistu, veikkaan pikaista lappua luukulle....

      • Kiitollinen

        Hieno sana tuo lanttupillu. Pitää ottaa käyttöön. Yksi lanttupilluhan se pääsi ihan Brysseliin euroedustajaksi.


      • Minä

        Ahdistustasi varmaan helpottaisi se, että pidät vähän taukoa grilliruuasta ja pyydät vaikka äippääsi valmistamaan kunnon kotiruokaa, kuten silakkalaatikkoa.


    • Lanttupillu

      Myö ollaan tiällä kuhumon pienen torin laijalla sitä mieltä että kyllä se Sormula kelepo appeet viäntää, ei myö paremmasta tiijetä. Kepapista en tiiä minkalaesta se on kun se on niitä suurenkaupungin hömpötyksiä niin en oo uskaltanna ottaa, myö täällä kuhomassa tyyjytään ihan käristemakkarraan ja lihapiirakoehin. Taetaapa se rillin pitäjä ne appeet ostoo tuosta viereistä maksimakasiinistä ja mikrossa vaan lämmäytellä mutta tosiaan kyllä myö ollaan ihan tyytyväesie oltu. Myö ei kuhumossa osata liikoja vaatia kun sähköttii tänne vejettin vasta toissavuonna. Kerran vuoteen salamatkustettaan silakkalaatikossa kajjjaaniin markkinoelle ostammaan uusie verkkahousuja.

      Tiiättekö muuten mistä tuo Esan erikoisen annoksen nimi tulloo? Jos ette tiiä niin minäpä kerron. No kerran muuan Esa meni rillille ja tilasi annoksen missä on vähän kaekkee sekasi. No sitten kun mikro kilahti ja Esa sae pienen ruokansa niin sehän hotkasi sen ihan muutamalla suupalasella, kuhumossa kun ollaan niin ei sitä joka kuukausi rillillä raaskita käyvä. No sen jäläkeen kun ateria oli syöty niin Esalle pukkasi sangen erikoisen olon, taespa savetkin housuun valahtaa meleko piakkoin. Siitä Esan erikoisesta olosta sitten saatiinnii kätevästi nimi ruuvalle.

      Semmosta tänään täältä kuhumon pienen torin laijalta, huomisesta en tiiä.

    • kebabranskikset

      Todella surkea sormula, kebabbi on just sitä edellämainittua kuraa, ei vedä mantan kebabille vertoja ainut vaan että mantalla se on uuden omistajan myötä todella usein loppu, mausteet oli kebab ranskalaisissa onnettomat ei edes tomaattia salaatin kanssa , ketsuppi ja sinappi puristettu isoon läjään yhteen nurkkaan salaattia sai suurennuslasilla ehtiä ja muutenki todella onneton esitys, van toisaalta ollaan vissiin täällä kajaanissa totuttu liian hyvään aikoinaan ku manta oli viel Suomen paras grilli, seki on nykyisin muisto vain entisestä loistosta uusi omistaja taitaa olla aika tunari ku ei ossaa laskee kui paljo sitä kebabbia mennee ku aina loppu

      • juuu-u

        No ei kyllä tuu käytyä jos tollaset hinnat ja kebab lastut niitä kaupan onnettomia...nykyajan taloustilanteessa ei riskeihin ole varaa. Siispä mennään Mantalle! :)


      • Lihapiirakkapassi.
        juuu-u kirjoitti:

        No ei kyllä tuu käytyä jos tollaset hinnat ja kebab lastut niitä kaupan onnettomia...nykyajan taloustilanteessa ei riskeihin ole varaa. Siispä mennään Mantalle! :)

        Kävin syömässä, kokolihahampurilainen oli ihan hyvä ja iso eikä maussakaan/mausteissa ollut valittamista. Grilli oli remontoitu tosi siistiksi sisältä verrattuna aikaisempaan grilliyritykseen siinä tilassa.


    • kebab muusilla

      No ei todellakaan tuu käytyä! ohi ajaessa jo tulee paha olo. Mutta valoista käännyttäessä ja mantan valojen siintäessä edessä kummasti olotila ja mieli kirkastuu ;)

    • .....

      Van on se Mantaki kyllä menettäny pisteitään ja roimasti! Riippuu täysin siitä kuka siellä on tekemäs, suuri kiitos "vanhoille" tummille myyjille, jos ne ei ole töissä, sama kääntyä parkkiksella pois ja mennä vaikka ählyyn.

      Annos koot vaihtelee suunnattomasti, umohdetaan laittaa kaikki mitä annos pitäisi sisällään, saati laitetaan sitä mitä ET sinne halua.

    • kebab muusilla

      Juu ei kyllä itekkään tule mentyä jos joku muu kuin nää tummat myyjät mantalla tekemässä.

    • jokuvain87

      Tosiaan, hirveen kalliit hinnat on kyseisessä paikassa. Ja eipä tuolla näytä paljon porukkaa käyvän, kun tsiikaan ikkunasta vähän väliä :D
      Että ei oo varmaan kauan pystyssä tuo paikka.
      Teinit käy karkkia ostamassa...
      Ja ''kebabbi'' maistuu ihan v***n pahalle!! Hyi!
      Ja salaatti oli niin kuppanen että ei oo järkee...
      Jatkossa käyn ite kyllä Mantalla.

    • soivaoiva
    • masokisti.

      Tulipahan eräänä päivänä testattua kyseinen pulju vaikka kaverit oli varoitellut. ja voin sanoa etten suosittele kenellekkään! Annokset surkean pieniä mutta hinnat silti tapissa. Kauankohan pystyssä...?

    • läskiperse

      mitenkäs tämä grilli nykyään...onkos ihmiset käyneet/kokemuksia? taitaa alka hiljaista olla verrattuna mantan grilliin...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe