Seksi kuuluu parisuhteeseen

mies.

Jos ei saa seksiä ei ole parisuhdettakaan.

18

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • +Pollux

      On vaan yhteisvelallisuus...

    • Anna nyt

      Samuli Putron Anna nyt kuvaa tätä hyvin:

      " Mikä neuvoksi kuinka saa virttyneen liiton liekkiä kasvatetuksi? Sama ongelma lehtiä myy, mutta naurata ei kun se päällesi kaatuu. Olen vankkojen liittojen puolesta, enkä niin helposti luopuisi tästä, mutta sisarsuhde on hautausmaa siellä fysiikkä maatuu..."

      http://www.youtube.com/watch?v=1w3Rfv2F1GA

    • ei aina seksiä

      Parisuhteita on erilaisia.

    • meikki ja puuteri

      Seksillä naiset maksaa laskunsa.

      • ei ei ei

        Mä käyn töissä ja maksan niillä tuloilla laskuni. Liekö tuo sitten syy että mies pihtaa... Pitää varmaan ensin kysyä Ennenkuin lopetan tämän seurustelun.


      • RealistiN
        ei ei ei kirjoitti:

        Mä käyn töissä ja maksan niillä tuloilla laskuni. Liekö tuo sitten syy että mies pihtaa... Pitää varmaan ensin kysyä Ennenkuin lopetan tämän seurustelun.

        Mulla oli tuo sama! Mies pihtasi ja vetäytyi vaan kauemmas. Nykypäivää...


      • RealistiN kirjoitti:

        Mulla oli tuo sama! Mies pihtasi ja vetäytyi vaan kauemmas. Nykypäivää...

        Sama täällä, miestä ei läheisyys eikä seksi enää kiinnosta. Ainakaan 4 kuukauteen ole hänellä ollut oikein mielenkiintoa minuun, liekö toinen nainen jossain jemmassa hänellä???


      • 20+1
        klenoden kirjoitti:

        Sama täällä, miestä ei läheisyys eikä seksi enää kiinnosta. Ainakaan 4 kuukauteen ole hänellä ollut oikein mielenkiintoa minuun, liekö toinen nainen jossain jemmassa hänellä???

        Otan osaa. Minulta meni halu yrittää hakea läheisyyttä, osoittaa hellyyttä tai ehdotella sänkypuuhia, kun koskaan ei ollut hänen mielestään sopiva hetki. Vaimo on täysin delegoinut vastuun parisuhteen ylläpitämisestä minulle. Mitään ei tapahdu hänen ehdotuksestaan tai aloitteesta ja jos itse olen aloitteellinen saan kynsilleni. Ei niin kivaa ollenkaan.

        Yhteistä aikaa ei ole, eikä toiveitani kuulla taikka niistä ei välitetä. Hän vetää aivan omaa showtansa, missä muilla ei ole edes vuorosanoja saati sitten mitään sijaa edes taustalla, muuten kuin fasilitointi.

        Tyhjän saan pyytämättäkin, eikä sitä varten tarvitse nähdä vaivaa, eikä asettaa itseään alttiiksi uusille pettymyksille. Puheet, keskustelut, esimerkit taikka ohjeet eivät ole auttaneet. Ei mene jakeluun niin ei mene. Parisuhdeterapiankin hän lopetti minulta mitään kysymättä, kun ei ilmeisesti uskonut pystyvänsä siellä vetämään omaa rooliansa.

        Päällimmäisenä kysymyksenä aamulla herätessä on: "Miksi vielä olen täällä? Mitä luulen vielä tästä saavani?" Sama kysymys käy mielessä usein päivässä ja taitaa olla se viimeinen juttu mielessä nukahtaessanikin.


    • ...

      Impotentin miehen kanssa ei siis ole parisuhdetta. Okei.

      • NäinMeillä

        "Impotentin miehen kanssa ei siis ole parisuhdetta. Okei."

        Miehen impotenssi ei tarkoita että parisuhteessa ei voisi olla seksiä.


    • Taloudellinen itsenä

      Olen nainen, joka olen aina laskuni itse maksanut, se on minulle kunnia-asia. Jokainen varmasti haluaa olla itsenäinen ihminen, eikä joudu tekemään tämän vuoksi myönnytyksiä puolisolleen. Itsenäistä ihmistä ei voi hyväksikäyttää.

      Kaksi itsenäistä ihmistä voi perustaa perheen ja nauttia parisuhteesta ilman näitä paineita, joissa voi helposti alistaa toista , koska ei ole itsenäinen raha-asioissaan.

      • 70 / 66

        Vaimoni maksoi myös minun laskuni yli 30-vuotta!
        En tehnyt myönnytyksiä.

        Seksitön parisuhde on kaveri- tai kämppissuhde.


    • klsdjfklsdj

      jos annat naiselle kerran, niin vanhenet 10:llä vuodella. Naiset ovat kylttymättömiä. Ne haluaa saman aikaan sydänsuhde miestä ja muualta seksisuhdemiestä ja lisäksi joku elättäjä. Tämä on nykynainen. Nainen lähtee sinulta pois, jos harrastat seksiä hänen kanssaan. Naiselle ei koskaan tule olemaan mieleksi. Hän jättää sinua ekana ja väittää, että sinä olet syyllinen kiveen ja vereen. Älä kuuntelen häntä, hintti, vaan älä anna sen seksiä. Puolisosuhde ja väkivaltaa. On aina ollut.

    • pöö

      Jepjep

    • Smythers

      Iltasanomat esitti seuraavan jutun http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288337152875.html

      Ohessa lainaus:

      "Vuonna 1894 brittirouva Ruth Smythers otti kynän käteen ja laati teoksen nimeltä "Kuusi vinkkiä miehille ja naisille" valmistaakseen nuoria naisia kohtaamaan ensimmäistä kertaa hirvittävän kokemuksen - seksin. Papinrouvan kirjoittama kirja on nyt julkaistu uudelleen.

      Rouva Smythersin mukaan seksi oli asia, joka oli vain kestettävä. Hänen neuvonsa kanssasisarilleen kuuluikin: "Anna vähän, anna harvoin ja - ennen kaikkea - anna vastahakoisesti.

      Seuraavassa muutamia vinkkejä yli sadan vuoden takaa:

      1. Viisas nuori vaimo suostuu viikoittain enimmillään kahteen seksuaaliseen kokemukseen. Ajan kuluessa hänen on tulisi tehdä kaikkensa vähentääkseen kokemusten tiheyttä. Sairauden, unisuuden tai päänsäryn teeskentely ovat hänen parhaita ystäviään tässä asiassa.

      2. Useimmat miehet ovat luonteeltaan melko perverssejä, ja jos heille antaa pienenkin tilaisuuden, he ryhtyvät iljettäviin toimiin, joihin kuuluu normaalin aktin suorittaminen epänormaaleissa asennoissa, naisen kehon nuoleminen ja oman riettaan ruumiinsa tarjoaminen naisen nuoltavaksi.

      3. Viisaan vaimon tavoitteena on, ettei mies koskaan näe hänen alastonta ruumistaan eikä salli miehen esiintyvän hänen edessään alastomana.

      4. Monet naiset ovat havainneet hyödylliseksi pukeutua paksuun yöpaitaan ja pukea miehensä pyjamaan. Niitä ei tarvitse riisua seksuaalisen aktin aikana. Näin mahdollisimman vähän ihoa altistuu.

      5. Mennessään vuoteeseen naisen tulee sammuttaa kaikki valot. Siellä hänen ei pidä päästää ääntäkään, joka ohjaisi miehen hänen suuntaansa, jottei mies pitäisi sitä rohkaisun merkkinä.

      6. Kun mies löytää naisen vuoteesta, tämän tulee maata mahdollisimman liikkumattomana. Optimistinen aviomies voisi tulkita ruumiin liikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi. Silloin, kun seksiä ei voi estää, sitä on harjoitettava täydellisessä pimeydessä.

      7. Jos mies yrittää suudella naista suulle, tämän on käännettävä päätään niin, että suukko osuu harmittomasti poskelle. Jos mies nostaa naisen yöpaitaa ja yrittää suudella häntä sen alta, naisen täytyy vetää yöpaita nopeasti paikalleen, juosta sängystä ja selittää, että luonto kutsuu häntä kylpyhuoneeseen.

      8. Jos mies yrittää vietellä naista hekumallisella puheella, viisas vaimo muistaa äkkiä jonkun mitättömän asian, jota kysyä mieheltään.

      9. Miehen ähistessä ja puhkuessa naisen tulee maata aivan hiljaa eikä missään olosuhteissa ähkiä tai vaikeroida aktin aikana.

      10. Heti miehen lopetettua aktin viisas vaimo alkaa nalkuttaa hänelle pienistä tehtävistä, jotka toivoo miehen suorittavan seuraavana päivänä.

      Rouva Smythersin mukaan riitely, nalkutus ja nuhdesaarna ovat erittäin tehokkaita, kun niitä käytetään iltamyöhään noin tuntia ennen kuin mies normaalisti tekisi lähentely-yrityksensä.

      Kymmenenteen aviovuoteensa ehtineet vaimot ovat saaneet lapsikatraansa kasaan ja saavuttaneet perimmäisen päämääränsä eli päässeet eroon seksuaalisesta kontaktista aviomiehensä kanssa, kirjoittaja lupaa. Siinä vaiheessa viisas vaimo voi luottaa siihen, että rakkaus lapsia kohtaan ja sosiaaliset paineet pitävät miehen kotona."

      Että näillä siis mennään ilmeisesti vielä tänä päivänä...?

    • Smythers

      Iltasanomissa tänään sanoo naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri seuraavaa: http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288753090399.html

      Ohessa lainaus:

      " Kun haluttomuus hiipii lakanoiden väliin, moni nainen helpottuu. Onko seksi tarpeellista parisuhteessa?
      Nuorena seksiin liittyy paljon uutuudenviehätystä, joten haluakin yleensä riittää. Mutta ajan myötä petipuuhiin voi uupua. Ruuhkavuosia elävät käyttävät seksiin kuluvan ajan mieluummin nukkumiseen.

      Ikääntyneistä moni kokee, että seksi on työlästä, koska keho virittyy hitaasti ja oma viehätysvoima on rapissut.

      Vain pieni osa haluttomista naisista kärsii tilanteesta. Jopa puolet ajattelee voivansa elää ilman seksiä. Mitä tästä pitäisi ajatella?

      — Monet tulevat gynekologin vastaanotollekin hakemaan lupaa haluttomuudelle. Mielestäni parisuhde on kuitenkin sanaton sopimus seksuaalisesta kanssakäymisestä, ja haluttomuus on sopimusrikkomus. Jos nainen katsoo oikeudekseen kieltäytyä seksistä vastoin puolison toiveita, hänen pitää olla valmis hyväksymään seuraukset, sanoo naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Merja Metsä-Heikkilä.

      Jotkut naiset suuntaavat energiansa itsensä henkiseen kehittämiseen halujen loppuessa. Parisuhteessa ratkaisu on kestämätön, ellei siitä ole sovittu. Jos molemmille käy, että seksi siirretään naftaliiniin, tilanne on kunnossa.

      Pariskunnat voivat pysyä yhdessä monista syistä.

      — Molempien kannalta on parempi löytää siedettävä ratkaisu kuin kitua välitilassa. Äärimmäisin vaihtoehto on hyväksyä ero.

      — Puolisot voivat myös sopia siitä, että seksiä harrastetaan tiettyinä päivinä viikosta tai kuukaudesta. Tämä ei ole uhrautumista, jos haluton rakastaa kumppaniaan. Kyse on rakkaudenteosta, jossa astutaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ainahan parisuhteissa tehdään kompromisseja ja jotain hyvää toiselle, Metsä-Hekkilä sanoo.

      Joillakin nuorilla naisilla yhdistelmäpillerit saattavat vähentää halukkuutta, ja silloin eri ehkäisyvaihtoehdot kannattaa ottaa puheeksi lääkärin kanssa.

      Vaihdevuosien aiheuttamiin muutoksiin saa apua liukasteista sekä paikallisesti tai suun kautta otettavasta estrogeenista, joka pitää limakalvot kunnossa. Halua estrogeeni ei kuitenkaan saa liikkeelle, vaikka auttaakin kiihottumisessa.

      Jos ongelmana on tylsä seksi, molempien hyväksymät apuvälineet voivat virkistää seksielämää. Herkkyyttä lisäävät geelit saattavat toimia, jos haluttomuuden takana on tuntemusten heikentyminen.

      Mutta ennen kuin apuvälineiden tehoa pääsee kokeilemaan, pitäisi löytyä halu ryhtyä puuhaan. Miehet osaavat paremmin hakea apua erektio-ongelmiinsa potenssilääkkeistä, naiselle tällaista taikanappia ei ole.

      — Naisetkin ovat alkaneet kysellä halulääkettä. En silti usko, että löydetään yhtä lääkettä, joka hoitaa haluttomuuden pois päiväjärjestyksestä. Tavallaan on aika vaarallinen ajatus, jos ihmisen halua voidaan manipuloida kemiallisesti. Entäpä, jos joku keksii laittaa halupillerin baaritiskillä jonkun lasiin, Merja Metsä-Heikkilä pohtii."

    • Anonyymi

      Haluan olla parisuhteessa

    • Anonyymi

      Eli esimerkiksi kaksi kaksi aseksuaalia ei voisi olla parisuhteessa keskenään? Idiotismia. Jokainen määrittää parisuhteensa ihan itse ja jos ei seksi kuulu siihen niin sitten ei kuulu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe