Tunteeton

adcdefg

Onko muita joista tuntuu että kukaan ihminen ei oikeen saa sydäntä sykkimään enää. Kukaan vaan ei tunnu miltään. Pitkän suhteen ja muutaman vuoden yksinolon ja yhden valtavan pettymyksen jälkeen tuntuu et ei vaan taida sitä oikeaa enää olla. Ei ettei rakkautta ja halua olla toisen lähellä olisi, mutta ei vaan tule vastaan ihmisiä jotka puhuttelisi jotenkin. Joillekkin se tuntuu olevan helppoa kuin heinän teko mutta ei minulle. Eikä sekään tietysti auta että tuntuu että on niin paljon vain rikkinäisiä ihmisiä tai niitä jotka haluaa vain leikkiä jotain kännykläleikkiä sanoilla tarkoittamatta niillä oikeasti yhtään mitään. Tuntuu vaan jotenkin surulliselta että paljon olisi rakkautta annettavana, mutta ei vaan ole ihmistä jolle sen tuntisi voivansa antaa tai joka yleensä sitä haluaisi vastaan ottaa oikeasti. Ja olisi kait tuo mukava olla rakastettukkin mutta kun kukaan ei tunnu miltään.

24

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämä tämä tämä

      Siltä tuntui monta vuotta, mutta sitten tuli vastaan eräs, joka sai taas tuntemaan :)

    • Pommeri

      Onks toi kaiken kattava, Zombimoodi? Vai nautiks vaikka koiran/kissa silittämisestä, lasten kiusottelusta, mummojen kassien kantamisesta?

      Autaks jos joku kaatuu ja sen kamat levii pitkin tannerta?

      • Tunteellinen.......

        Mitä aloittaja tarkoitat tuolla "kännykkäleikkiä sanoilla" ?


      • bcdef

        Ei, tämä zombimoodi liittyy vaan toisen ihmisen lähelle päästämiseen. Pidän lukuisista asioista ja ihmisistä ja ne tuottavat iloa ja ensimmäisenä olen nostamassa mummoa lumesta jos semmoista sattuis tapahtumaan. Ja sai mutkin eräs tuntemaan, mutta se vaan oli multa sokeutta enkä heti huomannut että olin yksin siinä leikissä ja sit vaan sen jälkeen kukaan ei ole tuntunut enää miltään. Saattaa tietenkin olla että olen vain pettynyt ihmiseen ja omaan sinisilmäisyyteeni ja tahtoon luottaa ihmisen rehellisyyteen ja hyväntahtoisuuteen ja siksi kukaan ei tunnu miltään. Vaikea vain lähteä edes yrittämään näitä mainittuja kun katson ihmisiä enkä nää mitään. Varmaan joku osa tippunu tuossa matkalla enkä sit tiiä mikä et vois ostaa uuden osan.


      • Pommeri
        bcdef kirjoitti:

        Ei, tämä zombimoodi liittyy vaan toisen ihmisen lähelle päästämiseen. Pidän lukuisista asioista ja ihmisistä ja ne tuottavat iloa ja ensimmäisenä olen nostamassa mummoa lumesta jos semmoista sattuis tapahtumaan. Ja sai mutkin eräs tuntemaan, mutta se vaan oli multa sokeutta enkä heti huomannut että olin yksin siinä leikissä ja sit vaan sen jälkeen kukaan ei ole tuntunut enää miltään. Saattaa tietenkin olla että olen vain pettynyt ihmiseen ja omaan sinisilmäisyyteeni ja tahtoon luottaa ihmisen rehellisyyteen ja hyväntahtoisuuteen ja siksi kukaan ei tunnu miltään. Vaikea vain lähteä edes yrittämään näitä mainittuja kun katson ihmisiä enkä nää mitään. Varmaan joku osa tippunu tuossa matkalla enkä sit tiiä mikä et vois ostaa uuden osan.

        Jaa, no toi vaatii sitten vaan hiukkasen hianosäätöö...

        1, Jotain näistä: pakuriuutetta, Instantpakuria, tai ruusunjuurta..(tämä järjestys on paremmuusjärjestys.)

        2, Kalanmaksaöljyä

        3.Jos on jossain kaamosleveysasteilla voi sitä kirkasvalolamppua harkita, jollei niin uutispimento vaikka viikon voi tehdä terää.


    • bcdef

      Kännykkäleikki on sitä että kaikki sanat ja tunteet mitä sillä viestii toiselle eivät ole oikeasti tosia eikä niillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Joistakin on vain mukavaa kun saa toisen ihmisen uskomaan olevansa tärkeä jollekkin. Sitten on helppo vain jonain päivänä kun kyllästyttää tai ei tää ookkaan kivaa enää, heittää toinen nurkkaan ihan sanaakaan sanomatta. Siis eräänlainen tunnepeli. Jotkut osaa sen hyvin, toiset taas ei osaa sen sääntöjä ollenkaan ja häviää varmasti. Kuulun siihen kerhoon joka harhautui kerran vastapuoleksi tällaiseen peliin ja sääntöjä kun en osannut niin siinä leikissä katos varmaan ne tunteet :)

    • BeenThereDoneThatToo

      Luulen, että oikea ei ole vaan sattunut kohdalle. Mutta kerkiääkö se oikea ikinä tulla kohdalle, sitä en tiedä. Auttaako edes ahkera etsiminen, sitäkään ei loputtomasti jaksa tehdä. En tiedä, tunnen vähän samalla tavalla.

    • 20929

      Mä taas oon aina ollut sellanen etten hirveen helposti ihastu, mut kun ihastun niin kans ihastun. Samanlainen olen kaverisuhteissa; en helposti koe yhteyttä ihmisiin tai ystävysty, mutta kun niin käy ni se on yleensä syvää, kestävää ja vahvaa. Paljonhan sitä tapaa mukavia ja kivoja ihmisiä, mutta harvaa kohtaa kehittyy sen suurempaa kaveruutta tai ihastumista.

      Onhan tässä joskus tuntunut, et oonko mä ihan tunnevammanen ihmiskummajainen, kun en "toimi" samalla tavalla kuin muut tuntuu toimivan. Läheisyyttä ja muuta kaipaa, mutta harvoin sitten käy niin, että tapaisi naisen, jonka kanssa tunne olisi molemminpuolinen. Oon kans ollut niin kauan yksin, että välillä mietin tuleeko tästä koskaan mitään, ja koen tän introvertin luonteeni vähän rasitteeksi.

      Mä koitan kuitenki pysyy positiivisenä ja uskoa, että kyllä se joku viel ajallaan tulee vastaan. Tällä hetkellä olenkin iskenyt silmäni erääseen söpöläiseen, ihanan oloinen tyttö ja ihana tunne ^^

    • blaaah

      Musta tuntuu aivan samalta. Aika sama tilanne muutenkin, paitsi sitä pettymystäkään ei ole ollut pitkän suhteen jälkeen :) Jostain syystä kukaan tapaamani uusi ihminen ei tunnu kovinkaan kiinnostavalta. Paitsi muutaman todella hyvän ystävän olen löytänyt viime vuosina. Ja aika vähän uusia tuttavuuksia on edes eteen tullut, tiedä sitten miksi. Ehkä en ole oikeissa paikoissa oikeaan aikaan tai en vain osaa edes katsoa. Tai ehkä kaikki on nykyään netissä, itse en koe sitä oikein luontevaksi. Ehkä olen jo menetetty tapaus.

    • kaksisuunt. lumipallo

      \o Tunnistin itseni ap:n kuvauksesta. Too much love running through my vains going to waste (Robbie Williams). Tuntuu, että herkkyys on kadonnut, tai hautautunut jonnekin tosi syvälle, pettymysten ja hyväksikäytettyjen tunteiden alle. Ei enää jaksa uskoa mihinkään, vaikka samalla tuntee olevansa ihan hyvä ja rakastamaan kykenevä ihminen. Pahinta on, kun menettää uskon itseensä. Enää ei edes uskalla luottaa tunteeseen. Ennen tiesi heti, jos joku tykkäsi takaisin. Oli helppo tehdä aloitteita ja antaa jutun edetä. Nykyään itseluottamus on tältä osin nollassa. Kait pitäisi tulla joku korjaava kokemus, joka kasvattaisi luottamusta.

      • Läheltä liippas

        Noo - yleensä herkkyys katoaa kun etsii niitä korjaavia kokemuksia kenen kanssa vaan. Sit kun on tunnettu kovana panijana ni ei kelpaa oikeesti enää kenellekkään kuin just seksiseuraksi vähän aikaa.


    • queeeer

      Alottajan teksti oli ihan kuin mun kirjoittama...

    • bcdef

      Olen kuin maapallo joka kiitää yksin avaruudessa etsien jotain elämää. Kaikenlaisia tähdenlentoja tulee vastaa mutta yhdelläkään tähdellä ei tunnu olevan elämää. Kaikki tähdenlennot näyttävät samanlaisilta. Jotain niistä erehtyi joskus seuraamaan mutta kohta on huomannut että se olikin jo loppuun kulutettu tähti vailla oikeaa tahtoa kohdata. Eihän siinä elämä pysy perässä. Yhden sinisen planeetan olen kohdannut mutta se osoittautui jäätäväksi. Kairasin sen pintaan reiän ja löysin sieltä jotain kaunista. Sitten reikä jäätyi umpeen ja jotain minustakin jäätyi siihen väliin kiinni ikuisiksi ajoiksi vaikka jatkoinkin matkaa. Se planeetta jäädytti osan minusta ikuisiksi ajoiksi. Se oli lumoava paikka ja siihen jäi koukkuun. Itkettää joskus että sydämmeni ei ollut tarpeeksi lämmin sulattamaan sitä planeettaa. Rakastan sitä varmasti aina vaikka se onkin jo avaruuden toisella puolen. Ja nyt matka tuntuu vain merkityksettömältä matkalta äärettömässä valon täyttämässä tyhjyydessä.

    • Hrrr

      Hirrrveen kylmä ilman sua...

    • bcdef

      Ehkä luovutin liian aikaisin. Et vain enää sulanut vaikka yritin kaikkeni ja lopulta minäkin aloin jäätyä. Löin pintaasi liian kovaa yrittäessäni avata jäätäsi uudelleen ja sinä katosit hyvästejä jättämättä. Vaikka pinnallani onkin elämää niin se osa mikä minusta jäätyi oli sydän. Se ei tahdo lämmetä enää millään ja pelkään että vain sinun vetesi pystyisi sen taas sulattamaan. En sinua kiinni saa vaikka kuinka yrittäisin. Toivon vain että löydät auringon sillä sitä sinä tarvitset sulaaksesi ja ajatellaksesi myös minusta vielä joskus lämpimästi.

    • minä vaan

      Täällä samanlaista kokemusta. Mulla ollut kaksi pidempää suhdetta ja sen toisen päätyttä, ei vaan ole enää tullut ns. oikeita tunteita mahdollisia uusia kumppaneita kohtaan. Saatan viihtyä jonkun seurassa, mutta en osaa ajatella seurustelua. Johtuuko sitten vain siitä, ettei sitä jotain tiettyä olevaan tullut vielä kohdalle vai menetinkö sen..

    • 50+

      Hyvin tuttua.

      Omalta kohdaltani en osaa sanoa, että eikö kukaan kolahda mitenkään erityisesti siksi, että edellisten suhteideni jäljet ovat liian syvässä - etten ole avoin, valmis uudelle suhteelle. Vai onko rimani samasta syystä noussut niin korkealle, että riman ylittäjiä ei löydy. Eihän niitä aikuisia vapaita naisellisia naisia pilvin pimein edes ole olemassa...

      Yksinkin on oikeesti ihan hyvä olla ja elää, mutta kyllä vasta viisikymppisenä toivon vielä löytäväni kumppanin. ;)

    • Lilypadi

      Kuulostaa hyvin tutulta, olin samassa tilanteessa piiiiiiiitkän aikaa ja muistan ajatelleeni kuinka levottomien lausahdus "kun mikään ei tunnu miltään" sattui sopimaan niin hyvin että se oli varmasti kirjoitettu mulle! Kaikki tuttuni sanoivat cliseen "se tulee silloin kun sitä vähiten odottaa" ja niinhän siinä sitten kävikin :)
      Eli aika on ainoa mikä auttaa... ja ehkä se ettei niinkään yritä etsiä sitä toista. (Itse nautin merkittömistä irtosuhteista)

      Mitenkäs, puhuit tästä "jäätävästä planeetasta" josta et vieläkään ole päässyt yli, onko erosta kuinka pitkä aika? Törmäätkö häneen useinkin? Itse tein sen virheen että yritettiin exän kanssa pysyä ystävina :/ tajusin että kiusaan siinä vaan itseäni... Ei me vihollisia olla vieläkään, mutta... nyt exän näkeminen ei tunnu enään samallalailla pahalta kun olen löytänyt iki-ihana ihmisen rinnalleni ja voidaan siis exän kaa käydä yhteisten ystävien luona yms.

      Toivon että aika auttaa sinuakin ja että pystyt odotellessasi keskittymään elämäsi positiivisiin asioihin! :)

      • bcdef

        Koskaan ei oikeasti oltu virallisesti yhdessä. Se ihminen tuli todellakin juuri kun sitä vähiten edes kaipasin tai odotin. Se ihminen vain tuli ja vei mun sydämmeni ja rakastutti itseensä. Hänestä vain tuli mulle äärettömän rakas ihminen ja ystävä. Löysin jotain äärettömän kaunista ja omaa. Olin kotona hänen seurassaan. Sitten hän päätti etten olekkaan hänelle enää tärkeä ja se siitä. Enkä oikeen tiedä edes miksi. Ja sen jälkeen tyhjyys onkin ollut sitten avaruuden kokoinen eikä mikään ole tuntunut oikeen miltään sen jälkeen. Mutta kuten sanottu aika hoitaa vaikka kestääkin. Ja ehkä joku ihana tulee taas jostain nurkan takaa ja kamppaa niin että herään tästä zombiudesta. Sen aikaa tarvitsee vaan olla tällainen tyhjiö. Onneksi positiivinen sellainen :)


      • Pommeri
        bcdef kirjoitti:

        Koskaan ei oikeasti oltu virallisesti yhdessä. Se ihminen tuli todellakin juuri kun sitä vähiten edes kaipasin tai odotin. Se ihminen vain tuli ja vei mun sydämmeni ja rakastutti itseensä. Hänestä vain tuli mulle äärettömän rakas ihminen ja ystävä. Löysin jotain äärettömän kaunista ja omaa. Olin kotona hänen seurassaan. Sitten hän päätti etten olekkaan hänelle enää tärkeä ja se siitä. Enkä oikeen tiedä edes miksi. Ja sen jälkeen tyhjyys onkin ollut sitten avaruuden kokoinen eikä mikään ole tuntunut oikeen miltään sen jälkeen. Mutta kuten sanottu aika hoitaa vaikka kestääkin. Ja ehkä joku ihana tulee taas jostain nurkan takaa ja kamppaa niin että herään tästä zombiudesta. Sen aikaa tarvitsee vaan olla tällainen tyhjiö. Onneksi positiivinen sellainen :)

        Ai, et o hakennu sitä pakuria... Aikusten oikeesti kantsis ;).
        Meinaan se olis jo vaikuttannu.
        Siin on kyllä käyttörajoituksia.
        http://www.ravintoterapeutti.fi/pakurikaapa-on-vuoden-2013-rohdoskasvi/

        Pakuriuutetta voi lisätä kuumiin ruokiin ja juomiin. Uuttamisen takia harvinaisempiakin yhdisteitä (triterpenoideja) saadaan irroitettua pakurista joita tavallinen keittäminen ei irroita. Tuplauutteessa (kuumavesi ja alkoholiuutettu) pakurin tehoaineet ovat 100% imeytyvässä muodossa.

        Hyvä muistaa!

        - C-vitamiini muuttaa pakurin polysakkareiden tehoa moninkertaiseksi, joten nauti pakuria yhdessä mm. marjojen, hedelmien ja marjajauheiden kanssa.
        – Älä käytä antibiootteja, penisiliiniä tai suonensisäistä glukoosia (diabeetikot) yhtäaikaa pakurikäävän kanssa, koska ne toimivat pakurikäävän vastavaikuttajina eli antagonisteina.
        – Jos innostut keräämään itse pakurisi luonnosta muista kysyä maanomistajan lupa, sillä pakurin kerääminen ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Pakuria ei kannata kerätä mm. maanteiden varsilta sillä pakuri imee itseensä säteilyä sekä päästöjä.
        – Sopii kaikille vauvasta vaariin. Ole kuitenkin varovainen käytön kanssa jos olet sieniallergikko.
        – Pakurin kasvisolut eivät sula ihmisen ruoan-sulatusjärjestelmässä, joten keitä pakurijauheesta teetä jotta saat kuumentamisen kautta pakurin tehoaineet ihmiselle ideaaliseen muotoon imeytymisen kannalta.

        Käyttökohteita:

        - Immuunipuolustuksen parantaminen, virusten ja bakteeritartuntojen hoitoon, allergiaoireisiin, astmaoireisiin.
        – Parantaa ruuansulatusta, vatsavaivojen hoitoon mm. suoliston hiivan häätöön.
        – Tasapainoittaa verensokeria, puhdistaa maksaa, alentaa kolesterolia, positiivinen vaikutus verenpaineeseen.
        – Iho-ongelmat
        – Pakurikääpää on käytetty historiassa jopa syövän hoitoon.


        Yleensä ihmiset vetäytyy, jos toinen on tyly, Ja vesimiehet erityisesti.


      • maljojen kymppi
        bcdef kirjoitti:

        Koskaan ei oikeasti oltu virallisesti yhdessä. Se ihminen tuli todellakin juuri kun sitä vähiten edes kaipasin tai odotin. Se ihminen vain tuli ja vei mun sydämmeni ja rakastutti itseensä. Hänestä vain tuli mulle äärettömän rakas ihminen ja ystävä. Löysin jotain äärettömän kaunista ja omaa. Olin kotona hänen seurassaan. Sitten hän päätti etten olekkaan hänelle enää tärkeä ja se siitä. Enkä oikeen tiedä edes miksi. Ja sen jälkeen tyhjyys onkin ollut sitten avaruuden kokoinen eikä mikään ole tuntunut oikeen miltään sen jälkeen. Mutta kuten sanottu aika hoitaa vaikka kestääkin. Ja ehkä joku ihana tulee taas jostain nurkan takaa ja kamppaa niin että herään tästä zombiudesta. Sen aikaa tarvitsee vaan olla tällainen tyhjiö. Onneksi positiivinen sellainen :)

        Mitä jos alatkin täyttää tyhjiötä kaikilla ihanilla asioilla: harrastuksilla, opiskelulla yms. Hemmottelet itseäsi kaikin käytettävissä olevin tavoin. Teet niin ihania asioita kuin ikinä keksit niissä puitteissa kuin niitä on mahdollista toteuttaa. Ole itse itsellesi rakkain ihminen. Kohta olet niin onnellinen, että maljasi läikkyy yli. Silloin se toinen ihminen ei tule täyttämään sun tyhjiötä vaan jakamaan kaiken hyvän, mitä teillä molemmilla on erikseenkin, mutta yhdessä vielä enemmän.


      • bcdef
        maljojen kymppi kirjoitti:

        Mitä jos alatkin täyttää tyhjiötä kaikilla ihanilla asioilla: harrastuksilla, opiskelulla yms. Hemmottelet itseäsi kaikin käytettävissä olevin tavoin. Teet niin ihania asioita kuin ikinä keksit niissä puitteissa kuin niitä on mahdollista toteuttaa. Ole itse itsellesi rakkain ihminen. Kohta olet niin onnellinen, että maljasi läikkyy yli. Silloin se toinen ihminen ei tule täyttämään sun tyhjiötä vaan jakamaan kaiken hyvän, mitä teillä molemmilla on erikseenkin, mutta yhdessä vielä enemmän.

        Kaikkea sellaista oli ennen häntä ja on nytkin. Harrastuksia, ystäviä, matkustamista ja iloisuutta. Seikkailun halua ja kaikenlaisia kauniita asioita maailmassa muutenkin. Se kaunein asia vaan puuttuu ja ihmiset tuntuvat vain ihan läpinäkyviltä tunneosastolla. Muistin menetys valinnaiselta ajanjaksolta vois suttaa:)


      • lkrjrlqwj
        bcdef kirjoitti:

        Kaikkea sellaista oli ennen häntä ja on nytkin. Harrastuksia, ystäviä, matkustamista ja iloisuutta. Seikkailun halua ja kaikenlaisia kauniita asioita maailmassa muutenkin. Se kaunein asia vaan puuttuu ja ihmiset tuntuvat vain ihan läpinäkyviltä tunneosastolla. Muistin menetys valinnaiselta ajanjaksolta vois suttaa:)

        Sun tekstit on pakkomielteisiä, sairaita. Hae apua.


      • Kanakin
        lkrjrlqwj kirjoitti:

        Sun tekstit on pakkomielteisiä, sairaita. Hae apua.

        Voi sitä sairastua surusta. Ihminen on sosiaalinen eläin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe