Miten suhde avataan?

Jemina-täti

Ollaan oltu jätkän kanssa toistakymmentä vuotta yksissä ja kiinnostaisi vähän avartaa seksuaalisuuttaa, vai miten se sanotaan?

Haluaisinkin udella, miten keskustelun aiheesta voisi alkaa kun ukko-kulta nyt on tollanen jöllikkä. Varmasti tyytyväinen siihen mitä on ja lievästi muutosvastarintainen. Eikä mullakaan ole valittamista, tuntuu vaan että yhteiselo kaipaisi lisämaustetta.

Eli miten olette aloittaneet avoimen suhteen?

4

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avoke

      Parikymmentä vuotta takana myös täällä. Tehtiin vaan yhteinen sopimus, kun kumpikin oli tyytymätön. Ketään kun ei voi kahlita. Se riski on otettava, että toisen menettää...Periaatteessa ei avointa suhdetta, mutta kun kotona ei seksiä ole, niin sitä saapi sitten hakea muualta, jos siltä sattuu tuntumaan.

    • Kannattaa ottaa asia esille kun sun pikkujoulut on takana ja miehen edessä. Kun sillä on sellainen ajatus et voi saada niin silloin se suostuu. .
      Mutta muista että voit kyllä myöntää saaneesi mutta älä kehu liikaa ettei miehesi masennu.
      Meillä vaimo teki aloitteen. Vähän arkipäiväisen keskustelun lomassa. Voiskohan tollaista kokeilla. Olin juuri menossa messuille keskieurooppaan... Vaimo avautui matkan aika kyllä sitten ihan olantakaa. Mitäs menin suostumaan. Valehtelin itsekkin saaneeni euroopassa. Mikä ei pitänyt paikkaansa.
      Mutta on se tyytyväisemmän oloinen nykyisin.

      Kerro miten kävi ja teit?

    • deviand

      Moi, mieti tarkkaan. Meille vaimon tekemä ehdotus vei meidät lähes eroon. Olen päättänyt kestää "uskottomuuden", mutta minulle ehdotus oli kuin läimäisy vasten kasvoja.

      Mutta riippuu varmaan ihmisestä itsestään miten reagoi ja millaisessa tilanteessa on. Molemmat olimme varmaan samaa mieltä, että suhteemme on hieman väljähtänyt. Ratkaisuehdotus oli vaan ihan päinvastainen, mitä itsellä olisi ollut, kun itse olin halukas panostamaan suhteeseen ja rakentaa sitä paremmaksi.

      Meillä kriisi on saanut suhteen menemään melkoista vuoristorataa, toisaalta parantanut meidän suhdetta, kun ollaan alettu puhua ongelmistamme ja tunteistamme, mutta toisaalta saaanut myös niin vereslihalle, että pienet vastoinkäymiset repii haavat aina auki. Luottamus on myös aika nollisssa ja mustasukkaisuus on nostanut päätään.

      Eli meillä tuo oli huonoin ehdotus koskaan ja vieläkin on epävarmaa miten tästä lopulta yli päästään.

      Jos olet löytänyt ihmisen, jota rakastat ja haluat jakaa elämäsi hänen kanssaan, niin mikset lähtisi hakemaan kipinää hänen kanssa uudelleen ja rakentamaan toimivaa parisuhdetta? Mikään seksisäätö ei korvaa hyvin toimivaa parisuhdetta, vaikka kuinka himottaisi, siihen ei löydy pitkäaikaista lääkettä. Panoksena on se teidän suhde, oletko valmis laittamaan omat himot ja parisuhteen vaakakuppeihin? Jos olet, niin go ahead, mutta mitään takeita ei ole, että aidan toisella puolella olisi ruoho vihreämpää.

      Mutta en kyllä kannusta jäämään parisuhteessa myöskään paikalleen, jos kipinä hukassa, niin aloita siitä, että sanot sen. Siitä voi lähteä avaamaan tunteita ja haaveita. Kokeilisin tätä ekana, ja valitettavasti voin sanoa tämän kokemuksesta.

      • rouva 42

        No joo meillä on kans pattitilanne enkä halua siitä kumppanin kans puhuakkaan.Olen nähtävästi avoliitossa osuuspankin ja bi-seksuaalin kanssa.kyllä on lähtenyt seksihalut totaalisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe