Kokoomuksessa kovan luokan rikollisia

nyt nähdään

ihan murhaajista lähtien, ei mitään mitättömiä rattijuopumusjuttuja. Kokoomus poliitikko on murhannut mamunaisen, todella kova juttu siis.

Älä luotsi poista tätä koska pointti tässä on se, että jos teon tekijä olisi ollut persu poliitikko, niin tästä tehtäisiin kauhea älämölö. Vassut,rkp ja yle mustamaalaisi persuja minkä ehtisi, ja mukaan vedettäisiin rasismi tottakai.

Mutta nyt kun kyseessä on kokkari, niin homma unohdetaan äkkiä - näin se menee.

27

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kauheeta!

      Olen täällä jo odottanut kuinka tietyt häiriintyneet tahot yrittää alkaa syyttää perussuomalisia tästäkin teosta. Kuten oli aikanaan Turussa demari juristi kaappasi, monta päivää tätäkin nämä eräät karjalaiset kahjot yritti pyörittää. No, toivottavasti kovapäisimmätkin Pohjois-Karjalan ym Etelä-Karjalan osaavat lukea ja ymmärtää mitä lehdissä lukee?

    • jää nähtäväksi

      Mamuviha on levinnyt näemmä persujen mamuvihasiivestä satunnaisiin muihin politiikan piirissä toimiviin ihmisiin?

      Vai paljastuuko sittenkin ihmissuhdedraamaa?

      • järkevää

        Eihän mistään mamuvihasta ole kyse persujen kohdalla, vaikka vasurit niin sanoo. Eikös persut halua vaan järkevää mamupolitiikkaa, "töihin saa tulla, mutta ei loisimaan" - eikös ihan soini näin sanonut.


    • Schauman?
    • Jyrkkä kanta

      Kokoomus antoi tänään lausunnon. Jos todetaan syylliseksi niin potkut puolueesta. Ei tule rikollisesta puolueen kakkosmiestä.

      • Ei sympatiaa omaisil

        .

        Luonnollisesti emme saaneet lukea sanaakaan sympatiaa mahdollisille uhrin omaisille yksi nyt vain sattui jäämään kiinni murhasta sou what

        .


      • Ei sympatiaa

      • Vesa Kaitera

        Jyrkkä kanta kirjoitti: "Kokoomus antoi tänään lausunnon. Jos todetaan syylliseksi niin potkut puolueesta. Ei tule rikollisesta puolueen kakkosmiestä."


        Kokoomuksen kannanotto oli odotettu. Mikään puolue ei hyväksy riveihinsä murhaajia. Tässä nimenomaisessa tapauksessa Kokoomuksen tilanne oli sikäli ikävä, että murhasta epäilty oli toiminut KNL:n Helsingin piirin toiminnanjohtajana. Joku vääräleuka voi tietenkin ruveta epäilemään, oliko tässä tarkoitus johtaa toimintaa ihan Aatun tavoin, kun menetelmät näyttävät tutuilta. Ei ole tarkoitus.


      • äksäkokkari

        Saattaa mennä hätävarjelun liioittelun tiliin tiliin, kunhan kokoomuksen palkkaamat kalliit puolustusasianajajat ovat jutun hoitaneet. Uhrilla kun oli punaiset pyjaman housut, eikä kokoomuslainen siedä punaista kuin auton perävaloissa ja USAn lipussa.


    • SS tulee!

      Vihapolitiikka tuottaa tulosta. Yllätys vain huuhiloille.

    • Toiminnan miäs!

      Oikein kokoomuksen nuorten toiminnanjohtaja?

      No johti sitten tavallaan toimintaa mamunaista kohtaan?

      • Outoa toimintaa

        .

        Kukaan kokoomusjohtaja ei tunnusta tunteneensa kokoomusjohtajaa

        .


      • jännät vaalit tulee

        "Oikein kokoomuksen nuorten toiminnanjohtaja?

        No johti sitten tavallaan toimintaa mamunaista kohtaan?"

        Nyt on kyllä sekoomuksella aivan pakka sekaisin ja kielteistä toimintaa on niin tuutintäydeltä, että seuraavat eduskuntavaalit he ovat jo hävinneet ja nähtäväksi jää meneekö perussuomalaisten lisäksi vielä valehtelevat demaritkin ohi?

        Sekoomuksen arvokonservatiivit juoksevat nyt ja jatkossa kilvan pääasiassa kepuun ja perussuomalaisiin.


      • Vesa Kaitera
        Outoa toimintaa kirjoitti:

        .

        Kukaan kokoomusjohtaja ei tunnusta tunteneensa kokoomusjohtajaa

        .

        Outoa toimintaa kirjoitti: "Kukaan kokoomusjohtaja ei tunnusta tunteneensa kokoomusjohtajaa."


        Murhasta epäilty on Kokoomuksen Nuorten Liiton Helsingin piirin nykyinen toiminnanjohtaja. KNL:n toiminta on hieman erillään ukkopiirin toiminnasta niin, että on täysin mahdollista, että jotkut Kokoomuksen heldsnkiläiskansanedustajat ja kaupunginvaltuutetut eivät ole edes koskaan tavanneet tuota Romppaista, saati että he olisivat tuntenet hänet hyvin. Nekin, jotka ovat tunteneet Romppaisen, pitävät nyt todennäköisesti hyvin matalaa profiilia välttyäkseen kielteiseltä julkisuudelta.

        Pidän joksenkin varmana, että tuo Romppainen on ollut läsnä ainakin Kokoomuksen viimeisimmässä puoluekokouksessa kuten minäkin. Kun kuitenkin katson hänen lehdessä olluta valokuvaansa, niin mieleeni ei muistu, että olisin nähnyt hänet Lahdessa. Selitys on yksinkertainen: siellä on niin turkasen paljon väkeä, ettei kaikkiin voinut kiinnittää juuri huomiota. Ja hänhän oli sitäpaitsi Helsingin piiristä, ei Keski-Suomesta kuten minä.


    • Jättää jälkensä:.

      .

      Kova kokoomuslaisuus jättää jälkensä - paikalla on vielä verijlälkiä

      http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201410170220925_v0.shtml

      .

    • 120 km/h

      Odotahan vaan, kun "pöly on laskeutunut". Vähän ennen vaaleja aivan varmasti joku "käräyttää" Hakkaraisen, joka on huristellut motskarillaan alun neljättä sataa.

    • Syynsä on

      Täynnä valeita tai tietämättömyyttä tämäkin ketju. Lukekaa niitä uutisia ennen kuin kommentoitte. Vilkaiskaa nyt vaikka mitä Kokoomuksen väki on tästä murhasta sanonut. Ja persuille on irvailtu heidän edustajiensa törttöilystä siksi, että Soini on väittänyt jokaisen läpäisseen tarkan seulan, ja myös niiden puolustelujen vuoksi, joita täältäkin saa lukea, kun joku persu hölmöilee. Pahimmat väittävät ihan suoraan, ettei kukaan persu varmasti tee ikinä sitä eikä tätä pahaa. Minun puolueessani on paljonkin mänttejä, mutta minäpä kannatankin aatetta, en kuvittele että kaikki muut saman aatteen kannattajat ovat puhtaita pulmusia, kuten palstapersut tuntuvat puolueensa kannattajiin suhtautuvan. Ja ei, minun puolueeni ei ole Kokoomus.

    • Hj. Hjälpper*^'''¨¨'

      Kyllähän näitä kaikenlaisia asioita kokoomuksessa tapahtuu.
      Katainenkin jakoi Suomen rahat Saksan ja Ranskan pankeille,
      ilmanko palkittiin eu-viralla. Taitaa vaan katais-poika olla liian
      suurissa saappaissa päättämässä 300 miljardin tehokkaasta
      käytöstä. Ei ole paljon kokemusta ja matikkakin 6, ei sillä
      hurrata.
      Ei osannut oman maansa asioita hoitaa niin miten nyt kun on
      28 maata?
      Vieläpä kesken kauden lähti pääministerin paikalta, hyvä
      niin, ettei tehnyt lisää vahinkoa suomalaisille.

      Kyllä se kohta nähdään että poika on astunut liian suuriin
      saappaisiin!!

    • Käteinen

      Eihän se Jyrki-boy ole muuta kuin isojen poikien sätkynukke siellä EU-komissiossa. Eihän se mies osaa omilla aivoillansa ajatella, muut sanelee sille mitä se suustansa päästää.

      Osaakohan Jykä edes ajatella itsenäisesti?? Mutta ei sillä ole mitään väliä, kun on saanut EU:lta palkkoviran, ja voi vanhempana naureskella p*skasta naurua eläkkeitä nostaessaan.

      Yksityisellä sektorilla toi mies tuskin pärjäisi, siis ainakaan noissa johtohommissa....

      • rukkaset

        Ja nykyinen kanisteri samanlainen fantastista.


    • tosi on...

      Surkuhupaisaa on se, että kok pj Katainen hehkutti aina kuinka fiksut vain äänestävät heitä. Mitä iise olen havainnut viimeisten 20 v aikana Tampereellakin, niin Kelan asumistukiaislla ym keimailevia perseaukisia tyyppejä jotka leikkivät "porvareita" tämäkin tapaus osoittaa millaisia on pesinyt puolueeseen.

    • joapasjoo

      Kokoomuslaisen tekemän murha politisointi on epäasiallista. Murhaaaja on murhaaja eikä siinä muuta ole. Mikäli yhteydestä löytyy maahanmuuttajavihan aineksia, jutun luonne muuttuu.
      Kokoomuksen piirissä on taatusti tukku varakkaita veronkiertäjärikollisia. Samoin persuissa. Ne ketkut pitäisi saada kiinni ja varat valtiolle.
      Yllätys ei liene, että persupuolue ei piittaa rikkaiden veronkierrosta. Se ei pidä sitä edes rikoksena.

    • tosi on..

      Kannattaa muistaa vaikka kok puoluesihteerin törttöilyt Tallinnan lentokentällä aikoinaan. Ero tuli! Kyllä näitä ei puhtaat jauhot pussissa ehdokkaita on kokoomuksella ollut listoilla. En viitsi nyt lähteä erottelemaan, mutta ei tässä tarvitse politikoida.

    • Vesa Kaitera

      Tosi on.. kirjoitti: "Kannattaa muistaa vaikka kok puoluesihteerin törttöilyt Tallinnan lentokentällä aikoinaan. Ero tuli!"


      Tuo tapaus oli kyllä sellainen, että tuntematon jonossa olija tempaisi Kokoomuksen silloista puoluesihteeriä oikein kunnolla päin taulua. Voi kenties olla, että hän katsoi tuon puoluehiteerin etuilleen jonossa, aivan kaikkia yksityiskohtia en enää muista. Joka tapuksessa Kivelä, joka oli uhri, syyllistettiin tuosta tapauksesta kotimaassa. Voi olla, että se, että Kivelä oli tuossa tilanteessa hieman humalassa, painoi yleistä mielipidettä häntä vastaan. Niinpä Kivelä joutuikin lopulta luopumaan puoluesihteerin paikastaan.

      Hieman Kivelän tapainen uhrin syyllistäminen osui Tapani Mäkisen kohdalle Kokoomuksen Lahden puoluekokouksessa. Humalainen Mäkinen tosin kaatui tanssipartnerinsa kanssa ja keräsi sillä negatiivista julkisuutta. Hän oli kuitenkin saanut parin kaverin toimesta turpiinsa vain muutamia tunteja aiemmin, ja se saattoi vaikuttaa tuohon tilanteeseen enemmän kuin pelkkä alkoholi. Mäkinen ei ollut provosoinut tuota kimppuunsa käymistä, vaan hakkaajat olivat yksinkertaisesti päättäneet pahoinpidellä niitä Kokoomuksen puoluekokouksen osallitujia, jotka vastaan tulivat.

    • tosi on...

      Mitä itse muistan tuosta Kivelän Tallinnan tapauksesta eli kokoomuslainen Aamulehti taisi olla tuolloin päääänen-kannataja?
      Niin, että hän olisi Virolaisia "ryssitellyt" tai tuohon tapaan ja tämä aiheutti eron?
      Mene ja tiedä?
      Puhun omasta kokemuksesta, kun tulin Seinäjoelta junalla Tampereelle, ja muistaakseni kokoomuksella oli Kivelän puoluesihteeri aikaan Vaasassa kesätapahtuma eli joitain juhannuksen aikaa.
      Hän ja muutamia puoluetovereita joita en lähde erittelemään pelkäsin jo. että Inter-city vaunu kaatuu, kun porukka oli kyllä sellaisessa kunnossa.
      Ei ihme, että sitten mokia sattuu.............

    • nNickOne

      Nyt on sitten kokoomus rasisti (puolueesta puhutaan kuin ihmisesta heh) kun yksi sen jäsen on tappanut ihmisen joka on sattunut olemaan mamu.

      ddu näitä juttuja

      • kaappihomo

        onks se kundi ihan virallisesti jo erotettu puolueesta ? , --vai annetaanko sille henkistä tukea puolueen kaapissa.

        breivik erotettiin heti vapaamuurareista


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe