Onko Sonta-Siion muuttunut kokoomuslaiseksi....??

ne rikkaruohot

Ainakaan tästä ökykokoomuksen nuoriso-osaston puheenjohtajan tekemästä taposta / murhasta tämä lehti ei kyennyt kertomaan sitä, että teon tekijä on nimenomaan kokoomuslainen ja toimi peräti puheenjohtajana Kokoomus -nuorissa. Aikoinaanhan tämä lehtykäinen kunnostautui kepulaisten äänenkannattajana mutta jossain vaiheessa on raha puhunut ja kurssin kääntynyt normaalisuomalaisia vastaan. Mutta onneksi tämän ns "kyky"puolueen kannatus on lähenyt alaspäin ja jospa tämä sangen ikävä tappotapaus kiihdyttää asiaa.
Jostain syystä nämä vanhemmat ökykykypuolueen jäsenet ovat olleet hissukseen asiasta ja vaikka tämä tappaja on toiminut KOKOOMUS -puolueen nuorisosiiven johdossa niin kukaan ei ole koskaan kuullutkaan ja nähnytkään tyyppiä koskaa. Aikkas ihmeellistä ...vai olisiko mahdollista, että ne tuntevatkin....??

14

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaalitkin tulossa!

      Eilen muutamat Kokoomuksen johtoa lähellä olevat henkilöt ehtivät jo kertoa tunteneensa kaverin ja tiesivät että tämä on toiminut Kokoomusten nuorten Helsingin piirin toiminnanjohtajana.Jutut oli Ilta-Sanomien nettisivuilla.

      Kun päästiin iltaan, kohta kukaan ei tiennyt kaverista mitään ja tuskinpa hän edes oli ollutkaan kokoomuslainen......

      Sutbb oli puuttunut peliin?? Onhan sen vaimo lakialan ihmisiä.

    • kok omusta

      Kainari vetää päätoimittajansa linjaa.
      Sama ilmiö Kajaanin piikalehdessä, jonka päätoimari on kopio entisestä elinkeinoministeristä, ehkä pikkuisen kookkaampi vaan.

      • ei miellytä enää

        Päätoimittaja Kokoomuslainen?

        Taitaa jäädä Kainari jatkossa tilaamatta.


    • kysyn vaan

      Almamedian Suutari taustalla?

    • alkiolainen

      Aikoja sitten muuttui kokoomuslaiseksi, hyväveli lehti nykyään.

    • mitätön juttu?

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288752995614.html

      Surmasta epäilty Jukka Romppainen on alustavassa kuulustelussa myöntänyt teon. Ilta-Sanomat kertoi viikonloppuna, että Romppainen on toiminut johtotehtävissä kokoomusnuorissa.

      Epäillyn asianajaja Heikki Lampela kertoi ennen vangitsemisoikeudenkäyntiä, että surman kuulustelussa tunnustanut mies on tapauksesta syvästi järkyttynyt.

      - Hän toivoo, ettei se olisi tapahtunut, Lampela sanoi IS:lle Helsingin käräjäoikeudessa ennen istunnon alkua.

      Lampela ei kommentoi surman yksityiskohtia. Myöskään poliisi ei ole toistaiseksi antanut tietoa tekotavasta. Poliisi on kuvaillut tekoa raa'aksi, minkä takia tapausta tutkitaan murhana.

    • tollot

      Eihän tuon epäillyn henkilöllisyyttä kertonut viikonloppuna kukaan muu kuin Ilta-Sanomat. Ja miten joku puoluekanta liittyy siihen jos henkilö x murhaa henkilön y? Valoja päälle nyt.

    • asiallinen huomio
      • Örkki

        Bätmän on sekopää ryssän renki, jolla ei pitäisi olla mitään tekemistä järjestäytyneen yhteiskunnan kanssa.


    • kapitalistiporvari

      Valittajille hyviä vaihtoehtoja sopiviksi lehdiksi: Neuvostokarjala, kansan uutiset, kansan tahto ja tiedonantaja. Nämä on todellisia sekoomuksia.

    • kokkari

      kyllä kansa tietää vielä AJAN SUUNTA 30 LUVULTA

    • Tilaus loppuu

      Kepua nuoleskeleva lehti nykyään on Kainuun Sanomat

    • iskeekö sensuuri?
      • kokoomus tappaa

        "Tänään Moskovan patriarkaatin alaisessa Pyhän Nikolauksen kirkossa Helsingissä siunattiin haudan lepoon (ks. video) Irina Kirillova (Planting), jonka kokoomusnuorten toiminnanjohtaja Jukka Romppainen murhasi Helsingissä 12.10.2014. Siunauksen toimittanut pappi sanoi myös Romppaisen saavan tekonsa anteeksi, jos hän osoittaa katumusta. Ainakaan kokoomuspuolueen osalta mitään katumusta ei kuitenkaan ole näkynyt. Hautajaispäivän keskusteluissa puhuttiin paljon kokoomuspuolueen osallisuudesta venäläisnaisen murhaan. Kokoomus ei ollut lähettänyt hautajaisiin minkäänlaista surunvalittelua, eikä murhaajaa ole edes erotettu kokoomuspuolueesta. Kokoomus on tehnyt kaikkensa estäkseen asian avoimen ja rehellisen käsittelyn Suomen lehdistössä. Kokooomusnuorten johdossa ei ole tehty minkäänlaisia johtopäätöksiä puolueen arvoista ja niiden seurauksista. Päin vastoin, kokoomuspuolueessa tapahtunutta on pidetty tragediana ei uhrille vaan tekijälle ja puolueelle. Onneksi Venäjän tiedotusvälineissä on vielä sananvapaus käsitellä venäläisnaisen poliittista murhaa rehellisesti. Suomen medioissa ei ole kerrottu siitä, että kokoomusnuorten toiminnanjohtaja murhasi venäläisen naapurinsa kadulle ja yritti piilottaa ruumiin meren aaltoihin. Hautajaisvieraat ihmettelivät, miksi kokoomus nyt vetoaa murhaajan mielenterveyteen. Miksi mielenterveysongelmainen sitten yleensä valittiin kokoomusnuorten johtoon? Hautajaisvieraita puhutti myös Venäjän medioissa leviävä, toistaiseksi vahvistamaton tieto siitä, että sekä murhaaja että murhattu asuivat Suomen puolustusvoimien omistamassa kiinteistössä. Varsinaisesta murhapäivän tapahtumasta julkisuuten on tullut ainoastaan kokoomusnuorten toiminnanjohtajan versio hänen tekemästään henkirikoksesta. Poliittisen murhan uhri ei enää ole kertomassa siitä, mitä todella tapahtui. Murhatun Irina Kirillovan läheiset ovat varmoja siitä, että Irinan venäläisyys oli syynä murhaan."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe