Keskustako maksatti miljoonavelat valtiolla?

kele,tana,hele,mul;t

EX-puoluesihteeri Korhosen väite uudessa kirjassa.

Veronmaksajiako taas kusetettiin?

Nyt vaihtu maa ja valuutta, --tana!

29

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä tiedetään

      Ei kai tuo nyt liene uusi asia, että kepu pettää aina.

    • levveetä porukkoo

      Jotenkin tuntuu kummalliselta se, että kepulaisia Suomessa on enemmän kuin Ruotsissa. Tätä asiaa ruotsalaiset ihmettelevät kovasti, koska siellä kepulaisia on nippa nappa 4% ja nytkin meinasivat tippua valtiopäiviltä. Ylittivät kuitenkin tuon luvun ja istuvat edelleen valtiopäivillä, mutta eivät ole joka paikassa suuna päänä niin kuin täällä meillä Suomessa Suomen kepulaiset. Jotenkin tuntuu myös siltä, että YLE ja Helsingin sanomat olisivat kepulaisten asialla, koska molemmissa medioissa kepulaisten asioita käsitellään silkkihanskoin.

      Eihän YLE edes uutisoinut tuota Jarmo Korhosen tekemää kirjaa Paavo Väyrysestä ja siitä, miten tuo viiimeisin Timo Kallin paljastama vaalirahoitusrötöstely vankeustuomioineen oli pientä nakkikauppaa verrattuna siihen, miten kepulaiset pistivät 70- ja 80-luvulla monesta eri tuutista heille tyrkytettyä rahaa haisemaan?

      Kepulaiset eivät pikkurahalla tee politiikkaa ja eivät myös pikkurahalla pistä pystyyn hallituksia ja sen ministereitä. Eli kyllä siellä nytkin kepupettää-peli on käynnissä, kun vaaleihin on muutama kuukausi enää aikaa. Miljadööri piti saada puolueen keulakuvaksi, koska eihän puolueen imagoon sovi köyhäily, vaikka köyhille ja eläkeläisille luvataankin ennen vaaleja Liisa Hyssälän tapaan ehtaa mannaa.

      Yleensähän on ollut maantapa se, että kepulaisilla on kassa kaapissa sopimus seuraavasta hallituskuviosta aina ministereitä myöten.. Ainakin joidenkin kepuakkojen naamasta näkee, kuka pääsee seuraavaan hallitukseen ja kuka ei. Paula Lehtomäen naamakin paljastaa sen, että ministerinpaikka on varmanakki ja Talvivaara se saa sitten taas kaikessa rauhassa laskea niitä saasteitaan jo pahasti saastuttuihin vesistöihin.

      Uutisissahan kerrottiin se, että Talviaaran altaat täyttyvät jo maaliskuussa 2015 ja Vaasan hovioikeudelta pitäisi saada lupa juoksuttaa saastuneet vedet jo saastuneisiin vesistöihin ja ihmisten "iloksi". Tämä Talvivaara on kepulaisten hallitusvastuun tärkein asia ja he pitävät kyllä kynsin ja hampain kiinni tästä ja siitä, että Talvivaaran uraanin ja nikkelin louhijat pekka peräineen ei mene konkkaan saastuttavat sitten tai eivät.

      • yhtämieltä

        Puhut / kirjoitat täyttä asiaa.


      • perseen perse

        Näkkyy että vaalit on tulossa.


      • vaalirahan maksaja
        perseen perse kirjoitti:

        Näkkyy että vaalit on tulossa.

        Ainahan se kepu pettää, eikä vaan vaalien edellä.


      • åbå
        vaalirahan maksaja kirjoitti:

        Ainahan se kepu pettää, eikä vaan vaalien edellä.

        Paljoko oot maksana?


      • vaalirahan maksaja
        åbå kirjoitti:

        Paljoko oot maksana?

        44 vuotta oon veroja maksanna, paljonko lie männyt kepun vaalikassaan?Ja vieläkö männöö?


      • TuhoLkeri

        Vuonna 1987 Holkeri ei pettänyt, vaan tuhosi maan. Tuota vahinkoa ei ole vieläkään katettu. Toista se oli sodan jälkeen. Silloin sotakorvaukset maksettiin alle 10 vuodessa. Pian on Holkeri-Koivisto-Liikanen -triumviraatin töppäilyjen alkamisesta kulunut 30 vuotta, ja maksaminen on edelleen kesken. Siinä ovat yhden tai vaikka kaikkienkin puolueiden rahat pikkujuttu.


      • Riippumatonmedia

        Paikallisen pomon rattijuopumus eli "ei niin tärkeä" aihe paikallislehdelle,ei uutisoitu.Johtunee poliitikkoveljestä.Ja ne kuvittelee ettei mitään ymmärretä.En muuten enää paikallislehteä tilaa.Tyhjän saa maksamattakin.


    • kiäriäiskammo

      Jarmo Korhonen paljastaa miten hirveätä elämää rahoittajiensa avulla Paavo Väyrynen on viettänyt valtakuntamme huipulla. Seppo Kiäriäinen on ollut taustapiruna koko ajan. Paavo on oikein meinannut tehdä Suomesta Paavon valtakuntaa, mutta kaikki ei mennyt sittenkään nappiin, vaikka miljardöörit Ehnrootit ja Kairamot ym. voitelivat ja voitelivat. Paavo ei saanut kuitenkaan omaa valtakuntaa ja tahrasi "hiukan" pelipaitaansa. Miljardöörit yrittivät vielä tehdä hänestä presidentiäkin, mutta tämäkään ei onnistunut. Paavo Väyrysen unelma on ollut aina Suomen presidentinvirka ja värkit siihen päälle.

      Nokia se aina on voitelemassa kepulaisia ja tuolloin sen johtajana oli Kairamo, joka napsautti kuitenkin jostain syystä nallin omaan otsaansa. Nyt tuo Nokia on kanttulihauskis, kun Esko Aho pääsi siellä näyttämään mihin hän pystyy. Niin kuin muistamme Jorma Ollila järjesti Hyvä veli-periaatteella Esko Aholle johtajanviran sieltä. Kepulaiset eivät taida pärjätä omillaan, vaan aina pitää jostain yhteisestä rohmuta vaalityöhön rahaa. Tuo Raha-automaattiyhdistyksen rohmuaminen se kummalta vasta tuntuu, kun sen varoja yleensä jaetaan köyhien tarpeisiin.

      • kepulikallet

        persut ei petä.


      • Sutimies
        kepulikallet kirjoitti:

        persut ei petä.

        Kun eivät teemuutakaan.


    • ylimielinen hän on

      Tänään Paavo Väyrynen lyttää Jarmo Korhosen kirjan, vaikka ei kuulema ole viitsinyt lukea sitä. Eikös ole omituista, että lyttää, vaikka ei ole lukenut? Eikös tämä ole tyypillistä kuninkaaksi itseään tituleeraavan Paavo Väyrysen käyttäytymistä, hyvin ýlimielistä ja muiden siis hänestä alempiarvoisten tekemisten halventamista. Paavo Väyrynen esiintyy niin varmaotteisesti ja takuulla suuri raha pitää häntä pystyssä, pitää häntä vanhaa miestä. Naamaakin on uudistettu rypyttömäksi Italian Berlusconin tapaan. Komeaa, nuorta ja sliipattua hänestä on yritetty rahanvoimalla tehdä ja kyllähän tuollainen pinnan kiillottaminen puree kölin alta vedettäviin.

    • Jarmo, ei uunipotut

      Jarmo Korhonen on nakkikaupan veroinen vaalirahoitusjärjestelijä ainakin omien sanojensa mukaan. Niin pientä oli hänen toiminta kepulaisten toimistossa muutaman jopa vankilassa istuneen hepun kanssa. Kuitenkin muutamalle tuomio rapsahti ja lusimaan joutuivat. Taisi olla pientä nakkikaupan veroista vaalirahajärjestelyä tuolla Antti Kaikkosellakin, vaikka vankeustuomi hänellekin langetettiin tosin ehdollisena. Ei hän ollut moksiskaan tuosta tuomiosta, hän hoiteli Eduskunnassamme talousvaliokunnassa tehtäviä rehellisen miehen malliin. Suomessa ihminen on rehellinen, jos itse niin sanoo ei mitkään tuomiot tätä asiaa päätä. Tuomiot olivat vääriä ainakin Antti Kaikkosen mielestä, hän ei ollut tehnyt mitään väärää.

    • kehvelit

      en äänestä kepulaisia, enkä kokoomuslaisia!

    • ketä sitä sitten?

      Suurta viisautta olisi pidättäytyä äänestämästä keskustan ja kokoomuksen politiikkoja. Tällä tavalla saataisin rukattua tätä Suomea vähän paremalle tolalle, koska nyt on menty ojasta allikkoon. Mutaojassa ryvettiin kepulaisten ja Matti Vanhasen II-hallituksen jäljiltä ja nyt sitten ollaan hirvittävä velkasaldo niskassa allikossa. Pelotellaan sillä yhden A:n tippumisellakin, että yöunet meinaavat mennä.

      Ketä sitä rahvas sitten äänestäisi? Kunnon politiikoista ja puolueista vain on pulaa, koska ei nuo nykyiset Arkadianmäen astujat ole saaneet, kuin vahinkoa aikaiseksi. Timo Soinikin porukoineen lupaa kuun taivaalta, mutta eihän sitä kuuta taivaalta se Veikko Vennamokaan ja ei hänen poikansa Pekka Vennamokaan sieltä meille tuonut, kun hallitusvaltaan pääsivät. Pekka Vennamollekin järjestettiin Postista suuripalkkainen johtajan paikka. Muuten millekkähän tuolille se tuo Timo Soini sopisi sitten istumaan?

      Kepulaiset taas ovat onnensa kukkuloilla, kun kerrankin ovat saaneet johtajaksi tyypin, joka ei oikein tunnu peruskepulaiselta. Juha Sipilän tyyli ei istu perinteiseen keputyyliin ja tämän takia pääkoppaa vaivaa kysymys, että pystyykö yksi mies pitämään nuo kepupettäjät ruodussa. Iho meni kananlihalle, kun näki tuon Paula Lehtomäenkin tässä taannoin telkkarissa Venäjä asioiden yhteydessä. Hän oli niin ylimielinen ja varmanoloinen, että ministerinsalkku on hänelle taatusti tulossa. Kovin hän on kallellaan tuonne idän suuntaan ja mitään vaaraa ei ole hänen mielestään näköpiirissä. Miksi niillä Venäläisillä ydinkärjillä varustetuilla lentokoneilla tehdään ilmatilamme loukkauksi vähän päästä? Miksi niitä itärajan venäläsisä sotilastukikohtia on uudistettu vastaamaan nykypäivää? Miksi Venäjä on satsannut sotakonestoihin hirvittävät summat rahaa? Miksi ja miksi Paula Lehtomäki?

      Jotenkin tuntuu siltä, että jos noilla Eduskunnan penkeillä jonkun tovin istuu, niin suuripalkkainen johtajan virka on salettia. Jyrki Häkämieskin liukkaasti siirtyi ministerin tehtävästä Elinkeinoelämän johtajan virkaan. Matti Vanhanen siirtyi kesken pääministerikaudensa Suomen yrittäjien leipiin ja tietysti johtajaksi ja myös naisia naruttamaan. Heti meinasi liekata naisen sieltä, mutta media nosti suuren älämölön, asia rauhoittui ja johtajuus säilyi.

      Niin ketä sitä rahvas äänestäisi? SDP:n ovat naiset pilanneet ja sivusta vedetyllä Antti Rinteellä on hirvittävä urakka edessä, jos meinaa vähänkään saada kannatusta nostaa. Jutta Urpilainen kehtasi nuoleskella Jyrki Kataista joka paikassa ja teki kovaa kokoomuspolitiikkaa valtiovarainministerinä siunaten kaikki asiat. Tietysti naisena sitä aina pikkuisen pitää hanttiin pistää, että maine ei kärsisi. Tiukan tädin nimen sai ja fudut SDP:n puheenjohtajan paikalta ja myös lähtöpassit hallituksesta.

      • pimpanrakastaja

        Naiset,ne kaiken pahan alku ja juuri.Tekivät mm. sinut. ;D


    • isorahako taas?

      Helsingin sanomissa tuo Paavo Väyrynen ilmoittaa itsensä seuraavan hallituksen ulkoministeriksi. On kuulema ainoa järkevä politiikko tässä maassa, mutta kehuu kuitenkin nykyistä ulkoministeriämme Erkki Tuomiojaa. Paavo Väyryselle kaikki on itsestään selvää, koska isoraha on taustalla ja eihän suurta rahaa voi sivuuttaa. Olisi kiva kuulla Juha Sipilän mielipide ennen Eduskuntavaaleja tästäkin asiasta.

      • pachaKeKo

        KesKusta on täyttä Kusta. KokoMusta on täysi Musta piru täynnä väkiVallan tekijöitä.


      • helevatan kuuseen

        Sipilän mielestä näitä kaikenkarvaisia virkamiehiä pitäiis alkaa karsia, liika on liikaa.

        Sammoo mieltä!


      • Matti peee
        pachaKeKo kirjoitti:

        KesKusta on täyttä Kusta. KokoMusta on täysi Musta piru täynnä väkiVallan tekijöitä.

        Ja persut on perseestä. Varsinkin kun niiden puoluetoimistossa on raiskaaja.


      • toimenpiteisiin heti
        helevatan kuuseen kirjoitti:

        Sipilän mielestä näitä kaikenkarvaisia virkamiehiä pitäiis alkaa karsia, liika on liikaa.

        Sammoo mieltä!

        Voisi aloittaa vaikka lopettamalla Proagriat, ELY-keskukset ym, joista on tullut turhia kepulaisten suojatyöpaikkoja.


    • haloo järki missä

      Nyt pitäisi todella äänestäjien ottaa onkeen ja pistää peli poikki, että Suomeen ei taas pystytettäisi keskustan ja kokoomuksen yhteistä porvarihallitusta. Ruotsissakin nyt ollaan vakavan paikan edessä, kun porvarihallituskoaliton hullujen päivien politiikkaa yritetään rukata paremmalle tolalle. Ruotsilla meni lujaa, yksityistettiin, kehuttiin ja veroja alennettiin. Eipäs kehuttu sitä, että alijäämäbudjeteilla mentiin vuosi vuoden perään? Tämä alijäämäisyyshän tarkoittaa sitä, että enemmän on syödään kuin säästeään. Ruotsissakin porvarit alensivat veroja ja tämän takia valtion kassaan ei virrannut riihikuivaa ja tietysti köyhyys Ruotsissa lisääntyi ja sen annettiin myös tietoisesti lisääntyä.

      Köyhyydenhän annettiin Suomessa myös lisääntyä ja tästä oikein tehtiin hallitusohjelmaan kirjaus edellisen Matti Vanhasen ostorahaporvarihallituksen aikana. Tämä on tietoista politiikkaa ja me ihmiset äänestämme näitä hullujen päivien porvarispolitiikkoja pistämään elämän ranttaliksi. Onhan köyhistäkin huolta pidettävä ja Sauli Niinistö on myös nyt presidenttinä ja takin kääntäjänä tätä asiaa pitänyt tärkeänä.

    • saunan taakseko?

      Nyt se tuo Juha Sipilä hilluu sillä asialla, että virastot pitäisi tyhjentää virkamiehistä. Eli toisinsanoen virkamiehiä pitäisi vähentää, mutta kepuketkuna ei kerrokkaan, mistä niitä karsittaisiin. Niitä kuulema on liikaa joka paikassa ja tällainen peli ei vetele ainakaan hänen mielestään. Mitä sitten muut kepulaiset lienevät tästä asiasta? Siitähän ei totuutta varmaan löydy, mitä mieltä - puhuvat totta, niin kuin osaavat Anneli Jäätteenmäen mukaan.

      Kepulaistunut Helsingin sanomat käyttää tähän Juha Sipilän aloitteeseen kahden sivun verran tilaa. Kuitenkin Juha Sipilä on käyttänyt VÄÄRIÄ TERMIÄ keskustellessaan julkisesta sektorista ja samoin on käyttänyt VÄÄRIÄ TERMIÄ presidenttimme Sauli Niinistö alkuvuodesta yhdessä seminaarissa. Tällaisilla asioilla on helppo jymäyttää kölin alta vedettäviä, jotka eivät ymmärää höökäsen pölähdystä esim. bruttokansantuotteestamme ja menojen suhteesta siihen.

      Vaikeilla asioilla valtaan näyttäisi olevan Juha Sipilän kyyti tänä päivänä. Jymäyttihän se Sauli Niinistökin kölin alta vedettäviä ajelemalla sillä lainatulla Fiat Puntolla, taisi tuo Jyrki Katainen olla samassa kyydissä. Molemmilla on nyt huoppuvirka alla ja taatusti eivät Fiat Punton suuntaan edes pieraise.

    • Vai sillai

      Jaha, vai että aloitti tämän alueen kansanedustaja oman vaalikampanjansa pari viikkoa sitten. Paljon oli kuvia lehdissä ja uutisia tv:ssä, joista ei tarvinnut maksaa mitään. Käyköhän tässä niin, kuin ennen sanoivat, että historia toistaa itsensä?Korhoselta on tulossa kuulemma, ihan lähiaikoina lisää mielenkiintoista luettavaa.

      • Kepulit

        Luoja varjelkoon meitä väyryseltä.


    • viisaat veikot, mitä

      Haloo te hallitusintoa uhkuvat kepulaiset, teille kysymys! Eikös hallitustyöskentely ole vastuunkantoa, ei pelleilyä? Onko Suomella varaa pistää peli poikki kaatamalla hallitus? Vaaleihin on hyvin vähän aikaa ja olisihan se suurta vastuuttomuutta, jos oppositio kaataisisen sen. Hallituksella on edessä vielä kovia vääntöjä tuon SOTE:n kanssa ja mielipiteitä kuuluu, että koko SOTE kaatuisi, jos tämä hallitus kaatuisi. Miten paljon töitä tuo SOTE on teettänyt ja veronmaksajien rahoja on poltettu polttamasta päästyään kaikenlaisissa asiantuntijaryhmiss? Kepulaiset polttivat myös veronmaksajien rahoja ne kahdeksan hallitusvuotta, kun olivat tekevinään tälle asialle jotain. Nyt sentään on tuon Juha Sipilän takia saatu kaikkien puolueiden yhteinen tahtotila ja SOTE-solmut avattiin komiasta korskuen yli puoluerajojen. Tosin muut kepulaiset eivät tykänneet Juha Sipilän yksinsooloilusta, mutta ovat nyt ennen vaaleja, kuin kusisukassa.

      Koko eliittimediamme uhoaa kepulaisten seuraavasta hallitusvetoisuudesta ja jos tämä hallitus kaatuu, niin voi vain unelmoida Suomen sosiaali- ja terveyspalvelujemme uudistamisesta sillä tavalla, että kaikki olisivat samalla viivalla sairauksiensa kanssa. Liisa Hyssälä oli oikea kepulaistakapiru jarruttamaan tätä asiaa ja nyt KELA:n johtajan on tuon yksityissektorin puolestapuhuja samalla äänenpainolla, kuin kokoomuksen edellisissä eduskuntavaaleissa äänestäjien torppaama köyhien asioista vähätietävä Laura Räty. Stubin piti oikein järjestämällä järjestää ministerinvirka hänelle, että jos vaikka seuraavissa vaaleissa kävisi hänelle parempi flaxi.

    • vappaa ajattelija

      onneksi ei puolueen passia.

      • Pauliinat

        Talvivaarassa riittää kepulle duunia vuosikymmeniksi,ei tarvita heidän älyvapaita poliitikkojaan enää sotkemaan asioita. Selvikööt nyt ensin vanhat sotkunsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe