Akku turposi

kännykkäsekosi

Eli samsung galaxy trend plussan akku turposi. Sattumalta huomasin sen kun avasin kännykän takakuoren. Samsungilta sanottiin että huoltoon, mutta takuita ei ole että kuka maksaa. Joten onko neuvoja mitä teen? Ja jos haluan ostaa uuden akun niin mistä saan sellaisen???

23

3208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinka vanha puhelin on?

      • kännykkäsekosi

        Vähän yli puoli vuotta vanha, saunalahdelta tilasin sen ja sieltä sanottiin, että huoltoon ja samsungin asiakaspalvelussa sama juttu. Mutta kuka maksaa tämän huvin selviää vasta, kun kännykkä on siellä. Ja en ymmärrä miksi kännykkä pitäisi lähettää, kun akku on viallinen?


      • kännykkäsekosi kirjoitti:

        Vähän yli puoli vuotta vanha, saunalahdelta tilasin sen ja sieltä sanottiin, että huoltoon ja samsungin asiakaspalvelussa sama juttu. Mutta kuka maksaa tämän huvin selviää vasta, kun kännykkä on siellä. Ja en ymmärrä miksi kännykkä pitäisi lähettää, kun akku on viallinen?

        Hei kännykkäsekosi,

        Huoltoon liittyvät asiat käsitellään aina Elisan myymälän kautta, joten suosittelen odottamaan huollon vastausta. Yleisesti ottaen akulla on 12 kuukauden takuu ja mikäli turpoaminen on tapahtunut normaalissa käytössä, en usko että asiassa on mitään epäselvyyttä. :)

        Jussi / Palstatiimi
        http://palsta.elisa.fi
        http://palsta.saunalahti.fi


      • kännykkäsekosi

        Joo siis sanoivat, että huollossa selviää, että onko vika ollut jo tuotteessa vai tullut käytössä. Mutta itselläni ei ole varaa maksaa jos huolto onkin yli satasen tai enemmän, silloin se on jo enemmän kuin puhelimen arvo.


    • Jos itse tietää että on käyttänyt puhelinta oikein ja ei ole esim kastellut sitä niin voi alkaa sitten soittelemaan tuonne kuluttajasuojaan. Hehän on olemassa sitävarten että asiakkaat saisi ratkottua takuu ja virhevastuu asioita.

      • kännykkäsekosi

        Olen pitänyt puhelinta kuin kukkaa kämmenellä, en ole pudotellut sitä tai kolhinut. Enkä kastellut. :) Taidanpa ottaa tuonne yhteyttä.


    • He osaavat neuvoa tarkemmin että miten tässä kannattaa edetä. Onhan se selvää ettei tuollainen akun turpoaminen ole normaalia toimintaa.

    • nimetön7000

      Sama juttu mulla

    • China

      Tänään katsoin tarkemmin meidän perheen kahta trendiä neljästä, missä akku alkanut tyhjentymään nopeaan ja laite sammumaan vaikka latausta jäljellä. Akut molemmissa turvonneita, toisessa huomattavasti. Ei takuuta siis jäljellä. Kävin kysymässä DNA:lta. Tilasin tarvikeakut netistä(2kpl yht.24€), varmaan laadultaan saman veroisia! Toivottavasti jopa parempia:)

    • Samsung_Trend

      Näemmä tämä akkujen turpoaminen on aika yleinen vaiva Samsungeissa.
      Viime yönä oli levinnyt Samsungin Trend lattialle ja huomasin kootessani, että akku on turvonnut. Puhelimella ja alkuperäisellä akulla ikää n. 15 kk ja ollut aina suojakotelossa ja siististi pidetty.

      No, siitä sitten uutta akkua metsästämään, ensimmäiseksi suunta Elisan liikkeeseen, josta puhelin hommattu.

      Vastaus tyly, ei mene takuuseen osta jostain uusi.

      - Eikö tämä mene takuuseen, kun kyseessä on selvästi valmistusvirhe, ei akku normaalisti pullistele?

      - Vastaus tyly, ei mene, mutta voidaan se tästä huoltoon lähettää ja sieltä tulee sitten kustannusarvio.

      - Vastasin, että laitetaan akku huoltoon ja katsotaan mitä sieltä tulee vastaukseksi.

      -Vastaus: Puhelin pitää laittaa myös, pelkää akkua ei voi lähettää.

      -siis mit vit...?? Ei voi laittaa pelkää akkua??

      -Ei voi tarvitsevat puhelimen kanssa.

      - No saisinko sitten uuden akun?? No yllättäen kännykkäkaupasta ei löydy uusia akkuja kännykkään. Neuvona Samsungin liike Helsingin keskustassa... Just...Kysyin, että saisinko maahantuojan yhteystiedot, jotta voisin tiedustella mahdollista takuuasiaa heiltä, vastaus: "löytyy netistä" (todellista asiakaspalvelua!)

      Kiitin loistavasta asiakaspalvelusta ja lähdin pois ja tuskin palaan koskaan.

      Seuraavaksi katsoin netistä Samsungin puhelinnumeron ja soitto sinne. Kerroin, että tarttis uuden akun kun oma turposi.

      -Vastaus: Tilaa netistä esim. www.jotainjotainjotain.com...

      - Muuten kiva mutta kännykkä pitäisi saada mahdollisimman pian henkiin, oisko vaihtoehtoja?

      -Tapiolassa on huoltopiste voit käydä siellä, jos jälleenmyyjältä ei löytynyt.

      - No meneekö se takuuseen, kun on valmistusvika?

      -Ei mene jos on 15kk, akun pullistuminen on normaalia

      - ...just... No mitä uusi akku maksaa?

      - En osaa sanoa, kun ei ole tässä hinnastoja...

      - just kiitti avusta ja uudet vuodet vaan teillekin.

      Onneksi oli Clas Ohlson naapurissa ja sieltä löytyi yksi vahingossa varaston hyllyyn jäänyt yksilö, jonka sain 25€ hintaan ja taas on virtaa.

      Mitä tästä opin:
      1. On ihan ok jos siististi pidetyn kännykän alkuperäinen valmistajan oma akku turpoaa käyttökelvottomaksi, kyseessä ei ole valmistusvika vaan sen on normaalia

      2. Älä kysy mitään asiakaspalvelijalta Elisan liikkeessä tai jos kysyt niin älä oleta saavasi järkevää vastausta

      3. Kohta 2 pätee myös Samsungin tekniseen tukeen

      Perusteluna kohdille ja 2 ja 3: olisivat voineet kyllä tietää tai selvittää kyseisen merkin edustajina, mistä heidän tuotteisiin saa akkuja ja mitä ne maksaa

      • samaongelma

        joo, vanha keskustelu, mut availin vanhoi puhelimen kansii nii mulla on samsung galaxy trend plussan akku turvonnu n. 1-2mm molemmilta puolilta, ei mahtunu enää puhelimen sisään nii sillon huomasin. ei oo ollu pitkää aikaa mulla käytössä, sain joskus 2lk ja sain uuden puhelimen joskus 4lk,joten kirjahyllyssä vaan lojunut. onko ok viedä vaan akku keräykseen?


    • janettechristina

      minullakin on samsung galaxy trend plus ja on nyt toinen akku jo käytössä nimittäin edellinen turposi ja piti pitää koko ajan laturissa ettei puhelin sammunut. ja sitten piti tilata netistä uusi akku ja nyt sekin uusi on paisunut vähän pulleammaksi kuin normaalisti ja akku tyhjenee hurjaa vauhtia alas päin ja nyttenkin pitää pitää melkein koko ajan laturissa :( että pitäisi vielä kolmas akkukin hankkia.... mutta haluisin kyllä jo kokonaan uuden puhelimen mutta vanhemmat sanoo että muka järkevämpää olisi vielä se kolmas akku hankkia ainakin mutta entäs kun sekin varmasti turpoaa ja akku menee täysiä sadasta nollaan D: eli kannattaa tilata jostain netistä uusi akku ja mun tietääkseni se akku turpoaa siitä jos on jo 100% akkua eikä irrota laturia niin siitä se kai johtuu...että eipä kannata enää laittaa yöksi laturiin. ainakin niin minä teen kunhan saan uuden akun taikka puhelimen niin en aijo laittaa yöksi laturiin. mutta

    • Kaboooom
      • Paukahdus

      • Tosielämästä

      • pskojaovat

        Tarvike laturi ollu ei alkuperäinen.


    • SUOKUOKKAjajussipussi

      Elisan vastaukset eivät koskaan ole olleet mitään todellisia, siksi minulla ja yritykselläni 17 kpl puhelimia ei koskaan enää lue laskussa lähettäjä Elisa.

    • Tietäjä2.0

      Itellä on Samsung galaxy trend plus kolmatta vuotta, ollut kovassa käytössä, on tipputettu, heitetty, jätetty aurinkoon, tippunut veteen ja toimii vieläkin aika hyvin. Kolmas akku kylläkin jo menossa mutta itse puhelimessa ei mitään vikaa:)
      Samsungilla akun turpoaminen ja lyhyt ikä on normaalia, on koettu monta kertaa. Nuo puheet akun räjähtämisestä on puppua, kaiken saa räjäytettyä tarpeeksi rajalla käytöllä, joten ei syytä huoleen että talo palaisi puhelimen takia :'D

    • oidwqdhqwdh

      Miten ihmeessä olet onnistunut hajottamaan 3 akkua eli akku per vuosi tahtiin. Normaalisti akku kestää helposti kännykän takuuajan 24kk uuden veroisena. Latailet akkuasi varmaan juuri niin kuin ei pitäisi eli päästät tyhjiin ja lataat koko yön. Noin ei tulisi tomia. Akkua pitäisi ladata usein varaustaso välillä 40-80% mikäli vain mahdollista. Yölliset pitkät lautaukset ovat akulle haitallista.

    • Toukkaz

      Kun kerta tämä keskustelu on nostettu esiin niin täytyy sanoa että. En ole saanut yhdestäkään omistamasta puhelimesta akkua turpoamaan. Ainoat jotka on mitkä on ostanut käytettynä niin niissä. Oli valmiina akut turvonnut kahdesta nokiasta oli bl-5c akku paisunut

    • Anonyymi

      Minulle kävi samoin. Laitoin Galaxy S8:n akun paisuminen aiheutti takakannen liimauksen aukeamisen. Espoon Ison omenan iTapsassa laitettiin uusi akku. Takakannen liimauksen vuoksi puhelinta joutui odottamaan pari tuntia. Turvonnut akku on syytä heti vaihtaa/vaihdattaa.

      • Anonyymi

        Ne on nuo Androidien akut täyttä p.skaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe