KYMMENEN FAKTAA

Tutkimukseni hirvenmetsästyskulttuurista tässä maassa on loppusuoralla. Esitän nyt sensaatiomaisesti tällä palstalla kymmenen tutkimustulosta, jotka analyysissani kiistattomasti esitän toteen. En erikseen tässä perustele teesejäni tilan puutteen takia, mutta syvälliset analyysit ja perustelut tulevat myöhemmin jokaisen nähtäville. Olkaa hyvät:

1) Hirvestäjä on 93 prosenttisella todennäköisyydellä juoppo.

2) Tuommonen juoppo pelkää hysteeriseti sutta ja siksi sitä voikin kutsua apinaksi.

3) Tämä apina viihtyy hyvin poikaporukoissa ja on onnellisimmillaan, kun pääsee akastaan jahdin varjolla irrottelemaan.

4) Tähän irrotteluun kuuluu olennaisena osana kiihottuminen metsästystamineista sekä miehinen homostelu.

5) Hirvi-Pekan pakara on niin kiihottava, jotta hirvestäjällä on pohjaton lihan himo. Tämä johtaa taisteluun lihapalasista. Kateus on aina läsnä apinoitten keskuudessa.

6) Kateelliset apinat vetävät peijaisissa viinaa susipelkoonsa ja ottavat sitten mittaa toisistaan.

7) Leuhotus ja pullistelu kuuluu apinan apinan luonteeseen. Kaikki niin haluaisivat olla suurmiehiä, vaikka ovat tyhmyydessään surisevia kärpäsiä.

8) Nämä kärpäset ovat oikeasti tolloja. Hirvestäjää tollompaa on oikeasti vaikea kuvitella, mutta sutta pelkäävä juoppo poroaslakki pääsee ihan varmasti yhtä lähelle.

9) Joukossa tyhmyys tiivistyy ja hirvieinareitten joukko on tästä parhaimpia esimerkkejä.

10) Nyt nuo oranssit jahtitamineet joutaisi korvata pelletamineilla ja eritoten suurella punanenällä, koska niin huvittavia pellejähän nuo apinat oikeasti ovat.

9

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo, tuohon kymppikohtaan piti lisätä tarkennus tuosta isosta punanenästä. Pelletamineethan on sinänsä itsestäänselvyys tässä tapauksessa.

      Viittaan punanenällä lähinnä viinan käyttöön. Lisäksi, kun punanenä liittyy yleensä pellen asuun, niin eikös ollutkin mainio oivallus yhdistää nämä kaksi tekijää? Pellehän on aina pelle ja kaikki ymmärrämme, mikä pelle loppujen lopuksi on. Pellehän on hauskuuttaja ja metsästäjäpelle se vasta kaikkien aikojen hauskuuttaja onkin. Analyysissani olen naureskellut näille pelleille vuosikausia ja olen siinä sivussa tarjonnut lukijoilleni ilmaiseksi mitä suurimpia taidenautintoja ja hekotuksen aiheita. Voisi sanoa, jotta minä pyöritän suurta Sirkusta ja minä olen kapellimestari, joka nauraa susipelkureille ja heidän tyhmyydelleen.

    • Jagdpanzer

      Tutkimukseni susianalyytikosta on loppusuoralla. Esitän nyt sensaatiomaisesti tällä palstalla kymmenen tutkimustulosta, jotka analyysissani kiistattomasti esitän toteen. En erikseen tässä perustele teesejäni tilan puutteen takia, mutta syvälliset analyysit ja perustelut tulevat myöhemmin jokaisen nähtäville. Olkaa hyvät:

      1 Susianalyytikko ei ole 93% todennäköisyydellä käyny Tamperetta pohjoisempana eikä Lahtea idempänä.

      2 Susianalyytikko asuu Itä-Helsingissä betonibunkkerissa

      3 Kyseinen henkilö on työtön pummi, haisee paskalle ja hänen äitinsä kantaa hänelle kerran viikossa ruokakassin.

      4 Susianalyytikko on niin surkea pelkuri ettei ole uskaltautunut ulos bunkkeristaan kahteen vuoteen vaan tyytyy kirjoittamaan paskaa Suomi24:ssä.

      5 Tutkimuksen kohteelta putoaa paskat punttiin jo pelkästään metsästäjän näkemisestä ja tästä johtuen katkerana illat räksyttää palstalla ku kapinen pieni piski.

      6 Analyytikon mielestä kaikki metsä on hänen omaisuuttaan koska hän iloitsee kaikille metsässä liikkuvien haavereista oli kyseessä metsästäjä tai vaikka marjastaja.

      7 Henkilö on erityisen näreissään porojen kasvatuksesta koska äiti ei ole koskaan tuonut poronlihaa kassissa ja katkeruudessaan parjaa kyseistä alaa.

      8 Susianalyytikko luulee oikeastikkin tykkäävänsä susista vaikkei ole niitä oikeasti nähnyt edes Korkeasaaressa koska ei ole uskaltanut siellä koskaan edes käydä.

      9 Analyytikko nussituttaa itseään saksanpaimenkoiralla kuvitellen sen oikeasti olevan susi.

      10 Susianalyytikko ei ole siivonnut bunkkeriaan vuoteen eikä ole koskaan oppinut käyttämään vessaa joten hän kirjoittaa läppäri sylissä istuen paskavuoren päällä.

    • Itsekin hirvimies

      Kyllä tuo ihan totta on.

    • Heh heh, tämä on kaikista parasta tässä avauksessa, pakko panna se tähän vielä uudestaan esille, olenpahan oikea sanan säilä, hi hi hi:

      " Hirvi-Pekan pakara"

      • PsykoAnalyytikko

        Susiananalyytikko luulee koko maailman naureskelevan hänen kanssaan metsästäjille, mutta jokainen terve ihminen voi huomata että koko maailma naureskelee Susianalyytikolle.

        Susianalyytikkon kohtalo on minusta oikeastaan aika surullinen. Miettikää nyt ihmistä joka on vuosikausia kirjoitellut ala-asteikäisen tyylillä täysin järjettömiä viestejä. Ajatelkaa kuinka hukkaan hän on elämänsä heittänyt. Hän on surullinen esimerkki ns "kuolemattomasta trollista", joka toisin kuin tavallinen trolli, ei ymmärrä siirtyä elämässä eteenpäin ja kasvaa aikuiseksi.

        Mielestäni tällaiselle mielenterveysongelmaiselle ei saisi nauraa, vaan hänen tilaansa olisi ymmärettävä ja hänen toimintansa Suomi24 jätettävä täysin huomiotta.


    • mmmbbbvvvcf

      susianaalikko on sukua homopekalle ja muille joilta puuttuu miehisyyttä. HIRVESTÄJÄT YM METSÄSTÄJÄT ovat tarvittaessa niitä talvisodan sankareita.

    • Tunnistaja

      Kirjoittaja antaa kirjoituksellaan kuvan itsestään.

    • käänteispsykologiaa

      Yleensähän sanotaan että homoja voimakkaasti vastustavat ja vihaajat ovat itse piilohomoja. Yms jos kaikki voimakas vastustaminen tarkoittaa sitä että tavallaan ihannoi vihaamaansa asiaa niin susianaalihan vaan paljastaa todellisuudessa rakastavansa metsästystä ja jahtikulttuuria.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe