Niko/Sofia"Luomme vaikuttajiin kontakteja ja julkkisbileitä Usa

OOTTE PELLEJÄ!

Joo tää säälittävä "Sofian tulot 2500 euroa vuodessa Nikon tulot 35 000 euroa vuodessa" looseripariskunta nyt antoi parisivuisen jutun Seiskalle, he lähtevät Usan valloitukseen. Heidän sanoin, luovat kontakteja VAIKUTTAJIIN ja käyvät kaikissa juhlissa joissa on kuuluisuuksia ja julkkiksia.
Hahahahahhahahahahahah!

27

882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nii vaarma

      :))))))))

    • Turkku ja tyrkky

      Antaa valkoisen roskaväen rauhassa kommentoida..,
      Miksi vetää moisesta pultteja, kun jokainen tietää, että ko. kaksikolle
      nauraa
      ne aidanseipäätkin! ;D ;D ;D

    • Huvittavaa

      Sofi huomaa pian että miniaviomies Niko on vaan tiellä ja häiriöksi.
      Sofialle olis horona hommia varmasti Hollywoodissa, tapais ehkä muutaman tähdenkin ja voi mainostaa itseään siellä sen fit kisan voittajana.

      • perfectionisti123

        Keitä ovat sofia ja niko? Urheilutähtiä, poliitikkoja, tulevia tohtoreita? Älkää vaan sanoko että seiskajulkkiksia, nollista nollimpia! Turhista turhimpia. Ha haa ja unohtuvat heti silikonien pakkouusintaesiteelyn jälkeen.


    • taas saadaan nauraa

      Ellei ole manageria ja pr-koneistoa, ei vaikuttajiin voi luoda kontakteja. Muutenkin agentin saaminen ja varsinkin sen pitäminen maksaa aika perkeleen ruhtinaallisesti.
      Ei noilla pers'aukisilla ole varaa hankkia ns.kontakteja. Eikä ne voi tehdä minkäänlaista työtä siellä pelkällä ESTA-viisumilla, eli tosin sanoen, turisti ei saa paiskia hommia, tai muuten tulee bannia koko mantereelle.
      Noiden touhuista voisi olla DHS, eli The U.S. Department of Homeland Security pikkasen kiinnostuneita.

      Pellenhommaa näiden touhu.

      • super tähdet

        Nico voi jakaa lippiksiä. Soffa jakaa ....


    • Tyhmä mikä tyhmä

      Onko sallittua turistiviisumilla etsiä hommia Usasta sillä juuri sitähän tää pahvipääpariskunta sinne menee tekemään? Tietääkö joku? Sen tiiän että on pirun tarkkoja noin Usan viisumihommelit mitä saa mitä ei saa tehdä.
      Onko muka toi "turistimatka"? No ei ole, kun kerran haluavat työkontakteja!

      Mutta on se naurettava pellepariskunta. Toki voivat päästä lokkeilemaan johonkin "julkkukissanristiäisiin" tai muuta tai jotain merkityksetöntä pilipalityötä ois tulossa kuten ilmapallojen jakamista. Mutta muuten Usassa ei kukaan katsokaan päin, siis oikea taho, ilman manageria, manageri on siellä itsestäänselvyys ja ne joilla ei sitä ole, ei mitään mahiksia mihinkään oikeaan hommaan.

      Mutta hmmmm, pitäiskös ilmoitella johonkin että tämä pari on turistiviisumilla ns etsimässä töitä sieltä, mikäs taho se on johon ilmoittelis?

    • Amerikkaan - hah

      Tuskinpa ne vaikuttajat haluavat luoda kontakteja tähän pariskuntaan. Saattaapi olla tasokkaampaa ainesta tarjolla....

      • Mallinuket

        Juu, ei siellä duunia heltiä vatsan, tissien ja reiden näyttämisellä. Sofialla varsinainen halpislook Seiskan blogissa. No, jokainen on onnensa seppä.


    • Neverrr ever

      Jos jotain hilipalihommaa sieltä saisikin niin seuraava askel eli työviisumi, Sofia tai Niko eivät ikinä koskaan sitä voi saada, ei tarvitse kuin lukea virallisilta sivuilta kuka sen voi saada. Heidän kaltaisille siellä ei ole mitään hommaa virallisella työviisumilla.

      Joten heille ainoa mahis ois siis tehä pimeitä töitä jollain turistiviisumilla. Siitä kun jää kiinni, Usaan ei enää ole asiaa.

    • Kaksi klovnia

      Suomen Pellein Pariskunta.

    • pölkkypäät

      USAn suurlähetystö myöntää viisumeita. Sinne vain meiliä tästä huuhaa-parista, voi samalla mainita Sohvin arabitaustan, niin vaikeutuu koko reissu.

      Täytyy olla todella julkisuuden kipeä ja päälle vielä tyhmä, kun menee lehteen sössöttämään näitä 'suuria suunnitelmia'.

    • Sketsihahmot

      Osallistuuko nääkin siihen maailman hauskin ihminen kisaan?
      Siis siihen samaan kilipailuun, johon Ismo Leikolakin?

    • 45+3

      Millä rahoilla perssaukiset pilipali ihmiset nyt amerikkaa ovat valloittamassa..?

    • Rosita258

      Ööö itseasiassa Jenkeissä monta miljoonaa maahanmuuttajaa tekeee töitä pimeenä ja jotkut heistä maksavat jopa veroja.(eli menet L.A:ssa hengailee Mc Arthur puiston ympäristöön ja kyselet vähän niin saa jonkun kuolleen henkilön tai vauvan ss-numberin). Tosin espanjaa kantsii osata sujuvasti. Se Niko voi mennä töihin vaik raksalle ja Sohvi vaatekauppaan ja kodinhoitajaksi.Ansaitsevat varmasti enemmän kuin Suomessa.
      S ja N ovat vielä nuori niin kantsii mennä. Parempi se kuin urputtaa täälä suomi24:ssa.

      • firmakin on

        Nico voi ryhtyä myymään kenkiä.


      • Näköismalli
        firmakin on kirjoitti:

        Nico voi ryhtyä myymään kenkiä.

        Ottavat mallia Pulmusista. Ikuinen luuseri sekin.


      • NoNoNoNoNo

        Itse asiassa eivät "varmasti ansaitse enemmän kuin Suomessa", koska minimipalkat Jenkeissä on 5 euron luokkaa ja pimeenä tekevillä teetetään viel pienemmästä rahasta.

        :D :D :D

        Good luck.


      • osta nyt ilmapallo
        NoNoNoNoNo kirjoitti:

        Itse asiassa eivät "varmasti ansaitse enemmän kuin Suomessa", koska minimipalkat Jenkeissä on 5 euron luokkaa ja pimeenä tekevillä teetetään viel pienemmästä rahasta.

        :D :D :D

        Good luck.

        Nämä parasiisit ei voi tehdä siellä töitä kun niiden paperit ei siihen oikeuta.


    • satapariastifloi

      tota noin;) isänmaassamme on vallalla käsitys siitä, että kun reenaa sen ajan mitä tavikset tekee duunia, niin se etuoikeuttaa julkisuuteen ja kuuluisuuteen, taivas vain rajana. MItään ei tarvitse erityisemmin osata, muuta kuin selfien ottamisen ja oman ulkonäön puunaamisen. Jos menet asiasta arvostelemaan poikkipuolisella sanallakaan, olet kateellinen. Piste.

    • KLANIPÄÄ

      Näyttää nykyään ihan transvestiitilta, naama on leikkausten jäljiltä ihan pilalla. Ei tällä pariskunnalla ole mitään taitoja eikä lahjakkuutta jolla pääsisivät pinnalle. Kun ihmisellä on suuret luulot itsestään ja vähän älykkyyttä tuloksena on se että nolaa itseään julkisesti tajuamatta sitä tosiasiaa ettei heistä ole mihinkään eikä heistä pidetä lainkaan. Niko ja Sofia varmaan kuvittelevat olevansa suuriakin staroja, todellisuudessa ovat valkoista roskaa ja pelkkiä Seiska julkkiksia. Sellaisina tulevat aina pysymään, isoja tähtiä ei näistä kahdesta saa tekemälläkään, siinä ei auttaisi edes mikään manageri tai kontaktien luominen. Kun ei ole tarvittavaa lahjakkuutta eikö karismaa tähdeksi tulemiseen, tyhjästä on paha nyhjäistä. Molemmat näyttää ihan pelleiltä, toinen transu ja toinen kaljuuntuva kääpiö, herättävät muissa lähinnä myötähäpeää.

      • Kaksi nollaa

        Edellä tuli pelkkää asiaa! Niko ja Sofia ovat ja tulevat aina olemaan ö-luokan julkkiksia, se on asia joka ei tule muuttumaan. Mitä hemmetin kontakteja kaksi nobodya voi luoda? Korkeintaan pääsevät ilmapallojen tai ilmaiskuponkien jakohommiin.


    • huhhhuhh

      Siellä on taas kontakteja luotu ja punaisella matolla kävelty kera parrakkaan miehen ja poseerattu jonkun paidattoman kundin kanssa. Luoja.

    • hsbc

      Ei me normaalit tavikset ymmärretä noita kuvioita. Eihän siellä töitä tehdä, sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan pyritään pääsemään esille. Että joku huomaisi. Joku kateellinen lähiölunttana voisi sanoa, että mennään tyrkylle, tyrkytetään itseään. Se on ihan normaalia isossa maailmassa, ei niitä muuveja tavan veronmaksaja ymmärrä.

      • oygsg

        Hyvä kun yrittävät.
        Ovat vaan hiukka tyhmiä kun asiaa niin kovasti mainostavat ja tulos todennäköisesti on NOLLA.
        Kumma kun eivät keskity itse asiaan vaan näyttää tarkoitus olevan enneminkin sekoilla julkisesti ja näennäisesti.
        Mitäköhän lisäarvoa ne luulee saavansa sillä?


      • No fucking way

        Sinä et selvästikään ymmärrä miten homma toimii tuolla rapakon takana, olet vain joku helvetin juntti. Pelkkä esilläolo ei tuo työtarjouksia vaan pitää olla itse aktiivinen ja täytyy olla hyvä manageri joka hoitaa hommat. Ilman osaavaa manageria ei pääse edes yrittämään tähdeksi tulemista. Näiden kahden kohdalla se on tosin hyvin epätodennäköistä kun ei ole niitä tarvittavia ominaisuuksia lyödäkseen läpi. Kaksi osaamatonta torveloa haaveilee mahdottomista. Heitä lahjakkaammiltakin vaaditaan helvetin kovaa duunia ja aivan mielettömän hyvää tuuria että ura urkenee viihdebisneksessä. Ajattelepa realistisesti miten hyvät mahdollisuudet Sofialla ja Nikolla on menestyä, ihan olemattomat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe