Väärennetyt asiakirjat.

antidenialisti

Väitteet joiden mukaan maapallon keskilämpötila olisi historian saatossa aaltoillut kylminä ja kuumiina jaksoina ovat vääristeltyä pseudotiedettä. Todellisuudessa maapallon keskilämpötila on vain kohonnut tasaisesti.

Jokainen vilpitön tieteentekijä tietää tämän faktan.

8

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • " antidenialisti
      Väitteet joiden mukaan maapallon keskilämpötila olisi historian saatossa aaltoillut kylminä ja kuumiina jaksoina ovat vääristeltyä pseudotiedettä. Todellisuudessa maapallon keskilämpötila on vain kohonnut tasaisesti.

      Jokainen vilpitön tieteentekijä tietää tämän faktan."

      Jaha, nyt se selvisi. Jokainen vilpitön tieteentekijä.......eikö tiedemiesten tehtävänä ole tutkia tiedettä, ei tehdä sitä. Nyt on sitten paljastettu, että AGWTieteenKieltäjäDenialisti tiedemiehet eivät hyväksy jo olemassa olevaa tiedettä, vaan tekevät omaansa. Hyvä keino saada aikaan olematon ilmastonlämpeneminen. Mikä tahansa heidän suosima ilmastoon liittyvä tiede on totta heidän mukaansa, koska he tekevät sen. Kaikista näistä AGW:sta höpöttävistä tiedemiehistä on kertaheitolla tullut joukko satusetiä ja tätejä.

    • yx uskovainen
    • statisti

      Vain tiedehistorioitsijat tutkivat tiedettä. Tiedemiehet tekevät sitä.

      Mitenkäs sitä sitten tehdään?

      Ensin pitää olla tutkimusongelma eli hyvä kysymys; sitten tehdään tutkimussuunnitelma, kerätään tiimi ja hankitaan rahoitus.

      Havaintoaineisto, data, tuotetaan joko mittaamalla erinäinen määrä ilmiöiden ominaisuuksia tai sitten kerätään aineisto jo olemassaolevasta tietomassasta.

      Sen jälkeen aineisto analysoidaan tilastollisin menetelmin ja vedetään tuloksista johtopäätökset. Kokonaisuus puristetaan julkaisuraportiksi jonka arvioivat ns. refereet eli saman alan ansioituneet tutkijat. Yhtään epämääräisyyttä tai epäloogisuutta ei johtopäätöksissä kestäisi olla, muuten koko pumaska lentää bumerangina takaisin.

    • " Sen jälkeen aineisto analysoidaan tilastollisin menetelmin ja vedetään tuloksista johtopäätökset. Kokonaisuus puristetaan julkaisuraportiksi jonka arvioivat ns. refereet eli saman alan ansioituneet tutkijat. Yhtään epämääräisyyttä tai epäloogisuutta ei johtopäätöksissä kestäisi olla, muuten koko pumaska lentää bumerangina takaisin."

      Olet seikkaperäisesti todistanut, että tiedemiehet TEKEVÄT tiedettä, sensijaan, että tutkisivat jo olemassa olevaa, kuten ilmastoa tai mitä muuta tahnsa. Olet tällä vastauksellasi myöntänyt, että tiedemiehet/naiset ovat satusetiä/tätejä. Ei ihme, että saavat mieleisiään vastauksia ja tutkimus tuloksia.

      • Eelis Permanen

        Jahas, ex-raksamies Sydneyn laitamilta nimittää kaikki tiedemiehet satusediksi. Heh. Jotenkin minusta tuntuu, että jopa yli 97 % ihmisistä on eri mieltä.


      • ..................

        Kyllä, tiedemiehet tekevät tiedettä, raksamiehet tekevät taloja ja joku edes siihen hommaan kykenemätön tollo tekee itsestään ääliön kuten tuosta yläpuolelta näkyy.


      • Eelis Permanen kirjoitti:

        Jahas, ex-raksamies Sydneyn laitamilta nimittää kaikki tiedemiehet satusediksi. Heh. Jotenkin minusta tuntuu, että jopa yli 97 % ihmisistä on eri mieltä.

        Eelikselle.
        En minä ole nimittänyt tiedemiehi/naisia satusediksi/naisiksi, vaan te, jotka itsepintaisesti väitätte, että tiedemiehet/naiset TEKEVÄT tiedettä. Teidän mukaan ei ollut olemassa ilmaston vaihtelua, ilmaston lämpenemist, ilmaston kylmenemistä, ei mitään ilmastoon liittyvää, ennenkuin tiedemiehet/naiset alkoivat tekemään tätä tiedettä. Mikä oli heidän aloituspiste?
        Missä on sellainen mielipide kysely tehty, jonka mukaan yli 97% ihmisistä kannattaa ilmaston lämpenemistä ja syyllistää siihen ihmisten toimet.
        Nyt ovat myös viiva ja lopputulee nimimerkit liittyneet siihen joukkoon, joka viimeinkin tunnustaa, että tiedemiehet/naiset TEKEVÄT tiedettö sensijaan että tutkisivat sitä. Tällä tavallahan saadaan itselle mieluinen tulos joka kerta.
        Vielä nimimerkille lopputulee. Väitätkö, että olen persu. Saako ulkomaan kansalainen liittyä Perus Suomalaisten Puolueen jäseneksi. Ja miten voit väittää, että kirjoitukseni on tehty kiljupäissään. Et ollut täällä, kun juttuni kirjoitin. Sinun kaltaiset heikkolahjaiset eivät pysty muuhun kuin toisten haukkumiseen, luulet sillä tavalla todistavasi toisten väärässä olemisen.


    • lopputulee

      Joo, se on persujen kiljupäistä ölinää. Kohta paistutaan kuin kebappi vartaassa. Kyllä Taalas tietää ja Oras ja muut tiedemiehet ja Lea Saukkonen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe