Masentuneelle tulevaisuuden suunnitelmia.

Just Me

Moi vaan! Oon opiskeleleva nuori nainen joka on kestänyt vaikka mitä vuosia ja vuosia eikä syytä niistä ketään enkä vaadi keltään mitään takaisin. Haluan nyt jatkaa elämää ja aloittaa kaiken uudelleen. Olen kyllästynyt pelkäämään ja kököttämään sängyssä kuin lahna. Ystäviä on mutta he ovat tottuneet makoiluuni. 

Haluaisin aloittaa harrastuksen vaikka, ei liikuntaharrastusta... Makoilussa ei liikunta kohoa ja vaikka kauneuskäsitteeni ovat korkeat en ole kuntoillut, aloitin pari viikkoa sitten jonkinlaisen lihasjumpan jossa pääasiassa jalkoja (tavoitteena perse) käytän.. koska juuri kauneuskäsitteet. 
Olen myös taitava käsistäni jne ja teknologiasta musiikkiin taiteeseen ja ruokaan teen kaikkea. Opiskelen leipuriksi joten sitä en ota enää harrastuksekseni. Ratsastin ennen mutta loskaisessa kylmässä säässä raivostuttavan opettajan korvaan huutaessa neljä vuotta riitti.
Baletti kiinnostaisi, klassista musiikkia ja kehon liikettä tavalla joka ei muistuta hullun hötkyiliä kuin esim salsa (breakdance yms kanssa olisi cool). Vanhemmat baletin lykkäsivät koska "ethänsä muutenkaan liiku" "ei susta oo siihen" heh... Ei hyvät perhesuhteet siis. Joku kerho tai ihan mitä tahansa minkä takia nousta ylös netflixin (doctor whon) ääreltä! En ole mikään ulkonäkörasisti jos joku sitä pelkäsi. Tulen toimeen ihmisten kanssa kuhan he hyväksyvät sen että olen pohjoisesta etelään muuttanut ja pukeudun kuinhuora etelän lomalla... talvellakin. Kiinnostuksiakin on vaikka muille jakaa , tähtitiede, "spiritismi", elokuvat, psygolokia, maantiede, kemia, fysiikka yms. Kun muut iloitsivat koulussa liikunnasta minä luin kemiaa, heh. Joten ehdotuksia rakkaat kehiin ^^! Jos jeesaa niin on meillä koirakin jos joku koiran kanssa yhteistyö - harrastuksen keksisi

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä

      No saakeli kuulostat aikuistaitoluistelun ideaali kandidaatilta jos tykkäät baletin tyyppisestä ja taitolajista kuten pidit ratsastuksestakin! Mulla oli samat pohjat ja jäin luisteluun täysin koukkuun ja se on todella ihanaa!

      Nyt etsit aikuistaitoluisteluryhmän ja ilmottaudut ummikkona mukaan! Ne ovat tottuneet siihen että alottelijoita on ja markettiluistimilla jopa hokkareilla alkuun! Ne tunnit ovat halvempia kui ratsastus ja halleissa ja ulkona voit talvella jatkaa omaa treeniä! Opit varmasti! Aikuistaitoluikassa on se hyvä puolu että ei ole ulkonäkäpainetta joskin kauneus on aina kaunista ja ei ole paineita kisata! Saat edetä omaa tahtia kokonaan!

      Nyt hep ja googleat ensin TLL eli taitotluisteluliitto ja seurat sieltä löydät oman lähimmän seuran! Voi valita yksiluikan tai muodostelman ja jopa lätkän !

      Ota ihan mitkä luistimet vaan alkuun ! Kirppariltakin saat muutamalla eurolla niitä - mutta terota ne se on n 10 e ! Marketeissa on terotusta! Luistin tulee olla jalassasi kuin HANSKA! Siis vain ohut urheilusukka sisään ja verkkarit ja vaattteet joissa pääset liikkumaan joka suuntaan ! Kapea lahje ettet kompastu!

      Loput opastaa opettaja!

      Missäs asutt ? Jos esim Keski- suomessa voiaan tavata ulkojäillä:)!!!!

      Taitoluistelu on kuin tehty taiteelliselle ihmiselle joka tykkää liikkua tahtiin ja kauniisti muttei heilua :)! Yritä !!! Et kadu!!!! Kerro myös kuinka kävi!!!! Jos innostuit!

      Joo ja siinä saa luistella vaikka kuinka upeissa puvuissa esim näytöksissä saa aina aikuisetkin tökertää mukana eri rooleissa!!!

      Tsemppiä jos sytyit!!!

      • Kokeilkaa toisetkin

        Ja kuule kaiken tuon ihanuuden päälle saat kivaa seuraa, se vie aikaa mutta kuiteskin, elä lannistu! Ja KOVAN KUNNON JA UPEAN KROPAN!!! Ja teet kotona kuin huomaamatta niitä liikkeitä - poissa on pakko ja tirristys! Yleensä kk maksuun sisältyy ns OHEISTUNNIT ELI KUIVIKSET - eli jumppaa / tanssia / punttia jne riippuen seurasta!

        Mene mukaan !!!! Jos opit ratsastuksesta on tämä sun laji:)!!!!!


      • Mene vaan mukaan
        Kokeilkaa toisetkin kirjoitti:

        Ja kuule kaiken tuon ihanuuden päälle saat kivaa seuraa, se vie aikaa mutta kuiteskin, elä lannistu! Ja KOVAN KUNNON JA UPEAN KROPAN!!! Ja teet kotona kuin huomaamatta niitä liikkeitä - poissa on pakko ja tirristys! Yleensä kk maksuun sisältyy ns OHEISTUNNIT ELI KUIVIKSET - eli jumppaa / tanssia / punttia jne riippuen seurasta!

        Mene mukaan !!!! Jos opit ratsastuksesta on tämä sun laji:)!!!!!

        Ja vielki jatkan mulla on samat kiinnostuksen kohteet kui sulla heh! Oon nainen siis! Ja oli samat jutut kun pähkäsin alotanko luikan! Onneksi aloitin!


    • Just Me

      Oon lapsena huvikseni luistellut omaoppisesti ja muistaakseni olin aika hyvä mutta sitten unohdin taidon enkä enää pysy edes pystyssä xc! Voisihan sitä kokeilla :)! Asun vielä jäähallin vieressä :')... ja en asu keski - suomessa vaan etelässä :/ mutta harkitsen asiaa ^^! Kiitti ideasta!

      • Ihana juttu

        Sullahan on siis sikahyvä asetelma siellä! Eikun sekaan vaan !!! Lähetä tähän terkkuja kui menee!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe