Kasvihuone puhuttaa

Musta tuntuu, että tämä aihe on liian tärkeä eliitille saadakseen tulla päivänvaloon kaikessa rauhassa. Mahdollinen poisto tulisi todistamaan kainon aavistukseni todeksi. Jokainen väittää olevansa realisti. Valitettavasti harvat ovat realisteja. Todistan asian ilmastonmuutoshuijauksella. Käytännössä maailma uskoon ihmisen olevan syyllinen kasvihuoneilmiöön. Käytännössä jokainen ihminen uskoo ihmisen voivan pysäyttää vaaralliseksi väitetyn kasvihuoneilmiön.

Katsokaa "tyhmille/yksinkertaisille" tehty opetusvideo. Siinä sanotaan asia, joka ei ole salaisuus, mutta jota ihmiset eivä noteeraa/ymmärrä. Ilmassa on käytännössä alle 0,4 promillea eli 0,04% hiilidioksidia. Videon tekemisen aikaan lukema oli 0,365 promillea. Tämä tarkoittaa, ettei hiilidioksidipäästöillämme ole käytännön merkitystä ilman lämpöön. Varsinainen lämmittäjä on aurinko ja varsinaiset jäähdyttäjät ovat suuret tulivuoren purkaukset. Kasvit tarvitsevat hilidioksidia tuottaakseen eläimille ja ihmisille happea. Tärkeää tietää ja ymmärtää on, että hiilidioksidin määrä ilmassa muuttuu viiveellä. Eli lämpö vapauttaa hiilidioksidia ilmakehään. Vastaavasti kylminä jaksoina ilmakehästä poistuu hiilidioksidia.

The Global Warming Hoax Explained for Dummies
http://www.youtube.com/watch?v=nq4Bc2WCsdE

Meillä on suurtyöttömyys, koska uskomme tehtaidemme aiheuttaneen vaaralliseksi väitetyn kasvihuoneilmiön. Eliitti pelaa peliään. Eliitti tietää totuuden. Siksi Aasian tehtaat saavat saastuttaa rauhassa. Siksi lentokoneet saavat saastuttaa rauhassa. Mielestäni tärkein seikka työpaikkojen siirtoon Aasiaan on, että länttä pitää heikentää ja itää pitää vahvistaa taloudellisesti ja sotilaallisesti, jotta ennustukset kävisivät toteen.

Minua saa oikoa faktalla.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikea fakta on se, että ilman hiilidioksiidia maapallon keskilämpötila olisi 15 - 17 astetta kylmempi kuin nyt.

      Aloitus tulisi siirtää johonkin ilmastosivustolle. Kyse ei ole eliitin salailusta, vaan siitä yksinkertaisesta syystä, ettei tämä ole ilmastopalsta.

      • Agnoskepo. Keskustelu ei voi sujua, koska se ei ole vapaata. Minä esitän tietolähteeni. Muut esittävät mielipiteitään. Oletettu evoluutio on skitso. Se loi olennon, joka ei tiedä missä mennään. Toinen sanoo sitä ja toinen sanoo tätä. Miten sinä todistaisit väitteesi? Olethan kuullut vain eliitin tarkoitushakuisia "opetuksia".

        > ILMASTONMUUTOS ONKIN HUIJAUSTA!

        Koko valtavasti mediassa rummutettu ilmastonmuutoshysteria onkin osoittautunut täydelliseksi huijaukseksi. Venäläinen tiedemies esitti televisiodokumentissa perustelut, joiden mukaan hiilidioksidipäästöillä ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa!

        Olemme tiedemiehen mukaan menossa kohti "pientä jääkautta", jollainen on ollut Euroopassa aina 300 vuoden välein, viimeksi 1700-luvulla. Jääkausi johtuu yksinomaan siitä, että auringin säteilyenergia vaihtelee ja ns auringonpilkut kasvavat tai pienenevät. Jääkausi ajoittuu vuosiin 2014-2044, - 11 vuotta joka on syklin pituus.

        Tiedemies totesi, että samaan aikaan kuin maapallon lämpötila on noussut, ovat lämpötilat nousseet myös Neptunuksessa, Saturnuksessa, Marsissa ja Plutossa, joissa ei ihmisen aiheuttamaa hiilidoksidia ole lainkaan!

        Etelä-amerikkalainen tiedemies tutki samoin auringonpilkkuja ja totesi auringon voimakkuuden vaihtelevan kolme kertaa vuosisadassa, eli nousevan ja laskevan 33 vuoden jaksoissa. Samoissa jaksoissa samaan aikaan etelä-Amerikan jokien virtaus voimistuu ja alenee.

        Jumala on siis kuitenkin oikeassa, kun Hänestä on laulettu "Hän säät ja ilmat säätää".

        Mutta ajatelkaa mitä kaikkea ilmastonmuutoshysteria on saanut maapallolla aikaan: 60.000 ihmistä (hälmöläistä?) kokoontuu Kööpenhaminaan päättämään, että maan lämpötila ei saa nousta yli 2 astetta Celsius, Al Gorelle myönnetään Nobel-palkinto huijauksen levittämisestä yli maanpiirin, Turussa eksytetyt nuoret puhkovat city-maasturien renkaita kun luulevat tekevänsä ansiokkaan ympäristöteon, entinen asuntoministeri Vapaavuori alkoi keskittää asuinakentamista suuriin keskuksiin ja rautateiden varsiin estääkseen autoilua ja samasta syystä ministeri torpedoi kauppakeskusten rakentamista estäen maakuntien elinvoimaisuuden.

        Päästöoikeuskauppa on suurin taloudellinen huijaus, jonka ilmastonmuutoshysteria sai aikaan. Miljardeja euroja on huijattu valtioilta ja veronmaksajilta ja monet ovat menettäneet päästökaupassa omaisuuksiaan. Ja kaikki täysin turhaa!

        Nyt täytyykin varautua kylmenemiseen. Tuotettava elintarvikkeita riittävästi koko kansalle ja tuotettava halvalla energiaa lämmityksen mahdollistamiseksi! Ja parasta olisi luoda myös ihmisten välille lämmin rakastava suhde. <
        http://erkkioa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/84915-ilmastonmuutos-onkin-huijausta


    • pois palstalta

      Maailman ilmastontutkijat ovat kaikki väärässä ja yksi venäläinen tutkija TV dokumentteineen oikeassa. Kas kun en ole nähnyt hänen mullistavaa tutkimustaan Naturessa.
      Jos en olisi aikaisemmin lueskellut juttujasi, pitäisin sinua pelleilijänä, mutta taidat olla ihan tosissasi.

      Aihe ei vaan kuulu tälle palstalle, vaikka siinä olisi järkeäkin, mutta kun ei ole.

    • aikuinen nainen

      Joo, jurki, olet oikeassa: selvä salaliitto saatanan vuoksi, eikö niin? Meitä huijataan.

      Ei vaan jyrki, eikö olisi aika käydä lääkärin pakeilla?

    • jkjgjhffdsdsdjykuyf

      Palstalle kuuluu.
      Rankkaa on ihmisten toiminta hiilidioksidipäästöissä kun vaikuttaa muiden planeettojen lämpenemiseen.
      Koko hässäkän tarkoituksena oli saada ensimmäinen maapallon laajuinen vero PISTE

      KOVIN ALKEELLISTA HOKEA ILMASTONMUUTUSHUIJAUS ILMASTONMUUTUSHUIJAUS ILMASTONMUUTUSHUIJAUS.


      Lähes kaikki ajattelevat palastalaiset tuon tietävät ja siksi se ärsyttää, syvenny aiheeseen ja tuo jotain muuta kuin hokemaa.

    • MkUltrat

      No kun juuri tuo teoria ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta on NWO-eliitin juoni, jolla saadaan siirrettyä maailman taloudellinen painopiste Aasiaan. Eurooppa ja USA on tarkoitus näivettää kehitysmaiksi tappamalla niistä teollisuus ja muukin yritteliäisyys. Sen päälle vielä kansainvaellus monikulttuurisuuden nimissä. Kommunistis-korporativistinen Kiinahan on jo kauan ollut Illuminatin ihannevaltiomalli. Diktatuuri odottaa meitä kaikkia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe