Miten Pennan asuntokuviot menee?

blogista löytyy

Lue siitä tutusta osoitteesta:

http://petripenna.blogspot.fi/2014/10/kaikki-on-avoinna.html?m=1

Samalla selviää miten Penna osallistuu BB-talon tapahtumiin ja minkä ulkomaanmatkan Penna tekee seuraavaksi.

21

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En lue

      Taasko jälkeenjäänyt nössö kerjää lukijoita?

      • En klikkaa

        Kyllä jälkeenjäänyt hinttari kerjää lukijoita,kas kun porukka kaikonnut kusiluikun sivuilta.


    • Ja vakityö

      Ensittäin kirjoittaa blögiinsä et on vakityö tiedossa ja kun kysytään niin:

      "Anonyymi29. lokakuuta 2014 9.11

      Mahtavaa! Siis tuo vakiduuni. Hyvä saada jo nuorena hieman vakiduunin tekemistä. Eihän se silti tarkoita, että siinä loppuelämäänsä tarvitsisi olla. :)

      Minne menet töihin ja koska?
      Vastaa
      Vastaukset

      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.17

      Tässä on vielä toistaisesti kaikki avoinna =)
      Vastaa"

    • Ja vakityö

      Siis tässä blökikirjoitus:

      "maanantai 27. lokakuuta 2014
      Sittenkin Lappeenrantaan!
      Päädyin nyt kuitenkin jäämään Lappeenrantaan asumaan. Minkä takia? No tietenkin kun vakituinen työpaikka tiedossa ja lopullisen naulan arkkuun löi kun sain tänään asunnon asuinalueelta, jonne olen halunnut siitä asti kun omilleni muutin asumaan. Lauritsalasta sain siis kivan asunnon, josta kauppaan 10m, koirapuistoon 500m, keskustaan noin 4km, eläinlääkäriklinikka naapuritalossa sekä terveyshuoltopalvelut 20m päässä. Unelma-asunto siis ja tietenkin yksi kohokohdista on se, että kylppärissä on amme. Joulukuussa sitten pääsen muuttamaan tuonne kun se vapautuu. Melkein kolme vuotta meni, mutta sainpas asunnon tuolta.
      "

    • Ja vakityö

      Tässä viimeinen blögi ni ei tarvii kaikkien mennä klikkailemaan:
      "keskiviikko 29. lokakuuta 2014
      Kaikki on avoinna!
      Hyvin lähti aamu käyntiin puhelimen soidessa. Mulle soitti ''tuleva'' vuokranantaja, että vuokraakin asunnon sittenkin toiselle henkilölle. Ja tämähän on täysin laitonta, sillä olemme vuokrasopimukset jo allekirjoittaanet tuohon asuntoon. Luojan kiitos en ehtinyt vielä tehdä mitään muutto juttuja. Irtisanomisia, muutto ilmoituksia ym... Jäänkin tähän nykyiseen asuntoon nyt ja kaikki suunnitelmat ovat jälleen avoinna. Niin Helsinki kuin Lappeenrantakin. Kyllähän tämä vituttaa ihan saatanasti kun olin jo niin innoissani, mutta ei voi minkään.

      Onneksi viikonloppu tarjoaa helpotusta suunnattomaan vitutukseeni. Perjantaina on ihanat Halloween bileet, sunnuntaina menen Big Brother Talk Showhun ja maanantaina on päivämatka Tallinnaan shoppailemaan ja ostamaan baarikaappiin sisältöä. Nuo edellisen postauksen suunnitelmat aion sitten suunnata tähän asuntoon, että ne suunnitelmat on ja pysyy, vaikkakin sisustuksen kohde nyt vaihtuikin.


      Petri Princess Penna klo 9.53
      Jaa muille
      11 kommenttia:

      Anonyymi29. lokakuuta 2014 10.54

      Toivottavasti et jätä asiaa tuohon. Kuten itse sanotkin, vuokranantajalla ei ole oikeutta perua allekirjoitettua vuokrasopimusta tuosta vain. Eli vie ihmeessä asia eteenpäin äläkä tyydy olemaan harmistunut asiasta.
      Vastaa
      Vastaukset
      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.18

      Ei mua enä edes harmita ja en jaksa lähteä mitään oikeusjuttua tekemään. Siitä kun ei ole mitän hyötyä ja sellaiset on henkisesti raskaita. Ihan hyvä vaan, etten ehtinyt muuttamaan koko asuntoon kun paljastui tuon olevan tollainen psykoukkeli :D
      Vastaa
      Anonyymi29. lokakuuta 2014 10.54

      Eikö vuokranantajasi sanonut muka yhtikäs mitään syytä vuokrasopimuksesi purkamiseen? Omituista :s
      Vastaa
      Vastaukset
      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.19

      Omituinen ukko se olikin kieltämättä!
      Vastaa
      Anonyymi29. lokakuuta 2014 11.19

      Muistathan vaatia vuokrasopimuksen purkamisen syiden kera kirjallisena. Muuten saattaa käydä niin, että joudut maksamaan asunnosta vuokraa, vaikka et koskaan siihen edes muuttanut. Muuten on vain sana sanaa vastaan siitä, että sinulle on soitettu ja ilmoitettu asunnon vuokraamisesta jollekin toiselle, kun kuitenkin on olemassa mustaa valkoisella siitä, että olet vuokrannut asunnon käyttöösi ja tällöin velvoitettu maksamaan sovittua vuokraa.
      Vastaa
      Vastaukset
      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.19

      Vielä kun saisi syyt......
      Vastaa
      Anonyymi29. lokakuuta 2014 11.46

      Jos vuokrasopimus tehty, vuokran antaja ei voi perua sitä. Nyt sinulla on oikeuksia. Mutta ei jaksa aina riitauttaa asioita. Menenkö Tallinnaa matkapoikien kanssa ?
      Vastaa
      Vastaukset
      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.20

      En mä jaksa mitän käräjiä ja kaikelle on aina tarkoituksensa. Kysymystä en tajunnut :D
      Vastaa
      Anonyymi29. lokakuuta 2014 13.05

      Taistele nyt vähän oikeuksiesi puolesta äläkä alistu noin helposti. Mikäli sinulla on jo allekirjoitettu vuokrasopimus niin eihän vuokranantaja voi sitä tuosta vain sivuuttaa.
      Vastaa
      Vastaukset
      Petri Princess Penna29. lokakuuta 2014 23.22

      Pitäkööt kämppänsä mun puolesta ....
      Anonyymi29. lokakuuta 2014 23.49

      Ymmärrän, ettet halua sitä asuntoa enää, mutta tuollaisen tempun tekijä olisi hyvä saada vastuuseen. Haastemies asialle vain!
      Vastaa"

      • Joku syyhän siihen on oltava, jos vuokranantaja on purkanut vuokrasuhteen ennen kuin se on alkanutkaan. Vai oliko tuo vaan jokin sellainen Petrin päähänpisto (julkisuushakuisuus = lisää blogiin lukijoita) ja mitään vuokrasuhdetta ei olisi edes ollut syntynytkään? Voisiko syynä olla koirat (maitsiko Petri koirat sopimusta tehtäessä) tai sitten tämä "vuokraisäntä" on lukenut netistä sellaista mistä ei ole pitänyt? Uskoisin, että luottotiedot on tarkastettu ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

        Ihan miten vaan, niin Petrillä on oikeus pyytää kohtuullista korvausta vuokraisännältä. Petrihän on saattanut tehdä jo hankintoja uuteen asuntoon ja siten siitä on muodostunut kuluja. Mua ihmetyttää tuossa se, että Petri voi jäädä entiseen kämppään, vaikka hyvin suurella todennäköisyydellä on ehtinyt ja on pitänytkin sanoa irti vuokrasopimus vanhasta kämpästä. Aika paljon on avoimia kysymyksiä ja Petri ei ole halukas niistä kertomaan. Eli jotain hämärrä tuossa on etenkin, kun tietää, miten ahne Petri on. Se tuksin jättäisi vaatimusta esittämättä, jos sillä olisi mahdollisuus jotain korvauksia saada.


    • Penna itä-helsinkiin

      Pennahan voisi muuttaa Tuksun Vesalan kaksioon. Glamourisesta itä-helsingistä olisi hyvä tehdä keikkaa ympäri suomen.

      • kasa roskia

        Sinne myös Martina ja Suutari.


    • Vuokraajalle

      selvinnyt ettei pissipennalla ole luottotiedot kunnossa. Siksi perunut vuokrasopimuksen. Pystyyn olis jääneet vuokrat.

    • 10+17

      Sopimuksen voi purkaa, jos vuokralainen ei toimita vakuutta sovittuna aikana.

      Miksiköhän minusta tuntuu, että tässä on se oikea syy, miksi PPP ei pääse muuttamaan taas kerran.

      • Hyvä huomio. Toi on hyvinkin mahdollista.


    • Poika L:Rannasta

      Oikeilla jäljillä ollaan. Vuokraisännälle selvisi kuka Penna on kyseessä ja teki heti omat ratkaisut. Penna nimellä on huono kaiku Lappeenrannssa. Koko suku jotenkin pihalla kuvioista.

      • Pennojen puolesta

        Miten Pennan nimellä voi olla huono kaiku? Pojat julkkiksia, toinen kuuluisa tubettaja, toinen Glamour Dolls tanssiryhmän jäsen. Vanhemmat harjoittavat menestyksekästä pelikonsoli- ja skootteribisnestä.

        Näillä meriiteillä Lappeenrannan tuppukylässä lukeudutaan jo kaupungin kermaan. Eiköhän siellä torilla seiso ja makaa se kansanosa jonka nimellä on huono tai ei edes sitä kaikua!


      • Pennaa halvalla

        Kapakassa ollessaan kaverit jallittaa Pennan tanssimaan sen kuuluisan Pään nytkytys tanssin. Penna vetää kuin hullu vesikauhunen päätä edes takas ja kaverit pyörii pöytien alla kippurassa. Penna on hyvä sälli kun ossoo viihdyttää.


    • 1+10

      Kyllähän se niin on, että Pepe on itse jutun mokannut, kun ei osaa eli halua syitä asiaan kertoa vaan sanoo, ettei niitä ole kerrottu. Tasan varmaan on tai Petri olisi jo tuulispäänä käräjille menossa. Ovat semmoista porukkaa, että haastetta pukkaa heti kun vähänkin on mahdollista voittaa. Luulisin, että syy on niinkin yksinkertainen, jos oletetaan vuokrasopimuksen jo tosiaan olleen kirjoitettu, että Pepe ei ole maksanut takuuvuokraa ajoissa. Tosin tietäen Petrin tavan muunnella totuutta (vrt. vakituinen työpaikka vaikka mikään ei todellisuudessa ole selvää), voi hyvin olla mahdollista ettei mitään sopimuksia ole kirjoitettu, vaan on luvattu hänelle kämppä luottotietojen tarkistuksen jälkeen... ja ne ovatkin olleet epäkelvot. Monet ja Pepen ikäiset varsinkaan eivät tajua, että se näkyy tiedoissa ja se tosissaan vaikuttaa asiaan. Ei niitä huvikseen tarkistella. Tai sitten onkin jäänyt kertomatta koirat ja tupakinpoltto, vaikka vuokranantaja on ne erikseen kieltänyt. Normaalisti nämä kaksi ovat neuvoteltavissa, jos vuokraaja kokee vuokralle haluavan luotettavan oloiseksi. Petrin iän, toimeentulon epävarmuuden ja ulkoisen habituksen vuoksi tämä voi olla hankalampaa hänen kohdalla, vaikka tietenkään ikä- ja ulkonäkösyrjintää ei saisi olla, vaan kaikkihan tietävät miten se menee. Lisäksi vaaditaan tottakai se, että hakija itse asian rehellisesti ottaa puheeksi.

      Tuohon työjuttuun sen verran omaa mielipidettä, että itse olen niin epäluuloinen elämää ja sen kiemuroita kohtaan etten tuossa vaiheessa vielä puhuisi muusta kuin, että "ehkä saattaisi olla...".

    • Pennan veljekset

      Lappeenrannan Matti ja Teppo. (Pyydän anteeksi oikeilta artisteilta ).

      • Joni on lahjakkaampi

        Katsokaa Jonin veto Tiputanssista. Ei voi kuin nauraa. Äijä on ihan koomikko. You tube.


      • ylpeät vanhemmat?

      • onko cp?

      • kalja ykösellä
        onko cp? kirjoitti:

        Onko hän kehitysvammainen?

        Koko suku samanlaisia.


    • Petri jäänyt

      Lahjakkaan veljensä varjoon. Jonilla videoita vaikka kuinka ja Petrillä on pään nytkytys tanssi missä yleisö repeää hillittömään nauruun aina kun Petri saa epilepsia kohtauksen ja heiluttaa kuuppaansa. Jonille pisteet , aidosti oikea koomikko mikko ovimikko.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      6
      1229
    Aihe