LAPUAN LIDL

3 viikkoa

suljettu 4.11.-26.11.14.

62

1914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voiko.

      Onko tämä jotain kauppavaletta.

    • Siihen tuloo alko. Siksi remontissa.

    • tosi on

      Luin asian viime viikolla kaupan ikkunasta ja hamstrasin sitten tiettyjä tavaroita. Jotain uudistustöitä tekevät. Ihmettelen, että kannattaa pitää niin kauan kiinni.

    • Mukavaa, Lidl

      Kun Kauhajoen myymälä oli remontissa oli bussikuljetuksia Seinäjoelle.
      Onko Lapualta? Alla tiedote, remonttikesä, 143 myymälää.

      Lidlin myymälä Espoon Mankkaalla on kiinni 5.8. - 3.9.2014 myymälässä tehtävien remonttitöiden vuoksi. Lähes kaksitoista vuotta toiminut myymälä saa uuden raikkaan yleisilmeen, kun se remontoidaan neljässä viikossa lattiasta kattoon. Tavoitteena on parantaa myymälän viihtyisyyttä ja helpottaa asiointia kohentamalla valaistusta sekä uusimalla kalusteita ja pintoja. Remontin valmistuttua syyskuun alussa Mankkaan Lidlissä on myös entistä paremmat tilat suosittujen paistopistetuotteiden paistamiseen ja myymiseen.

      Lidl uudistaa olemassa olevaa myymäläverkostoaan aktiivisesti

      Tällä hetkellä Lidlissä käy viikoittain yli miljoona asiakasta. Viime aikoina Lidl on keskittänyt investointinsa Suomessa myymälöiden uudistamiseen ja paistopisteiden rakentamiseen.

      "Investoimme modernisoinneilla, laajennuksilla ja muilla kehitystoimilla paljon olemassa olevaan myymäläverkostoon ja pyrimme joka puolella Suomea kaikin tavoin tekemään asiakkaille miellyttävät olosuhteet ostosten tekoon. Investoimme vuoden 2014 aikana Suomeen kaiken kaikkiaan noin 100 miljoonaa euroa", Lidl Suomen toimitusjohtaja Lauri Sipponen kertoo.

      Myös uusia kauppapaikkoja etsitään jatkuvasti erityisesti suurista kaupungeista. Tällä hetkellä uusia myymälöitä rakennetaan Espoon Kauklahdessa ja Jyväskylässä. Heinäkuun viimeisenä päivänä avataan Suomen 142. Lidl-myymälä Lappeenrannan Mustolassa.

      ”Etsimme meille sopivia myymäläpaikkoja erityisesti kasvukeskuksista, kuten pääkaupunkiseudulta sekä Tampereen, Turun, Jyväskylän ja Oulun seuduilta. Saamme lähes päivittäin kyselyitä eri puolilta Suomea suunnitelmistamme ja pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan tulemaan sinne, minne asiakkaamme meitä toivovat ja missä liiketaloudelliset perusteet isoille investoinneille kannattavat”, Sipponen jatkaa.

    • kauhavalaane

      Tulukaa meille tänne Kauhavan Litlihin ostoksille, Alko on seinän takana.

      • buahahahahaaaaaa

        Jesus kun sinne Kauhavalle ei taharo osata, kun se on niin sivus. Aaaahhhahhhahhhahhhahhhahhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • kauhavalaane
        buahahahahaaaaaa kirjoitti:

        Jesus kun sinne Kauhavalle ei taharo osata, kun se on niin sivus. Aaaahhhahhhahhhahhhahhhahhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Sullei oo sitten vissihin minkäänlaasia navikaattoria. Ne on kuule tätä päivää. Minen oo kyllä ennemmin tiänny, nottei lapualaaset osaa tuan vertaa suunnistaa...


      • ----999
        buahahahahaaaaaa kirjoitti:

        Jesus kun sinne Kauhavalle ei taharo osata, kun se on niin sivus. Aaaahhhahhhahhhahhhahhhahhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Sekopää.. Kyllä mä ainakin osaan ja meinaan käydäkkin..


      • %%%%
        buahahahahaaaaaa kirjoitti:

        Jesus kun sinne Kauhavalle ei taharo osata, kun se on niin sivus. Aaaahhhahhhahhhahhhahhhahhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Ai jaa ja körttipitäjäkö on pääkaupunkiseudulla?


      • apimiä
        %%%% kirjoitti:

        Ai jaa ja körttipitäjäkö on pääkaupunkiseudulla?

        ..niin sivus ettei taskulamputkaan valaise..


    • Mukavaa, Lidl

      Tällä viikolla Kauhavan Lidliin, se on varmaa. Oli kuulemma myity halvalla
      viime maanantaina. Harmi, en huomannu remontti-ilmoitusta.

      • Lidlin asiakas

        Maanantai-iltana oli elintarvikkeet Lapuan Lidlissä -50% alennuksessa. Asiakkaita oli todella paljon !


      • joe-the-columbo

        se on nyt s-a-a-tanan sama missä kaupassa käy ,,ei sen ruokakorin hinta niin paljon poikkea suuntaan jos toiseen ,,,,säästöt tehdään ihan muissa asioissa..säästetään jukolauta 5-6 euroa jossain fakin tuottees ja sitten kitataan kaljaa ja viinaa ja mennä muka niin komiaa ulkomaille ja kulutetaan rahat ja sitten maristaan kun rahat ei riitä...voi jiisus teitä !

        kunnon mies ostaa sen mitä haluu mistä vaan eikä lähere sitä hakemaan muualta muutaman kympin halvemmalla,,,raha on tehty kulutusta varten , pankki säästöjä varten.....


    • Venytä sinäkin

      Seinäjoen Lidlissä on käyty, viikonloppuna mennään Kauhavalle, kattomaan millainen remontti on siellä tehty. Vaimo ja sen sisar ja miäs mukaan. Meneehän jotkut Keskisen kauppaan vaikka bensaa kuluu paljon.

    • Gfr5tew

      Paljon bentsiiniä kun käy keskisellä niin----se voi köyhästä tuntua paljolta jos sitä diisseliä ny menöö vaikkapa kuus litraa koko reissulla.

    • venylä sinäkin

      Kauhavalla Lidl. valoisa uusi myymälä. Kärryt on suuremmat, tavarat kuin peilikuva Lapuan myymälästä. Ruotsin kieltä kuuli, tuttuja myyjiä. Remontin aikana kerran viikossa siellä käynti. Joo, joo.

      Lapualla remontti menossa, hyvä työtahti

    • tänään täällä, huom

      ...ja ketähän kiinnostaa kuka käy missäkin kaupassa...tai kuka jaksaa omista kaupassakäynneistä täällä kirjoitella...ihmettelee hän

      • sais

        sulukia koko sakemannin!


    • Jäsen 3271

      Mäoon S-kaupan asiakas saan bonusta 50-60 egeee kuukaures

      • Kepulainen tiis

        Rariosta sanottiin että Lapuan Lidl ei kannata.


    • sais

      tulla lidlin lisäksi wall-mart niin saataas tua S ja K KARTELLI suomessa murettua!!!!!!!!!!!!

    • Mukavaa, Lidl

      Mee tiisteläänen kattomaan millainen remontti on Lapuan Lidlissä menossa, ei sitä
      tehtäisi jos ei kannattaisi. On vasta runsas 10 vuotta toimittu. S-marketissa ei mitään remonttia.

      • columpo

        ootta et lapsellista porukaa ei voi muuta sanoa....................


    • -Hintatietoinen

      Onneksi ei ole enää jouluna kiinni. Eilen täytyi ajella ostoksille Tuuriin. Kauhavan lidl on onneksi ja sanoin Seinäjoki. Lapualla ei ole tällä hetkellä yhtään asiallisilla hinnoilla toimivaa kauppaa.

    • mites on,

      ookko ajatellu mennä töihin sinne, kun se on nuan ihana paikka, että ei mistään löyry parempaa

      • Penisiliini

        Tiisten valinta oli erikoinen kauppa sai joskus home makkaraa.


    • Ihan varma

      Menen joulukylään, ostan joulukorin lahjaksi, aina on Lidlin kori ollut hyvä lahja.
      Tuuria vältän, sen verran käynyt että tiedän mitä välttää.

    • Ihan varma

      Nurmijären remontista, tulooko Lapualle kuinka?

      Uudistunut Lidl avasi ovensa viime viikon torstaina. Kolme viikkoa kestäneen remontin aikana uudistui niin kauppa kuin parkkipaikkakin. Sisällössä ja tuotejärjestelyssä ei ole kuitenkaan tapahtunut muutoksia.

      – Järjestys on vanha tuttu, joten kaikki tuotteet löytyvät sieltä mistä ennenkin. Kauppa on uusittu, mutta muoto on ennallaan, summaa aluepäällikkö Kai Kuokkanen.

      Näkyvimpänä muutoksena myymälässä ovat uusitut sisäpinnat, lattiat ja kalusteet.

      – Jotkut kävijät kyselivät jopa onko myymälään tullut remontin yhteydessä lisää tilaa, kun kauppa näyttää niin avaralta, Snellman kertoo.

      Kaupan koko on pysynyt entisellään, mutta muuten kymmenen vuotta sitten rakennettu Lidl tuotiin remontissa uudelle vuosikymmenelle. Kuokkanen kertoo, että tavoitteena oli ennen kaikkea saada aikaan kauppa, joka palvelee taas vuosia eteenpäin. Siksi huomiota on kiinnitetty varsinkin ympäristönäkökulmaan ja energiatehokkuuteen.

      Vanhat halogeenilamput ovat saaneet lähteä ja tilalle ovat astuneet LED-valot. Varastossa ja sosiaalitiloissa on puolestaan käytössä automaattiset lamput, jotka sammuvat itsestään silloin, kun niitä ei tarvita. Pakkasaltaat on vaihdettu energiaa vähemmän kuluttaviin malleihin, samoin suositun paistopisteen laitteet.

      Remontin aikana Lidlin pihapiiri uusittiin kokonaan. Parkkipaikkojen sijoittelua on mietitty uudestaan, ja esimerkiksi leveämpiä perhe- ja invapaikkoja on nyt käytössä enemmän. Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä puolestaan muistettiin parannelluilla kevyen liikenteen väylillä sekä sateelta suojatulla polkupyöräparkilla.

      Uusi

    • oli perjantai ,joo

      Kauhavalla, joo, lähellä risteystä, joo, oli Lidl joo, oli edullista joo.

    • kitupiikki

      Voi littu kun tuloo ruaka kallihiksi kun tua liireri on kiinni pitää ostaa vaan
      k ja s kaupasta miinus 30% tuatteeta maksaa silti palio

      • et silleen

        Me huomasimme myös kun meidän Liiteri oli rempassa, rahaa kului enemmän kun jouduimme käymään Sokkarilla.
        Liiteri muuten kasvaa myynniltään koko ajan.


    • Kilipaalu

      Kilipaalu ja ulkomaiset hyvälaatuiset tuotteet tekee hyvää myös omalle maataloustuotannolle.

    • poiuytfbgnhmnbvcvsd

      Yleensä on näillä palstoilla ollut tapana alkaa boikotoida liikkeitä, joissa tehty remonttia. Sanovat...että hinnat nousee...mutta kai näillä Lidll:n maksamilla puolestapuhujilla on siihenkin oivallinen vataus:)

      • Liiidlllll

        Niin nousivatkin mutta ei niin korkealle kun S tai K-ryhmien kaupoissa. On erinomaista ostaa edullista ruokaa. Hinta on siinä ei typeriä kortteja.


    • Nin sitä pitää

      Lidl maksaa meille puolesta puhujille ostajille niin että saamme tuotteita edullisesti
      Myös laatu on hyvää.

      Hesari syntymäpäivä tänään, sunnuntainumero on monipuolinen ja kannessa
      Lidl-mainos, Niin sitä pitää.

      Kun lapualaiset oli Mäntsällässä niin Hesari teki iltapainoksen, siitä syntyi Ilta-Sanomat.

    • nissa1

      juu

    • monsteri 666

      Kyllä lidli on sellaanen kauppa, että se pitää olla joka pitäjäs. Ei sille mitään voi että sitä pitää välillä uudistaa ja rempata. Asiakaskuntaa riittää nyt ja tulevaisuudes. Esim vihannekset ja hedelmät ovat parempilaatuisia kuin koos ja ässäs. Turha puhua ettei Lapualla kannattaasi. Kukaan ei rupea hyppäämään Seinäjoella tai Kauhavalla ruuan peräs. Lidli KUULUU olla Lapualla, kuten myös Kauhavalla. Lapua lapualaasille, Kauhava kauhavalaasille.

    • Niin sitä pitää+

      Tällä viikolla vielä pitää käydä Kauhavan Lidlissä, ero kasvattaa rakkautta, oikeen on omaa kauppaa olllut ikävä.

    • Minäkin ---

      Käväisin eilen Kauhavan Lidlissä, siellä oli joka toinen Lapualainen.

    • Varakasta

      Köyhät ostaa trukkilavojen päältä Lidlissä!

      • Hinnat ei pilvissä

        Tavara se tärkeää on eikä alla olevat trukkilavat, vai? Lidlissä asioi kaikenlaisia ihmisiä, on vaan huomattu ettei ruuasta liikoja kannata maksaa.


    • Myös varakas

      Hyvä että on tuollaisia halpakauppoja - pysyy köyhät poissa tasokkaammista liikepaikoista.

      • köyhtynyt

        Joo se helepottaa teitä rikkahia ei köyhät näe kun keräättä kärryyhin niitä miinus 30 tuotteita ei tartte hävetä kun köyhät ostaa normaalihintaasi tuatteeta


      • Kysyy

        Mee töihin mitä teet keskellä päivää netissä, köyhä?


    • Varakas.

      Ei Lapualla ainakaan ole tasokainpia kauppoja. niis on vain niin nyrpeitä myyjiä

    • Esimerkki...

      Yksi esimerkki hinnoista: Skyr hapanmaitovalmiste Lidlissä 1,19 eur, muualla noin 1,45 e.

      • kunignas

        Mä ainakin ostan Seinäjoen Prismasta. Ja näkyvästi ostan kaikkea mahdollisimman kallista tuotetta kärryn täyteen, vaikken tarvittisi ollenkaan. Niin ja ihan sen takia vaan, että saan pröystäällä köyhemmille. Varmaan 70% ruoasta menöö roskiin, kun ei kerkiä syärä. Esim atrian kulinaari on kallista, laitan ne yleensä kärryyn mahdollisimman näkyvään paikkaan, jotta kaikki varmasti huomaa että mä oon vähän paree kun muut. Syötän kissallekin kulinaaria, kun niitä tahtoo jäädä ylimäärin ennen kuin päiväykset loppuu.

        Tärkeentä on tiätysti ajaa ökycitymaasturini (maksoi muuten 100 000 euroa) oven eteen, jos invapaikka on varattuna, niin sitten siihen invapaikan viereen ruuduttomalle paikalle. Olen joskus parkkeerannut suoraan kävelyväylälle, sen takia jotta kaikki näkee että mä oon vähän paree, kun mun ei tatte kunnioottaa ketään, vaan kaikkien muiren pitää kunnioottaa mua.

        Vaatteita meillä ei pestä, vaan ne heitetään roskikseen kun likaantuu. Ja prismasta ostetaan yleensä toinen kärry pelkkiä vaatteita täyteen, ja kalliita sellaasia, jotta kaikki varmasti näköö, että meillä ei vaatteis pihtaalla. On adidasta sekä icepeakia, kyllä siinä karehrituttaa muita, kun meillä on alushousutkin kalleimmasta päästä, mens.

        Meillä tankataan bensakin sieltä, missä on kalleinta. On hienoa kattella kun köyhät ajelee halvimmalle asemalle. Lorottelen siinä joskus vielä huvin vuoksi maahankin, ihan vain näyttääkseni, että mulla on varaa siihen.

        Jos tarvitaan perheelle hotelliyö jostain. Niin varaan saman tien viikoksi, vaikkei tarvitakaan. Ihan vain pröystäilymieles. Ja tosiaan ruokakaupas meille ei riitä 2 ostoskärryä. Tarvitsemme useimmiten 4 ostoskärryä, kaikki kukkurallaan KALLISTA tavaraa, pröystäälymieles. Kylä köyhiä vatuttaa kun näköö meidän kärryt. Ostamme vielä monesti kauppareissun päätteeksi KALLEIMMAT jäätelöt mitä kaupasta löytyy, ja heitämme roskat maahan, näyttääksemme ettei meidän rikkaiden tartte piitata säännööstä, korkeentaan osootan jollekin köyhemmälleni, että poimipas roska senkin rahvas, ja yleensä tämä rahvas vielä nöyrästi tottelee. Minä YLEMPIARVOISENA ihmisenä olen vain niin pirun paljon parempi kuin muut, että voin tehdä mitä huvittaa.


      • voihan kehno
        kunignas kirjoitti:

        Mä ainakin ostan Seinäjoen Prismasta. Ja näkyvästi ostan kaikkea mahdollisimman kallista tuotetta kärryn täyteen, vaikken tarvittisi ollenkaan. Niin ja ihan sen takia vaan, että saan pröystäällä köyhemmille. Varmaan 70% ruoasta menöö roskiin, kun ei kerkiä syärä. Esim atrian kulinaari on kallista, laitan ne yleensä kärryyn mahdollisimman näkyvään paikkaan, jotta kaikki varmasti huomaa että mä oon vähän paree kun muut. Syötän kissallekin kulinaaria, kun niitä tahtoo jäädä ylimäärin ennen kuin päiväykset loppuu.

        Tärkeentä on tiätysti ajaa ökycitymaasturini (maksoi muuten 100 000 euroa) oven eteen, jos invapaikka on varattuna, niin sitten siihen invapaikan viereen ruuduttomalle paikalle. Olen joskus parkkeerannut suoraan kävelyväylälle, sen takia jotta kaikki näkee että mä oon vähän paree, kun mun ei tatte kunnioottaa ketään, vaan kaikkien muiren pitää kunnioottaa mua.

        Vaatteita meillä ei pestä, vaan ne heitetään roskikseen kun likaantuu. Ja prismasta ostetaan yleensä toinen kärry pelkkiä vaatteita täyteen, ja kalliita sellaasia, jotta kaikki varmasti näköö, että meillä ei vaatteis pihtaalla. On adidasta sekä icepeakia, kyllä siinä karehrituttaa muita, kun meillä on alushousutkin kalleimmasta päästä, mens.

        Meillä tankataan bensakin sieltä, missä on kalleinta. On hienoa kattella kun köyhät ajelee halvimmalle asemalle. Lorottelen siinä joskus vielä huvin vuoksi maahankin, ihan vain näyttääkseni, että mulla on varaa siihen.

        Jos tarvitaan perheelle hotelliyö jostain. Niin varaan saman tien viikoksi, vaikkei tarvitakaan. Ihan vain pröystäilymieles. Ja tosiaan ruokakaupas meille ei riitä 2 ostoskärryä. Tarvitsemme useimmiten 4 ostoskärryä, kaikki kukkurallaan KALLISTA tavaraa, pröystäälymieles. Kylä köyhiä vatuttaa kun näköö meidän kärryt. Ostamme vielä monesti kauppareissun päätteeksi KALLEIMMAT jäätelöt mitä kaupasta löytyy, ja heitämme roskat maahan, näyttääksemme ettei meidän rikkaiden tartte piitata säännööstä, korkeentaan osootan jollekin köyhemmälleni, että poimipas roska senkin rahvas, ja yleensä tämä rahvas vielä nöyrästi tottelee. Minä YLEMPIARVOISENA ihmisenä olen vain niin pirun paljon parempi kuin muut, että voin tehdä mitä huvittaa.

        Muistit sentäs korostaa yläluokkaisuuttasi.


      • voi7
        kunignas kirjoitti:

        Mä ainakin ostan Seinäjoen Prismasta. Ja näkyvästi ostan kaikkea mahdollisimman kallista tuotetta kärryn täyteen, vaikken tarvittisi ollenkaan. Niin ja ihan sen takia vaan, että saan pröystäällä köyhemmille. Varmaan 70% ruoasta menöö roskiin, kun ei kerkiä syärä. Esim atrian kulinaari on kallista, laitan ne yleensä kärryyn mahdollisimman näkyvään paikkaan, jotta kaikki varmasti huomaa että mä oon vähän paree kun muut. Syötän kissallekin kulinaaria, kun niitä tahtoo jäädä ylimäärin ennen kuin päiväykset loppuu.

        Tärkeentä on tiätysti ajaa ökycitymaasturini (maksoi muuten 100 000 euroa) oven eteen, jos invapaikka on varattuna, niin sitten siihen invapaikan viereen ruuduttomalle paikalle. Olen joskus parkkeerannut suoraan kävelyväylälle, sen takia jotta kaikki näkee että mä oon vähän paree, kun mun ei tatte kunnioottaa ketään, vaan kaikkien muiren pitää kunnioottaa mua.

        Vaatteita meillä ei pestä, vaan ne heitetään roskikseen kun likaantuu. Ja prismasta ostetaan yleensä toinen kärry pelkkiä vaatteita täyteen, ja kalliita sellaasia, jotta kaikki varmasti näköö, että meillä ei vaatteis pihtaalla. On adidasta sekä icepeakia, kyllä siinä karehrituttaa muita, kun meillä on alushousutkin kalleimmasta päästä, mens.

        Meillä tankataan bensakin sieltä, missä on kalleinta. On hienoa kattella kun köyhät ajelee halvimmalle asemalle. Lorottelen siinä joskus vielä huvin vuoksi maahankin, ihan vain näyttääkseni, että mulla on varaa siihen.

        Jos tarvitaan perheelle hotelliyö jostain. Niin varaan saman tien viikoksi, vaikkei tarvitakaan. Ihan vain pröystäilymieles. Ja tosiaan ruokakaupas meille ei riitä 2 ostoskärryä. Tarvitsemme useimmiten 4 ostoskärryä, kaikki kukkurallaan KALLISTA tavaraa, pröystäälymieles. Kylä köyhiä vatuttaa kun näköö meidän kärryt. Ostamme vielä monesti kauppareissun päätteeksi KALLEIMMAT jäätelöt mitä kaupasta löytyy, ja heitämme roskat maahan, näyttääksemme ettei meidän rikkaiden tartte piitata säännööstä, korkeentaan osootan jollekin köyhemmälleni, että poimipas roska senkin rahvas, ja yleensä tämä rahvas vielä nöyrästi tottelee. Minä YLEMPIARVOISENA ihmisenä olen vain niin pirun paljon parempi kuin muut, että voin tehdä mitä huvittaa.

        No kylläpäs piristi tuo viesti oikein tosissaan! Tällaisia kun sais lisää! Mutta onko nimimerkkisi kunignas? Tarkoititko kuningasta?


    • Oli lapualaisia

      Kauhavan Lidl, kävimme puolen päivän maissa. Nyt kahdellta paistopullaa, vähän
      päälle italialaista juustoa, A-piimä on erityisen hyvää tässä ketjussa.

      • ekstra

        Piimä edullista ja ihan ekstraa meillä juodaan litroittain piimää viikossa, ihmiset ja koirat.


    • oikiasti

      Kyllä on piimälitralla hintaa, kun sen Kauhavalta hakee. Ei nämä Lidl intoilijat mistään hinnoista oikeasti välitä. Tuskin siellä edes käyvät. Maksettuja puolestapuhujia.

      • Liiidddllll

        Kohta se teidän Lidl aukee ja uusia tuotteita tuodaan esille. Tietyllä lailla olen maksettu asiakas aina ja joka kerta kun Lidliin menen.


      • Nazisiwa
        Liiidddllll kirjoitti:

        Kohta se teidän Lidl aukee ja uusia tuotteita tuodaan esille. Tietyllä lailla olen maksettu asiakas aina ja joka kerta kun Lidliin menen.

        Pitäähän sitä Lidlin myyjillä olla jotain tekemistä remontin aikana, niin kirjoittelevat tänne päivät pitkät... :)


    • Painan kaasua

      Myymälöiden poikkeusaukioloajat:

      .
      Lapuan myymälämme on suljettu 4.11-26.11. välisen ajan. Tänä aikana teitä palvelee Kauhavan myymälämme. Avaamme jälleen to 27.11. klo 9.00.

      Kaksi yötä kun vielä nukutaan niin oma myymälämme avataan. Hurraa!

    • Painan kaqasua

      Tänään se tapahtuu, Lidlin ehostettu myymälä avataan klo 9.00. Varmasti on tungosta ja hyviä tarjouksia. Pitää ehtiä kärkiporukkaan.

      • LAATUA

        Kaverii kävi asentamassa uudet ovet varastoon siis crawford.


    • asiakas3

      Lidl oli kerrankin panostanut henkilökuntaan avajaisissa. Ei tullut kauppareissun aikana kuin yksi kuulutus kun normaalisti pahimman kauppareissun aikana kuuluu n. 10 kova äänistä kuulutusta henkilökuntaa sinne ja tänne.
      Siinä kuulutusten sekameskassa monesti unohtanutkin, että mitähän sitä piti ostaa..

      • Liiiiiiiiiiiiidddlll

        Kyllä nää tietyt mutinat kuuluu joka kerta mutta ei ne ostamista häiritse.


      • Asiakas3
        Liiiiiiiiiiiiidddlll kirjoitti:

        Kyllä nää tietyt mutinat kuuluu joka kerta mutta ei ne ostamista häiritse.

        Itseä häiritsee sen verran, että olen aatellut siirtyä muihin kauppoihin sen takia, muiltakin olen kuullut samaa.Valaistus mielestäni on aivan sama, kunhan ne jatkuvat kuulutukset sais pois..


    • Tein ilmoituksen

      Eikö Lidl mainos aina tule? Löydät Lidlin kotisivulta lomakkeen millä voi ilmoittaa
      jos mainos ei tule postilaatikkoon tai postiluukkuun.

    • Tein ilmoitukset

      Lidl

      Lidlin historia ulottuu vuoteen 1930, jolloin saksalainen Josef Schwarz aloitti kauppiaana Heilbronnissa Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co -liikkeessä. Firman nimi muuttui sittemmin muotoon Lidl & Schwarz KG.

      Josef Schwarzin kuoltua firman ohjat otti hänen poikansa Dieter Schwarz. Kun hän oli vuonna 1973 avaamassa Ludwigshafeniin uutta myymälää, halusi hän välttää nimeä Schwarzmarkt (musta pörssi). Hän keksi ottaa käyttöön vanhan Lidl-nimen.

      Isä-Schwarzin vanhassa liikkeessä mukana ollut Lidl-niminen henkilö ei ollut kuitenkaan elossa. Niinpä Dieter Schwarz osti nimen käyttöoikeuden eräältä eläkkeellä olleelta Ludwig Lidl -nimiseltä opettajalta, jolla ei ollut mitään tekemistä kaupan kanssa. Hinta oli 1000 Saksan markkaa.

      Die Welt -lehden artikkelin mukaan nimi Lidl on muuten väännös Ludwig-nimestä. Toisin sanoen nimensä kauppaketjulle lahjoittanut mies oli "tupla-Ludwig".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe