Oloskohan keitele/pielavesi

kyselijä

alueelle tarvista vaikkapa vartiointiliikkeille?

32

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarvista olisi

      Kyllä tarvetta olisi onhan naapurikunnissakin miksei täällä ole!!Ja mikähän perhanan rosvo se mutautuu jatkuvasti asuntoihin täällä päin?

      • Pelottaa

        Tarve on koko maassa.Poliisia ei käytännössä ole. Ottakaa vart.liikkeelle valtion avustukset. Vähätuloiset jäävät "kättä pitempää" varaan, vaikka veroa hekin maksavat, ei kuitenkaan voi palkata yksityistä liikettä.


    • röhinäksi poijjaat
      • idis

        Mikäs se onkaan ihmisen paras ystävä tälläisissäkin tapauksissa? KOIRA.


    • Varokaa

      Joko murtautuja tiedossa? Sairastahan tuo on. Entä epäiltyjä ?

    • Kansan oikeusturva

      Nainen, poliisi ja taksi. Ei niitä koskaan tarvitessa nää .

      • JMR

        naista ja taksia löytyy,,,mitäs siin polisiil tehhään???


    • Kansalaisaloitteeksi

      Urheilijapojille reipas rosmojahti ja päivystys yöaikaan ja vihjepuhelin. Kivaa yhteisöharrastusta. Mitä lupia tarvitaan kun poliisia ei enää ole, eikä numeroitakaan hälytystä varten.

      • Jukolan viesti

        Otsalamput paristolla tarvitaan.


      • Mafian malli

        Energisille maaseudun miehille sopii myös tehdä retki tunnustuksen ottoon ? Siis vanhanmallinen "kuulustelu" ja tunnustuksen otto. Eikä tartte paljon paperia selata.


    • kiinni jää

      Aivan oikein! Kyllä maaseudulla edelleen elää terveiden miesten joukko. Ei kun vaan vaikka hirviporukka kasaan ja valvontavuorot rullaamaan. Aika nopeasti tollaset varastelijanynneröt tosimiesten joukolla jotka osaa metsästää napataan.

    • BILL DOLLAR

      Niin , onko mittään varastettavaa ? Maaseudulla elää miehisten miesten joukko ! Tämän olen huomioinut kyllä . Eipä siellä Naiset juurikaan häiritse "partioitten" saunailtoja . . . HANSKAPARTIOITTEN !

    • Huomioita

      Rosmoja monenlaisia. Kunnan piikkiin omia puheluja ? Käsirasvat "kuluu "päivässä, työajalla omia töitä..... sairauslomatkin ,koska muuta menoo ? Niin , maksaako ne kuntalainen veroina , vai miten menee ?

    • Kartoitus...

      Jos aikoo perustaa vaikkapa vartiointiliikkeen, voi hyvin teettää markkinointitutkimuksen jollain konsultilla. Nämähän joskus soittelevat kotiin asiakkaansa tutkimusta tehdessään ja kyselevät mielipidettä eri asioista.
      Vartiointiliike voisi toimia useiden kuntien alueella, kuten Pielavesi, Keitele, Maaninka ym.
      Vartiointikohteina voisivat olla virastotalot, päiväkodit, koulut, myymälät, ravitsemusliikkeet, korjaamot, yritykset, kuntien muut laitokset, yksityiset kodit jne.
      Investointeja ei tarvita hirveästi päästäkseen alkuun. Koulutusta kuitenkin vartijoille ja ehkä liikkeenjohdollista koulutusta.

    • ex-vartija

      Vartiointi on taitolaji tavallaan. Voisihan tuota pienimuotoisesti harjoittaa akselilla pielavesi-Keitele siten että kummassakin kylässä olisi 3-6 vartijaa joiden kesken vartiointivuorot jaettaisiin.
      Kesällä piirivartiointia voisi harjoittaa vaikkapa polkupyöräpartiointina, talvella saattaisi olla tarve autopartiointiin.

      Vaatisi hälytyslaitteiden asennusta firmoihin,jotta saataisiin aikaiseksi reaaliaikaiset hälytykset.Nopeuttaisi vartijan paikalletuloa.

      Vähentäisi varmasti liikeiden ja yritysten hävikkiä. Tähän voisi liittää myös yksityiset,jotka haluavat kotinsa turvatuksi.

      Vaatisi vain hieman koulutusta.

      Mutta moni yritys voisi pitää kustannuksia liian suurina. Tosin kunnon yrittäjä voisi pitää sitä sijoituksena omaisuuteensa ja työnsä tulokseen.

      Toki tuon voisi toteuttaa myös vapaaehtoistoimin,kuten monissa venesatamissakin on toimittu.
      Vapaaehtoiset partioisivat alueilla.

    • Naapuri-ystäväkö

      Eikö me ollakaan poliisin suojelussa ? Sillonhan ei voi jättää verotkin siltäosin maksamatta ? Voisi liittyä suojelurahalla toimiviin turvapalveluihin kuin venäjällä. Sama kai on kuka sen veron saa, kunhan turvaa saa. Poliisit ei jouda tulemaan ennenkuin "vertA pakissa". Hajujäljistä eivät sitä murtautujaa kiinni saa.Voi olla lähelläkin.

      • Tässäki valvonta

        Lähelläpä hyvinkin.Siinä seinän takanakin? Kunnat eivät valvo tuntikausien puheluja" virman" piikkiin omia juttujaan ,kun maksaahan se kuntalainen kuntaverossa senkin koska luulee rehelliseksi kaikki kulut. Esimiehellekö kuuluu ? vartiointiliikkeelle,poliisille. Tilintarkastajille ? Onko jälkikäteen valvontaa laisinkkaan?


      • Pienistä puroista...
        Tässäki valvonta kirjoitti:

        Lähelläpä hyvinkin.Siinä seinän takanakin? Kunnat eivät valvo tuntikausien puheluja" virman" piikkiin omia juttujaan ,kun maksaahan se kuntalainen kuntaverossa senkin koska luulee rehelliseksi kaikki kulut. Esimiehellekö kuuluu ? vartiointiliikkeelle,poliisille. Tilintarkastajille ? Onko jälkikäteen valvontaa laisinkkaan?

        no ei ole valvontaa. epäillähän aina voi,mutta milläs pikkuvarkaan kiinni saat.


    • Kirveelle töitä?

      No joko SE saatiin kiinni? Missä v******* virkavalta ? Politikkoja suojelemassako ?

    • ex-vartija

      Eihän se vartiointi talousrikollisuuta kata.
      Siihen on oltava muut keinot.

      Kiinteistöjen vartiointi on aivan eri juttu.

      Edelleenkin peräänkuulutan paikallisten yrittäjien halua turvallisuuteen.
      Joko haluavat turvata toimintansa tai sitten eivät.
      Turvallisuus on panostusta tuottoon.
      Jos se ei kiinnosta niin sitten mahdollinen hävikki on lisättävä tuottoon jolloin hinnat ovat korkeampia asiakkaalle.
      Kunnollinen vartiointi voisi laskea liikkeen hävikkiä ja sitä kautta kuluttajahintoja.

    • narsisti-syko

      kovin hiljaista, murtautujista ei inahdusta. Ei välttämättä ole pikkupojat asialla? Joku varmaan tietääki epäillä ? Naama ja nimi esille. Ajattelee enskerralla kahdesti. On meilläkin varas murtautunut .Yritimme sovitella, vaan käräjille on nyt virtävä sippiukko. Tulee ainakin kuuluisaksi.

    • Lupia hakemaan

      Tapahtuiko jouluna ,mitä ? Vartiointiliike, urheiluseura, vai poliisi parempi ?

      • Ei oikeut muuten saa

        Paras on yhteisön silmälläpito . Sitte ilmoitus reippaille vapaaehtoisharrastajille : käyvät tekemässä "kuulustelun " ja ottavat (ottavat) tunnustuksen. Eikä mene aikaa paperinpyörittelyyn. - Ja on lähellä.


      • Mehtuumihet
        Ei oikeut muuten saa kirjoitti:

        Paras on yhteisön silmälläpito . Sitte ilmoitus reippaille vapaaehtoisharrastajille : käyvät tekemässä "kuulustelun " ja ottavat (ottavat) tunnustuksen. Eikä mene aikaa paperinpyörittelyyn. - Ja on lähellä.

        Meidän äijät asettaa tieseurantaa ja väijytystä epäillylle (kaikki sen tietävät,sana levitetty) ja tunnustus otetaan ilman virallista paperia sillätavalla, josta ei voi valittaa.


    • uhriksi joutunut

      Tarvetta koko maassa itsemaksetulle suojelulle ja ns. kakkospollarille . Pienrikollisuus rehottaa, eikä virkaukkoja valtio kustanna kansalaisten tarpeisiin. Itselleen kyllä. Itämaista mahviaa tarvitaan jo perintä ja rikostoimien selvittämiseen omin avuin. Keinot naapurimaasta tervetulleita .

    • Sopraanoksia maahan

      Parasta olisi työllistää alan nahkatakkipoikia itäisiltä mailta. Suomen valtiolla ei resursseja tavallisten kansalaisten oikeuksille. Vaikka se vähän maksaa, tuleepi asiat rosmolle korvatuksi.

      • uhkailtu

        Keikkaa pukkaa.Sano nahkatakkimies.Yhteystietojen/tilausten yhteyskanavaa kaipaisin.Siis ns.maanalaista.


    • Oma kirves mukaan!

      Pitäkää silmällä kaikkea epätavallista . Ottakaa rekkarit ylös heti. Vahtikaa naapurien kanssa outoja liikkujia. Epäilkää kaikkia. - Ja eikun porukalla kimppuun. Kerta ei poliisia ole. Ja anokaa veroalennusta saamatta jääneistä oikeuksistanne oikeuskanslerilta.

    • Vuosien ammatti

      Tuntomerkkejä : silon sellaiset silmät , rauhalline käytös,melko vanha, ei puhu savvoo,laaja reviiri ja palajo piilopaikkoja, aina liikkellä.Erikoistuut vanhoihin, kuoleviin ja niiden ryöstelyyn (ettet epäilisi).

    • taono

      Enempi sille on tarvetta kun herätysliikkeelle.

    • PäivRäsä

      Missä rosmot myyvät varastetun tavaran? Toisilla paikkakunnilla, netissä jne. Valtakunnallinen epäiltyjen lista ? Siis maanalainen.

    • Keiteleläinen

      Olisi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1120
    Aihe