Eija Riitta sitten väitteli, ja väitöstä ehdotetaan

Sähköteurastaja

hyväksyttäväksi.

Onhan se raikas tuulahdus ummehtuneeseen AJW tieteeseen, mutta näkyy siinä vuosokymmeniä jatkuneen ilmastopropagandan vaikutuskin.

Jos ongelmaa ei ole, sitä ei tarvitse hoitaakkaan.

AGW tahot ovat tietoisesti kytkeneet hyödyllisen CO2,hden ilmansaasteisiin,
ja jopa määritelleet em. saasteeksi, eli tuohon olisi pitännyt kiinnittää huomiota.

Hiilenpolton pienhiukkaspäästöt on ratkaistavissa ja Länsimaissa
ratkaistukkin, jos edes osa ilmastojihhulointiin käytetuistä varoista olisi sijoitettu tuohon, Kiinankin ilma olisi jo nyt puhtaampaa.

Vielä kerran, kun CO2 lisääntyminen ei lämmitä ilmastoa, sen estämistoimet ovat tarppeettomia eli hyödyttömiä.

http://www.korhola.com/lang/fi/2014/11/vaitos-15-11-eu-kasvattanut-paastojaan-satoja-miljardeja-maksaneiden-ilmastotoimiensa-aikana-korhola/

23

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8+6

      Hyvä huomio. Luulisi Eija-Riitan arvostuksen lisääntyvän. Sitä ei kannattaisi pilata pukeutumisen viesteillä.

    • Greenman

      Minä olen samaa mieltä Eija-Riitan kanssa, että amerikkalaisten liikemiesten keksimä päästökauppa Cap and Trade on suuri huijaus, jossa sähkönkuluttajilta puhalletaan rahaa huijareiden taskuun, eikä sillä ole rakennettu yhtään uusitutuvaa energiaa. Olen alusta lähtien ollut korvamerkityn hiiliveron kannalla: kaikki hiiliverosta saadut tulot käytettäisiin uusiutuvan energian rakentamiseen. Cap and Trade kaudella CO2 pitoisuudet ovat ilmakehässä lisääntyneet kiihtyvää tahtia.

      • Torakan pieru

        Eli tuon rahan siis voisi myös polttaa hiilen sijasta?

        Jos meillä on hiilivoimala, niin miksi sen tuotolla pitäisi rakentaa toinen, paljon huonompi energiavoimala?


      • kysyvä

        Voisitko kertoa mitä kamalaa tuo väitetty hiilidioksidin lisääntyminen on aiheuttanut, tai tulee mielestäsi aiheuttamaan?

        Lämpenemistä ei kannata tähän sotkea, koska siitä ei ole mitään näyttöä olemassa.


    • YYPee

      Eipä noilla poliitikkojen jaarituksilla ole onneksi mitään vaikutusta tieteentekoon. Tiede etenee omaa rataansa, karavaani kulkee ja pukkurakit räksyttävät.

      • -----------

        Politiikkaa tämä ilmastonmuutos on ja se vaikuttaa tieteeseenkin!
        (päät särköö)


    • Sähköteurastaja
      • 2835028930

        Ilmastopolitiikasta väitellyt ei todellakaan ole mikään fysiikan ja kemian asiantuntija.

        Ja sehän näkyy...


    • " Vielä kerran, kun CO2 lisääntyminen ei lämmitä ilmastoa, sen estämistoimet ovat tarppeettomia eli hyödyttömiä."

      Mietintö. Mitenhän on, lissääntyvä ihmiskunta tarvitsee ravintoa lisääntyvässä määrin. Tämän takia kasvien kasvamista on lisättävä. Tietenkin tarkoitan tällä kasveja, joita käytetään ihmiskunnan ruokkimíseen, kuten viljaa. Lisääntyvä kasvien kasvatus tarvitsee enemmän CO2:hta. Onkohan luonto itse alkanut myös jossain määrin lisäämään CO2:n tuotantoaan? Eiköhän synytyvyyden vähentäminen, siitä luennoiminen , olisi paljon tarpeellisempi toimenpide kuin pakolla yrittää vähentää CO2:hta. Tosin sillä ei voitaisi rahastaa kansoja niin tehokkaasti kuin nyt. Mutta tällä toimenpiteellä nähtäisiin, mikä maa todella ajattelee maapallon parasta.
      Tämä juttu taas saa aikaan AGW hörhö trollien mielipuolisen kiljunnan tuomiten minut.....no, jonnekin.....

    • Greenman

      Vuosi 1998 hurja lämpeneminen johtui mitatun historian suurimmasta El Nino tapahtumasta. Sen jälkeen olemme eläneet La Nina tai neutraaleja vuosia. Lisäksi auringon aktiivisuus on ollut heikko ja kiinalaiset ovat lisänneet kivihiilen polttoa massiivisesti, joka on tuottanut ilmakehään viilentäviä rikkiyhdisteitä ja pienhiukkasia. Ei ole mitään järkeä etsiä lämpötila datoista piikkiä ja verrata sitä sitten johonkin La Nina vuoteen. Lämpötila datan analyysissa pitää käyttää tilastollisia menetelmiä vähintään 30 vuoden ajalta, jotta saadaan tilastollisesti merkittävä trendi.

      Yksi asia mikä ihmetyttää denailisteissa eniten; he eivät mitenkään ymmärrä, että 400 ppm CO2 lämpösäteilypakotteesta on toteutunut vasta neljäsosa. Meret toimivat niin suurena puskurina, että vasta 1000 vuoden päästä saavutetaan täydellinen lämpötasapaino, jos ei enää lisätä hiilidioksidia ilmakehään.

      • voi reppanaa

        Mikä hemmetin "täydellinen lämpötasapaino"?
        Mihin tuollainen hourimointi perustuu?
        Taidat olla todella sekaisin.


    • tarpeeton väitös

      Mitäpä muuta kuin yleistä hölinää on seuraavakaan Eija-Riitta Korholan kirjoitus "Ilmastonmuutoksesta tulvii hämmentävän ristiriitaista tutkimustietoa".
      http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2009/03/26/ilmastonmuutoksesta-tulvii-hammentavan-ristiriitaista-tutkimustietoa

      "Minä tulkitsen asiaa niin, että CO2-päästöjä tulee määrätietoisesti vähentää viisaalla politiikalla, joka tähtää hiili-intensiivisyyden pienentämiseen kaikkialla maailmassa...
      Hyödyllisiksi tiedettyihin toimenpiteisiin kannattaa satsata joka tapauksessa. Energiaa tulee säästää, energiaomavaraisuuttamme kasvattaa, tappavia hiukkaspäästöjä karsia, saastumista pitää estää. Siksi sellaiset ilmastonmuutosta torjuvat toimet, jotka ovat linjassa kiistattomien tavoitteiden kanssa, ovat kaikissa tapauksissa välttämätön satsaus tulevaisuuteen. Yksipuolinen, byrokraattinen, kallis ja tehoton ilmastovauhtisokeus sen sijaan on yhä kyseenalaisempaa."

      Öljyn ja hiilen kulutusta on mahdotonta vähentää ilman kaiken kulutuksen vähentämistä, mikä taas ei onnistu ilman radikaalia väkiluvun laskua, mikä puolestaan toteutuu jo tällä vuosisadalla öljyn loppuessa

      • Sähköteurastaja

        Öljy loppui jo viime vuosituhannella ja ihmiskuntakin tuhoutui todisti
        Rooman Klubi jo 1970 luvulla, ja Malthus huomattavasti aiemmin.

        Soita vain taivaallista harppuasi eläkä puutu asioihin joista et ymmärrä mitään.


      • tarpeeton väitös
        Sähköteurastaja kirjoitti:

        Öljy loppui jo viime vuosituhannella ja ihmiskuntakin tuhoutui todisti
        Rooman Klubi jo 1970 luvulla, ja Malthus huomattavasti aiemmin.

        Soita vain taivaallista harppuasi eläkä puutu asioihin joista et ymmärrä mitään.

        Vai on täällä ihan aito valepsykiatri. Oletko opiskellut teologiaa idolisi tavoin? Veikkaan ihmeitä alkavan tapahtua pohjattomissa öljylähteissä jo 2030-luvulla. Silloin alkaa todellinen sähköntuotantolaitosten teurastus.


      • Sähköteurastaja
        tarpeeton väitös kirjoitti:

        Vai on täällä ihan aito valepsykiatri. Oletko opiskellut teologiaa idolisi tavoin? Veikkaan ihmeitä alkavan tapahtua pohjattomissa öljylähteissä jo 2030-luvulla. Silloin alkaa todellinen sähköntuotantolaitosten teurastus.

        No voi voi, juuri kun kirjoitin Rooman Klubin todistaneen luonnonvarojen loppuneen jo viime vuosituhannella siirrät Rooman Klubin ennustuksen kaiken loppumisesta 20 vuoden päähän joka on liukuva arvo tuhon siirtyessä liukuvasti sen ollessa vakioidusti aina 20 - 30 vuoden päässä tulevaisuudessa jollemme kadu syntejämme ja maksa ympäristöaneita WWF,lle.


    • Greenman

      Roy Spencer, Judith Curry ym. denialisti myöntävät, että on vaarallista nostaa ilmakehän hiilidioksidipitoisuus korkeaksi. Samalla he vastustavat henkeen ja vereen uusiutuvan energian rakentamista. Denialisti tuijottaa vain omaan napaansa, sillä 0.2 asteen lämpeneminen per vuosikymmen ei heidän elinaika paljoakaan vaikuta. Tulevat sukupolvet saavat ratkaista tuhlaavan sukupolven aiheuttamat saasteet.

      • Sähköteurastaja

        Miten ihmiskunta muka pystyy nostamaan CO2 pitoisuutta kun väitetty CO2 pitoisuuden nousu ei edes ole ihmisperäistä.

        Ja mitään lämpenemistä ei ole havaittu 20 vuoteen.

        Ei ihmisellä ole CO2 säätönuppia.


    • Uskovainen tätikö

      uskoi Jeesukseen,
      sitten KD:hen
      sitten KOK:n
      Sitten EU:hun
      sitten kasvihuoneilmiöön
      sitten ilmastonmuutokseen
      sitten ilmastonmuutokseen muutokseen kulutukselle eikä tuotannolla

      Semmonen uskon täti.

      • Uskovainen tätikö

        Ja sähkömies uskoo uskojen tätiin.
        Usko on vahva kun
        sisar totistaa väkevästi =| : D


    • Sähköteurastaja

      Pitäkää vain huoli omasta uskostanne, mutta eiköhän Eija Riitta ole kohta
      ilmastotieteen Dr. Eija Riitta joten voimmeko pitää häntä ilmastoasiantuntijana
      kun suomessa on hommiin aiemmin kelvanneet kaikenmaailman arkkitehtipudokkaat, eläinlääkärit, puolijauhoiset toimittajat sekä elokuvamaisteritkin ja muut sitra sosiologit sekä tekes teologit.

      Mitä mieltä olette?

    • tarpeeton väitös

      Öljyn loppuminen ei ole uskon asia. Kylmä tosiasia on myös, että ilman öljyä ei ole sähköä. Yhtä totta on, että öljyn kulutusta voi vähentää vain vähentämällä kaikkea kuluttamista. Kulutuksen vähentäminen on käytännössä mahdotonta niin kauan kuin maapallon väkiluku kasvaa.

      Korholan ajatukset ovat minun näkemykseni mukaan ristiriidassa tavoitteen kanssa - maailmaa syleilevää poliittista liturgiaa. Hänen väitöskirjansa käsitteleekin asiaa poliittisesta näkökulmasta. Hän myöntää väestöongelman, mutta hän haluaa silti tehtävän kaikenlaista tunnustamatta, että kaikki ihmisen toimet heikentävät maapallon elinkelpoisuutta lajimme kannalta. Toisaalta ratkeaahan ylikansoitus tekemällä turhia hommiakin, kun maapallo kuluu puhki.
      Korhola:
      ""Minä tulkitsen asiaa niin, että CO2-päästöjä tulee määrätietoisesti vähentää viisaalla politiikalla, joka tähtää hiili-intensiivisyyden pienentämiseen kaikkialla maailmassa...
      Hyödyllisiksi tiedettyihin toimenpiteisiin kannattaa satsata joka tapauksessa. Energiaa tulee säästää, energiaomavaraisuuttamme kasvattaa, tappavia hiukkaspäästöjä karsia, saastumista pitää estää. Siksi sellaiset ilmastonmuutosta torjuvat toimet, jotka ovat linjassa kiistattomien tavoitteiden kanssa, ovat kaikissa tapauksissa välttämätön satsaus tulevaisuuteen. Yksipuolinen, byrokraattinen, kallis ja tehoton ilmastovauhtisokeus sen sijaan on yhä kyseenalaisempaa."

    • Sähköteurastaja

      Toistan edelleenkin että Rooman Klubi todisti öljyn loppuneen jo viime vuosituhannella jotta asiasta ei pitäisi enään olla huolta.

    • Eiköhän tämä ole tieteen viimeinen sana aiheesta? Jotkut epätieteilijät näyttävät järkyttyneiltä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe