mies löi

tietämätön

Poikaystävällä (24) ja minulla (27) oli riitaa eilen illalla. Mies tuli kännissä kotiin kaveriltaan. Asumme siis yhdessä. Heti kun hän sai kengät jalastaan hän rupesi suutelemaan minua, ja yritti riisua paitaani, sanoin ei, mutta hän ei kuunnellut, painoi minut vasten seinää ja tuli niin kiinni kun vain pystyi ja suuteli. Sitten hän kaatoi minut sohvalle ja avasi housuistaan vyön, sanoin että lopettaa mutta äännähti vain jotain ja yritti avata paitani nappeja, lopulta jouduin karjumaan että lopeta! Sitten vasta mies katsoi minua hölmistyneenä ja tokaisi: Ai enks mä kelpaa sulle vai? Siihen vastasin että olet niin kovassa humalassa että parempi että meet nukkumaan. Lähdin keittiöön keittämään teetä, ja rupesimme ensin kinaamaan eräästä asiasta mitä en nyt tässä mainitse ja kinastelu yltyi riidaksi. Lopulta olimme niin raivoissamme toisillemme, että mies löi minua kasvoille, ja painoi minut vasten seinää ja esti pakenemiseni. Tässä vaiheessa olin jo paniikissa, sillä en olisi koskaan voinut kuvitella että hän tekisi noin. Hän päästi kuitenkin irti, haistatin hänelle paskat ja lähdin ovet paukkuen ja silmät kyynelten täyttäminä rappukäytävään, jossa hetken rauhoittumisen jälkeen lähdin ystäväni luokse ja kerroin hänelle kaiken. Nyt tänä aamuna mies soitti minulle ja kerroin missä olin. Mies pyysi anteeksi eilistä käytöstään eikä tiennyt mikä häneen meni. Sanoin kuitenkin etten ole tulossa kotiin. Poikaystävä ilmaantui ystäväni oven taakse ja aneli minut takaisin kotiin, huomasin hänen silmistään että hän oli itkenyt. Lähdin sitten kotiin ja tänään ollaan oltu aika vaisuja toisillemme. En tiedä mitä tehdä! En tiedä voinko luottaa häneen enää! Mies on voimakas, joten minulla ei paljon ole voimaa pistää hanttiin, jos tuo seinää vasten painaminen toistuu. Rakastan häntä kuitenkin, mutta pelkään vain että jotain vielä tapahtuu. Mitä kannattaisi tehdä?

6

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      Rakastaa tai ei, väkivalta EI kuulu asiaan! Eikä juopottelu, varsinkaan kun se näköjää tekee ihmisestä hullun.

      Kiitä Luojaasi että sait tuon asian selville ennenkuin laillistitte liittoanne. Nyt sinun on niin helppo muuttaa omaan asuntoosi ja jättää tuo mies juopottelemaan, raivoamaan ja itkemään yksin tai jonkun omankokoisensa (ja mustan karatevyön omistavan) kanssa.

      Sinä voit rakastaa miestä kunnes muutut siniseksi, se ei kuitenkaan muuta miehen käyttäytymistä. Sinisenäkään sinä et ole tarpeeksi ihana tai ihmeellinen parantaaksesi miehen tapoja.

      • Jenniina

        Niin viiltävän ilkeästi sanottu, mutta totta. Ainakin muutat erilleen. Mieluiten etsit itsellesi kunnollisen miehen. Juopottelu ja väkivalta ei kuulu hyvään parisuhteeseen ja elämään.


    • 15+4

      Valitettavasti tuo vain tulee pahenemaan. Ne monet kerrat, kun meillä on mies itkien pyydellyt tekojaan anteeksi ja sitten hetken päästä taas unohtanut miten kovasti rakastaa. Nyt teen eroa ja mies ei millään ymmärrä muuttaa pois. Vittuilee ja haukkuu vain koko ajan. Kohta kai tulee turpaan vaikka ollutkin hiljaista sillä rintamalla hetken.

    • aaa8989

      Näin nopsasti kerrottuna niin tosiaan on kyllä pitkä tie saada luottamus takaisin tollasen jälkeen mutta ei tule välttämättä pahenemaan. Jos sekoaa kännissä niin lopulta voi myös lopettaa juomisen kokonaan jos vaan rakastaa tarpeeksi.

      • Oppeliini1

        Otappa pois nuo vaaleanpunaiset lasit silmiltäsi ja herää todellisuuteen. Yritätkö sinä saada sekopäisten juoppojen puolisoita pysymää hakattavina ja raiskattavina? Missähän koulussa sinä olet oppisi saanut?


    • psg80

      Terapiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe