Karmiva Suomen tulevaisuus?

mikkelinmies1

Luin Ristin Voitosta 20.11. 2014 karmivaa asiaa. Tapio Puolimatka, kasvatuksen professori kirjoittaa homolakien tultua voimaan Kanadassa, niin "oikeusjärjestelmä asettaa homo- ja heteroseksuaalisen parisuhteen samanarvoiseksi, uusi ajattelutapa siirtyi myös koululaitokseen". Suomihan on yksiyhteen Kanadan kanssa. Ajatelkaa kun uusi sukupuolineutraali avioliittolaki ajettiin läpi Kanadassa, kukaan ei puhunut siitä, että kouluissa opetettavan avioliittokäsityksen muuttuminen. Ei tiedostettu isättömyyden tai äidittömyyden lapsen normaaliksi tilaksi. Karmeinta, jos tavalliset vanhemmat aikovat arvostella järjestelmää ja tätä etiikkaa, niin voi joutua käräjille vastaamaan "vihapuheista". Vanhemmat eivät voi vaikuttaa mitä heidän lapsilleen opetetaan.

Suomessa tämä asia on tapetilla ilmeisesti 28.11.2014, jolloin eduskunta äänestää
nykyisen raamatullisen avioliittolain muutoksesta. Sukupuolineutraali avioliittomallissa homot saisivat yhdenvertaisen aseman Jumalan luoman säätämysjärjestyksen sijaan. En ikinä halua että lastenlapsilleni opetetaan koulussa vastenmielistä homoutta yhdenvertaisena ja Jumalan ohjeen vastaisesti "Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja he tulevat yhdeksi lihaksi" (1.Moos.2:24). Nyt rukoukseen yhdessä sankarillisen kansanedustaja Mika Niikon kanssa, joka oli A-studiossa 14.11.2014. Rukoukseen ja me voitamme. Suomi pysyköön vaikka ainoana maana lännessä, joka hyväksyy vain raamatullisen avioliittokäsityksen, jonka mukaan se on miehen ja naisen välinen liitto.

Ihmettelen Mikkelin rovasti Heikki Karastin kummallista homoutta puolustavaa blogia Länsi-Savossa 19.11.2014 ja kansanedustaja Pauliina Viitamiehen blogia 18.11.2014. Pönttöjä, kansankielellä sanottuna. Eivät ole ymmärtäneet lukemaansa. Karasti sanoi "sokeaksi pisteeksi" meitä heteroja ja Viitamies "samat oikeudet kaikille", mutta hänkään, kansakynttilä, ei ole ymmärtänyt muuhun lainsäädäntöön vaikuttavia kammottavuuksia. Molemmat umpiluterilaisia.

73

466

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Nyt rukoukseen yhdessä sankarillisen kansanedustaja Mika Niikon kanssa"

      Tällä sankarillasi on ainakin rikostuomioita:
      Luvattomasti otetulla työkoneella ajelu, käsilaukkuvarkaus, katteettomalla pankkikortilla ostelu ja suojatiellä kävelleen naisen päälleajo varastetulla autolla.

      • mikkelinmies1

        Pe.ku. Nämä teot ovat kansanedustaja Mika Niikon aikaansaannoksia ennen uskotuloa. Herra on armahtavainen ja tekee uutta. Syntyy uusi luomus, kun ottaa Kristuksen vastaan. Entisiä ei enää kaivella.Nyt pe.ku sinäkin vain polvilleen.


      • publikaani ja farise

        Oh, en ole aiemmin tiennytkään Niikon menneisyydestä. Nyt arvostan häntä kansanedustajana vielä enemmän. Ei ole mikään bättre folk hurskastelija, van Herra on tehnyt hänessä työtä.


    • Rukouxeen joka Uskova !!!!

      • Hyvä, Kanada!

        Siis ajatteleeko joku, että esim. Suomen lainsäädännön tulee perustua kristinuskoon, islamiin, buddhalaisuuteen tms.?

        Äidittömiä ja isättömiä lapsia on heteroillakin, eri syistä.

        Minusta homoparit ovat aivan samanarvoisia kuin heterotkin ja toivoisin, että tämä todella nostettaisiin esille myös kouluissa. Onneksi moni muu on kanssani samaa mieltä. Suomi on kristityistä huolimatta demokratia.


      • Hyvä, Kanada! kirjoitti:

        Siis ajatteleeko joku, että esim. Suomen lainsäädännön tulee perustua kristinuskoon, islamiin, buddhalaisuuteen tms.?

        Äidittömiä ja isättömiä lapsia on heteroillakin, eri syistä.

        Minusta homoparit ovat aivan samanarvoisia kuin heterotkin ja toivoisin, että tämä todella nostettaisiin esille myös kouluissa. Onneksi moni muu on kanssani samaa mieltä. Suomi on kristityistä huolimatta demokratia.

        lesbo-Tyttöjengissä oli pakotettu heterot hyväxymään ja antautua lespoxi vastaan heidän oma tahtoa muuten ei kuuluu jengiin ja se vasta on tytöille kauhia ja tekevät mitä vaan vastoin oma tahtoa kun heidät vaan ei hylätään voi ällöä sentään...


      • Kyllä!
        savonarola kirjoitti:

        lesbo-Tyttöjengissä oli pakotettu heterot hyväxymään ja antautua lespoxi vastaan heidän oma tahtoa muuten ei kuuluu jengiin ja se vasta on tytöille kauhia ja tekevät mitä vaan vastoin oma tahtoa kun heidät vaan ei hylätään voi ällöä sentään...

        Lainsäädäntö ei saa olla sidoksissa johonkin tiettyyn uskonnollisuuteen tai kulttuurisiin tapoihin.
        Aloitus on hirveää pilkkaa ihmisyyttä vastaan.


    • DoctorT

      Homouden vyörytys on vienyt järjen ja ymmärryksen!!

      Muutan kantani KUNNES KOIRAS POIKII!!

      On suuri valhe, jolla tyhmiä viedään,väittää enemmistön olevan muutosten kannalla. Ei todellakaan ole.

      Tosin tällä tiellä heterous on 50vuoden sisällä diagnoosiluettelossa.Tosin ennen sitä tulee Jeesus ja hulluus,tämä hulluus saa päätöksen. Niin kävi Sodomalle ja Gomoralle kuten Rooman Valtakunnallekin!

      JUMALA ON PYHÄ JA SANANSA MUUTTUMATON! Suloista, että jokin on muuttumaton!

      • KTS (Ei kirj.)

        MItes kun se sun Tel Avivis on julistettu maailman Gaypääkaupungiksi?


    • jotain rajaa

      Kamalaa! Ihmiset tasa-arvoisia?
      Mihin maailma on menossa?

      • * Ymmärrän ironiasi, mutta ei tasaarvo ole sitä, että miehet yhtyy keskenään, samoin naiset, se on luonnottomuutta, kaukana tasarvosta, siinä ei kunnioiteta sukupuolet toisiaan, vaan rikkovovat räikeällä tavalla luomisjärjestystä ja ihmisen, miehen ja naisen oikeutta olla oma itsensä, ja lisääntyä säällisesti, ja terveellä tavalla, sensijaan, että samaa sukupuolta ei voi hedelmöityä, eikä lisääntyä, joka on avioliiton perusedellytys. Maailma, jossa olisi vain , esm. miehiä, mätänisi älyttömyyteensä, samoin lesbomaailma, voisko olla mitään enemmän Jumalan vastaisuutta ja luomis työn halveksuntaa, kuin homous ja lesbous, rikkoo koko maailmankaikkeuden luonnon lakeja älyttömyydessään. Raamattu sanoo, " Jumala ei anna itseäsnsä pilkata"! Tämä suuntaus vie Suomen ja jokaisen "tasarvo" maan, ennenpitkää turmioon, . Ja ällöttävintä tässä on se, että KIRKKO on viemässä Suomea Sodoman ja Gomorran kohtaloon, kirkon, jonka tulisi olla tiennäyttäjä kohti Jumalan tahtoa ja ikuista elämää Jumalan luona, nyt tämä mieleltään saastunut baabelikirkko on luisunut synnin liejuun ja pahasti, piispat ja kirkkoherrat lipereineen, joka on tiettääkseni puhtauden ja Jumalan sanan kunnioituksen symboli, nyt se on Jumalan sanan mukaan iljetys heidän kaulassaan, he ovat etuneässä saastuttamassa kirkkoaan. ! He ovat menettäneet terveen järjen, ja hylänneet terveen opin ja Jumalan kunnioituksen. Jos kirkko piispoineen ja pappeineen, olisivat kunnioittaneet Jumala ja Hänen sanaansa, mitään irstailulekeja ei olisi Suomeen syntynyt ! Täysin kirkon vatuutuuttomuutta, jos ja kun Suomeen hyväksytään täysin Jumalan vastainen laki ! Ministeritkin ovat valansa vannoneet Raamatun kautta, ja nyt ovat kieltämässä valansa ja Jumalan. Uskomalla valheen, nimeltä " Tasarvo-avioliitto-lain ! "


      • rotia3

        Tuosta ei Jahve tykkää!


    • vanh.lest.

      Tasa-arvoinen avioliittolaki on mielestäni myönteinen asia. Se lisää tasa-arvoa ja hyvinvointia. Kirkollisten vihkimisten ollessa kyseessä, tietenkin pitää olla vihkipapilla omantunnonvapaus.

    • iltsu

      http://www.kotipetripaavola.com/sukupuolineutraaliavioliitto.html

      Faktaa.

    • tätä mieltä

      Jos ei voi sukupuoli vääristymälleen mitään niin olkoon, voi sitä olla avoliitossa, kun avioliitto ei suhdetta muuta joten paras unohtaa koko asia.

    • eläköön UMJ

      Hes. 16

      49. Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
      50. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

      Vielä karmivampaa Suomen kannalta on, että yhä enemmän siirrytään orjatyöhön, missä työntekijälle ei makseta palkkaa. Rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Ja muutenkin työ, raha, tavara ym. on nykyään semmoisessa epäjumalan asemassa.

      Jaak.5

      1. Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa.
      2. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät;
      3. teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.
      4. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin.

    • mikkelinmies1

      Loistavia uutisia. Eduskunnan lakivaliokunta hylkäsi 20.11.2014 aloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista äänin 9-8. Mutta taistelu jatkuu, sillä aloite tulee vielä Eduskunnan suureen saliin 28.11.2014. Rukous jatkukoon, jotta saamme kunnon voiton Jumalan kunniaksi.

    • kerro pois

      Mikään ei ole täydellistä, mielestäni ihmiskunta elää tällä hetkellä hyvin verrattuna entis aikaan, tulevaisuus saattaa olla huonompi näin luulen. Sen takia valitetaan kun ei osata olla tyytyväisiä, kumma juttu, minä ajkattelen aina että asiat voisi olla huonommin.
      Kuinka aloittaja on noin pessimistinen, meneekö sulla huonosti.

      • Eläköön UMJ

        Hes. 16

        49. Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
        50. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

        Aina on ollut rikkaiden sortamista köyhiä kohtaan, mutta ei siinä mittakaavassa kuin nykyään. Joten voidaan sanoa, että nykypäivän Suomi on jo paljon Sodomaa pahempi ja pahempaan suuntaan yhä menee. Asiat ei todellakaan ole hyvin, ainoastaan jos sulkee itsekkäästi silmänsä voi näin ajatella.


      • kerro mulle
        Eläköön UMJ kirjoitti:

        Hes. 16

        49. Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
        50. He korskeilivat ja tekivät kauhistuksia minun edessäni, ja minä, kun sen näin, toimitin heidät pois.

        Aina on ollut rikkaiden sortamista köyhiä kohtaan, mutta ei siinä mittakaavassa kuin nykyään. Joten voidaan sanoa, että nykypäivän Suomi on jo paljon Sodomaa pahempi ja pahempaan suuntaan yhä menee. Asiat ei todellakaan ole hyvin, ainoastaan jos sulkee itsekkäästi silmänsä voi näin ajatella.

        Yksi syy on tähän on liika väestön kasvu maailmassa, meitä on kohta liikaa että hyvinvointia olisi kaikille.
        Isossa kirjassa kehoitetaan lisääntymään ja täyttämään maa nyt kun tämä pallo alkaa olla täysi, mitä iso kirja sanoo siihen


      • Eläköön UMJ
        kerro mulle kirjoitti:

        Yksi syy on tähän on liika väestön kasvu maailmassa, meitä on kohta liikaa että hyvinvointia olisi kaikille.
        Isossa kirjassa kehoitetaan lisääntymään ja täyttämään maa nyt kun tämä pallo alkaa olla täysi, mitä iso kirja sanoo siihen

        Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Uudenmaan kokoiselle alueelle. Valheellista propagandaa, että ihmisiä on liikaa ja väestöä pitäisi vähentää. Maailmassa on yllin kyllin resursseja kaikille, mikäli ne jaetaan oikeudenmukaisesti.


      • mikkelinmies1

        "kerro pois" ei mene huonosti aloittajalla,mikkelinmies1, vaan olen huolissani Suomen perheiden ja lasten tulevaisuudesta, jos tämä vastenmielinen homoutta suosiva tasa-arvolaki menisi läpi. Haluatko sinä, että lapsillesi opetetaan koulussa homoutta normaalina?

        UMJ osoittaa hyvin, mitä seuraa kun toimitaan Jumalan säädöksiä vastaan. Tämä köyhien syrjintä on kyllä iso juttu ja olen samaa mieltä, mutta viedään tämä karmiva aloite tasa-arvoisesta avioliittolaista maaliin ensin voittajina Jumalan kunniaksi ja tartutaan tähän köyhyyteen ja epäoikeudenmukaiseen palkkapolitiikkaan Hes. 16 ja Jaak.5 sitten.


      • niin se vaan on
        Eläköön UMJ kirjoitti:

        Kaikki maailman ihmiset mahtuisivat Uudenmaan kokoiselle alueelle. Valheellista propagandaa, että ihmisiä on liikaa ja väestöä pitäisi vähentää. Maailmassa on yllin kyllin resursseja kaikille, mikäli ne jaetaan oikeudenmukaisesti.

        On vielä niukin naukin, entä jos sattuu oikein iso katasroofi , eipä riitä ja ihminen on ihminen olisi uskossa tai ei


    • KTS (Ei kirj.)

      Kovasti tää vippaslössi on niin leveenä ja takki auki kun on kysymys Suomen tai Kanadan homoista mutta kun tulee puhe Israelin Tel Avivista maailman gayparatiisina niin napit kiinni, turpa tukkoon, leuka rintaan ja kaappiin piiloon.

    • trend

      Kun minä olin lapsi ja nuori tässä rakkaassa suomen maassa, en koskaan kuullut puhuttavankaan mistään homoista tai lesboista. Ja tämä sentään 80-luvulla ja vieläpä 90-luvulla. Nyt tämä on räjähtänyt käsiin , tämä ainainen homojen hehkutus ja tv on pullollaan tätä miten hienoa se on ja kuinka ollaan normaaleja ja on niin coolia olla samaa sukupuolta olevan kanssa! Selitän lapsilleni että teille voidaan opettaa että joo, voi olla mies miehen kanssa ja siinä ei oo mitään, mutta Jumala kaiken luoja sanoo sanassaan selvästi , että se on Jumalalle kauhistus. Ja tämä on todella ahdistavaa asua tämmösessä maassa ja ilmapiirissä, jossa uskovat leimataan suvaitsemattomiksi.

      Ihmiset ovat menneet todella sekaisin, kertakaikkiaan. Joku pappi yrittää miellyttää ja mennään kaikkien tuulien mukana. Ompa hienoa. Suurin osa varmaan papeistakaan ei ole edes uskossa, sinne voi mennä töihin ja saarnata hömppää, mutta jos nyt joku sattuu uskaltamaan saarnata synnin synniksi, mitä ei tänä päivänä taida tapahtua, niin hänet lynkataan ulos pöntöstä.

      • einoarmas

        Eikö synti sanan voisi muuttaa sanaksi pahanteko, vaikka meeppäs pois siitä tekemästä pahaa


      • mikkelinemies1

        "Trend" ainakin täällä Mikkelissä on rovasti Heikki Karasti, joka puolustaa homojen kristillistä avioliittoa. Eikö ole karmeaa? Karasti on ihan fiksu mies ja nuorten suosiossa, mutta kun mennään tälle alueelle, niin alkaa kummallinen änkyröinti mutta Sanasta hän ei löydä mitään perusteeksi. Eniten olen huolissani siitä, että hän suosituimpia pappeja nuorten rippikoulun vetäjänä. Ettei vain puhuisi korvasyyhyyn?


    • mikkelinmies1

      "KTS" ei me Suomen uskovaiset hyväksy TelAvivin homouden syntiä, vaan olemme huolissamme, jopa ihmeissämme sitä syntimäärää mitä siellä on. Se loppuu, kun Herramme Jeesus saapuu Öljymäelle, josta aikoinaan lähti Taivaaseen. Hän asettaa kaiken ennalleen, josta käsitteestä en tiedä sen enempää.Luulisin, että Yli-Vainio sanoisi "Tässä ja nyt" vapaaksi homouden hengistä. Niilon aikana (1921-1981)homoudesta puhuttukaan, se oli hävettävää.

    • einoarmas

      Homoutta on ollut aina ja siitä ei puhuttu kun ei tiedetty missä määrin sitä oli, en usko että homous olisi lisääntynyt mutta siitä puhutaan enemmän

    • Hämmentynyt

      Miten te uskikset ootte noin epävarmoja itsestänne, että pelkäätte kaikkea muutosta? Pitäisikö kaiken pysähtyä jotta te pystytte sisäistämään asioita ja sitä kautta ehkä hyväksymään erilaisuutta?

    • mikkelinmies1

      Pysähtykää, kaikki veljet ja sisaret, jos kohtaatte meidän jokapäiväisiä sloganeja:
      TUL. Finnmatkat, Väestöliitto, Microsoft, SAK, Helsingin diakonissalaitos, Veikkausliiga, ravintola Manala, Scandik mm. nämä kaikki kannattavat homoavioliittoja samanvertaisiksi Raamatun luomisopin vastaisesti. Ajattelen, millä oikeudella tälläiset kansan luomat yhdistykset, jotka ovat syntyneet meidän kansan yhteisestä tahdosta voivat julistaa vaikkapa minun puolestani kannattavansa tasa-arvoista avioliittolakia?

      Boikotoikaa näitä ja erotkaa, jos olette jäseniä. Ilmoittakaa eronne syy. Surkeita ovat mainitut ja härskisti sen johtajisto käyttää meidän, kansan, ääntämme. Erityisesti tuomitsen SAK:n, TUL:n (Suomen työväen urheiluliitto), Helsingin diakonilaitoksen, Veikkausliigan ja Väestöliiton päsmäröinnin. Siunausta ei tule olemaan teillä jatkossa, vastuussa olevat henkilöt, jotka olette tälläisen Raamatun vastaisen viestin maailmalle antaneet.

      • myös mikkelistä

        Vieläkö teidän maidos kyltti siellä porrassalmenkadulla vihoittelee


    • Järkyt lakanat

      Ja nyt Finnwear homojen asialla. Tom of Finland vuodevaatteita ym. ym. Sitä ihmettelen että miksi homoja kuvataan niin seksistisesti?? Eikö heitä voi kuvata muuten?

    • kii5

      Pyhät pyhittyy, saastaiset saastuu, jne.

      Raamatussa sanotaan selvästi että lopun aikoina meininki tulee olemaan todella jumalatonta. Mikä tässä siis yllätti?

      Mitä väliä sillä on mitä uskosta osattomat, jotka eivät kuntele evankeliumia, tekee? Ei tämä maailma ole lopullinen paikkamme. Jeesus on vasta tulossa hakemaan meidät sinne ja ennen sitä tämä on nyt vaan tätä. Tehköön maailma mitä lystää.

      Koitetaan me uskovat vaan pysyä Tiellä Herran tahdossa ja pyhittyä edelleen, ja koitetaan me vaan julistaa evankeliumia, että mahd. moni pelastuisi ja hyppäisi maailman kelkasta pois, jossa meno vääjäämättä pahenee vaan ja varmastikin tulee saavuttamaan tietyn pisteen myös homoliittojen osalta. Tuleehan maan päällä olemaan se turmion iljetyskin, mikä se sitten lieneekään. Miten tämä olisi jotenkin erikoisen varjeltu asia, kun jossain vaiheessa meno saavuttaa absoluuttisen turmiollisuuden?

      Miksi repiä stressiä Suomen tai minkään muunkaan maan tulevaisuudesta, kun emme kansakuntana pelastu, vaan yksilöinä? Maailmanloppu tulee joka tapauksessa ja sitä, eli Jeesuksen paluuta kohti meno vaan reipastuu. Jos (kun) homoliittolaki, mikäseliekään, menee läpi, maailma ei lopu siihen, vaan siihen kun Jeesus tulee. Me uskovat ei olla tämän maailman herroja, eikä me mitään maailman herruutta tulla ottamaan käsiimme, meille on päinvastoin luvattu jopa tukalaa oloa.

      Tapahtukoon tässäkin asiassa Jumalan tahto, jonka poika herramme Jeesus Kristus puolestamme kuoli.

      • Ei yhdentekevää!

        On todella merkityksellistä taistella tätä vastaan nyt kun vielä voi. Lakimuutos vaikuttaa paljon suurempaan kokonaisuuteen kuin tunneperäiseen kysymykseen avio-oikeudesta. Se vaikuttaa kasvatukseen, koulumateriaaliin ja lopulta uskonnonvapauteen, joka kuitenkin on demokraattisen yhteiskunnan kulmakivi.

        Olen arvostanut paljon kommenttejasi kii5, mutta tässä kohtaa on heräämisen paikka. Käänteisesti tämä lakimuutos vaikuttaa vielä siihen, kuinka kauan evankeliumin valoa saa tässä maassa vapaasti julistaa, ja perusarvoja pitää kunniassa. Asia koskettaa jokaista uskovaa. Nyt on aika vastustaa tätä!


      • kii5
        Ei yhdentekevää! kirjoitti:

        On todella merkityksellistä taistella tätä vastaan nyt kun vielä voi. Lakimuutos vaikuttaa paljon suurempaan kokonaisuuteen kuin tunneperäiseen kysymykseen avio-oikeudesta. Se vaikuttaa kasvatukseen, koulumateriaaliin ja lopulta uskonnonvapauteen, joka kuitenkin on demokraattisen yhteiskunnan kulmakivi.

        Olen arvostanut paljon kommenttejasi kii5, mutta tässä kohtaa on heräämisen paikka. Käänteisesti tämä lakimuutos vaikuttaa vielä siihen, kuinka kauan evankeliumin valoa saa tässä maassa vapaasti julistaa, ja perusarvoja pitää kunniassa. Asia koskettaa jokaista uskovaa. Nyt on aika vastustaa tätä!

        Tämä on maailma. Elämme maailmassa. Tämä on stnan temmellyskenttä.

        Pelkään että tätä emme välttämättä voi estää. Esimerkiksi Ilmestyskirja mielestäni ihan suoraan sanoo että jumalattomaksi menee, kunnes loppuu.


      • kii5
        Ei yhdentekevää! kirjoitti:

        On todella merkityksellistä taistella tätä vastaan nyt kun vielä voi. Lakimuutos vaikuttaa paljon suurempaan kokonaisuuteen kuin tunneperäiseen kysymykseen avio-oikeudesta. Se vaikuttaa kasvatukseen, koulumateriaaliin ja lopulta uskonnonvapauteen, joka kuitenkin on demokraattisen yhteiskunnan kulmakivi.

        Olen arvostanut paljon kommenttejasi kii5, mutta tässä kohtaa on heräämisen paikka. Käänteisesti tämä lakimuutos vaikuttaa vielä siihen, kuinka kauan evankeliumin valoa saa tässä maassa vapaasti julistaa, ja perusarvoja pitää kunniassa. Asia koskettaa jokaista uskovaa. Nyt on aika vastustaa tätä!

        Tai no itse asiassa laitoit kyllä miettimään asiaa uudestaan ja uudesta näkökulmasta, kun nostit esille tuon evankelioimisnäkökohdan. Joudun varmaan vetämään osan sanoistani takaisin. Kiitos.

        Tapahtukoon Jumalan tahto ja suunnitelma tässäkin asiassa.


      • vanha vaari
        kii5 kirjoitti:

        Tämä on maailma. Elämme maailmassa. Tämä on stnan temmellyskenttä.

        Pelkään että tätä emme välttämättä voi estää. Esimerkiksi Ilmestyskirja mielestäni ihan suoraan sanoo että jumalattomaksi menee, kunnes loppuu.

        Onko kouluissa enään uskonto tunteja


    • KTS (Ei kirj.)

      mikkelinmies1:
      " "KTS" ei me Suomen uskovaiset hyväksy TelAvivin homouden syntiä, vaan olemme huolissamme, jopa ihmeissämme sitä syntimäärää mitä siellä on."

      Jokos israelfanittajat on kovistellu ja päsmäröiny Mikkelin miästä takaisin ruotuun?

    • Kristus-perusta

      Tämä on suuri eksytys!

      • mikkelinmies114

        Eikö helluntaiseurakuntien ja muidenkin Raamattuun uskovien yhteisöjen tulisi ottaa rohkeasti esille tämä maatamme tuhoova aloite tasavertaisesta avioliittolaista viikonvaihteen tilaisuuksissa. Jos aloitteen mukainen laki tulisi voimaan, niin sinun lapsillesi opetettaisiin kouluissa homoutta samanvertaisena Jumalan antaman säätämyksen miehen ja naisen välisestä liitosta (1.Moos.2:24). Suoranaista Jumalan pilkkaa.Aloite on todella suurta eksytystä. Ottakaa asia esille kokouksissa ja esirukouslistalle. Nyt on toimittava, koska aloite tulee Eduskunnan äänestykseen 28.11.2014.
        KTS:n kommenttia 21.11. en ymmärtänyt lainkaan. Kyllä minä päsmäröin omiin nimiini Raamatun antamalla oikeudella. Uskon olevani voittajan puolella. Seuratkaamme sankarillista kansanedustaja Mika Niikkoa edelleen.


    • TotuudenSanalla

      1.Kor.5:12. "Sillä onko minun asiani tuomita niitä, jotka ovat ulkopuolella? Ettekö tekin tuomitse vain niitä, jotka ovat sisäpuolella? 13. Mutta ulkopuolella olevat tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha.".."

      >>>>>>"silmät aukevat " Sanaa saarnaamalla, ei sormella osoittelulla eikä "ilmestys kirja seminaarin" pitämisellä.avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun synnit anteeksi ja perintöosan pyhitettyjen joukossa

    • mikkelinmies1

      Sanoisin näin,että noin pitkillä suoraan Raamatun tekstiä lainaamalla syyllistyy jo tekijäoikeuksien väärinkäyttöön "Totuuden Sanalla" varustettu 21.11.2014 nimimerkki. Kyse on homojen hyökkäyksestä Suomen kansaa vastaan ja sinä jaksat veivata meille kaikille tuttuja tekoja. Luuletko, että joku jaksaa lukea tekstiäsi? Taistele sinäkin "Totuudensanalla" tässä hetkessä ja mieti, miten uskallat olla eri mieltä homoista missä oletkin.

    • Tempaus on ovella !

      Pyhittykää pyhät ja ja elkää tehkö syntiä ,Jeesus on tulossa ettette jää tänne kieriin tuskissanne ja Kiristeleen Hampaitanne,että ei ollutkaan asiat kunnossa Jeesuksen kanssa,hän haluaa meille parasta ja ijankaikkista hyvää,sinä päätät haluatko vai et se on sinun nyt punnittava itsesi ja Jeesuksen kanssa ! Ari

      • mikkelinmies1

        Kysynpä vaan, "Tempaus on ovella", miten uhkakuvasi auttaa tätä hetkeä? Jeesus on tulossa ja varmasti, mutta nyt Suomen Eduskunta äänestää 28.11.2014 tuleeko minihomovähemmistön ajattelu voimaan Suomeen vai meidän tavallisten heterojen näkemys. Meitä on ainakin 95 % kansasta, itse en tunnista juuri ketään homoa, jota voisi sanoa homoksi, jos nämä iltapäivälehtien lööpit poistetaan. Olen yli60-kymppinen. Taisteluun, veli, ei vedetä Jumalan kirousta maamme päälle.


    • ollaanuskollisia
      • HomLex

        Se on Jahven tahto!


    • Suomi seuraava
    • 7eth

      Jos eduskunta hyväksyy homoliittojen sallivan lain niin olen miettinyt että muutaman vuoden kuluttua saattaa homot ja lesbot villiintyä ja ja alkavat käydä kiihkoissaan heterojen kimppuun, miettikääpä sitä.

      • sethi

        Ehkä ne alkavat käydä jopa kirkoissa.. kauhea ajatus.


      • kauhukuva
        sethi kirjoitti:

        Ehkä ne alkavat käydä jopa kirkoissa.. kauhea ajatus.

        Joo, käyvät seurakunnissa, jotta voivat sitten haastaa oikeuteen uskovia puheistaan. Raamatun siteeraamisesta "vääristä" kohdista tulee rikos.


    • TotuudenSanalla

      >>>>>>>>>>>>Sanoisin näin,että noin pitkillä suoraan Raamatun tekstiä lainaamalla syyllistyy jo tekijäoikeuksien väärinkäyttöön "Totuuden Sanalla" varustettu 21.11.2014 nimimerkki. Kyse on homojen hyökkäyksestä Suomen kansaa vastaan ja sinä jaksat veivata meille kaikille tuttuja tekoja. Luuletko, että joku jaksaa lukea tekstiäsi? Taistele sinäkin "Totuudensanalla" tässä hetkessä ja mieti, miten uskallat olla eri mieltä homoista missä oletkin.

    • mikkelinmies1

      Hyvä veli, "TotuudenSanalla" ymmärrän että olet uudistisyntynyt Jumalan armosta kuten minäkin. Mutta tuo pitkäsanaisuutesi Raamattua lainaten ei oikein minun mielestäni tässä tilanteessa toimi. Nyt olemme hyökkäysvaiheessa homouteen harhautuneita vastaan ja ne tulevat Suomen Eduskunnassa vastaan 28.11.2014. Voisimmeko tehdä jotakin yhdessä tälläisessä mediassa, joka minullekin on varsin uutta, koska vain sen kautta kuulemma nuoriso keskustelee. Itse näkisin tekstini mieluummin sanomalehdissä. Joskus näkyykin.

      Esimerkiksi kansanedustatajat Mika Niikko, Kari Tolvanen, puheenjohtaja Holmlund ovat esiintyneet ryhdikkäästi ja antavat toivoa yli puoluerajojen. KD on aivan ylivoimainen. Östman ja Räsänen kiitos Herralle heistä, vaikka olenkin muuta puoluetta.

      • pelonperjantai29.11

        Alatalon Mikko vastasi vaalikoneessa, ettei kannata ihan kaikkia oikeuksia homopareille mitä heteropareille, kun ei ole varma esim. adoptio-oikeudesta ja sai täten "homofobia"-sivustollakin arvosanaksi ":(:(" myönteisyydestään asialle, mutta nyt MTV:n kyselyn mukaan kannattaa avioliittolain muutosta ja aikoo äänestää puolesta.

        2 edustajaa, joilta mtv kysyi asiasta vastasi jopa, ettei vielä tiedä kantaansa.
        Ihmettelen, kun ei vieläkään, etenkään kansanedustajana, tiedä kantaansa tähän.
        Vaalikoneissa ja muualla asiaan epävarmasti kantaa ottaneiden päätökseen voi mahdollisesti vielä vaikuttaa.

        Olipa aika turha kysely mtv:ltä, kun 199 äänioikeutetusta vain 124 vastasi, eikä heistäkään kaikki kertoneet kantaansa, mutta kun lopputulos oli kyselyn tehneelle mieluinen, pitihän siitä uutisoida..

        Aikamoinen syyllisyyden tunto voi iskeä päälle, mikäli jonkun parin epävarman äänestä menee tämä laki läpi. Enhän ole itse siihen syyllinen, kun asiaa vastustan, enkä pääse äänestämään, mutta tulee tunne, että olisi voinut tehdä asian suhteen enemmän ja kenties vaikuttaa yhdessä muiden kanssa lopputulokseen.


      • 2525252
        pelonperjantai29.11 kirjoitti:

        Alatalon Mikko vastasi vaalikoneessa, ettei kannata ihan kaikkia oikeuksia homopareille mitä heteropareille, kun ei ole varma esim. adoptio-oikeudesta ja sai täten "homofobia"-sivustollakin arvosanaksi ":(:(" myönteisyydestään asialle, mutta nyt MTV:n kyselyn mukaan kannattaa avioliittolain muutosta ja aikoo äänestää puolesta.

        2 edustajaa, joilta mtv kysyi asiasta vastasi jopa, ettei vielä tiedä kantaansa.
        Ihmettelen, kun ei vieläkään, etenkään kansanedustajana, tiedä kantaansa tähän.
        Vaalikoneissa ja muualla asiaan epävarmasti kantaa ottaneiden päätökseen voi mahdollisesti vielä vaikuttaa.

        Olipa aika turha kysely mtv:ltä, kun 199 äänioikeutetusta vain 124 vastasi, eikä heistäkään kaikki kertoneet kantaansa, mutta kun lopputulos oli kyselyn tehneelle mieluinen, pitihän siitä uutisoida..

        Aikamoinen syyllisyyden tunto voi iskeä päälle, mikäli jonkun parin epävarman äänestä menee tämä laki läpi. Enhän ole itse siihen syyllinen, kun asiaa vastustan, enkä pääse äänestämään, mutta tulee tunne, että olisi voinut tehdä asian suhteen enemmän ja kenties vaikuttaa yhdessä muiden kanssa lopputulokseen.

        Lenita Toivakka, joka esiintyi myös homoillassa ollen lakimuutoksen vastustajien leirissä, vastasi nyt mtv:n kyselyyn, että kannattaa lakiuudistusta.

        Toivottavasti tälläisiä homohypetysaivopesun uhreja ei ole montaa muuta kansanedustajien joukossa.


      • pahalta näyttää
        2525252 kirjoitti:

        Lenita Toivakka, joka esiintyi myös homoillassa ollen lakimuutoksen vastustajien leirissä, vastasi nyt mtv:n kyselyyn, että kannattaa lakiuudistusta.

        Toivottavasti tälläisiä homohypetysaivopesun uhreja ei ole montaa muuta kansanedustajien joukossa.

        Katja Hänninen (uusi edustaja, vas.) vastasi vaalikoneessa "ei" homoparien adoptio-oikeudelle, nyt vastasi mtv:lle kannattavansa avioliittolain muutosta..

        Eikö tälläinen ole äänestäjiensä pettämistä?


      • pahalta näyttää
        pahalta näyttää kirjoitti:

        Katja Hänninen (uusi edustaja, vas.) vastasi vaalikoneessa "ei" homoparien adoptio-oikeudelle, nyt vastasi mtv:lle kannattavansa avioliittolain muutosta..

        Eikö tälläinen ole äänestäjiensä pettämistä?

        Kike Elomaa vastasi vaalikoneessa "ei" homoparien ulkoiselle adoptio-oikeudelle, nyt vastasi mtv:lle, ettei ole varma kannastaan..
        vedotkaa tähän ihmiseen, jotka osaatte perustellen hyvin kantanne. Siinä ei tarvi, eikä kannata käyttää Raamatun lauseita, muutenkin onnistuu vallan mainiosti.

        Minusta oleellisinta on korostaa äidin ja isän merkitystä ja lapsen oikeutta heihin. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteikö homopari voisi kasvattaa lapsesta onnellisen ihmisen.
        Lapselta on silti päätetty viedä joko isä tai äiti häneltä kysymättä.
        Ajattelisivat omalle kohdalleen, esim naiset, joilla tärkeä äitisuhde lapsuudesta läpi aikuisuuden, olisiko sen korvannut toinen isä. Olisiko isän kanssa voinut jakaa samat asiat samalla tavalla?


    • TotuudenSanalla

      Minä olen , ja haluan olla " Jeesuksen Kristuksen puoluetta". Hänen Sananasa ilmoitus ei ole muuttunut. Parempi olla samaa mieltä mitä Hän Sanassaan sanoo.

      Jeesus sanoi "..Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa..."

      • Onluettavissaa

        >>>>>>>>>>>>>>Jos eduskunta hyväksyy homoliittojen sallivan lain niin olen miettinyt että muutaman vuoden kuluttua saattaa homot ja lesbot villiintyä ja ja alkavat käydä kiihkoissaan heterojen kimppuun, miettikääpä sitä.


    • Simelius

      Jos tämä sodomia menee läpi, veikkaan että kirkosta eroaminen räjähtää käsiin. Aivan oikein että jättävät tuon synninsuosijoiden laitoksen.

      • Usko Jätä Synti

        Jokaisen uskovan tulisi jättää syntiä suosivan ja puolustavan kirkon, olkoon sen nimi mikä tahansa.


      • hwq
        Usko Jätä Synti kirjoitti:

        Jokaisen uskovan tulisi jättää syntiä suosivan ja puolustavan kirkon, olkoon sen nimi mikä tahansa.

        Voi kirkkoa vielä puolustaa ja sen mätänemistä koittaa hidastaa, mutta sitten jos homoja aletaan vihkiä kirkossa, kirkko on jo niin syöpynyt, eikä sen asian suhteen mikään tulee enää kirkossa muuttumaan, on kirkko syytä hylätä.


    • Tukihenkilöt

      Minne menevät lähteneet? Tyhjään etstään korviketta?
      Kohteita riittää "Idän uskonnot", Suomessa vaikuttavat ei kristilliset yhteisöt, "Herätys kristilliset" ym.?

      Todellisen kristillyyden tien osoittajia tarvitaan, ja tukijoita.

      Apt.9: 26. "Ja kun hän oli tullut Jerusalemiin, yritti hän liittyä opetuslapsiin; mutta he kaikki pelkäsivät häntä, koska eivät uskoneet, että hän oli opetuslapsi. 27. Mutta Barnabas otti hänet turviinsa ja vei hänet apostolien tykö ja kertoi heille, kuinka Saulus tiellä oli nähnyt Herran, ja että Herra oli puhunut hänelle, ja kuinka hän Damaskossa oli rohkeasti julistanut Jeesuksen nimeä. 28. Ja niin hän kävi heidän keskuudessaan sisälle ja ulos Jerusalemissa ja julisti rohkeasti Herran nimeä..."

    • mikkelinmies1

      Minä uskon Jumalan jo puuttuneen peliin. Me tasa-arvoistalakia vastustavat ja nykyistä avioliittolakia kannattavat, siis miehen ja naisen välinen liitto, tulee voittamaan. Älkää antako tämän päivän lehtiotsikoiden hämmentää. Rukousta vaan lisää, niin "kaikki ei osaa sanoa" ovat puolellamme. Hienoa, että johtava poliitikko Ben Zyskowizc on nykyisen avioliittolain kannalla ja monet merkittävät poliitikot.

    • erottaja

      Kirkosta eroamiset lisääntyvät . Tänään on eronnut tosin vasta alle 200 ihmistä. Mutta nyt kirimme

      http://www.eroakirkosta.fi

      Yli 200 eroajaa pitää saada täyteen tänään.

    • mikkelinmies1

      YLEn kyselyssä 14.11.2014 tasa-arvoista avioliittolakia vastusti 70 % ja kannatt vain 29 % vastaajista. Tämä merkillinen homomyönteisyys on pelkkää median aikaansaannosta. Kirkosta erotaan sen hampaattomuuden vuoksi. Valitettavasti arkkipiispa Kari Mäkinen adjutanttinsa Helsingin piispa Irja Askola ovat täysin harhautuneet, vaikka piispainkokouksessa 2011 todettiin täysin yksiselitteisesti "Avioliitto on yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto".

      Homopuolueiden kannatus Kokoomus, SDP, vasemmistoliitto, vihreät ovat romahtaneet. Ovat ylimielisesti heiluttaa Pridekulkueissa sateenkaariläpyskää ajattelematta mitä se Jumalan silmissä merkitsee. Keskustan hurja nousu Sipilän johdolla perustuu hyvin pitkälle Raaamatun kunniotukseen homokysymyksessä, samoin Perussuomalaisten kannatus on pysyt Soinin johdolla vakaana. Hallituksen talouspolitiikka on epäonnistunutta ja Venäjä pakotteisiin lähdettiin laulellen ja ylimielisesti. Putinin ajatuksiin suhtaudutaan kuin ilmaan ja uhotaan EU:n ja NATOn nimeen. >Pitäisi muistaa että suurempaa on aina kunnioitettava, mutta ei nöyristellä.

      Nyt on korkea aika muistaa hallitus, eduskunta ja arkkipiispa 1Sam.2:3:
      "Älkää yhä ylpeitä puhuko, älköön suustanne lähtekö
      julkeita sanoja ; sillä Herra on kaikkitietävä Jumala,
      hänen edessänsä punnitaan teot".
      Voitetaan Jeesuksen nimessä äänestys 28.11.2014. Hienoa että TV7 on julistanut paaston ja rukouksen 25-27.11.2014 ajaksi. Amen.

      • 23:45

        Galluppeihin sattuneet vastaamaan liberaalit keskim. enemmän.
        Kun ottaa huomioon kaikki suomalaiset ja ikärakenteen, niin vastustajia laille löytyy kyllä enemmän kuin kannattajia. Ei iäkkäämpi väestö, etenkään maaseudulla vastaa niin paljon galluppeihin mitä nuoremmat ja kaupunkilaiset.
        Ei suomalaiset olisi ollut valmiita vielä edes homopresidenttiin. Sen suhteen ratkaisi moni muukin asia, mutta myös ehdokkaan homouskin vaikutti monen äänestyskäyttäytymiseen.
        Tämän lakiehdotuksen suhteen on taas kyse paljon tärkeämmästä asiasta, kuin siitä onko presidenttimme homo.
        Moni ei-lakia-kannattava on vaan jostain syystä aika välinpitämätön tämän asian suhteen. Tietoa tai mielenkiintoa asialle ei ole riittävästi.
        Jos tästä asiasta järjestettäisiin kansanäänestys, kuinka innokkaasti äänestettäisiin? Luulen, että liberaalit olisivat keskimäärin huomattavasti innokkaampia.
        Tosiasiassa kansa on keskim. konservatiivisempi tämän asian suhteen, kuin kansanedustajat, vaikka toisin koitetaan väittää joidenkin pienten galluppien perusteella.
        Suurin osa äänestäjistä ei ole poliittisesti kovin valveutuneita ja tietoisia äänestämänsä ehdokkaan kannoista kaikissa kysymyksissä. Äänestetään paljon fiilis-pohjalta. Vanhemmasta ikäpolvesta suuri osa ei myöskään käytä nettiä, jota kautta saisi helpommin tietoa.


      • mikkelinmies1

        Valitettavasti tuossa yllä "mikkelinmies1" 25.11.2014 oli tuo Ylen tilasto epähuomiossa pyörähtänyt väärinpäin. Sorry. Asia itsestään ei muutu miksikään.


    • mikkelinmies1

      Surkean surullinen päivä 28.11.2014, veljet ja sisaret, homouden puolustajat saivat syntisen tahtonsa läpi 105-92 äänin Eduskunnassa. Sadattuhannet rukoukset, jotka olimme saattaneet Jumalan puoleen, olivat saavuttaneet Korkeimmain. Muistakaa aina "Jumala on olemassa ja kuuntelee ihmistä". Vaikka inhimillisesti hävisimme, niin voitimme. Sankarillinen helluntalainen kansanedustaja Mika Niikko johti, mutta yksin.

      En nähnyt merkittäviä helluntalaisjohtajia, en perinteisestä helluntaiseurakunnasta sen enempää kuin tästä Helluntaikirkosta, koko aikana mediassa Niikon rinnalla, toki kyllä omissa rukouskouksissaan ja lehdissään. Esimerkiksi umpiakateeminen RV:n päätoimittaja Leevi Launonen heräsi 27.11.2014 jossakin "seurakuntalanen.fi" kolumnissa pitkäpiimäisellä pohdiskelullaan, sitä ei liene moni lukenut muu oikolukijan lisäksi kuin minä. Yritin lähettää kommentin omalla nimellä , ei ottanut vastaan tämä "seurakuntalainen.fi". Patmos-säätiö sählää omalla kanavalla luullen saavuttavansa suuriakin joukkoja ja IRRTV tahollaan.En usko.
      Kristillisen Median pitäisi yhdistyä taistelemaan pimeyttä vastaan, eikä toisiaan.

      Äänestys sukupuolineutraalista avioliittolaista oli tänään, miksi Launonen ei pohdiskellut riittävän terävästi ajoissa ja antanut suuntaa lehdessään muille? Arvelen hänen odottavan eläkepäiviä ja siten pääsee pohdiskelemaan prof. V-M. Kärkkäisen (Fuller yliopisto?) kasvatustieteitä ja kirjoittelemaan. Tällöin ei passaa loukata ketään. Samaa voi kysyä muidenkin lehtien päätomittajilta.

      Onko helluntalaisuus mennyt pohjalle? Seuraan kyllä paljon muittenkin lehtiä, ei sielläkään vapaitten suuntien johtavista veljistä ole ottanut kantaa onko sukupuolineutraali, tasa-arvoinen avioliittolaki oikein. Ainoa, joka näytti ottaneen kantaa oli Mikkelin suoraselkäinen piispa Häkkinen. Sain hellariveljiltä kiitosta.
      , vien piispalle. Kamppailevatko Helluntaiveljet akateemisissa riennoissa Isossa Kirjassa kuten oikea Tampereen yliopiston professori Timo D. Hämäläinen pohdiskeli RV/lokakuu 2014. Hämäläisen mukaan opiskelijat kamppailevat akateemisissa opinnoissa kansainvälisissä yliopistoissa, että unohtuu paikallinen seurakuntatyö? Se on niin tavallista. Tälläistä kuvaa minulle on syntynyt tässä homokylläisyyteen pyrkivässä maassamme. Missä ovat kristilliset johtajat? .
      .

    • herätys

      Ei muuta,kuin odottamaan Jumalan tuomioita!.Niiltä ei vältytä,ei sitten millään!

    • mikkelinmies1

      En osaa sanoa tuohon mitään "Herätys", että tuleeko Jumalan tuomio, tuomion miekka leijuu jokatapauksessa. Varmaa on kuitenkin se, että tämä homouden harjoittamisen synti tulee nyt Suomen lainsäädännön mukaan hyväksytyksi. Karmeinta tässä on se, että arkkipiispa Kari Mäkinen nyt iloitsee . Lienette panneet merkille että Mikkelin piispa Häkkinen seisoo lujasti Raamatun opetuksen pohjalla.
      Mäkinen ja Häkkinen ovat eri mieltä. Harkitsen nyt koko ajan eroa Mikkelin tuomiokirkosta, johon pari vuotta sitten liityin. Tämä Mikkelin piispa Häkkinen pitää minua vielä kiinni.

    • mietippäs

      Minkä takia jumala loi homot ja lesbot, jospa tämä on evoluution syy

    • mikkelinmies1

      Jumala loi käsitykseni mukaan miehen ja naisen "Ja he olivat molemmat, mies ja hänen vaimonsa , alasti eivätkä hävenneet toisiansa" 1.Moos2:25. Niin että mitäpä tässä miettimistä "mietippäs".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe