Äidit tappaa lapsiaan

isä

Taas kaksi pientä lasta kuoli. Mikä vaivaa äitejä?
Tappaisi itsensä, jos pakko, mutta miksi viattomat lapset?

22

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehtyä ihmiskuvaa

      Meille yritettiiin vuosikymmeniä julkisuudessa kertoa, mantran tavoin hoettiin , miten miehet on syrjäytyneitä ja itsetuhoisia ja juoppoja ja onnettomia, jne.... jne..
      Mutta unohtui naisasialiikkeeltä siinä ohessa, että näitä seko naisia on aina ollu riittämiin.

    • Äiti43

      Hei

      Oletko tullut miettineeksi, mikä on lapsien isän osuus tuohon tekoon. Onko kenties häippässyt ja jättänyt koko revohkan äidin vastuulle? Tämä tuntuu olevan melko tavallista käytöstä ihanilla isillä. On helppo moittia äitien tekoja ja varsinkin niiden joilla ei kokemusta ole yksin vastuun kannosta lapsien suhteen. Kuka olisi siis pitänyt noista lapsista huolen jos äiti olisi jättänyt?

      • äiti minäkin

        No ei se isä niitä lapsia kuitenkaan tappanut!!!
        Äiti tappoi. Piste.


      • tyukf

        äiti43
        kuvitteletko sinä siinä pienessä kierossa narsistin maailmassa että lasten tappamiselle löytyy tekosyitä muualta kuin henkilöstä itsestään

        mikään ei voi oikeuttaa tilannetta jossa äiti tappaa lapsensa ja jopa naapurin lapsen siinä samalla

        henkilöt jotka sortuvat tällaiseen tekoon ovat äärimmäisen itsekeskeisiä ihmisiä , avio mies ei heistä kasvattanut itsekkäitä vaan ympäristö ja koti, ja se itsekkyys on usein myös syy miksi he tekevät lapsensa liian nuorena vaikka ilman virallista isää tai omaa kotia

        normaali äiti antaa lapsensa jonkun muun huostaan jos tuntee tilanteen niin ahdistavaksi ettei pysty heitä enää hoitamaan, kyllä niille tässä maassa löytyy äkkiä parempaa huolen pitoa

        nänä narsisti teini mammat joilla ei ole mitään eväitä lapsen kasvattamiselle alun perinkään alkavat olemaan jo kansallinen ongelma monessa länsimaassa


    • Lelli lelli

      Ongelma on se että näitä kersoja tekee maailmaan ihmiset joilla ei ole edellytyksiä hoitaa tekemiään lapsia !!!, lapsilisät pois ja äityiden hehkuttaminen työttömyyden ja muun epätoivon pelastajana on lopetettava. Kyllä se on ihan näiden tampioiden oma syy ja rangaistukset rajuiksi sekä nimi julkisuuteen, oppiivatpahan miettimään edes vähän vastuutaan.

      • Dokaajat

        Tässä maassa kaikki vastuu on sysätty yhteiskunnalle ja juopot ja narkkarit ovat erityis suojelussa. Niitä hyysätään ja paapotaan mutta kukaan ei auta lapsia,jotka elävät näissä juoppovanhempien perheissä. Ei kai ole muuta ratkaisus kun sijoittaa lapset pois tämmöisten vanhempien luota. Jos ei pysty huoltamaan itseään niin kuinka voi huoltaa lapsia? Juoppo ei lopeta juomista minkään sosiaalitantan käynnin avulla,joten pitäisi auttaa lapsia ihan ensiksi.


      • grrrrrrrr
        Dokaajat kirjoitti:

        Tässä maassa kaikki vastuu on sysätty yhteiskunnalle ja juopot ja narkkarit ovat erityis suojelussa. Niitä hyysätään ja paapotaan mutta kukaan ei auta lapsia,jotka elävät näissä juoppovanhempien perheissä. Ei kai ole muuta ratkaisus kun sijoittaa lapset pois tämmöisten vanhempien luota. Jos ei pysty huoltamaan itseään niin kuinka voi huoltaa lapsia? Juoppo ei lopeta juomista minkään sosiaalitantan käynnin avulla,joten pitäisi auttaa lapsia ihan ensiksi.

        Sekä nämä masennuslääkkeiden viihdekäyttäjät ja muoti masentujat. Otetaan pikavippejä Turkin matkaan tai bilettämiseen, niin sitten masennutaan maksurästien takia.


      • salvetaa

        Työttömien lisääntyminen pitää kieltää.


    • Näin

      Lasten teko näyttää olevan nykyään ongelmanuorten "pakokeino" saada meriittiä ja kunnioitusta, mutta sen lapsen hoitamisesta ei ymmärretä mitään eikä tajuta mitä se tuo tullessaan, syyllisiä ovat lasten ylläpitämiseen ja kaikkeen siihen liittyvään kykenemättömät nuoret aikuiset itse, se kun ei olekkaan pelkkä nukke

    • konstaabelsson

      Vastaavia tapauksia on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta media ottaa nykyisin kantaa ihan eri tavalla kuin vaikkapa 80-luvulla. Piste.

    • Vantaa rules

      Sellaista se on lappeenrannassa. Ei siellä kukaan halua elää, eikä lapsiaankaan moisella paskalävellä kiusata.

    • jahagafg

      Hahhah:) Joskus oli sanonta, että menetät työsi ja sinusta tulee vantaalainen.

    • Henkistä tukea

      Lapsi tuo leivän. Näin sanottiin ennen ja näin se on nytkin. Olen seurannut muutamia nuoria äitejä. Ovat tehneet pari lasta aika peräkkäin ja ovat yksinhuoltajia. Yhteiskunta maksaa elatusmaksut, kotihoidontukea, lapsilisät, asumistukea ja tietysti paljon toimeentulotukea sekä harkinnanvaraista toimeentulotukea kun rahat eivät muuten riitä. Asutaan isossa tonnin vuokra-asunnossa kun on perhettä ja auto pitää tietenkin olla.
      Mielestäni yhteiskunta auttaa ainakin taloudellisesti aivan tarpeeksi vaikka olisi yksinhuoltajana. Henkinen apu voi olla vaikeaa saada, kun työntekijöissä on niin paljon epäpäteviä sosiaalipuolella. Henkisen puolen tukeen pitää panostaa, sillä pelkkä raha ei auta jos voi huonosti henkisesti.

      • Juopot

        Raha ei ratkaise mitään. Tarvitaan isovanhempien tukea ja jos mahdollista niin ystäväpiirissä pitäisi jokaisella löytyä joku jonka puoleen voisi kääntyä kun ei yksin jaksa. Päihdeongelmat ovat usein syynä kaikkeen hätään ja tuskaan. Miksi sitä hyysätään ja ihannoidaan kun ryypätään?lapset kärsii eniten kännäävien vanhempien armoilla.


    • kuis on

      Aloittajan otsikko on harhaanjohtava sillä jos tilastoja katsotaan niin se on mies joka useimmin tappaa lapset ja vaimonsa. Ottakaa selvää ennen kuin yleistätte äitejä.

      • Hullut

        Usein äiti jää lasten kanssa yksin kun isä lähtee tai on täysin holtiton juoppo. Päihderiippuvaiset isät ja äidit ovat syypäitä suurimpaan osaan lasten pahoinvointiin ja tähän pitää voida puuttua jo neuvoloissa.


      • mummo ja ukki

        Elikkä tosissaan tappakoon isät ja äidit toisensa, mut lapset on jätettävä rauhaan.


      • Huoltoon
        mummo ja ukki kirjoitti:

        Elikkä tosissaan tappakoon isät ja äidit toisensa, mut lapset on jätettävä rauhaan.

        Viinan juonti on saatava vähenemään tässä maassa,se on kaiken pahan alku. Lapset kärsii siitä eniten kun äiti ja isä kännää kotona. Tolkku putäisi olla vanhemmilla,ei yhteiskunta voi vahtia aikuisia ihmisiä. Turha ihmetellä miksi lapset on häiriköitä,kun vanhemmat ovat itsekin täysin holtittomia näissä ongelmaperheissä.


    • huolehtikaa perheest

      Äidit ja vaimot väsyy jatkuvaan kotona olemiseen, kun ukot painaa kaupungilla vieraan pillun perässä, ei aina riitä että vaimoja ulkoilutetaan muutama kerta vuodessa että sitten päästään kaverien kanssa h.

      • jälkiabortti

        Mitä ne naiset valitsee lapsille isäkseen sen moniongelmaisen miehen? Tiedän useammankin pariskunnan, josta mies pitäisi viedä kastroitavaksi. Esim. Jos miehellä on lapsia edellisistä suhteista, niin jonkun kellon pitäisi jo hälyttää.


    • defem

      Jos mies tappaa kakarat, niin ei varmasti ymmärrystä löydy.

      Mutta nyt kun on olleet naiset asialla, niin jo löytyy ymmärrystä ja sääliä. Voi voi kun oli hätähuutoa ja stressiä ja väsymystä ja epätoivoa ja vaikka mitä.

      On tää vaan niin tasa-arvoinen maa. Feministeille.

    • ei armoa

      En ollenkaan ymmärrä, miksi tätä äitiä säälitään.
      Jos kyseessä olisi mies ja tappaisi jonkun tuttunsa ei kukaan tätä tappajaa säälisi vaan uhria.
      Nyt taas on käynyt niin, että tätä lapsensa tappanutta äitiä säälitään ja surkutellaan...miksi? Riistänyt hengen omilta lapsiltaan!!
      Olisi lapsille aivan varmasti paikka löytynyt. Isä, tädit, sedät, kummit ja mummit.
      Vaan ei tämä hirviö vaan itsekkäästi päätti päästä lapsista eroon.
      En todella ymmärrä, että asia kääntyy aina niinpäin, että äiti raukka on väsynyt ja uhri. Muut on syyllisiä, paitsi tämä tappaja. sairasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe