Lauste vai Runosmäki ?

Lauru

Haluaisin tietää kummasta kannattaisi ostaa tulevaisuudessa omistuskerrostalo asunto ? Kumpi paikka on siedettevämpi asuinseutuna ja parempi asuinseutu lapsille ? Arvostaisin tietämystänne. Kiitos.

Ps: Olen ystävällisesti viime kuukausina tehnyt muutamia keskusteluja tälle palstalle, joissa olen ensimmäisenä vastauksena saanut molempiin kysymyksiini tyyliin jotain "haista vittu" vastauksia, joten tämäntyyppisiä vastauksia harkitsevat älkää vaivautuko, tuhlaatte vain aikaanne lapsellisuuksillanne.

10

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rituuuu

      Molemmat alueet ovat välttelyn arvoisia. En ikimaailmassa tarjoaisi omille lapsilleni moista kasvuympäristöä. Niin se vaan on että ympäristö muokkaa yksilön.

    • Kaarinalainen

      Runosmäki on parempaa aluetta, mutta Lauste täysin mustalaisten ja mamujen aluetta. Poliisi vierailee tiuhaan, milloin heitetään koira parvekkeelta tai puukotetaan kaveria.
      Runosmäki ehdottomasti jos Turkuun on pakko muuttaa, Kaarinan Piispanristiltä löytyy parempia alueita kerrostaloista. Kaarinan keskustakin on rauhallista seutua, kaikki palvelut lähellä.

    • Lauru

      Kiitos paljon vastauksista! Kaipaan lisää mielipiteitä ja kokemuksia.

      • lausteeelainen

        Itse asun lausteella vuokra-asunnossa ja hyvin rauhallista ja bussit kulkee hyvin sekä niin kuin moni muukin sanonut niin skanssi lähellä ... Turhaan sanotaan huonoksi paikaksi


    • Ei lapsille

      En kyllä itsekään muuttaisi kumpaankaan. Kai ymmärrät että on syynsä että asunnot noilla alueilla ovat niin paljon halvempia?

    • pois turusta

      kuka hullu turkuun haluaa muuttaa, jos tänne muutat ,niin kohta haluat muuttaa muualle.

    • jope6

      Asun Lausteella omistusasunnossa. Enpä ole mitään ongelmia havainnut. Kaksi kauppaa ja posti lähellä sekä Skanssiin alle kilometri. Halvat asunnot, joten tulee matkusteltua sillä rahalla, jonka säästän verrattuna siihen, että asuisin ns. paremmalla alueella, jossa huonokuntoinen maksaisi melkein tuplat siihen, mitä omastani maksoin.

    • lausteelainen

      Minäkin asun Lausteella omistusasunnossa ja täällä on hyvä olla ja elää. Luonto ympärillä ja pihat kauniisti hoidettu. Skanssi, Gigantti ja muitakin suuria liikkeitä kävelyetäisyydellä,. Täällä on rauhallista. Suosittelen.

    • runonok

      Asun Runosmäessä jo yli 15v.Täällä palvelut lähellä,terveysasema,kirjasto, apteekki,3 lähikauppaa,hammaslääkäri,lenkkipolut(talvisin hiihto) ,bussit keskustaan arkisin 10 min.välein,vkl. n. 20 min .Rauhallinen alue.

    • Turkulainen69

      Minä asun Turun Keskustassa. Valitsisin noista kahdesta vaihtoehdosta mielummin Runosmäen. Siellä on paljon palveluita lähellä esimerkiksi Suomen suurin uimahalli Impivaaran uimahalli on melko lähellä n. 500m, siellä on Supermarket ja muutama muu kauppa ja pizzeria. Kouluja Runosmäessä on kaksi; Runosmäen ala-aste ja Lyseo. Huom! Ala-aste lakkautetaan piakkoin ja osa Lyseota suljetaan sisäilmaongelmien vuoksi.
      Länsikeskukseen ei ole kovin pitkä matka. Länsikeskuksessa toimii Prisma, Citymarket ja monia pienempiä yrityksiä.
      Lauste on mielestäni liian lähellä Varissuota. Siellä on paljon maahanmuuttajia, rikollisuutta ja työttömyyttä. Toki Lausteen hyvät puolet ovat ne, että siellä on Skanssin kauppakeskus lähellä ja asuntojen hinnat eivät ole korkeita.
      Lausteella ei ole omaa yläastetta, joten laustelaiset joutuvan menemään Normaalikouluun tai jonnekin muualle, erityisesti lähikouluihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe