Kuningaskunnan perii se joka voittaa

George L

”Ettekö tiedä, etteivät vääryydentekijät peri Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät haureelliset eivätkä epäjumalanpalvelijat, eivät avionrikkojat, irstailijat eivätkä homoseksuaalisuuden harjoittajat, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät peri Jumalan valtakuntaa. Tuollaisia jotkut teistäkin olivat, mutta olette antaneet pestä itsenne, te olette pyhitettyjä ja vanhurskautettuja Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengessä.” [1. Kor. 6:9-11]

Tuleeko Jumalan kuningaskuntaan; uuteen maahan, uuteen tulevan maailmankaikkeuteen pääsemään kaikki uskovat (ja varsinkaan itseään kristittyinä pitävät)? - Vastaus on: – EI – Vain ne uskovat jotka VOITTAVAT, saavat iankaikkisen elämän, kaikki uskovat eivät tule voittamaan. Jeesuksen seuraajan tulee pysyä TOTUUDESSA ja Sanassa, eikä lipsua siitä pois, Raamatussa on lukuisia varoituksia uskoville siitä, että eivät menettäisi sitä mitä ovat saaneet ja löytäneet Kristuksessa. Ilmestyskirjaa ei ole osoitettu uskosta osattomille vaan uskoville, Jeesuksen seuraajille. Jeesus kohdisti myös kaikki varoitukset helvetistä uskoville (kaksi varoitusta fariseuksille), EI epäuskoisille, Jeesus on selkeästi varoittanut omiaan mahdollisuudesta joutua kadotukseen, samoin jokainen UT:n kirjoittaja. Ne jotka eivät pysy Jumalan hyvyydessä ja halua tehdä parannusta synneistään heitetään tuleen.

Ihminen ei pelastu 'YKSIN armosta YKSIN uskosta', niin kuin esimerkiksi luterilaisuudessa opetetaan (Luther ja kumppanit lisäsivät sanan 'YKSIN' uskontunnustukseen, Raamatussa sanotaan ihmisen pelastuvan 'ARMOSTA USKON KAUTTA'. Usko on sekä tottelemista Jumalalle ja Hänen tahdolleen. Usko ja uskollisuus ovatkin sekä hepreassa että kreikassa sama sana.

Lutherilla oli hyvin omalaatuinen käsitys armosta (ja pelastumisesta), eräässä kirjeessään Philip Melanchthonille hän väitti että ”riittää kun tunnistamme karitsan, joka kantaa maailman synnit; siitä synti ei meitä erota, ei vaikka tuhansia, tuhansia kertoja yhdessä päivässä harjoittaisimme haureutta tai murhaisimme”!

Tämä varoituksena niille kristityille jotka eivät pysy Sanassa, ja puolustavat, hyväksyvät ja tukevat syntistä elämäntapaa normaaliksi. Jumala on luvannut pääsyn uuteen maahan vain voittajille, kuuliaisille valkeuden lapsille.

8

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • George L

      " Jeesus; "Minä olen totinen viinipuu, ja minun Isäni on viinitarhuri. Jokaisen oksan minussa, JOKA EI KANNA HEDELMÄÄ, Hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, Hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän. Te olette jo puhtaat sen sanan tähden, jonka minä olen teille puhunut. Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat. Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni. " [Joh. 15:1-8]

      "Katso siis Jumalan hyvyyttä ja ankaruutta: Jumalan ankaruutta langenneita kohtaan, mutta hänen hyvyyttänsä sinua kohtaan, jos hänen hyvyydessänsä pysyt; muutoin sinutkin hakataan pois."

      ”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sen, joka VOITTAA, minä annan syödä elämän puusta, joka on Jumalan paratiisissa.”

      ”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka VOITTAA, ei toinen kuolema vahingoita.”

      ”Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sille, joka VOITTAA, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.”

      ”Ja joka VOITTAA ja loppuun asti ottaa minun teoistani vaarin, sille minä annan vallan hallita pakanoita,...”

      ”Joka VOITTAA, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.”

      ”Joka VOITTAA, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.”

      ”Joka VOITTAA, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.”

      ”Joka VOITTAA, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.”


      ”Minä näin uudet taivaat ja uuden maan, sillä ensimmäiset taivaat ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta enää ollut. Näin myös pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, laskeutuvan alas taivaista Jumalan luota, valmistettuna niin kuin morsian, miehelleen kaunistettu. Ja minä kuulin voimakkaan äänen sanovan valtaistuimeltaan: ”Katso Jumalan maja ihmisten keskellä! Hän asuu heidän keskellään, ja he ovat hänen kansojaan, Jumala itse on heidän kanssaan, heidän Jumalansa. Hän pyyhkii kaikki kyyneleet heidän silmistään, eikä kuolemaa enää ole, ei surua, ei parkua, ei tuskaa, sillä kaikki entinen on mennyt.” Valtaistuimella istuva sanoi: ”Uudeksi minä teen kaiken.” Hän sanoi myös: ”Kirjoita, sillä nämä sanat ovat luotettavat ja todet.” Vielä hän sanoi minulle: ”Se on tapahtunut, Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoiselle lahjaksi vettä elämän veden lähteestä. JOKA VOITTAA, PERII TÄMÄN, ja minä olen oleva hänen Jumalansa ja hän on minun poikani. MUTTA PELKURIEN JA EPÄUSKOISTEN, SAASTAISTEN JA MURHAAJIEN, HAUREELLISTEN JA NOITIEN, EPÄJUMALANPALVELIJOIDEN JA KAIKKIEN VALEHTELIJOIDEN OSA ON TULISESSA JÄRVESSÄ. Tämä on toinen kuolema.” ”[Ilm. 21:1-8]


      ”Vääryydentekijä tehköön edelleen vääryyttä, SAASTAINEN SAASTUKOON EDELLEEN, vanhurskas (oikeudenmukainen) tehköön edelleen vanhurskautta ja pyhä pyhittyköön edelleen. [Jeesus sanoo: ] ”Katso, Minä tulen pian, ja palkkani on minun mukanani antaakseni kullekin tekojensa mukaan. Minä olen Alfa ja Omega, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu. Autuaat ovat he, jotka Hänen käskynsä pitävät (eli pesevät vaatteensa), SILLÄ HEILLÄ ON OIKEUS SYÖDÄ ELÄMÄNPUUSTA ja HEIDÄN SALLITAAN mennä porteista sisälle kaupunkiin. Mutta ULKOPUOLELLE TULEVAT JÄÄMÄÄN koirat kuten: haureelliset, noidat, irstailijat ja murhamiehet, epäjumalienpalvelijat ja valhetta rakastavat ja Totuuden vastustajat.” ” [Ilm. 22:11-15]

    • Tämmöstä nyt

      Hyvin kirjoitat asiaa.
      Tupsahti vaan mieleeni, että mikäli uskova tahallaan syntiä tekee, niin ei ole enää uhria syntien poistamiseksi. Mitä sitten tarkoittaneekaan loppujen lopuksi. Se tahallisuus varmaankin, sillä ilman syntiä ei voi kukaan elää tässä maailmassa.
      Joka päivä on anteeksipyytämisen päivä ihmisellä.
      Saastainen saastukoon, mutta jos hän kääntyy tiellään...

      • George L

        "Tupsahti vaan mieleeni, että mikäli uskova tahallaan syntiä tekee, niin ei ole enää uhria syntien poistamiseksi."

        Aivan, ei ole minkäänlaista uhria tahallaan tehdyistä synneistä, sellaisista joita tekee tietoisesti eikä halua päästä irti. Niitä syntejä tulee katua ja pyytää anteeksi, mutta anteeksi voi saada vain kun niistä tekee parannuksen eikä enää palaa niihin. Synti on paljon pahempaa uskovissa kuin epäuskoisissa, Jumala tuomitsee ensin omansa ja vasta sitten maailman. Jumalan lapsen ei pidä palata synnin orjuuteen (synnissä elämiseen). Tietystä synnistä/syntisestä tavasta ei saa tulla jatkuvaa.

        "Jeesus vastasi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja."

        "MUTTA JOS ME VAELLAMME VALOSSA, niin kuin Hän on valossa, meillä on yhteys keskenämme ja Jeesuksen, Hänen Poikansa veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, me eksytämme itseämme eikä totuus ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jos sanomme, ettemme ole tehneet syntiä, teemme hänestä valehtelijan eikä hänen sanansa ole meissä. Lapseni! Kirjoitan tämän teille, ettette tekisi syntiä. Jos joku kuitenkin syntiä tekee, meillä on Isän luona puolustaja Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Hän on meidän syntiemme sovitus, eikä vain meidän vaan myös koko maailman. Siitä me tiedämme tuntevamme Hänet, ETTÄ PIDÄMME HÄNEN KÄSKYNSÄ. Joka sanoo tuntevansa Hänet mutta ei pidä pidä Hänen käskyjään, on valehtelija, eikä totuus ole hänessä. Mutta joka noudattaa Hänen sanaansa, hänessä Jumalan rakkaus on tullut täydelliseksi. Tästä me tiedämme olevamme Hänessä. Joka sanoo pysyvänsä Hänessä, on velvollinen vaeltamaan niin kuin Hän vaelsi."

        "Joka (jatkuvasti) uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen."

        "Joka (jatkuvasti) uskoo Poikaan (ja on uskollinen), sillä on iankaikkinen elämä; mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä."


    • Hyvä on

      Kiitos. Monelle tarpeellista tietoa meille.

    • ,,,,

      Voittakaa Jeesuksessa!

    • Kiitosta

      Lisää näitä asiallisia kirjoituksia meille arvioitaviksi.

    • ei kukaan

      Tässäkin on hyvä muistaa että oma lihallisuutemme pyrkii rakentamaan uskoa tekojemme perusteella, eli tuottamaan hedelmiä ja niitten varaan rakentamaan uskon perustan. Jumalan mielen mukainen usko taas perustuu Kristuksen sovitustyölle ja sitä kautta syntyy ne hedelmät. Joku heikompi kristitty saattaa pelästyä tuon aloituksen äärellä kun ei nääkään niitä kaikkia hedelmiä mitä todellinen usko synnyttää ja ruveta pyrkimään tuottamaan hedelmiä, joko todistaakseen itselleen tai kanssauskoville tai jopa Jumalalle omaa uskoaan. Kristityn fokus (se mihin katseensa tarkentaa) ei saa ensisijaisesti olla teoissa, vaan Kristuksessa ja Hänen tuntemisessaan ja pyrkimyksessä jatkuvasti lähemmäksi ja parempaan tuntemiseen. Sitä kautta ne hedelmätkin alkavat kehittyä ja silloin ymmärrämme että ne on täysin ilman omaa voimaamme aikaan saatu. Älköön kukaan meistä olko kumiseva vaski tai helisevä symbaali (teot ilman rakkautta, eli Kristusta). Teot ovat tärkeitä, mutta motiivi pitää olla oikea. Ethän halua joutua sille puolelle jotka viimeisellä tuomiolla ihmettelevät 'mutta mehän teimme ihmetekoja ja ajoimme pahoja henkiä pois Sinun nimessäsi'. Että sinänsä siinä YKSIN uskosta YKSIN armosta on kyllä ihan tarpeeksi, ettei itse tule lisättyä mitään lakiin perustuvaa siihen kylkiäisiksi. Tietenkin se mielenmuutos (ns. kääntyminen) ja syntien hylkääminen kuuluu oleellisesti kristittynä kasvamiseen. Ja eiköhän se Lutherin pointti tuossa kirjeessä ollut että kääntymiselle on aina mahdollisuus vaikka uskovana tai ei-uskovana olisi syntiin langennut. Tuhlaajapojalla on aina mahdollisuus palata ja silloin isä juoksee vastaan. Perintö oli jo saatu, mutta sitä ruvettiin tuhlaamaan (vrt. olemme uskovina perineet oikeuden tulla osalliseksi taivaan valtakunnasta, mutta hairahdumme hukkaamaan tämän), kunnes tuli kääntymys ja palaaminen. Että ei se tehtyjen syntien määrä tai laatu ole esteenä, mikäli kääntyä haluaa. Eri asia sitten jos ei halua kääntyä ja palata, niin turha sitten odotella sitä voittopokaalia. Tai jos sille tielle lähtee että kuvittelee riittävänsä ja olevansa tarpeeksi hyvä ihminen ja taivaskelpoinen ilman Jeesuksen sovitustyötä, ei pokaalia. Tai sille tielle että kuvittelee olevansa jo täällä maanpäällä synneistään vapaa Jeesuksen sovitustyön kautta.

      Siunausta !

    • Mielenmuutosta

      ''Että sinänsä siinä YKSIN uskosta YKSIN armosta on kyllä ihan tarpeeksi, ettei itse tule lisättyä mitään lakiin perustuvaa siihen kylkiäisiksi. Tietenkin se mielenmuutos (ns. kääntyminen) ja syntien hylkääminen kuuluu oleellisesti kristittynä kasvamiseen.'

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe