Valikko
Etsi

Profetiat

Keskustele profetioista, näyistä ja tulevaisuuden ennustuksista.

ALOITA UUSI KESKUSTELU

Keskustelut

Tänään 01.29
KOKO LUKU - JARMOLLE!
Sinulle ei Jumalan sana kelpaa niin kuin se on kirjoitettu, joten lukaiseppas nyt luku kokonaan. Mistä Jumalan sana nyt sinua syyttää? Mitä tarjoat multinikiksi ja ties millä nimellä haukkumallesi ihmiselle nyt? Millä puolustaudut? Kiellätkö Raamatun profetaallisen sanan palstalta ja korvaat mahdollisesti sen oman pääsi sisällöllä? *************************************************************************************** 2.Korinttolaiskirje: 6:1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi. 6:2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä. 6:3 Me emme missään kohden anna aihetta pahennukseen, ettei virkaamme moitittaisi, 6:4 vaan kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi: suuressa kärsivällisyydessä, vaivoissa, hädissä, ahdistuksissa, 6:5 ruoskittaessa, vankeudessa, meteleissä, vaivannäöissä, valvomisissa, paastoissa; 6:6 puhtaudessa, tiedossa, pitkämielisyydessä, ystävällisyydessä, Pyhässä Hengessä, vilpittömässä rakkaudessa, 6:7 totuuden sanassa, Jumalan voimassa, vanhurskauden sota-aseet oikeassa kädessä ja vasemmassa; 6:8 kunniassa ja häpeässä, pahassa maineessa ja hyvässä, villitsijöinä ja kuitenkin totta puhuvina, 6:9 tuntemattomina ja kuitenkin hyvin tunnettuina; kuolemaisillamme, ja katso, me elämme, kuritettuina emmekä kuitenkaan tapettuina, 6:10 murheellisina, mutta aina iloisina, köyhinä, mutta kuitenkin monia rikkaiksi tekevinä, mitään omistamatta, mutta kuitenkin omistaen kaiken. 6:11 Suumme on auennut puhumaan teille, korinttolaiset, sydämemme on avartunut. 6:12 Ei ole teillä ahdasta meidän sydämessämme, mutta ahdas on teidän oma sydämenne. 6:13 Antakaa verta verrasta - puhun kuin lapsilleni - avartukaa tekin. 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? 6:15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? 6:16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani." 6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani 6:18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias."
9
 
Tänään 01.00
Näky - "Uskon tie on kapea"
(sinetti) Kiitos ja Kunnia Herralle, Jeesukselle Kristukselle! 1.10. näkykuva valkoisesta alttarista ja lähemmin sen taustalla olevasta ikkunasta. Monesti siinä on suuri alttaritaulu, mutta näyssä oli ikkuna ja se oli upotettu kaaren muotoiseen syvennykseen, joka oli lattiasta kattoon ja tuo ikkuna oli kaaren sisällä myös lattiasta kattoon, eli hyvin korkea. Mitään koristeita ei sen enempää ollut, mutta silmiin pistävää juuri tuossa ikkunassa oli sen kapeus. Se kapeana ja korkeana kohosi kattoon asti ja se oli kaikessa yksin kertaisuudessaan kaunis tuon kaaren sisässä … Mietin mitä tuo voisi tarkoittaa ja mieleeni nousi meidän uskon tiemme joka on hyvin kapea. Laajalla tiellä kulkevat tallaavat tätä maailman tietä, niinpä tuo ikkuna kertonee samaa asiaa, ehkä uskon tietä silmäimme edessä, sillä ikkunasta me katselemme asioita, minulle nousi sanan paikka, Psalmit 91, ja etenkin jae 7: PSALMIT 91 1. Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, 2. se sanoo: "Herra on minun turvani ja linnani, hän on minun Jumalani, johon minä turvaan". 3. Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta. 4. Sulillansa hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla; hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus. 5. Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, 6. et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee. 7. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. 8. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. - 9. Sillä: "Sinä, Herra, olet minun turvani". - Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi. 10. Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi. 11. Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. 12. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. 13. Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmettä. - 14. "Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 15. Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. 16. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen." * * * Kapeaa uskon tietä kulkiessamme, meidän tulee siis kulkea suoraan eteenpäin ja katse kiinnittyä Herramme, Jeesuksen Kristuksen kasvoihin, oli olosuhteet sivullamme vaikka mitä, Jeesus Kristus on alttarimme. Aamen.
32
 
Eilen 22.51
VÄÄRÄT PROFEETAT EIVÄT YLISTÄ HERRAA
PSALMIT 40 1. Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. 2. Hartaasti minä odotin Herraa, ja hän kumartui minun puoleeni ja kuuli minun huutoni. 3. Ja hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni. 4. Hän antoi minun suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet ja pelkäävät ja turvaavat Herraan. 5. Autuas se mies, joka panee turvansa Herraan eikä käänny ylpeiden puoleen eikä niitten, jotka valheeseen eksyvät! 6. Herra, minun Jumalani, suuret ovat sinun ihmetekosi ja sinun aivoituksesi meitä kohtaan. Ei ole ketään sinun vertaistasi. Niitä minä tahdon julistaa, niistä puhua, niitten paljous on suurempi, kuin luetella taidan. 7. Teurasuhriin ja ruokauhriin et sinä mielisty; minun korvani sinä avasit, polttouhria ja syntiuhria sinä et vaadi. 8. Silloin minä sanoin: "Katso, minä tulen; kirjakääröön on kirjoitettu, mitä minun on tehtävä. 9. Sinun tahtosi, minun Jumalani, minä teen mielelläni, ja sinun lakisi on minun sydämessäni." 10. Minä julistan vanhurskautta suuressa seurakunnassa; katso, en minä sulje huuliani. Sinä, Herra, sen tiedät. 11. Minä en peitä sinun vanhurskauttasi omaan sydämeeni, vaan puhun sinun uskollisuudestasi ja avustasi; minä en salaa sinun armoasi ja totuuttasi suurelta seurakunnalta. 12. Sinä, Herra, älä sulje minulta laupeuttasi, sinun armosi ja totuutesi varjelkoon minua aina. 13. Sillä lukemattomat vaivat minua saartavat, minun rikkomukseni ovat ottaneet minut kiinni, niin etten nähdä taida; ne ovat useammat kuin pääni hiukset, ja rohkeus on minulta mennyt. 14. Kelvatkoon sinulle, Herra, pelastaa minut, Herra, riennä minun avukseni. 15. Hävetkööt ja punastukoot kaikki, jotka minun henkeäni etsivät, hukuttaaksensa sen; peräytykööt ja tulkoot häpeään ne, jotka tahtovat minulle onnettomuutta. 16. Tyrmistykööt häpeästänsä ne, jotka minulle sanovat: "Kas niin, kas niin!" 17. Iloitkoot ja riemuitkoot sinussa kaikki, jotka sinua etsivät; ne, jotka sinun autuuttasi rakastavat, sanokoot aina: "Ylistetty olkoon Herra!" 18. Minä olen kurja ja köyhä, mutta Herra pitää minusta huolen. Sinä olet minun apuni ja pelastajani; minun Jumalani, älä viivy.
2
 
Eilen 22.48
KETÄPÄ SYYTTELISI KUN KAIKKI OVAT MULTINIKKEJÄ
KUN RAAMATUNSANA KOSKETTAA. Aina se hätä keinot keksii. Tässä päivitetty yritys. JarmoEklund 5.10.2015 22:20 Uusi Sinulle syyttelevä multinikki joka puhuu jatkuvasti Jumalan sanassa olevia irrallisia jakeita hyväksi käyttäen tueksi syytöksillesi. Kumpi oli se joka heitettiin maan päälle Taivaasta, syyttäjä va puolustaja? Kummassa hengessä voimme sinut nähdä näiden lukemattomien syytöstes kanssa? Jokainen voi sen päätellä ihan itse. Toinen seikka, jonka haluan JÄLLEEN KERRAN KERTOA kaikille, että sanojani vääristellään jo täysin tietoisesti ja tahallaan, siitä mitä puhun omilla sivustoillani ja ne tuodaan tänne kuin ne olisi copy/pastettuna, vaikka tekstä on muunneltu. Tämän kaltainen menettely antaa vääristyneen kuvan puheistani jota on sitten helppo kertoa taas eteenpäin. Lähinnä minut on väitetty povailevan tempauspäivää... Okei, ymmärtäisin ehkä jos säätiedotuskin voisi sanoa millisekunnilleen, koska myrskyt alkavat milloinkin, vaa siihen liittyy aina sanoja todennäköisesti ja ehkä, tai lauseita, "jos se nyt tulee, niin melko varmasti se osuisi tuohon päivään" jne. Ovatko nämä lauseet ja sanat siis profetiaa tai ennustamista? Ei, vaan ennemminkin asioiden seuraamista, vartioimista, hereillä oloa ja ilmoittamista muille että mitä on seurattu ja havaittu, jotta seurakunta ei nukahtaisi. Kolmanneksi tämä multinikkeilevä syyttäjähenki olettelee allekirjoittaneesta asioita ja julkaisee ne sitten täällä julkisesti, kuten vaikka etten korota koskaan Jeesusta ja korotan vain itseäni. Jokainen saattaa lukea historiaa ja vaikkapa sivustoani www.pelastussanoma.fi ja havaita asian laidan itse. Olkaa hyvä vaan ja kertokaa totuus, älkääkä kuulutelko että tämä sana on Jumalan totuus, vaikka se on vain saatanallinen valhe. Jopa Raamatulla on helppo valehdella, siitä meillä on osoituksena kaikki Invisitiot ja naisten alistaminen, anekaupat jne. muutkin Jumalan sanalla veistetyt valheet. Pysykää Jumalan sanan totuudessa, älkääkä katsoko sanasta teille sopivia jakeita, jolla sitten tulette tänne ja lyötte. Se ei ole puolustajan, Herramme Jeesuksen Kristuksen tapa toimia, koska veri on jo vuodettu.
2
 
Eilen 22.14
UUDET VAALIT? SUOMI ULOS EU:STA?
http://yle.fi/uutiset/tynkkynen_perussuomalaisilla_ei_ole_enaa_kovin_montaa_takkia_kaannettavana/8355134 Politiikka 5.10.2015 klo 15:04 | päivitetty 5.10.2015 klo 18:36 Tynkkynen: Perussuomalaisilla ei ole enää kovin montaa takkia käännettävänä Varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkysen mukaan perussuomalaisten johto on erkaantunut maahanmuuttokysymyksissä puolueen kenttäväen mielipiteistä. Soinin tyrmäys erilliselle yhteiskokoukselle ei yllättänyt, ja Tynkkynen kerää nyt nimilistaa painostamaan puoluejohtoa: "Tarvitaan kurinpalautus. Kentällä on hätä." Perussuomalaisten kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kerää allekirjoituksia puolueen jäseniltä kiinnittääkseen puolueen johdon huomion kentän tyytymättömyyteen hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan. Nettivetoomuksessa vaaditaan yhteiskokousta, jossa äänestettäisiin puolueen jatkosta hallituksessa. – Tarvitaan valtava paine, jotta puoluejohto ymmärtää mikä tilanne kentällä, mitä siellä ajatellaan. Siellä on hätä. Ei ole hirveän montaa takkia, jotka voidaan enää kääntää, hän sanoo. Puheenjohtaja Timo Soinin tyrmäys ehdotukselle ylimääräisestä yhteiskokouksesta ei yllättänyt, sillä tyytymättömyydestä oli yritetty puhua jo aikaisemmin. – Ei ollut yllätys. Tätä pyrittiiin edistämään sisäisesti ja huomattiin että seinä tuli vastaan. Tynkkynen oli varoittanut puoluejohtoa ulostulostaan etukäteen. Kentällä tuki tiukemman maahanmuuttopolitiikan puolesta on Tynkkysen mukaan laajaa, mutta eduskuntaryhmän jäsenet eivät halua tukea Tynkkysen avausta julkisesti. Vaikka Tynkkynen viittaa kansanedustajien tukeen, heistä Tynkkysen taakse on asettunut vain Vesa-Matti Saarakkala. Hän arvioi, ettei perussuomalaisten politiikka ole noudattanut maahanmuuttokysymyksissä hallitusohjelmaa esimerkiksi äänestyksessä EU:n pakolaiskiintiöistä. – Vakavimmat rikkomukset ovat maahanmuuttoon liennytykset: ensin otettiin 800 turvapaikanhakijaa taakanjakomekanismin kautta, sitten 2 400. Nyt sisäministeriön mukaan Suomeen on tulossa 50 000 turvapaikanhakijaa, emmekä ole valmiita tekemään niitä toimia, millä voisimme saada maahanmuuton hallintaan eli sulkemaan turvapaikanhakijoilta Ruotsin vastaista rajaa, hän kuvailee. Jos hallitusohjelmassa pysyminen ei ole perussuomalaisille mahdollista, Tynkkysen mukaan oikea paikka olisi kerätä oppositiossa lisää vipuvoimaa ja uskallusta toteuttaa lupauksensa olla vaihtoehto muille puolueille. –Nyt hallituksessa annetaan liian helposti periksi. Tarvitaan kurinpalautus. -------------------------------------------------- Nimimerkin "unen rajamailla" näky 29.1.2013 Rukousajan jälkeen nukkumaan mennessä sain tällaista ilmoitusta/kuvaa/näkyä. Ensin näin korkokengät, joiden pohjissa oli paljon ruskeaa mönjää, ja vaikka kenkien omistaja yritti puhdistaa niitä, aine oli jo imeytynyt osaksi kenkien nahkaa, eikä sitä voinut kokonaan enää poistaa. Jos oikein ymmärsin, kengät kuuluivat Urpilaiselle. Sitten näin miesten mustat kengät, joiden pohjia tuo ruskea kerros pohjusti monen sentin verran, eikä omistaja ollut moksiskaan, niin oli tottunut jo moiseen. Katainen tuli mieleen. Kuva jatkui, toiset miehen kengät = ajatus; Soinikin alkoi lipsahdella samaan aineeseen yhä selkeämmin, ja tämän perässä tuli mitä oudoimmilla hämähäkkimäisillä (kiinalainen päänhierontalaite tuli mieleen) päällystetyillä kengillä Räsänen, kengät pysyivät puhtaina näennäisesti ja silti polku jota kulki oli sama. Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta. Erään henkilön talvella 2015 näkemä näky Viime talvena eräs henkilö näki näyn rukousryhmässä rukouksen aikana, että Suomi potkitaan pois EU:sta. Näyssä näytettiin, että oli joitakin asioita, joita Suomi ei hyväksynyt ja sitten sanottiin: "Nyt riittää." Nimimerkin J.A.S uninäky 14.7.2015 Viikko sitten sain uninäyn Suomesta ja EU:sta. Oli yksi suuri valkoinen ja korkea alusrakennelma meressä, ei laiva, vaan kelluva hallitsevan suuri rakennelma meressä. Siihen oli törmännyt pieni samanlainen kelluva alusrakennelma, joka oli saanut murtuman, ja siinä aluksessa oli henkilöitä, jotka olivat loukkaantuneita. Emäaluksesta kuului sanoma: ”I do not need you (En tarvitse sinua).” Sen jälkeen pieni alus lähti ruhjoutuneena poispäin valta-aluksesta. Tiedän että tämä on Suomen tulevaa tapahtumaa. Henki vahvisti kysyttyäni sen Häneltä.
2
 
Eilen 21.22
LIVELÄHETYS opettaa Googista ja Persiasta
6. Goomer ja kaikki sen sotalaumat, Toogarman heimo pohjan periltä ja kaikki sen sotalaumat - lukuisat kansat ovat sinun kanssasi. 7. Ole valmis, varustaudu, sinä ja kaikki joukkosi, jotka ovat kokoontuneet sinun luoksesi, ja ole sinä varalla heitä varten. 8. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni. 9. Sinä hyökkäät kuin rajuilma, tulet kuin pilvi, pettääksesi maan, sinä ja kaikki sotalaumasi ja lukuisat kansat, jotka ovat sinun kanssasi. 10. Näin sanoo Herra, Herra: Mutta sinä päivänä tulee mieleesi jotakin, ja sinä mietit pahan juonen 11. ja sanot: Minä hyökkään suojattomaan maahan, karkaan rauhallisten ihmisten kimppuun, jotka asuvat turvallisina - asuvat muuria vailla kaikki tyynni, ja joilla ei ole salpoja, ei ovia. 12. Sinä aiot saalista saada, ryöstettävää ryöstää, ojentaa kätesi raunioita kohti, jotka on saatu asutuiksi, ja kansaa kohti, joka on koottu pakanakansain seasta, joka on hankkinut karjaa ja omaisuutta ja asuu maan navassa. 13. Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?' 14. Sentähden ennusta, ihmislapsi, ja sano Googille: Näin sanoo Herra, Herra: Sinä päivänä sinä kyllä huomaat, että minun kansani Israel asuu turvallisena, 15. ja lähdet asuinpaikastasi pohjan periltä, sinä ja sinun kanssasi lukuisat kansat, jotka kaikki ratsastavat hevosilla: suuri joukko, lukuisa sotaväki. 16. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä. Kuuntele lisää.. http://patmos.studio24.fi/live
3
 

Sivu /1116