Taisi tulla Lieksan pojille nyt liian iso vastus:)

ihanaa2

Eduskunta ja kirkko ovat tasa-arvoisen avio-oikeuden kannalla.
Nythän on pasmat ihan sekallutta kun nuita somaleitakin on niin tuhottomasti.
Oliko Lieksan homojen kirjoittelu taannoin enne tulevasta?
Lieksassakin aletaan näkemään poikaparien virallisia vihkiäisiä parin vuoden sisällä.

44

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faggots

      Vanhoillehan se on kova paikka. Nuoret ottavat lain mielellään vastaan.

    • ei toteudu vielä

      Se on ainakin satavarmaa, ettei Lieksassa tulla näkemään yhtään ainoata homovihkimistä. Lieksan papit tuntevat sentään Raamatun ja noudattavat sitä, eivätkä ryhdy tuollaisiin puuhiin. Lain voimaantuloa homoporukka saa odotella vielä todella pitkään - ainakin tämän vuosikymmenen ja luultavasti paljon pitempäänkin.

    • näinsevainon

      Olen kirkossa vielä,mutta ensimmäinen lespo-,tai homopari jos astuu kirkon alttarille vihittäväksi,niin kirkollisveron maksu loppuu siihen.

      • Rokan Antti

        Ei sota yhtä miestä kaipaa.


    • niin totta

      Lieksan papit noudattavat kirkon keskushallinnon työnjohtomääräyksiä, mitä ne määräykset nyt tulevat olemaankaan. Laki astuu voimaan parin vuoden sisällä.

    • mitäs lähit

      Lieksan papinkin on vaikka pitkin hampain homoparit vihittävä. Ei auta pirukaan.

      • ei tule piruakaan

        Papit eivät suorita homojen vihkimistä enkä usko että pirukaan sortuu sellaiselle tielle.


      • ay-aktiivi
        ei tule piruakaan kirjoitti:

        Papit eivät suorita homojen vihkimistä enkä usko että pirukaan sortuu sellaiselle tielle.

        Pappien toimintaa ohjaa laki, virkaehtosopimus, esimiesten- ja hallinnon työjohtomääräykset.
        Työstä kieltäytymisestä seuraa yleensä suullinen huomautus, seuraavana varoitus, sen jälkeen erottaminen määräajaksi palkattomana tai lopullinen virkasuhteen purkaminen.
        Esimerkiksi hoitohenkilökuntaa ja lääkäreitä ohjaavat samoin virkaehtosopimus ja työnjohtomääräykset. Jos ei hyväksy vaikkapa aborttia ammattieettisistä syistään, ei se ole työstä kieltäytymisen peruste abortti potilaan kanssa.


    • elämä on laiffii

      Avoimin mielin ja elämästä kiinnostuneena uutta kohti. Ei saa jäädä tuleen makaamaan.

    • homot pois kirkosta

      Äänestyksen suorittivat kansanedustajat, jotka vähät välittävät kirkosta tai Raamatusta. Valtio on valtio ja kirkko on kirkko ja ne pidetään erillään. Papit eivät vihi homopareja - vihkikööt kansanedustajat.

    • Lieksan kinkeripiiri

      Mikäli valtio ja kirkko erotetaan toisistaan tulee kirkkojen rahoitus verovaroilla lopettaa ja kertynyt omaisuus realisoida takaisin valtion talouspolitiikkaan ja ulkomaanvelan maksuun.
      Suurin osa seurakunnista, mukaan lukien Lieksan seurakunta tulee ajautumaan konkurssiin.
      Lieksalaiset voivat sitten, näin ollen, itse rahoittaa oman kinkeripiirinsä.
      Paluu olisi miltei poistuneeseen kinkerijärjestelmään.
      Kinkerit olisivat suotava vaihtoehto raskaille ja kalliille luterilaisen/ortodoksisen kirkon kentälle ja hallinnoille.
      Itseasiassa mm. Ranskassa on kirkko ja valtio erotettu toisistaan. Varainkeruusta huolehtivat uskonnolliset yhdistykset itse toiminnoillaan ja keräyksillä.

    • Lieksan kinkeripiiri

      Tämän hetkinen tilanne on kuitenkin se, että homoseksuaalit ovat tasa-arvoisessa asemassa heterojen kanssa kun hyväksytty laki astuu voimaan.
      Valtion ja kirkon erottamisesta toisistaan kannattaa tehdä eduskuntaan samanlainen kansalaisaloite kuin tasa-arvoisessa avioliittolaissa tehtiin.
      Jos en ole ihan väärässä, on sellainen kansalaisaloite ollut ainakin suunnitteilla eri puolilla jollei jopa taannoin esitetty eduskunnalle. Silloin se ei ottanut tulta alleen. Nykyään voisi olla aika miltei riittävän kypsä kirkon ja valtion erottamiselle.
      Voisin ay-vaikuttajana tiedustella edellisen hankkeen puuhamiehiltä mihin hanke kaatui ja esittää, että ovat yhteydessä Lieksaankin päin.

    • Lieksan kinkeripiiri

      Olin yhteydessä tuttuun joka tiesi nykyisestä valtion ja kirkon erottamishankkeesta joka lähdössä valmistuessaan esityskierrokselle eduskuntaan. Kuinka saisin yhteyden sinuun nikki "homot pois kirkosta", mikäli haluat tehdä yhteistyötä "valtionkirkko" asiassa??

    • Lieksan kinkeripiiri

      Miten on, oletko lähdössä hankkeeseen??

    • Lieksan kinkeripiiri

      Huhuu, kissako sen kielen vei?

    • viinako vei järjen?

      Loppui uho kirkon ja valtion erottamisesta yhtäkkiä homot pois kirkosta nikiltä. Joutavaa katteetonta älyvapaata mölähtelyä tämän tästä.

    • Onnea yritykselle!

      Kumpi näistä kahdesta, eduskunta vai kirkko, on oikeassa? Vastaan itse, ei kumpikaan. Eduskunnassa alkaa jälleen olemaan vaalirumbapäällä, lupauksineen päivineen. Kirkko puolestaan on pyhäinjäännös menneisyydestä. Jonka kivulias elämä on kirkkouskovien (ei siis tosiuskovien) harteilla.

      Minua ei ne asiat hetkauta. Eduskunnan tunnen ja kirkosta eronnut kun täytin 20v. enkä ole sitä en koommin tarvinnut, kuin itkenytkään. Molemmat siis elävät ja voivat hyvin kansakunnan valvovan silmän alla. Mitä tulee tuohon homokulttuuriin, niin siitä pääsee Suomikin osalliseksi, Mutta varoitan niitä kauniita ja miehekkäitä nuoria, joihin voi kohdistua Intiassa niin perin pohjin jylläävä raiskaus aalto, kun tuo homous tulee arkipäivään.

      Jos joku epäilee, etteikö näin kävisi, niin miksi homo olisi heteroa kummempi niissä puuhissa. Nyt pitäisi vielä saada julkiseksi homoseksuaalisen yhdyntä, terveysasemien listalle, koska nyt jo on opetuskin menossa siihen suuntaan, että näytetään koulussa miten lapsia tehdään. Se voi olla vaikeata, kas kun tuo siittäminen ei onnistu sieltä takapuolelta.

    • ammattilainen2

      Tasavallassa ja kansanvallassa Eduskunta tekee työtä oman työjärjestyksen mukaan puhemiehen ja valtioneuvoston avustuksella.

      Lait mitkä etenevät esityksistä valmisteluihin, käyvät läpi perusteellisen tarkastelun. Eduskunnan äänestyksestä ei ole valitusoikeutta. Päätös on oikea ja se mikä päätös sieltä tulee on kansanedustajien harkinnan mukainen.

      Intia on kaukana merten takana. Me emme voi kantaa Intiasta juurikaan vastuuta saati huolta. Intia kehittyy, saa nähdä mihin suuntaan, eikä se meidän maan homoseksuaalien toimintaan millään tavalla vaikuta.

      Homoseksuaalisuus ei ole kulttuuri vaan nykylääketieteen mukaan normaali variaatio ihmisen seksuaalisuuden kirjossa, johon ei nykytiedon valossa pysty itse vaikuttamaan.

      Homot voivat kokoontuessaan/ryhmäytyessään näin "vapaampana aikana" muodostaa jonkinlaisia suuntauksia, tuskin kulttuureja.

      Kirkko toiminnassaan tarkastelee kunakin aikakautena sen arvoja, eettisiä-ja moraalikäsityksiä.

      Nykyään kirkko elää onneksi ajassa ilman suurempia menneisyyden painolasteja tai velvoitteita, ihmisiä varten.

      Kirkossa on käynnissä ilmiselvä murros joka näyttää suuntaa tulevaisuudelle ja määrittää kirkon tehtävää kansalaisten keskellä.

      Tällä hetkellä kansanedustuslaitoksen lainsäätäjänä ja kirkon yhteistyö vaikuttaa olevan hyvä, ilman vastakkainasettelua.

      Pääasia että Eduskunta toimii demokraattisesti ja kansanvalta säilyy. Kukin saa hakea henkisen lohtunsa kirkosta tai jostain muusta mikäli on tarve.

      • ammattilainen2

        Lisäyksenä vielä tuohon terveysvalistukseen missä väität, että kouluissa näytetään miten lapsia tehdään.

        Terveysviranomaiset määrittävät mikä on soveliasta terveyskasvatusta missäkin iässä.

        Nykyisellä aikakaudella nuorillakin syytä tietää kuinka suojaudutaan sukupuolitaudeilta.

        Laki määrittää Suomessa laillisen iän jolloin sukupuoliyhdyntää voi harrastaa jos sen omakseen tuntee oli se sitten mitä tahansa seksuaalisuuden variaatiota mihin biologia kutakin ihmistä ohjaa.

        Mistään lapsientekemis videoista en ole kuullutkaan.


    • Onnea yritykselle!

      Hyvä "ammattilainen 2" Käveletkö unissasi? Tämän Suomi24 palsta on hyväesimerkki siitä, miten "sokeita" olette, mitä tulee moraaliin.
      Jo alakoulussa lapsen nykyisin tietävät miten lapsia tehdään ja kirosanat ovat tuttuja tv: myötä. Siitä, missä "iässä" sallitaan kirosanat ja missä iässä, saa tehdä lapsia, niin se on suoranainen turhautuma. Useinkin sosiaaliviranomaiset soutavat jälkijunassa näissä asioissa. Kuunnelkaa mitä lapsenne puhuvat, tiedätte totuuden ja katsokaa, mitä lapsenne katsovat telkkarista 22.00 jälkeen ja mitä he hakevat netistä. Emme asu enää missään onnelassa vaan totuudellisessa maailmassa, jossa lasten tietämys menee edelle sosiaalitoimen. Valitettavaa mutta totta.

      Intian tapahtumista kertoo media ja se on selviö, miksi näitä Intiasta tulevia asioita ei ennen ollut missään mediassa, vasta kuin muutama vuosi.

      Mitä sitten tulee eduskunnan työskentelyyn, niin tottahan se on, että siellä asioita selvitellään ja tehdään päätöksiä jotka sitten siunataan "korkeimman käden kautta. Asioita joita muualla ehkä viedään kansan äänestykseen, täällä ei sallita. kysymys onkin juuri siitä, että näin kansa ei pääse valitsemaan asioita joista he haluaisivat. Hyvä esimerkki on EU:n valinta. Kansa kohtasi kovan rumban ennen kansan äänestystä uhkakuvineen kaikkineen ja suoranaisesti valehtelemalla. kun liityttiin eurovaluuttaan niin kansa ei saanut valita, miksi?

      Kirkko ennen ja nyt! Kirkko on aina valinnut ne paremmat reseptit sieltä kirjasta. Entisajan kirkko piti kovalla kädellä kansaa kuissa joka perustui lähinnä julmaan "Helvetin tuleen" vedoten, vasta muutamia vuosikymmeniä sitten ko. kohta pistettiin piiloon.

      EvLut uskonto on yksi monista ja yksi verisimmistä jotka ovat verrattavissa nykyiseen Islam uskontoon.

      Kirkon tehtävä ei ole kansalaisten kasvatus, vaan uskonnon pitäminen yllä. Meillä kasvatuksesta huolehtii koulu ja vanhemmat yhdessä. Joita sitten sosiaalivirasto valvoo, Kirkolla ei ole mitään sarkaa tässä.

      Mitä tulee homojen "syntyyn" Amerikassa on löydetty kaksi kromosonia, jotka puuttuvat homoilta, eli se on mutaatio virhe, Ei kukaan heitä halua rangaista, mutta kun on olemassa kirkollinen oppi, joka noudattaa Raamatun sanomaa, niin yksi kummallisuus siitäkin löytyy. Viite: "Ihminen loi Jumalan, omaksi kuvakseen hän Jumalan loi"!

      Jälleen kerran evätään Jumalan sanan mukainen tahto, joka rankaisee mies mieheen tai nainen naiseen yhtymisestä. Kirkko halutaan tämän lauseen rikkojaksi, ilman ehtoja. Se ehto olisi, että kunnioitettaisiin perinnettä, että aviopuolisot ovat mies ja nainen, jotka lisääntyvät ja tekevät perheen.

      Miksi ei voi "vihkiä" homopareja liittoon, mistä sana "avio" puuttuisi.
      Homokulttuuri on jo pesiytynyt joukkoomme Kun Venäjällä Olympialaisissa eräs puolueen johtaja heilutti seta:n lippua, ja kadulla homot kannattajineen marssivat Pride tilaisuuksissa, on se aikamoinen kulttuuri sysäys suomellekin.

      Olemme niin hiivatin läpinäkyvää ulkokullaisuutta, että oikein hirvittää sitä, mitä seuraavaksi. No! kunhan äijät saa itselleen adoptoitua lapsia niin kyllä se siitä!

      • Onnea Yritykselle!

        Jatkoa; mitä tulee koulukiusaamiseen, niin se on varmaa. On todennettu, että yksi joukosta, jolla on johtajan taipumuksia saa mukaansa kiusaamineen muut jotka ovat luonteeltaan heikkoja, vaikka eivät sinällään kiusaamista haluaisikaan.


    • ammattilainen2

      Mikäli kirosanat tulevat TV:stä on TV:n katsomista seurattava ja mahdollisesti rajoitettava.

      Sosiaaliviranomaisista en osaa sanoa kun en ole sellainen.

      Olisiko tietokoneella ja sen käytön rajaamattomuudella jotain tekemistä, jos tiedetään ala-asteella miten lapsia tehdään?

      Intian tapahtumat ovat tähän asiaan liittyen aika irrallinen ja syrjähtelevä asia.

      Näin demokratia toimii ja sen kuuluukin toimia eli ylintä valtaa mm. lakien säätämisessä käyttää eduskunta.

      Eläinkunnassa esiintyy lähes jokaisessa lajissa homoseksuaalisuutta eikä ole todettu siihen liittyvää geenivirhettä.

      Kirkko valitsee itsenäisesti oman kantansa, ja se on ollut jo kauan ennen tätä lakia homomyönteinen. Aikoinaan jo piispa Ville Riekkinen teki pappikollegion kanssa suuren työn homojen yhdenvertaisuuden eteen.

      EU äänestys on kauan sitten taakse jäänyttä elämää. Vastakkain oli kaksi kantaa EU:n vastustajat ja EU:n puolustajat joista molemmat maalailivat uhkakuvia mitä tulee tapahtumaan. Kummankaan puolen uhkakuvat eivät ole käyneet toteen kovin hyvin.

      Kirkko osallistuu kasvatukseen perheiden ja koulutoimen ohessa esim. perheiden ohjauksessa ja lasten kerhotoiminnoissa.

      Kirkon raamatuntulkinnat ammattietiikka ja moraali ovat eläneet koko kirkon olemassaolon ajan.

      Homokulttuuria ei ole olemassakaan, ainakaan urheiluministeri Paavo Arhinmäen ansiosta.

      Fyysinen ja henkinen väkivalta ovat kiellettyjä perheessä, koulussa ja työelämässä. Tarpeen tullen vanhempien, lastensuojelun, opettajien, tai esimiesten tulee puuttua väkivaltaan.
      Tarvittaessa Työsuojelupiiri ja oikeus puuttuvat väärinkäytöksiin(esim. Entinen AKT:n puheenjohtaja Räty tuomittiin sakkoihin ja yli 10000 euron vahingonkorvauksiin Hilkka Ahteen työpaikkakiusaamisjutussa.

    • mahtavaa

      No jopa oli taas perilieksalainen järjen täyttämä selitys.

    • KIRKKAANA

      Lieksassa loistaa järjen valo.

    • kirkon jäsenmaksu

      Verotietojeni mukaan olin maksanut vanhuuseläkeläisenä viime vuonna kymmenyksiä kirkolle 600 euroa. Työssä ollessani maksoin vuodessa 1000 euroa. En ole saanut eläkeläisenä vapaajäsenyyttä tai edes alennusta jäsenmaksusta, vaikka olen kuulunut evankelisluterilaiseen kirkkoon kohta 70 vuotta. Aloitin jäsenmaksuni maksamisen jo 14 vuoden ikäisenä, kun myllärin apulaisen kuuden tunnin ansioistani myös kirkko kävi perimässä kymmenykset. Kaikkiaan kirkko on niistänyt tilipussiani vuosikymmenien aikana kymmenien tuhansien eurojen verran.

      Mitä minä olen saanut kirkolta itselleni noilla kymmenillä tuhansilla euroilla? En unohda tietenkään avioliittoon vihkimistä, lasteni kastamista ja rippikoulua sekä muutamia joulukirkossa käyntejä. Vaimoni on myös osallistunut niihin omilla yli 40 vuoden aikana maksamilla jäsenmaksuillaan. Toivottavasti kirkko on sijoittanut maksamamme kymmenykset kannattavasti myös meidän loppuelämäämme ajatellen. Vai onko? Saammeko ahkerina maksajina vuokrata itsellemme hautapaikan määräajaksi halvemmalla kuin kirkkoon kuulumaton? Tuskin saamme? Hautapaikkaahan ei voi ostaa eikä myydä.

      Taannoin joku viisas kirkonmies kertoi, että kirkosta eronnut on häpeäksi kirkolle. Miksi on? Mielestäni kymmenysten maksamisen lopettaminen ei tarkoita uskosta luopumista. Se tarkoittaa vain jäsenmaksun maksamisen lopettamista syystä tai toisesta. Kirkon taholta kohtelu voi muuttua esimerkiksi hautajaisten järjestelyissä eivätkä vuosikymmeniä maksetut kymmenykset ole enää voimassa.

      Ihmettelen suuresti, miksi valtio kerää jäsenmaksun kirkon pappien ja piispojen puolesta. Miksi se on valtion tehtävä? Valtion pitäisi pysyä puolueettomana kaikkien uskontojen suhteen. Toivottavasti kymmenysten periminen siirtyy takaisin kirkolle, jonne se kuuluu ja jäsenyys tulee vuosittain katkolle kuten muissakin jäsenmaksua perivissä järjestöissä. Jäsenmaksun suuruus ei voi olla mitenkään sidoksissa ansiotuloihin, vaan kukin jäseneksi halunnut ja hyväksytty 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen maksaa kunakin vuonna saman summan. Kohtuullinen vuosimaksu voisi olla enintään 50 euroa. Kirkon tulisi myös aktiivisesti pitää huolta jäsenistään ja aktivoida heitä, jotta he pysyisivät mukana toiminnassa vuodesta toiseen. Joka jättää maksun maksamatta, se jää pois jäsenyydestä. Jokainen voi tietenkin vapaaehtoisesti maksaa laitokselle nimeltä Kirkko niin paljon kuin haluaa ja antaa sille vaikka koko omaisuutensa, jos siltä tuntuu.

      Miksi myös liike-elämän pitää maksaa kymmenykset kirkolle? Mitä esimerkiksi Yritys Oy saa kirkolta vastineeksi maksamillaan kymmenyksillä?

      Suomen evankelisluterilaisen kirkon omaisuuden arvo maineen, metsineen ja kiinteistöineen on useita tuhansia miljoonia euroja eli useita miljardeja euroja. Omaisuus pitää laittaa tuottamaan eikä antaa sen lojua käyttämättömänä. Sekin aika saattaa vielä olla edessä, jos jäsenmäärä vähenee riittävän paljon. Nyt rahat tulevat kirkolle ansiottomasti kuin ”Manulle illallinen”. Kirkko pitää irrottaa valtiosta ja valtion suorittamana kirkollisveron periminen pitää lopettaa. Liikelaitoksen nimeltä Kirkko tulee hoitaa itsenäisesti omat raha- ja jäsenasiansa. Näin on jo monissa sivistysvaltioissa tehty.

      En halua kehottaa ketään kirjoituksellani lopettamaan jäsenmaksun maksamista tai eroamaan kirkosta enkä luopumaan uskosta. Kirkosta eroamisen puolesta on jo riittävästi aktiivisesti touhuavia henkilöitä. Eräs aktiivisimmista on ollut vuodesta 2010 alkaen nykyään kristillisdemokraattien puheenjohtaja sisäministeri Päivi Räsänen, joka on saanut lausunnoillaan aikaan joukkopaon kirkosta. Sellaiseen saavutukseen tuskin moni pystyy!

    • sairaita en on

      Raamattu käskee rakastaa mutta ei homostella ja lesboilla!

      • Kuitenkin nykyisin ei asiaa katsota sairaudeksi ja olen kyllä asiasta lukenut että hyvin vaikeaa on siitä biologiasta parantua.

        Meillä on kuitenkin nyt kaapista tulleet esiin ja kuinka sattukaa jopa entinen ministeri elää parisuhteessa ja myöskin kansanedustajia on nyt vapaalla jalalla.

        Joten on tietysti niin,että nykylain mukaan ketään ei saa hyljeksiä esim viroissa seksuaalisen suuntautumisen mukaan ja sitä edes ei saa kysyä virkaa täytettäessä samoin muutenkaan aijotko hankkia lapsia siitä Lieksa sai ohjeistuksia jopa oikeusasiamieheltä ja tietosuojavaltuutetulta.

        Mutta kuinka monta itsetuhoa on sitten tapahtunut ja kuinka monta avioeroa kun suuntaus on tullut esiin.
        Moni peittää asian humalan kautta tapahtuvan kun tuota kaulaulua esiintyy korvikkeena on sitten minullekin lähetetyt pornokuvat jolloin joku saa sellaisesta toiminnasta orgasmin koska asia ilmeisesti silloin kiihottaa kun voi näpelöidä tietokonetta MK


    • ,,,,,,,,,

      Minä erosin kirkosta, kun lesbot ei saa mennä siellä naimisiin. Mutta en viitsi liittyä takaisin vaan, siksi että voisin mennä naimisiin.

    • oma valinta

      Kovahan se on kantapään kautta aina asiat oppia.

    • opittai itketja opit

      Molempiin suhtauduttiin taannoin vielä ylimielisesti ja naureskellen tällä sivulla. Homoihin liittyvät viestit yritettiin poistaa ja asiallinenkin keskustelu tukahduttaa. Eduskuntapa säätikin lain uuteen uskoon ja opetti lieksalaisia suvaitsevuuteen.
      Samoin mamujen muilutus ja ajojahti sai surkean lopun kun media rupesi tekemään juttuja.
      Lieksa oli vielä jokin aika sitten maakunnassa rasististen rikosten tilastossa ykköspaikalla vaikka asukasmäärä maakunnan taajamien pienimmästä päästä.
      Nyt rasistiset rikokset ovat miltei loppuneet.
      Maailma tosiaankin vaikuttaa opettavan lieksalaisia oikein kovalla kädellä

    • Lucky1

      Lieksan mahdollisuudet kuntaliitokseen vaikuttavat epätodennäköiseltä. Liian monta vuotta huonoa julkisuutta.

    • Nartut

      Hyvä, naisten oikeudet takaisin vanhaan hyvään aikaan. Ongelmahan tässä nykyajan on tasa-arvossa naisten kohdalla, että he vaativat tasa-arvoa mutta haluavat pitää kiinni entisistä eduistaan. Eihän se mitään tasa-arvoa ole? Naisilla on lisäksi kaksi ristiriitaista minää persoonassa. On se hoivaava huolehtija ja pikkunarttu.
      Hoivaaja huolehtii voimavaroista ja pikkunarttu puolustaa niitä kiivaasti.

      Jonkun ajan päästä ei ole kenelläkään yhtään voimavaraa.

      • anarkiaa

        Jos virkamiehet eivät puolustaisi somaleja, kuka sen tekisi?


    • maanviljelijä

      Minä en ole ennakkoluuloinen. Jokaisella tulisi olla kotona oma voimavara.

    • Sinettiä vaille

      Eduskunnan suuri valiokunta kannattaa täysistunnon tavoin tasa-arvoista avioliittolakia äänin 17-8.

      Suuri valiokunta yhtyi kokouksessaan eduskunnan täysistunnon päätökseen avioliittolain muuttamiseen tähtäävän kansalaisaloitteen hyväksymisestä.

      • Selevän teki

        Laki meni läpi toisessa äänestyksessä.


      • Homojen voitto
        Selevän teki kirjoitti:

        Laki meni läpi toisessa äänestyksessä.

        Lieksan homot ottavat uuden lain tervetulleena vastaan.


    • Onnistunut laki

      Suurella valiokunnalla on usein huomautettavaa nyt ei ollut mitään valittamista.

    • niin se on

      Mitä sinä mistään homoista välität. Elä nyt sitä omaa elämääsi ja nauti siitä. En ymmärrä miksi kiihotut homolaista? Kiihotutko muuten, jos näet homoseksuaalista materiaalia?
      Minulla on sinulle lääke tuohon kiihkoiluun. Laita sauna (mielellään puilla lämpiävä) lämpiämään hiljalleen. Polttele useampi pesällinen ja anna muhia. Lämpiämisen aikana käyt sitä liekin lepatusta katselemassa ja lämpöä tunnustelemassa kun lisäilet puita. Siinä lämmityksen ohessa ottelet viinaa tai viskiä huikan aina sillon tällön.
      Välillä kuuntele tuulen huisketta tai radiota. Laitat toisinaan sätkän huuleen ja tempaset kunnon sauhut.
      Siinä kolmen, neljän pesällisen jälkeen riisut vaatteesi ja istahdat kaljapullon ja vastan kanssa lauteille. Hiljakseen pehmität vastan kiukaan lämmöllä veden kanssa.
      Heittää ruikit vettä kiukaalle ja roimit vastalla sen minkä jaksat.
      Ei kuule kiihotukset sen jäliltä sinun mieltä paina setä hyvä. Sitten vähän saunamakkaraa ja muutama terävä napsu. Käyvä potkähät sitten pitkälleen etkä muistele menneitä.

    • ????

      Hyvä resepti, mahtoikohan sedän kiihotus laantua?

    • alamäessä

      Kyllä se kansan kiihottaminen tulee lespojen ja homojen puolelta ja osa suurimmista häiriköistä on eduskunnassa,onneksi yksi tummaihoinen homo ei enää rupea ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Mistähän Vihreiden, Kokoomuksen- ja SDP n alamäki on ottanut syöksykierteen. Olisiko monihyväisyys yksi syy?

    • tasaista

      Ei tarvitse kiihottua erilaisista seksuaalisista suuntauksista. Esimerkiksi itse kiihotun heterona vaan naisista ja se riittää minulle hyvin. En halua enkä pysty kiihottumaan homoista tai lesboista.

    • Biseksuaaleja???

      Jospa osa näistä kiihottujista on biseksuaaleja jotka kiihottuvat hetero- ja homosteluun liittyvistä asioista

    • tutkija2

      Liian läheinen sukulaisten risteytyminen voi aiheuttaa lapsen seksuaalikehityksen häiriintymistä.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe