Persut ainoa eurokriittinen vaihtoehto

Tehdään näin

Ihan kaikki muut puolueet kuten nähtiin sateenkaarihallituksessa, kannattavat kriisimaidennpönkkäystä Kreikankin ja ovat valmiit edelleenkin maksamaan korkeat EU jäsenmaksut. Nämä em. köyhdyttävät maatamme, niistä eroon vain äänestämällä Perussuomalaisia.

30

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyjä?

      Niin että saamme Euroopan finassimarkknat sekaisin jonka jälkeen pankit eivät luota enää toisiinsa; firmat eivät saa lainaa; työttömyys räjähtää käsiin ja alkaa lama joka lyö kansakunnat polvilleen ynnä köyhät todella syvään kyykyyn. Mutta pääasia että Soini olisi pääministeri ja nergut saisivat turpaansa kun eivät ymmärrä syödä mämmiä.

      PS. Siis mistä näitä "talousneroja" oikein tulee?

      • Kysyjä?

        Meni taas aivan liian vaikeaksi perSSulle. Se kun on paljon helpompi uskoa että rekka autot vievät joka päivä rahaa etelän vetelille. Näinhän se perSSupropaganda toimii ostoskeskuksen lähiöbaarissa


      • Niinhän sinä puhut kuin hallituksen suulla. Tämän hallituksen aikana juuri nämä kaikki on toteutunut. Nordean mukaan vielä reilu kymmenen vuotta että sillai!


      • kohtiparempaaSuomea

        Euro ei ollut hyvä mm. Kreikka toivoton ongelma. Monissa ulkomaissakin on eurokriittisyys ja eurovastaisuun suuressa nosteessa, Suomessa persujen nousu lähelle 20% tuli vähän ennen ek vaaleja


      • toinen vaihtoehto

        Nämä finanssimarkkinat ovat jo sekaisin. Pankkeja testataan, firmat eivät saa lainaa, työttömyys räjähtänyt käsin ja lamaa podetaan etelä-euroopassa ja kotisuomessakin pitkä taantuma on kääntymässä lamaksi.
        Kannattaisi kokeilla sitä toistakin vaihtoehtoa sillä tämän vaikutuksia nyt kärsitään.


    • Turhaa, aivan turhaa

      Ja taas joku höperehtii persujen muuttavan Suomen EU-jäsenyyden ehtoja. Niin kauan kuin persut eivät halua eroa EU:sta, Suomen EU-jäsenyyden ehdoista päättää EU-maiden enemmistö. Eivät persut eivätkä edes kaikki Suomen EU-edustajat yhdessä voi muuttaa Suomen jäsenyyden ehtoja, jos EU-jäsenmaiden enemmistö ei sitä halua.

      Soini on ilmoittanut, etteivät persut hae eroa eurosta eivätkä sen paremmin EU:stakaan. Persujen EU-mölinä on siis vain pelkkää teatteria vailla mitään käytännön pyrkimyksiä muutokseen. Oikeasti Suomen ero EU:sta varmistaisi persujen tuhon, sillä vain näennäinen EU-kriittisyys ja vähemmistöjen jahtaaminen pitävät persujen kannatusta edes jollain tasolla.

    • Menikö jo perille

      Tämä pitää huutaa, että menee kovapäisimmälle persullekin kaaliin:

      SOINI ON ILMOITTANUT, ETTEIVÄT PERSUT HAE EROA EUROSTA EIVÄTKÄ SEN PAREMMIN EU:STAKAAN.

      Onko asia ymmärretty????

    • ei persujen vika

      Suomen köyhtyminen alkoi siitä kun keskustan Mari Kiviniemen johdolla alettiin pönkkäämään Kreikkaa, kotimaan asiat unohdettiin. Tilanne paheni 2011 kun takkinsa kääntäen menivät molemmat sosialistipuolueet hallitukseen pönkkäämään ihan kaikki maat jotka tukea pyysivät. Se työttömyys on nyt erittäin paha. Nordean asiantuntija on tänään sanonut monissa YLE uutisissa että Suomen talouden tila on surkea, talouskasvua ei ole näkyvissä ainakaan kymmeneen vuoteen. Ei tämä ole ainakaan Perussuomalaisten vika sanon minä lopuksi.

      • Ei EU:ssa mitään pahaa ole, kunhan sen linja muutetaan euro on aivan erijuttu.

        Mikä puolue Koroljovin mukaan on enemmän kuin persut, EU:ta vastaan? En puhu nyt näistä pikkupuolueista, ei heillä ole mitään mahdollisuutta muuttaa virtaa oikeaan suuntaan.

        Mitä tulee tuohon Marinele Penin pyyntöön lähteä mukaan hänen johtamaansa puolueeseen, mutta Soini tyytyi tähän vähemmän agressiiviseen joukkoon.


      • Onko vaikea tajuta?
        marttiluukas kirjoitti:

        Ei EU:ssa mitään pahaa ole, kunhan sen linja muutetaan euro on aivan erijuttu.

        Mikä puolue Koroljovin mukaan on enemmän kuin persut, EU:ta vastaan? En puhu nyt näistä pikkupuolueista, ei heillä ole mitään mahdollisuutta muuttaa virtaa oikeaan suuntaan.

        Mitä tulee tuohon Marinele Penin pyyntöön lähteä mukaan hänen johtamaansa puolueeseen, mutta Soini tyytyi tähän vähemmän agressiiviseen joukkoon.

        Perehtyisit hyvä ihminen edes alkeistasolla EU:n päätöksentekoon. Suomi ei todellakaan muuta yksin jäsenyytensä ehtoja, ei persumölinällä eikä muutenkaan. Ja eroahan persut eivät esitä.

        Persujen von münchausenit kuvittelevat nostavansa itsensä suosta hiuksista nostamalla. Epärehellisyys onkin persuarvoista tärkein.


      • sekstetti

        tässä on oikeaa asiaa. Keskusta aloitti tämän typeryyden.


    • T.Persu

      Eu jäsenmaksut saisivat pienentyä ja on siinä eussa vikaa kun siitä yritetään tehdä täydellinen liittovaltio eli Suomi osaksi sitä jolloin koko euroalueen velat maksetaan porukalla eli siltä otetaan jolla on ja jolla on tyhmä johto eli Suomi maksaa edelleen mm. Kreikka tukipaketit. Britit ym. ovat viisaita, ne ei maksa juuri mitään ulkomaille vaan isänmaalliseesti ajavat oman kansan etuja. Suomessa vain Perussuomalaiset ovat isänmaallisia !!!!!!!!!

    • persut tarpeen

      Kyllä uusia puolueita pistetään halvalla niin Suomessa kuin Ruotsissakin mutta pieni voi kasvaa voimakkaaksi..

    • Kepuli2

      Näinhän se asia on. Kepukin pelaa kaksilla korteilla jotta saisi ääniä mahdollisimman monelta kansanryhmältä. Sipiläkin kehtaa ja on olevinaan uskovainen mies.Kaikkea sitä......

    • tottshantämäon

      Tämä tota

    • Persu ei ymmärrä?

      Tämä pitää huutaa, että menee kovapäisimmälle persullekin kaaliin:

      SOINI ON ILMOITTANUT, ETTEIVÄT PERSUT HAE EROA EUROSTA EIVÄTKÄ SEN PAREMMIN EU:STAKAAN.

      Onko asia ymmärretty????

    • SKP kriittisin

      Kaikkein kriittisimmin EU-hommiin on suhtaunut SKP. Ja IPU ja Muutos-puoluekin ovat paljon EU-kriittisempiä kuin persut.

      Persuilla kun tahotoo mennä niin, että osa puolueesta onkin eri mieltä kuin se ns. EU-kriittinen siipi (joka sekin on varsin vässyä porukkaa, eli porua pidetään, mutta mihinkään toimintaan ei sitten johda).

    • Persujen kriittisyys

      Seurataan katseella ja paheksutaan varovasti. Siihen se jääkin.

    • Kreikka äänestää pia

      Häpeääillstä pnkätä ja unohtaa omat... kun kreikkalaiset eivät halua enää tukipaketteja eikä uhkauksia ja vyön kiris ristystä itselleen. Tammikuussa toivottavasti kreikkalaiset saavat vapaasti äänestää ilman troikan tyrannien määräyksiä

      • Niin lyhytnäköistä

        Kreikkalaisilla on täysi vapaus erota EU:sta ja kantaa siitä aiheutuvat seuraamukset. Ratkaisu ei todellakaan ole yksinkertainen, ei kreikkalaisten eikä eurooppalaistenkaan kannalta.

        Sen sijaan persujen halu leimata kreikkalaisia alkaa muistuttaa jo rasismia. Persujenkin kannattaisi muistaa, että jonain päivänä Suomi voi olla avun tarpeessa. Jos silloin on persujen myötävaikutuksella poltettu sillat vähän joka suuntaan, kuka meitä auttaisi?


    • useita puolueita on

      Onhan noita muitakin eurokriittisiä protestipuolueita. Ei ps ole mitenkään ainoa eikä ensimmäinen protestipuolue.

      -PS
      -IPU (itsenäisyyspuolue)
      -Muutos2011 (demokraattisempi versio persuista)
      -SKP (suomen kommunistinen puolue)
      jne. jne.

    • kaislat

      perussuomalaiset ovat EU parlamentissa ainoa puolue joka on Eu kriittisessä ryhmittymässä.
      Muut ovat ajamassa sopimusta jossa pakolaiset jaettaisiin kaikkien kesken eikä olisi vastuu maa pakolaisita johon pakolainen tulee.

      • Tärkeysjärjestys?

        Että sitten hieman huumoriakin: pakolaisstatuksen täyttäviä maahanmuuttajia on Euroopan tasollakin niin vähän, ettei se muodosta minkäänlaista ongelmaa. Laiton maahanmuutto on tietysti eri asia, mutta sekin on täysin ratkaistavissa.

        Persunerot eivät kuitenkaan haluaisi auttaa köyhempien maiden ihmisiä täällä eikä heidän lähtömaissaan. Puheet kehitysavun siirtämisestä korvaamaan autoveron poistoa valtion budjetissa osoittavat, etteivät persut ole vakavassa mielessä mukana politiikassa. Kun politiikan lähtökohtana on olla kantamatta vastuuta mölinästään, voi Soinin tapaan heitellä lapsen lailla estotta vaikka minkälaisia ehdotuksia.

        Onneksi tämä viime aikojen vastenmielisin poliittinen ilmiö on poistumassa, kun Soini on saanut taskunsa täyteen tällä huuhaalla.


    • kaalep

      me tukehdumme pakolaisiin. Rahat on loppu.

    • sekstetti

      Perussuomalaisten on pidettävä linjansa joka on oikea. Suomi ei voi olla maailman pelastaja. Jo pieni asukasmäärämme pitää sen tosiseikan että me emme maailmaa saastuta eikä meidän roposemme riitä pakolaisongelman ratkaisuun.

    • kkriittti

      Ei Suomen kuulu maksaa muiden maiden eu maksujakaan

    • soinipettääjo

      Aloitus valehtelee.
      IPU ja SKP esiintyvät paljon selkeämin eurokritiikissä. Soini ja Halla-aho juonittelevat vain ministerinsalkkuja.
      EU on kapitalistien järjestö ja palvelee sen etuja. Katainen puhuu samalla tavalla EU:ssa kuin Suomessa: Työtätekevät ovat syyllisiä, niiltä otettakoon. Soini on yhtynyt Kataisen näkemyksiin ja esittää jo leikkauslistoja.

    • pahaasia

      Suurin osa suomalaisista vastustaa tukipaketeita koska ne on itseltä ja lapsilta pois. Muut kuin Perussuomalaiset poliitikot kannattavat tukipaketteja koska ovat itse niitä jaelleet ja kunnia ei anna periksi luopua tuosta Suomea tuhoavasta touhusta. Ja tavikset joille puolue on uskonto niin monet heistä seuraavat johtoa tuhoon. Onneksi moni on jo järkiintynyt ja eurokritisoitunut.

    • dr.Mengele

      Näin on.Rahan lapiominen rupusakki maihin lopetettava ja sen tekee Persut.

      • vähempieiriitä

        IPU ei ole vain eu-kriittinen vaan haluaa erota EU_sta, kriittisyys on
        turhaa koska se ei johda mihinkään, mutta tämä voi johtaa jos äänestäjät
        niin haluavat.

        http://ipu.fi/eduskuntavaalit-19_4_2015/itsenaisyyspuoleen-eduskuntavaaliohjelma-2015/

        tsenäisyyspuolueen eduskuntavaaliohjelma 2015

        Omalla rahalla tulevaisuuteen

        1. Suomi tarvitsee oman rahan ja päätösvallan. Hallitusti eroon eurosta ja EU:sta.
        2. Kansanvalta harvojen vallan tilalle. Sitovat kansanäänestykset käyttöön.
        3. Hyvinvoinnin turvaaminen kasvupakon tilalle.
        4. Lisää osallisuutta, toimeliaisuutta ja toimeentuloa. Perustulo ja oikeus työhön.
        5. Energiaomavaraisuus uusiutuvilla 100 prosenttiin v. 2030.
        6. Puolueettomuuspolitiikka on Suomen paras turva. Nato-jäsenyys on torjuttava.

        Vaalit ovat mahdollisuus suunnanmuutoksen aloittamiseen


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe