Yariksen takalasin pyyhin ja sulka.

Onko vinkkejä.

Yaris 2014 ja vanhemmissakin takalasinpyyhkimen sulka pyyhkii ikkunaa hieman väärästä kohtaa, toisesta puolesta lasia ei näe kuin kurkistamalla. Syynä se että pyyhkimen moottori on laitettu outoon kohtaan, samoin sulka saisi olla useita senttejä pidempi. Löytyisikö jostain sopivaa pidempää sulkaa.

11

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikösepyyhi

      Voi olla, en lähde nyt pimeessä ja sateessa pyyhkimiä testailemaan, kokeilen huomenna ja sitten laitan raportin tuloksista tänne.

      • eikösepyyhi

        Tänään katoin tuota sulkaa, ja täytyy sanoa että lyhkäseltä näyttää. En kuitenkaan kokeillut itse puuhkijää toiminnassa, kun ei ollut mihinkään asiaa että ajaa olisi tarvinnut. Huomenna kun menen kauppaan, kokeilen takalasinpyyhintä, ja kirjoitan lyhyen raportin tänne, koskien pyyhintäalaa suhteessa koko lasin kokoon, sekä mahdollisien pyyhkimättömien alueiden sijainnista kuljettajan näkökulmaan suhteuttaen. Otan huomioon myös eri kuljettajien pituuserot sekä penkin korkeussäädön asetukset.


    • eikösepyyhi

      Joo, kävin tänään Bauhausis, mutta en muistanu koko hemmetin takapyyhintä, täytyy huomenna kokeilla.

    • eikösepyyhi

      Nyt on takapyyhin testattu, ja on todettu että jättää kohtalaisen paljon pyyhkimätöntä pinta-alaa, niin vasempaan kun oikeaankin reunaan. Asiaa voisi parantaa laittamalla pikkasen pidemmän sulan, mahtuisko 10 senttinen, sen joutuu mittanauhalla mittaamaan.
      En nyt ehtinyt mittauksia suorittamaan, teen sen tänään ja ilmoitan tänne sulan maksimi mitat.

    • eikösepyyhi

      Tänään piti ottaa mitat sulasta, siis kuinka paljon voi pidentää nivelen yläpuolta ja kuinka paljon alapuolta, ja löytyiskö justiinsa sopivan mittaista, ja minkä auton.
      No, huomenna mittaan, se on ihan helkkarin varma juttu. Ja laitan sopivan sulan merkin ja numeron tänne, siis jos löytyy.

      • eikösepyyhi

        En ole ehtinyt mittailla takasulkaa, mutta huomenna mittaan, laitoin pöydälle vaklmiiksi Bygmax rullamitan, sen kun näkee niin tietää mitä on tehtävä. Tuota mittaa en ole pöllinyt, vaan ihan rahalla ostanut, niitä kuulemma paljon unohtuu asiakkaiden taskuihin. Mut siis joo, huomenna mittaan.


      • eikösepyyhi
        eikösepyyhi kirjoitti:

        En ole ehtinyt mittailla takasulkaa, mutta huomenna mittaan, laitoin pöydälle vaklmiiksi Bygmax rullamitan, sen kun näkee niin tietää mitä on tehtävä. Tuota mittaa en ole pöllinyt, vaan ihan rahalla ostanut, niitä kuulemma paljon unohtuu asiakkaiden taskuihin. Mut siis joo, huomenna mittaan.

        Kävin saunassa iltapäivällä, enkä viitsiny enää pihalle lähteä ollenkaan, tuli vedettyä 12km lenkki, kevyttä juoksua ja kävelyä. Mutta huomenna tapanina mittaan, nyt ei tästä enää luistella.


    • vakavajuttu

      asiallista. mulla oli yaris yli neljä vuotta vm 2010 mutta en kertaakaan muista käyttäneeni takalasin pyyhintä. mutta nyt pitää muistaa että kun seuraavan kerran ostan yariksen niin testaan tuon pyyhinongelman.

      • TAUSTAPEILI.

        Merkillistä kuinka voi ajaa noin pitkään käyttämättä takalasin pyyhintä. Vaikka Yariksessa on mainiot sivupeilit niin taustapeilin kautta näkee enemmän.


    • eikösepyyhi

      En ehtiny eilen mittaamaan, mutta tänään mittasin, ja ikävin tuloksin. Pyyhkijää ei juurikaan voi pidentää, kun ottaa jo lasin kehykseen kiinni. Pidennysvara on 18 millimetriä, eikä sen enempää, eli ei kannata ryhtyä toimenpiteisiin tässä asiassa.

    • vakavajuttu

      todella helpotus kuulla tuo, asia on vaivannut minua jo eilisestä asti.
      jos oikein pinnistän muistiani niin saatoin yhden kerran käyttää takalasinpyyhintä testimielessä mutta en ole ihan varma. informoin lisää jos tulee mieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe