Löysinpä vihdoin Puolueen!

täält helsingist!

Vihdoin Suomalaisista ja Suomalaisuudesta välittävä puolue!
Fiksua tekstiä löysin US:n puheenvuorosta.
Timo Isosaari ja hänen kirjoitukset..Jos yksikin suomalainen on eri mieltä niin haluaisin tavata hänet ja kysyä .miksi?

16

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikä syyttä.

      tervetuloa IPU,un, äänestäjäksi ja jäseneksi.

      Minä löysin tämän puolueen 3 vuotta sitten, aiemmin en ollut
      kuullutkaan mutta netti toi tietoisuuteen,

      kiinnostuin puolueesta siitä syystä kun monessa viestissä kerrottiin
      minkälainen hörhöjen puolue IPU on, uteliaisuus siis voitti, no ei
      kun tiedonhalu.

      Liityin jäseneksi parin k,kauden pohdinnan jälkeen enkä ole katunut.

      Nuo nimittelyviestit on alkaneet taas, sekä täällä että muualla,
      IPU;n nousua pelätään,

      • me emme periks anna

        EU:n omat propagandistit lienevät ainakin osa näistä häirikkö- ja nimittelyviestien kirjoittajista. Se on tätä organisoitua trollaustoimintaa, jonka tavoitteena on häiritä ja vesittää eurovastaisia poliittisia ryhmiä ja niiden sanoman eteenpäin viemistä. Näistäkin taisi Riikka Söyring vuosi pari sitten kirjoitella ihan oman bloginsa.


    • eteenpäin, sano,,,
    • näin on näreet

      IPU on Suomen paras puolue ja mainitaanhan se jo puolueen kotisivullakin!

    • k-IPU-ilija

      IPU on Suomen paras puolue, jos se vielä ottaa tosissaan agendaansa suomalaiset, kaikenikäiset eläkeläiset, omaishoitajat , vammaiset ja muut pienituloiset.

      Omaishoitajat ovat Suomelle kullan arvoisia työntekijöitä. Ilman heitä ei Suomi pärjäisi.

      Ikääntyvillä pitäisi olla mahdollisuus vaikuttaa itseään koskevien lakien ja päätösten valmisteluun. Kas kun ikääntyminen tuo tullessaan erilaisia tarpeita ja ongelmia kuin nuoremmalla väestöllä on.

      Hyvinvointi Suomen alasajo alkoi, kun Suomen päättäjät hurahtivat EU- kiimaan. Suomikin keplotteli itsensä euroon. Siis Kreikka ei ollutkaan ainut maa, joka kaunisteli valtion velkansa.

      Markkojen vaihto euroksi ei olisi onnistunut ilman velkatilastojen räätälöintiä ja nokkelien pankkiirien apua. Suomen valtionvelka kutistui kabineteissa ja pankkiirien takahuoneissa, ei aidolla velanmaksulla.
      Ja eläkeläisten rahaoilla.

      Suomen todellisen valtionvelan ja EMU-velan erosta selitti Suomen EMU-neuvottelijoiden todellinen TYÖVOITTO, jolla he saivat EU:n komission hyväksymään Suomen koko eläkejärjestelmän suurine rahastoineen osaksi julkista taloutta.
      Siksi eläkeläisiltä vaan leikataan ja leikataan.

      Ei ole kauan, kun televisiossa Suvi-Anne Siimes vakuutti, että eläkerahastot ovat vain eläkkeitten maksua varten .( 172 miljardia euroa. )

      Itsenäinen Suomi on paras Suomi!

      • vanhuuseläkeläinen

        Meidän eläkeläistenkin asialla on IPU joten tätä kannatan, äänestänyt olen Ipulaisia jo useamman vuoden kaikissa vaaleissa.


    • Vanha Ipulainen

      Hienoa, että löysit meidät!

      Meillä oli itsenäisyyspäivänä mielenosoitus Helsingissä. Paikalla olivat Ipun lisäksi SKP, KTP, STP eli siis me kaikki kommunistiset puolueet olimme yhdessä.

      Seuraa sivujamme jos vaikka ennen vaaleja olisi jokin toinenkin tapahtuma Helsingissä.

      • rehellisyys perii

        Muistan elävästi miten tuo sinivihreä (Vanha Ipulainen, Satakunnasta,Ipuvanhus ,sun muu) ilmestyi tälle sivulle vajaa kymmenen vuotta sitten. Heti alkuun käsitin että kyseessä oli Kokoomuksen pojukerho joka oli valjastettu häpäisemään asialliset keskustelijat erilaisin keinoin. Kokoomus kyllä voitti parit vaalit mutta nyt aivan retuperällä koko puolue. Siitä voimme kiittää erityisesti Sinivihreää.
        Kun etsin näiltä sivuilta sinivihreän kirjoituksia niin yhtään ei löytynytkään. Kaikki on hävitetty jotta ne ilkeydet ja valehtelut häviäisivät.Nyt hän esiintyy Vanhana Ipulaisena kun ei muuta mahdollisuutta enää ole. Jutut toki pysyvät yhtä mielipuolisina. Harvardissa luotu politiikan tekemisen malli on tullut tiensä päähän. Siitä tämä netti onkin hyvä että valhe lopulta paljastuu ja osuu tekijäänsä vastaan.Nyt tuo maailmanlopun puolue,Keskusta ,on saamassa jättivoiton vaaleissa eikä valehtelu sitä enää estä. Valitettavasti toinen ikävä asia on Keskustan hautumossa paljastusta vailla. Ehkä sekin tulee esiin ennen vaaleja ja joku rehellinen puolue pesee lopulta kaikki.


    • tervetuloa joukkoon

      AP, kannattaa myös tutustua Riikka Söyringin kirjoituksiin US puheenvuorossa, siinä toinen IPU:lainen joka kirjoittaa paljon asiaa.

      • unohdettu jäsen

        IPUn menestymisen ovat tuhonneet monet puoluetta vastaan toimineet jäsenet ja johtajat jotka eivät ymmärrä puolueen linjasta mitään. Vasemmistolainen ajattelemattomuus ei ole meidän maailmastamme. Samoin äärioikeistolaisuus on vastenmielistä IPUn äänestäjille.
        Suomea ei rakenneta hajottamalla omia saavutuksia vaan rakentamalla uutta vanhan päälle. Nykyinen sosialismi kammottaa taloutta ymmärtäviä ihmisiä. Ylivelkaantuminen ja velkojen maksattaminen muilla on säälittävää köyhyyttä joka lisää ongelmia . Juuri siksi vastustamme EU-jäsenyyttä koska EUn päätökset tulee suuryrityksiltä ja rikkailta jotka vuodesta toiseen verottavat kansaa yhdessä puolueiden kanssa. Näin veroista puolet menee suoraan keinottelijoiden taskuun tukiaisina sun muuna. Se on mafiaa jos mikä.


    • niitäkin tulee,,,

      Me saimme oikein äänestää liitymmekö unioniin, ensin syötettiin valheita siitä miten Suomi saa avustuksia ja maastamme tulee
      paratiisi, kirkko oli muuten mukana tässä valheessa.

      koko aikana Suomi on saanut Eu,lta muutaman satamiljoonaa,
      peräti 3x,
      muuten olemme olleet nettomaksajia, tuo oli täky jolla saatiin kansa äänestämään liittymisen puolesta,
      mutta silloinki äänestimme itsenäisten valtioiden liitosta jossa
      jokainen maa hoitaa oman taloutensa.

      Itsenäisyys on menetetty ja jaamme olemattomista varoistamme,
      velkarahalla,apua ympäri eurooppaa,
      onko se maamme etu?
      _____________________

      Äänestyksessä kysyttiin, tulisiko Suomen liittyä Euroopan unionin jäseneksi neuvotellun sopimuksen (liittymissopimuksen) mukaisesti. Sopimuksen mukaista jäsenyyttä kannatti 56,9 % ja vastusti 43,1 %. Äänestysaktiivisuus oli 74,0%. Kuudessa pohjoisimmassa vaalipiirissä yli puolet vastusti ja muissa vaalipiireissä yli puolet kannatti jäsenyyttä.[9]

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_EU-kansan%C3%A4%C3%A4nestys
      _____________________________
      Huomionarvoista on että kepu vastusti liittymistä, nyt se hyväksytään, johtunee suurtilallisten saamista eduista,
      pientilat sensijaan hävitettiin ja siinä meni kymmeniätuhansia työpaikkoja.

      Itsenäisyyden palautus pientiloineen on saatava takaisin,
      vain siten voimme pitää koko Suomen asuttuna ja turvaamme
      ruuan saannin myös huonoina aikona
      __________________________________

      ,Joulukuun kuudentena 2014 monet suomalaiset eivät näe mitään juhlan aihetta, vaikka virallinen Suomi liputtaa ja tanssii presidentin linnassa itsenäisyyspäivää.

      Pääkirjoitus, vieraskynässä: Antti Pesonen
      4.12.2014, Verkkomedia.org



      Suomen pitää itsenäistyä uudelleen

      Käsitteet pitää määritellä, jotta voitaisiin käsittää mistä puhutaan. Valtion itsenäisyys on yleensä määritelty siten, että itsenäisellä valtiolla on muista valtioista riippumaton lainsäädäntövalta, omaan lainsäädäntöön nojaava itsenäinen tuomioistuinlaitos ja oma ulkopolitiikka.

      EU-Suomella ei ole mitään noista itsenäisen valtion tunnusmerkeistä. EU:n lait ovat jäsenmaiden lakien yläpuolella, EU:n tuomioistuimen päätökset ovat jäsenmaiden tuomioistuinten päätösten yläpuolella ja Suomi on sidottu EU:n ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa


      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=12350

    • minä oon joskus

      erehtynnä ja luullu teijän vaalitelttoja makkaranpaistokojuiks, mutta on niin vakavan ja tärkeen olossi ukkoja ollu par tai kolome ja en oo kehanna kyssyy, että miks ilimoo pilloovat

    • Kaakonkulmalta

      Työkyvyttömyyseläkeläinen Kotkasta ja IPU:lle menee äänet jatkossa. Jatkakaa hyvää työtänne!

    • Putinistipuolue IPU

      Putinistinen IPUn on väärentänyt isäntämaasopimuskäännöksen ja tehnyt YLEstä kantelun "valtion viranomaisena" oikeuskanslerille, mikä on aika törkeää.

      IPU yrittää tehdä SUomesta Pohjois-Koreaa

      • Totuus paljastunut

        Suomesta TEKIVÄT Pohjois Korean Keskusta.Kokoomus ja SDP. Ei tätä voikaan tehdä kahteen kertaan. IPUlla on muut suunnitelmat kuten alusta asti. Asiat olisivat kohdillaan itsenäisessä valtiossa. Kukaan ei pysty muuta visertämään,muutakuin leikillään,kuten nyt tiedämmekin.


    • Edustuksellinen

      Demokratia on vienyt meiltä mahdollisuuden vaikuttaa omiin asioihimme. Kun kansalaiset pääsisivät äänestämään itseä koskevista asioista ,niin tuskin systeemi olisi näin monimutkainen. On monta asiaa johon olisi ollut hyvä hakea ratkaisu kansanäänestyksellä.

      Mutta kun olemme EU:sa kansanäänestyksiä siellä ei tulla järjestämään ,koska koko EU:ta ei olisi olemassakaan jos kansalaiset siitä olisivat päässeet äänestämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe