SUURIN KUSETUS. Autokaupan hyväksi.

pahuus1

Uutisista kuulin merkillisiä. Autoni, joka elää viimeistä leimaansa ja tammikuussa päättyy sen matka, arvo on vuoden alusta, kokeilumielisestä lakimuutoksesta johtuen 1500€. Yli 10 vuotta vanhan auton kun vie romutettavaksi niin saa 1500€ palkkiota. Huhhuh, mä olin budjetoinut -96 nissanin romutuksen maksavan jotain. Nyt saan kunnon auton tilalle tuolla 1500€. Kyllä on lainsäätäjä mennyt autokauppiaiden narussa melko tukevasti. Valmiiksi köyhtyvä valtiomme menettää tuossa pelissä hirmu läjät rahaa, jotta maamme autokanta uusiutuisi ja kansamme voisi näennäisesti paremmin. Mielestäni nyt pitäisi säästää kuluissa ja helpottaa vanhojen autojen katsastus määrityksiä, jotta vanhalla kalustolla selvittäisiin pidempään, kansakuntana. Luuleeko se lainsäätäjä nyt, että kansa voi paremmin jos autot on uudempia?
Samalla julkiset palvelut ja valtion ylläpitämä infra rappeutuu ja pian kaikenlainen huolto pitää ulkoistaa asiansa osaaville yrityksille. Juuri tuohan on heidän perimmäinen tarkoituksensa. Tehotuotantoon koko kansa.
Moraalittomat yritysmaailman yksilöt on lapsesta asti opetettu ja koulu on koulinut heistä voittoa ja vain voittoa tavoittelevia yksilöitä, heistä on koulutettu moraalittomia, eivätkä he ymmärrä tekevänsä mitenkään väärin, he tekevät vain työtään. Kuten teki Hitlerillekin, alaisensa.
Silti se viisas on se lainsäätäjää ohjaava koura. Antaa kansalle armopaloiksi rahaa, jonka samassa tulouttaa itsellensä. Autot vähenee, pakosti menee uusia kaupaksi, jotta kapasiteetti säilyy. Vain valtio häviää, ei haittaa, kohta sitä ei enää ole.
Nyt heidän ehdoillaan ja moraalisilla näkemyksillään säädetään lait uusiksi ja suunnitellaan jo varmasti maamme infran ja päätöksen teon hallintaa.
Luin iltapäivä lehden lööpistä yhtenä päivänä. SÄÄNTÖ SUOMI!!
Anarkisti kivittävät ikkunoita ja ajavat valtiota alas, he jotka voisivat aatteellaan tehdä hyvään. Pelleilevät ja tekevät lapsellisia tihutöitään. Kerran sitten kun anarkisti kutsutaan tv ohjelmaan niin sinne laitetaan viherpipertäjä, joka ei ole älykkyydeltään kovinkaan korkealla, mutta sentään aatteen puolesta on ja tietää ketkä ovat vihollisiaan. Voivoi sentään. Hekin voisivat yrittää saada aateellaan oikeita vivahteita yhteiskuntaan, eikä yrittämällä taistella vihollista vastaan. Hienoja ajatuksia on anarkisteilla.

Wikipedia:
Anarkismi ei välttämättä tarkoita mitään vakiintunutta poliittista ideologiaa. Filosofisena aatesuuntana se voi myös tarkoittaa vapautta ”ajatella omilla aivoillaan”, olla oma itsensä ja sanoa, mitä oikeasti ajattelee. Joillekin anarkismi kuvastaa puhtaasti vapautta.

Kukaan ei tee mitään väärää, kaikki ihmiset vaan hoitaa työtänsä. Ihmiset ovat kuitenkin kaikki koneiston osia. Koneiston joka kalvaa yhteiskunnan rappio pisteeseen ja ottaa VALLAN!

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qrthth

      1500 € uuden auton ostoon huom -ei käytetyn.

    • pahuus1

      SUURIN KUSETUS. Autokaupan hyväksi.

      Valtion rahoja suoraan autokaupalle?

      MIKSI?

      Että Suomi näyttäisi hyvältä katukuvassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe