Tasa arvon nimissä

nykyaikainen

Biologian opetus uusiksi
nyky meno voi heijastua uusiin sukupolviin.

Eletään vuotta n. 2050 Siiri niminen poika kertoo koulussa Pekka -
nimisen nais - luokanopettajan tunnilla käyneensä leevinemisen mummonsa ( mies )
kanssa eräretkellä, silläaikaa teija ukki ( mies )oli paistanut, siivonnut tehnyt kaikkia kodin askareita.
Äidin Veikon ( mies ) ja isin Maila ( mies ) kanssa käytiin istamassa vaatteita isille naisten vaateliikkeestä, kun oli juhlat tulossa, haikara oli tuomassa uutta pikkuveljeä Irmaa.

8

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+14=15?

      Olikos tämä jonkun uskisperheen tokaluokkalaisen lapsen aine aiheesta tasa-arvo? Jos oli, niin käy kyllä äikänopea hieman sääliksi. Paljon on työtä tehtävänä ennen kuin lapsen voi päästää luokalta.

      • nykyaikainen

        Kyllä, varmasti tälläinen sukupuolineutraalinen sekoilu saa pienen ihmisen pään sekaisin, koska tällainen varttuneempikin joutuu selvittelemään ajatuksiaan vielä pitkään.
        En ole homopareja, tai lesbopareja vastaan, enkä heidän oikeuttaan jakaa omaisuuttaan kuten avioparit, mutta kirkollinen vihkiminen eikä adoptio - oikeus ole mitenkään perusteltavissa.
        Ei ole millään tavalla perusteltavissa että lapsella on samaasukupuolta oleva isi ja äippä, tai isovanhemmat.


      • pohnis1
        nykyaikainen kirjoitti:

        Kyllä, varmasti tälläinen sukupuolineutraalinen sekoilu saa pienen ihmisen pään sekaisin, koska tällainen varttuneempikin joutuu selvittelemään ajatuksiaan vielä pitkään.
        En ole homopareja, tai lesbopareja vastaan, enkä heidän oikeuttaan jakaa omaisuuttaan kuten avioparit, mutta kirkollinen vihkiminen eikä adoptio - oikeus ole mitenkään perusteltavissa.
        Ei ole millään tavalla perusteltavissa että lapsella on samaasukupuolta oleva isi ja äippä, tai isovanhemmat.

        Ei myöskään ole millään tavalla perustelvissa yksinhuoltajuus tai yksinadoptiokaan noilla logiikoilla. Mitäs sitten, jos yksinhuoltaja meneekin yhteen samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa?


      • fueller
        pohnis1 kirjoitti:

        Ei myöskään ole millään tavalla perustelvissa yksinhuoltajuus tai yksinadoptiokaan noilla logiikoilla. Mitäs sitten, jos yksinhuoltaja meneekin yhteen samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa?

        Tarjotaan luonnollisesti apua!Homoveikot pitää auttaa hoidon piiriin vaikka puolustusmäärärahoja vähentämällä.Pysytään luonnonmukaisuuksissa eikä ryhdytä julkisiksi Perversion tukijoiksi!


      • Nykyaikainen
        pohnis1 kirjoitti:

        Ei myöskään ole millään tavalla perustelvissa yksinhuoltajuus tai yksinadoptiokaan noilla logiikoilla. Mitäs sitten, jos yksinhuoltaja meneekin yhteen samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa?

        Yksinhuoltajuus on yleensä seuraus monista eri osatekiöistä, adoptio on haettu huoltajuussuhde.

        Ei yksin adoptio saisi tulla kysymykseen, koska lapsi tarvitsee tasapainoisen perheen isä = mies, äiti = nainen.

        Tämä onnellinen perheidylli kuitenkin voi kuitenkin rikkoutua monestakin eri syystä ja jos siinätapauksessa syntyy tällainen sukupuolineutraali liitto, niin on hyvin suurivastuu " vanhemmilla " , mitenkä lapselle selitetään asioiden luonnonmukaisuus ja tämä poikkeavuus luonnollisesta järjestyksestä.


    • koulut hereille

      Ehkä kaikenlaiseen epäterveeseen narsistiseen kehitykseen pitäisi puuttua jo päiväkodeissa ja kouluissa.


      "Kehityskriisit opettavat nöyräksi

      Terveen minuuden tai narsismin kehitykselle on ominaista eräs tärkeä seikka. Kuten edellä totesin, kehityksemme alkuhämärissä minuuden kokemus rakentuu kaikkivoipaisuuden epätodellisen illuusion varaan. Tästä illuusiosta meidän on luovuttava, jotta emme sairastuisi. Pudotus kaikkivoipaisuudesta lähes täydelliseen avuttomuuteen ja riippuvuuteen on raju. Vanhempien illusorinen mahti tarjoaa tähän jonkinlaisen korjauksen. Sekin illuusio särkyy aikanaan, ja lapsi jää yhä enemmän itsensä varaan. Vain minuuden kehitys ja kasvu sekä tyydyttävät vastavuoroiset suhteet toisiin ihmisiin tarjoavat todellisen tien eteenpäin. Oman minuuden haltuunotto on kuitenkin prosessi, jossa vanhemmilta ja hoitavalta ympäristöltä saatava tuki on välttämätöntä.

      Minuuden kaikkivoipaisuuden illuusiota, eheyttä ja kestokykyä koettelevat monet muutkin universaalit illuusioiden särkymiset. Sellainen on biseksuaalisen illuusion särkyminen. Biologinen kohtalomme on, että ihminen syntyy joko mieheksi tai naiseksi. Molempia ei voi olla. Vain jumalille tämä on mahdollista. Olemme tuomittuja seksuaalisuudessamme kaipaamaan sitä täydentävää toista. Vasta hyvässä molemminpuolisessa seksuaalisessa kokemuksessa koetaan hetkellisesti tämä yhtyminen. Jotain tällaista lienee tarkoittanut Nummisuutarin Esko pohtiessaan sitä, mitä naimisissa oleminen on: Esko on Kreeta ja Kreeta on Esko.

      Myös oidipaalinen trauma koettelee ihmisen narsismia. Sen väistämättömänä lopputuloksena lapsi joutuu päinvastaisista toiveistaan huolimatta myöntämään, että hän ei voi seksuaalisesti tyydyttää vanhempaansa, mennä tämän kanssa naimisiin ja saada lapsia. Siihen hän on auttamattomasti liian kypsymätön. Sen lisäksi oidipaalitoiveen synnyttämä kilpailutilanne ja sen herättämät lojaliteetti- ja syyllisyysongelmat saavat lapsen lopulta luopumaan toiveestaan.

      Muutenkaan lapsi ei voi jakaa seksuaalisuuttaan vanhempiensa kanssa, sen kanssa hän jää yksin. Asiallista tietoa hän voi saada vanhemmiltaan, mutta seksuaaliseen tyydytykseen tähtääviä kokemuksia hän ei voi vanhempiensa kanssa hankkia. Toive ja mahdollisuus isoksi kasvamisesta on kuitenkin pelastus tästä ahdingosta. Ei tarvitse kuin katsoa lasta, joka mielellään olisi vanhempi kuin on ja joka haaveilee kaikista tärkeistä asioista, joita voi tehdä sitten, kun on iso.

      Myös nuoruusiän kehitys fyysisine ja henkisine muutoksineen muodostuu vaikeaksi narsistiseksi kokemukseksi. Murrosiän fyysiset mullistukset erityisesti seksuaalisuuden alueella saavat nuoren kokemaan oman fyysisen olemuksensa uutena, vieraana ja jopa pelottavana. Tällainen hämmennys nakertaa luonnollisestikin itsetuntoa. Omaan kehoon ja seksuaalisuuteen tutustuminen ja sopeutuminen vaatii aikaa ja ymmärtävää tukea, jota nuori alkaa enenevässä määrin hakea ikätovereiltaan. Lapsuudenaikainen henkinen minuus asettuu myös monella tavalla kyseenalaiseksi. Nuoren on voitava luopua ja irrottautua lapsuutensa vanhemmista ja löydettävä suhteensa heihin uudelta pohjalta. Samalla, kun nuori irrottautuu vanhemmistaan, hänen on luotava itselleen merkitykselliset suhteet ennen kaikkea ikätovereihinsa.

      Periaatteessa kaikki suuret elämänmuutokset koettelevat ihmisen narsistista tasapainoa ja eheyttä. Niissä piilee myös riskejä mielenterveydelle, koska ne voivat haasteellisuutensa lisäksi viedä meiltä mahdollisuuden kokea mielihyvää omasta toiminnastamme ja olemassaolostamme. Sellaisia ovat esim. opiskelemaan lähtevän nuoren muutto kotoa, naimisiin meno, ensimmäisen lapsen syntymä, ammatilliset epäonnistumiset, vaihdevuodet ja keski-ikä sekä ikääntyminen, terveyden heikkeneminen ja lähestyvä kuolema. Ihmisen minuuden kehityksen tasapainoisuudesta riippuu paljon se, kuinka hän selviää elämänsä kriiseistä. Vahva terve narsismi auttaa selviämään kovistakin koettelemuksista. Pohjalaisen sanonnan mukaan: Ei kolo komiaa kaara."


      http://www.jotte.info/narsismi

    • Nykyaikainen

      Juuri tätä olen ajatellut itsekkin, että jokin häiriö on täytynyt tapahtua jossain elämanvaiheessa, joka voi johtua joko kotikasvatuksesta / ilmapiiristä, tai jostakin ympäistön aiheuttamasta paineesta.

      En ainakaan ole kuullut, tai nähnyt mitään tutkimusta siitä, että olisi tutkittu olisikko evluutio muovaamassa ihmistä lisääntymään samaasukupuolta- olevan tai jopa itsensä kanssa.

      Elikkä siis homopareilla on yhdistävänä tekijänä narsismi homo (mies) on voimakkaasti narsistinen joka ei ole löytänyt vastakkaisestasukupuolesta tarpeeksi alistuvaa kohdetta, jonka kanssa toteuttaa unelmiaan ja homo (nainen) on antinarsistinen joka ei ole löytänyt vastakkaisestasukupuolesta tarpeeksi narsistista kumppania.
      Lesbopareilla samansuuntainen kompleksi.

      Juuri tämäntakia tämä kierre pitäisi katkaista, ja missä tapauksessa ei tulisi hyväksyä adoptio - oikeutta, että tällainen kasvatuksellisesti " periytyvä " jatkumo ei pääsisi toteutumaan.

      On ihan ok. että samallatavalla suuntautuvat ihmiset saavat virallistaa suhteensa, yhdistää omaisuutensa ja turvata toimeentulonsa virallisesti, mutta kirkko ja yhdessä hankitut adoptiolapset täytyy pitää erillään koko asiasta.

      • KokemusK

        "Elikkä siis homopareilla on yhdistävänä tekijänä narsismi homo (mies) on voimakkaasti narsistinen joka ei ole löytänyt vastakkaisestasukupuolesta tarpeeksi alistuvaa kohdetta, jonka kanssa toteuttaa unelmiaan"

        Jos sinulle naisen alistaminen on se juttu parisuhteessasi niin se on oma asiasi. Älä kuitenkaan projisoi omia ongelmiasi muihin. Muut eivät ole kuin sinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1163
    Aihe