Mies liiallinen romantikko

onpastämäkinongelma

Minä en ole mikään päivänselvä romantikko ja söpöstelijä, mutta miesystäväni on. Hän haluaa ruokakaupassakin maitohyllyllä pitää kädestä kiinni ja pussailla, ja kun vetäisen käden pois niin olen huono ihminen ja minua pitää vaivata jokin asia, josta pitää puhua. Sama pätee kaikkialla, niin eleissä kuin puheissa.

VOI V*****.

Olen sanonut hänelle usein, että en ole yhtä romantikko kuin hän, mutta en mikään kylmä akkakaan. Söpöstely on oikein kivaa. Mutta ei niin, että sitä tungetaan kurkusta alas koko ajan. Minua ärsyttää ihan suunnattomasti, kun hän ei tajua miljoonasta kerrasta kun tästä yritän ystävällisesti puhua hänelle.

Miten ihmeessä tämän tilanteen saa muutettua ilman että kukaan loukkaantuu?

16

1288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cirsicca

      Mun mies on just tollanen romantikko, mutta se ei haittaa mua koska olen ihan samanlainen :). Et voi oikein muuttaa toisen luonnetta, romanttisuus on yksi sellainen, jotkut on sitä voimakkaammin, ja se pitää vain "kestää". Aikaa hyvin menee, jos tää on oikeesti se suurin ongelma suhteessa.

      • BEM

        Tuttuni mies oli myös tuollainen. Myöhemmin hän myössoitteli perään jos nainen viipyi ruokakaupassa yksinään normaalia pidempään, eikä nainen olisisaanut mennä ylipäänsä mihinkään yksin.


      • +ó¨´i
        BEM kirjoitti:

        Tuttuni mies oli myös tuollainen. Myöhemmin hän myössoitteli perään jos nainen viipyi ruokakaupassa yksinään normaalia pidempään, eikä nainen olisisaanut mennä ylipäänsä mihinkään yksin.

        Samanlainen mies oli myös ystävälläni. Romantikko, plääh... Lähinnä takertuvainen reppana, jolla oli tarve todistaa ympäristölle, että sitä ollaan niin hirmuisen rakastuneita, ettei tarvita muita lähimaillekaan. Ystäväni ei ollut samaa maata, vaan juurikin tuollainen aloittajan kaltainen "keskiverto". Miehen mielestä oli kylmää ja julmaa, kun ystäväni ei halunnut olla koko ajan kosketusetäisyydellä... Ja lopulta kävi juuri noin kuin sinä BEM kirjoitit: tarkertujasta kehkeytyi perään soitteleva mustasukkainen kyylä.


    • Cirsicca

      Huom. nämä voivat olla myös kaksi erillistä asiaa. Sinä varmastikin tiedät aloittaja parhaiten millainen miehesi on.

    • liisterii

      Hyvänen aika, jätkähän on ihan liisterissä ;)))

    • Niin minunkin,

      mutta onneksi olen minäkin! Eikä kyse ole mistään "näyttämisestä", vaan kummankin halusta koskea. Ei haittaa, että olemmeko omalla sohvalla vai juustotiskillä.
      Yhdessä ollaan oltu yli 20v eikä ainakaan vielä ole ollut mitään merkkejä kummallakaan toisen "kyyläämisestä".

      Vaikea toista on muuttaakaan, joten ehkä miehesi on jatkossakin "lääppijä".

    • takertumista vain

      Kauanko olette tunteneet? Onko mies ollut alusta asti tuollainen?

      Minä en näe mitään romanttista enkä söpöä tuollaisessa käytöksessä, vaan huomionhakuista takertumista.

      Juuri lemppasin vastaavanlaisen miehen, kun alkoi kuukausien saatossa ahdistamaan liika liimautuminen, toki oli muitakin syitä lempuille.
      Viestiä pukkasi aamusta iltaan useita tunnissa, joka häiritsi normaalia elämää suunnattomasti. Miehen mielestä hän oli vain niin innostunut minusta, siksi halusi koko ajan pitää yhteyttä. Kyllä tuollainen on jo ihan sairaalloista, jos kuukausi kaupalla tykittää ihan turhilla höpönlöpöillä jatkuvalla syötöllä. Miehelle tuli joku ihmeellinen pakkomielle minusta, ja kun ensimmäisen kerran sanoin, ettei suhde enää jatku, niin alkoi roikkumaan vielä tiukemmin kiinni.. mitä enemmän otin etäisyyttä sen aggressiivisemmaksi kävi.. suorastaan yritti pakottaa minut suhteeseen! Siitä olo söpöilyt ja romantiikka kaukana!

    • saman kokenut

      Heitä hemmettiin tuollainen teeskentelijä. Pettää sua aivan varmasti ja yrittää vain peittää sen tuollaisella tekoromanttisella näyttelyllä.
      Lähde vielä kun pääset.

      ps. Ei kai vaan ole kaiken lisäksi työtön??

    • hetkinen1

      Romanttisuus on aivan jotain muuta kuin väkisin kädestä pitoa ja suutelua.

      • kuplamuovia

        Jep jep... Mieheni on pohjimmiltaan romanttinen muru, sopivan hetken tullen näyttää välittämistään monin tavoin - mutta hän tietää, miten ja milloin sen tekee eikä roiku joka hetki kintereillä tai soittele perään.

        Aloittajan mies taas vaikuttaa suoraan sanoen asemastaan epävarmalta "reviirin merkkaajalta", josta voi ajan myötä kehkeytyä varsinainen riesa...


    • Hyviä huomioita edellä. Kyse ei välttämättä tosiaan ole romanttisuudesta vaan tarpeesta osoittaa muille, että kuulut hänelle.

    • onpastämäkinongelma

      Hauska huomata miesystävässäni ihan samat piirteet mitä teidän vastauksissa. Hän myös laittaa viestiä _koko_ajan_ ja soittelee jatkuvasti. Parhaimmillaan jos en huomaa viestiä puolen tunnin sisällä, viestiketju jatkuu 10:llä "miksi et vastaa" viestillä ja parilla puhelulla.
      Nyt ymmärrän myös että kyse on enemmän takertumisesta kuin romantiikasta. Hän tunkee joka ikiseen paikkaan mukaani, ja vaikka näkisin ystävääni kahvin merkeissä hän saattaa ilmoittamatta ilmestyä seuraamme, koska "et vastannut puhelimeen".
      Rakastan häntä kuitenkin, toivon vaan, että saisin hänet jotenkin muuttumaan tämän asian kanssa, vaikka se onkin syvästi osa luonnetta. Pelkään, että tämä koituu vielä meidän lopuksi.

      Ja sinulle Saman kokenut, luojan kiitos hän ei ole työtön! se vielä puuttuisikin.

      • takertumista vain

        Ette siis ole vielä kovinkaan kauaa tunteneet, jos oikein ymmärsin..

        Tuollainen käytös on TODELLA sairaalloista takertumista jo! Vastaavanlaisesta kokemusta, ja tuo vielä menee sellaiseksi mustasukkaisuudeksi, että sinulta viedään vapaus omaan elämään.

        Takertuja on läheisriippuvainen, joka pelkää toisen menetystä. Siinä vaan käy niin, että vahtimisella työntää toisen kauemmaksi ja mitä kauemmaksi toinen menee, sen kiivaammaksi tarrautuminen käy. Lopulta tilanne menee on-off -suhteeksi, jossa hän itse hylkää, ennen kuin tulee itse jätetyksi. Sitten seuraavana päivänä vonkaa takaisin vannomalla rakkautta ja ikuista loppuelämän yhdessäoloa ja kiirehtii kihloihin ja sitomaan kaikella tavalla. Tuota vuoristorataa voi kestää vuodenkin, kunnes sinusta on imetty kaikki mehut ja voimat, ja sinun on pakko riuhtaista itsesi irti sairaasta suhteesta ennen kuin järki ja terveys menee.

        Tuollaiset ovat taitavia saamaan toisen rakastumaan itseensä, jolla toinen liimataan suhteeseen. Yltiöpäiset söpöilyt vetoavat tunteisiin ja olet tunnekoukussa toiseen. Sitten kun olet koukussa alkaa tapahtumaan vahtimista ja toisen rajojen yli kävelemistä ja liian lähelle tunkemista, että meinaa hengitysilma loppua. Tuo ei ole oikeaa rakkautta, vaikka rakkautta hoetaan kaiken aikaa.

        Sinulla soi jo vahvat hälytyskellot, kun kirjoitat tänne. Kuuntele tunteitasi, suhteenne ei ole terveellä pohjalla alkuunkaan!


    • ------------

      Naisten positiivisia ongelmia. Kun ottajia riittää jonoksi asti oikealla ja vasemmalle niin nykyistä kumppania voi kohdella kuin paskaa.

      Entäpä jos kokeilisit vaikka puhua asioista kumppanille ja esimerkiksi perustella miksei tarvitse tekstata kymmentä viestiä peräkkäin jos et heti vastaa?

      Tai että ei tarvitse roikkua koko ajan kiinni, et sinä mihinkään ole katoamassa.
      Ota joku vaimonhakkaaja tilalle niin yhtäkkiä onkin entistä ikävä.

      • takertumista vain

        Ap kertoi jo aloituksessa, että mies ei miljoonastakaan kerrasta tajua mitä hänelle puhutaan.

        Jokaisen itsensä kuuluisi tajuta ettei ole sopivaa tunkea liian lähelle ja tukahduttaa toinen.

        Ap:n mies kohtelee huonosti naistaan, tuollainen käytös on sairasta. Sekö on joko tai, että joko ripustautuja tai hakkaaja :D voi kyllä niitä tasapainoisiakin miehiä on.. ja mielummin yksin, kuin huonossa suhteessa.

        Ei ole koskaan tullut missään tilanteessa ikävä roikkujaa, vaan pelkästään on tullut helpottava olo, kun on päässyt sellaisesta eroon.


      • Cirsicca
        takertumista vain kirjoitti:

        Ap kertoi jo aloituksessa, että mies ei miljoonastakaan kerrasta tajua mitä hänelle puhutaan.

        Jokaisen itsensä kuuluisi tajuta ettei ole sopivaa tunkea liian lähelle ja tukahduttaa toinen.

        Ap:n mies kohtelee huonosti naistaan, tuollainen käytös on sairasta. Sekö on joko tai, että joko ripustautuja tai hakkaaja :D voi kyllä niitä tasapainoisiakin miehiä on.. ja mielummin yksin, kuin huonossa suhteessa.

        Ei ole koskaan tullut missään tilanteessa ikävä roikkujaa, vaan pelkästään on tullut helpottava olo, kun on päässyt sellaisesta eroon.

        Siten tää aloitus on täysin väärin otsikoitu. Mies ei romantikko, vaan takertuja. Niiden kahden asian ei tarvitse millään tavalla liittyä toisiinsa, ja useimmiten ei liitykään. Suuri osa suomalaista ei vaan tajua muutenkaan, mitä se romantiikka on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe