Salolainen / Stubissa eivät osaa HAISTAA kansan....

hukassa ovat

Mielipiteitä vaan ajaa jääräpäiseti omia VISIOITAAN......ei ole ainesta.

23

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nokok

      Ei puolueen tehtävä olekaan haalia kannatusta konstilla millä hyvänsä, vaan edustaa omaa näkemystään. Kokoomuksen näkemys nyt vain on se, että parhaiten menee, jos jokaisen on koetettava tulla toimeen omalla yritteliäisyydellään ja ahkeruudellaan, ilman turhia tukitoimia.

      En muuten ole ikinä äänestänyt Kokoomusta, juuri tuon takia. Hyvä vain jos suoraan sanovat, millaista näkemystä edustavat.

    • 4+13

      Voisiko joku kokoomuslainen hieman tarkentaa, mitä Stubb tarkoitti sillä ulkopolitiikan"harmaalla vyöhykkeellä" mitä jotkut keskustalaiset ajavat?
      hän nimesi mm. Lehtomäen ja Kääriäisen.

      Mainitkaa vaikka yksi asia minkä Lehtomäki on tehnyt väärin venäjän suhteissa.

      • Vesa Kaitera

        4 13 kirjoitti: "Voisiko joku kokoomuslainen hieman tarkentaa, mitä Stubb tarkoitti sillä ulkopolitiikan"harmaalla vyöhykkeellä" mitä jotkut keskustalaiset ajavat?
        hän nimesi mm. Lehtomäen ja Kääriäisen.

        Mainitkaa vaikka yksi asia minkä Lehtomäki on tehnyt väärin venäjän suhteissa. "

        Kun vallitsi "kylmä sota", niin vastakkain olivat USA:n johtamat länsimaat ja Neuvostoliiton johtama Itäblokki. Näiden voimaryhmien väliin jäi alue, jota kutsuttiin "harmaaksi vyöhykkeeksi". Se ei ollut osa kumpaakaan liittoutumaa. Suomi oli yksi tämän vyöhykkeen maista ja Jugoslavia siirtyi muutama vuosi sodan jälkeen myös tälle vyöhykkeelle, kun sen suhteet Neuvostoliittoon jäätyivät. Suomi oli poliittisesti ja taloudellisesti länsimaa, jolla oli kuitenkin laaja kauppa Neuvostoliiton kanssa, mutta sotilaspoliittisesti Suomi oli Neuvostoliiton etupiirissä. Kun ajatellaan, kuinka huonot kortti Suomella oli toisne maailmansodan lopulla, niiin se, että säilyimme "harmaalla vyöhykkeellä", emmekä luisuneet Neuvostoliiton satelliitiksi, oli Suomelta hyvä saavutus. Paasikiven ja Kekkosen peruslinjalle ei Suomella oikein siinä tilanteessa ollut toimivaa vaihtoehtoa.

        Kun EU oli asettamassa pakotteita Venäjää vastaan Krimin kaappauksen ja Ukrainan horjuttamisen vuoksi, niin Lehtomäki piti jo keällä huonona asiana, jos Suomi olisi noissa pakotteissa mukana. Paavo Väyrynen oli luonnollisesti samaa mieltä. Kaksi kuukautta sitten Lehtomäki esitti, että Suomen tulisi kaikin voimin vastustaa EU:n lisäpakotteita Venäjää vastaan ja mahdollisesti irtautuakin niistä. Väyrynen ja Kääriäinen olivat samoilla linjoilla. Nuo kaikki kolme laskivat, että Suomi voisi ottaa Venäjän ja EU:n välillä samankaltaisen välittäjän roolin kuin mikä Suomella oli ollut mm. ETYK-kokouksessa 70-luvulla.

        On kuitenkin huomattava, että välittäjän täytyy olla sellainen, joka ei ole liittosuhteessa kumpaankaan osapuoleen. Keskustan kolmikon kirjoituksista paistaa läpi se, että heidän mielestään Suomen tulisi irtuautua EU:n yhteisestä rintamasta. Silloin vasta toteutuisi se, että Suomi voisi välittää EU:n ja Venäjän kiistassa.

        Pääministerin mielestä tuollainen irtautuminen ei yksinkertaisesti sovi EU:n lojaalille jäsenmaalle. Sillä politiikalla Suomi asettuisi Venäjän poliittiseksi astaloksi ja periaatteessa "harmaalle vyöhykkeelle". Juha Sipilä hieman nälvi pääministeriä ruosta näkemyksestä, mutta lupasi, ettei Keskusta "hylkää laivaa" vaan sitoutuu jatkosakin EU:n yhteisiin pakotteisiin.


    • 80v eli ikätoveri

      Salolainen puheillaan pudottaa kannatusta.

      • Vesa Kaitera

        80v el iikätoveri: "Salolainen puheillaan pudottaa kannatusta."


        Valitettavaati olet oikeassa. Kokoomuksen konkarinelikon ulostulo NATO-asiassa ei palvellut Kokoomuksen eikä kokonaisuuden etua. Tuo nelikko väitti, että Suomi voisi liittyä NATO:n jäseneksi myös ilman varsinaista kansnaäänestystä, pelkästään hallituksen ja eduskunnan päätökillä. Teoriassahan näin on, muttei käytännössä. NATO ei hyväksy jäsenekseen maata, jossa kansan enemmistö ei ole tuon jäsenyyden kannalla. Ei kannattaisi antaa sitä vaikutelmaa, että tällainen merkittävä asia voitaisiin hoitaa kansan ohi.

        Ymmärrän tosin tuon nelikon motiivit. Kokoomus on ollut NATO-jääsenyyden kannalla jo kymmenen vuotta, mutta keskustelua NATO-jäsenyydestä ei muiden puolueiden sisällä ole sanottavasti ollut, ehkä RKP:a, Vihreitä ja aivan viime aikoina myös PS:a lukuun ottamatta. Mutta Keskustassa ja SDP:ssä tämä asia yritetään vaieta kuoliaaksi.


      • Tosi typeryksiä !

        Samaa mieltä. Eipä näy pitkäkään poliittinen kokemus tuovan tarpeellista hoksnokkaa näille politiikan pelimiehille.
        Ei voi muuta kuin valittaa. Sekä A Stubb että Pertti Salolainen ovat osoittautuneet sangen epäkelvoiksi kansanedustajiksi. Stubb on kertakaikkisen epäonnistunut tehtävissään ja samalla pelotellut pervoilla lausunnoillaan suuren osan Kokoomuksen perinteisen linjan kannattajista huuthelkkariin. No, omapa on asiansa. Kokoomus ei varman tarvitse keväällä vaaleissa edes heidän ääniään.


    • hyväääää

      Salolainen kehiin niin %:tit laskee.

    • ahneet,,,

      Kokkare on kokkare vaikka sokerilla kuorruttaisi.

      myydään isänmaa ja maksetaan vielä ostajalle, kunhan oma
      tili kasvaa.

    • kyrvähtivät

      Ei saaneet pelottelulla kansaa naton taakse. Nyt meinaavat väkisin..

    • Summan ja kollaan

      Oliko Salolainen rintamalla? Minkä ikäinen ?

      • Evakon poika

        Stubb on rähmällään länteen ja pyllistää itään. Paasikiven-Kekkosen linja oli toinen.
        Suomi voi hyvin. Nyt ryppyillään Venäjälle ja Suomi on polvillaan.
        Lähettäkää Stubb suurlähettilääksi jonnekkin, mieluummin kauas.
        Vaalien jälkeen on pakko. Kepu jyrää, eikä Kokoomus pääse hallitukseen.


      • Vesa Kaitera
        Evakon poika kirjoitti:

        Stubb on rähmällään länteen ja pyllistää itään. Paasikiven-Kekkosen linja oli toinen.
        Suomi voi hyvin. Nyt ryppyillään Venäjälle ja Suomi on polvillaan.
        Lähettäkää Stubb suurlähettilääksi jonnekkin, mieluummin kauas.
        Vaalien jälkeen on pakko. Kepu jyrää, eikä Kokoomus pääse hallitukseen.

        Evakon poika kirjoitti: "Stubb on rähmällään länteen ja pyllistää itään. Paasikiven-Kekkosen linja oli toinen."


        Olet oikeassa. Mutta Suomen tilanne on nyt erilainen kuin juuri hävittyjen sotien jälkeen. Silloin olimme Iädn ja Lännen blokkien välissä ei-knenkään maalla. Siinä tilanteessa oli pakko olla hyvin pragmaattinen ja varoa kaikkea, mikä olisi vaarantanut äärimmäisen herkän asemamme. Neuvostolkiitto hävisi pystyyn Kylmän sodan ja hajosi. Tämä antoi Suomelle mahdollisuuden integroitua läntiseen arvoyhteisöön. Euroopan Unionin jäsenyys oli patsi talloudellinen, niin myös poliittinen ja arvopohjainen valinta. Joudumme jatkossa ottamaan kaikessa huomioon sen, ettemme omilla toimillamme hajoita EU:n yhteistä rintamaa, etenkään silloin, kun vastapelurina on joko Venäjän tai Yhdysvaltojen kaltainen suuri maa.


        Rvakon poika: "Suomi voi hyvin. Nyt ryppyillään Venäjälle ja Suomi on polvillaan.
        Lähettäkää Stubb suurlähettilääksi jonnekkin, mieluummin kauas.
        Vaalien jälkeen on pakko. Kepu jyrää, eikä Kokoomus pääse hallitukseen."


        Edustata vanhakaintaista ajattelua, sitä samaa, mitä Väyrynen ja Lehtomkäkikin. On siksi miellyttävää havaita, että Juha Sipiä irtisanoutui tuosta yli aisan hyppimisestä, ja selkeästi TV3:n haastattelussa kertoi Keskustan tukevan EU.n Venäjää kohtaan asettamia talouspakotteita. Vaalien jälkeen on hyvinkin mahdollista, että Keskusta nousee pääministeripuolueeksi ja Kokoomus joutuu oppositioon. Mutten usko, etät se vaikuttaa Suomen EU-politiikkaan sitä oleellisesti muuttaen. Jos näin kuitenkin käy, niin Kokoomus korjaa asian noustessaan taas hallituspuolueeksi seuraavien vaalin jälkeen.Kokoomus on kuitenkin ollut Suomen merkittävin EU-puolue, enkä usko, että tuo tilanne tule jatkossa muuttumaan.

        Minkäkin olen evakon poika. Meitä on Suomessa paljon.


      • Kunnon kokoomuslain

        Pertti Salolainen on syntynyt vuonna 1940 eli täytti kuluneena vuonna 74 vuotta. Mikäli ryhtyy ehdokkaaksi ja valitaan kansanedustajaksi vuonna 2015, hän on kauden päättyessä 79 vuotta.


    • pelle ukko

      Styybiä vaivaa ADHD dementiä, ei ole aikuisella miehellä kytöstapoja, kun katsoin täysistuntoa, niin styyybi osottelee sormella kun 3 vuotias lapsi mikä tuo eihän tuo voi olla totta.

      Koska hän tulee aikuiseksi osaako kukaan sanoa siitä?

      • todpah

        Se sormi on ollut hurrihomon anaalissa hetkeä aiemmin. Siks se haisee todella pahalle


    • pöytälamppu

      Kaitera tekee vuorokaudet ympäri töitä selittelemällä kokoomuksen jaloja
      tarkoituksia.siinäpä työtä kerrakseen.

      Palkattu puhtaaksipesijä.Muut taitaa olla vain asianharrastajia.

      • Vesa Kaitera

        Pöytälamppu kirjoitti: "Kaitera tekee vuorokaudet ympäri töitä selittelemällä kokoomuksen jaloja
        tarkoituksia.siinäpä työtä kerrakseen.

        Palkattu puhtaaksipesijä.Muut taitaa olla vain asianharrastajia."


        Kun määrittelet minut puhtaaksipesijäksi, niin olet pitkälle oikeassa. Mutta olen kuitenkin pitkäaikaistyötön, joka tekee tätä vain asianharrastajana, en ole Kokoomuksen tai sen tukiyhdistysten palkkalistoilla..Siitä kun viimeksi sain Kokoomukselta palkkaa työstäni, on yli 30 vuotta.


    • Stubb syö Venäjää

      Totuus EU:n yksimielisyydestä koskien Venäjä-pakotteita on erimielisyys. Jopa Saksan hallituksen sisällä. A. Stubb jälleen uutisoi EU-kokouksen väärin.

      Stubbin maailma on toive Amerikkalaisesta Euroopasta, jossa Venäjä syödään ensimmäisenä. Suomen ei kannata olla siinä mukana, sillä lopputulos tiedetään.

      • Evakon poika

        Kaitera, jos et ole pannut merkille meillä on yhteistä rajaa Venäjän kanssa 1300 km.Paasikivi teki reaalipolitiikkaa Stubb ja Haglund ovat kukonpoikia.

        Nakkikioskijonossa saa turpiinsa, kun rupee uhoomaan isommilleen.
        Halonen oli Putinin bestis pussailivat kuvissa ja Tarja sai kissankin.

        Urkin neuvo. Älä kumartele liikaa. Evakot ovat antaneet anteeksi! Meillä ei ole itä naapurista ollut haittaa aikoihin. Ei ole kouluissa esim pakko venäjää.


    • ei Stubille

      Kyllä meissä Suomalaisissa on jotain vikaa kun TOMMONEN valitaan PÄÄMINISTERIKSI.
      Pointti saattoi olla, että Stubbin avulla voi ahneet KÄVELLÄ taviksen yli.

    • Bättre folk

      RKP:n rahamiehet lähettivät Kokoomukseen Troijan Hevosen.
      Tarkoituksena on saada RKP:n esitys kielilaista läpi eduskunnassa.
      Tiedä sitä kehtaavatko säilyttää pakkoruotsin, mutta kyllä ne kehtaa.

      Stubb saa vihat päällensä, mutta hällä väliä. Hän lähtee kuitenkin Eurooppaan.
      Pitäneekö paikkansa, että Stubb on hylännyt kotikielenä ruotsin, hän puhuu lapsilleen ja vaimolleen englantia. Ruotsi on Suomessa hyödytön kieli.

      Toivottavasti nuoret ja sinivalkoiset torppaavat ylimielisen puheenjohtajan, että puolueen koko politikointi ei mene homosteluksi

    • pullaa salelle

      Heil

    • ihme jäbä

      On

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      1986
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      52
      1720
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1626
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe