Taloustutkimus Oy:ssä rustataan....

Vedätystä tulee

...parhaillaan kannatusmittausta, jossa kokoomuksen kannatus on muka noussut hieman. Se tulee vielä ennen joulua kaikkien makusteltavaksi, jotta manipulointi jäisi ihmisten mieliin pitkiksi pyhiksi.
Kaikki valveutuneet toki tietävät kokoomusomisteisen "tutkimuslaitoksen" metkut ja jättävät sen omaan arvoonsa eli mappi ööhön.

46

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entinen kookoomuslai

      Ei kokoomus nouse kärkeen. Kyllä Stubin ylimielinen ote on nyt riittävän kauan nähty ja muutenkin kokoomuslaisten hullun hyökkääväinen käytös, ihan kuin he ainoastaan olisivat oikeassa. Jos toimittaja tai muut yrittävät jotain muuta esittää niin aina ovat kiivaasti iskemässä omaa takuuvarmaa oikeaa..muka ja aina länsimaistumista vaikka olisi kirves puoliksi iskettynä kalloon ja galasnikov peppuun., niin ei kun " me menemme viimekädessä NATOON, jos ei eduskunnan yhtenevällä mielipiteellä niin koitetaan kansanäänestystä. Pressa toppuutteli rivit suoriksi mutta sammakkoja on päässyt kansan korville muistilokeroihin joita ei pidä nyt unohtaa. Ne Stubin uhot ovat juuri se oikea kokoomuslaisten ajama linja, lapsen suusta kuuli totuuden voi vain sanoa

      • Uskottavuus mennyttä

        Sait minusta kaverin, kokoomus saa jäädä.


      • Harkitsin, lähdin
        Uskottavuus mennyttä kirjoitti:

        Sait minusta kaverin, kokoomus saa jäädä.

        Vaikka yrittäjä olenkin, vaihdoin kepuun jo aiemmin. Kokoomus on liian raaka, myös työntekijät ovat ihmisiä, ainakin minun firmassa.


      • pöytälamppu

        Onneksi Niinistö on jotenkin tolkuissaan ja omassa syntisäkissä jo niin
        painava synti,että Suomi on sen ansiosta menettänyt mahdollisuutensa
        vientimarkkinoilla.
        Euroon tuli Lipposen kanssa meidät vietyä ilman kansanäänestystä.
        Nyt onkin pakko jo käyttää vähän harkintaa.ikääkin jo sen verran,että
        pitäisi joka horhellukseen lähteä.


    • varas tilille!

      taloustutkimus on vain yksi kokoomusmedia monen muun joukossa joka tulee yrittämään valheellista kokoomuksen hypetystä vaalien lähestyessä. mukana on iltalehti, iltasanomat, hesari,uusisuomi jne jne. mikään ei kuitenkaan pysty kumoamaan sitä, kuinka kalliiksi kokoomus on tullut kansalaisille tämän viimeisen kuuden vuoden aikana. 47 miljardia lisää valtionvelkaa on käsittämätön lukema, katainen on kaikkien aikojen kallein varas, hän varasti rikkaille....lapsenlapsemmekin msksavat vielä tätä velkaa....

      • ei auta vaikka...

        ....tullaan näkemään kova mediamyllytys kokoomusmedialta.
        mutta nyt kokoomus on pelannut pelinsä loppuun, ihmiset kyllä muistavat kukkarolla käynnit.


      • kok oma gallup-tehda
        ei auta vaikka... kirjoitti:

        ....tullaan näkemään kova mediamyllytys kokoomusmedialta.
        mutta nyt kokoomus on pelannut pelinsä loppuun, ihmiset kyllä muistavat kukkarolla käynnit.

        .

        Sehän on kok oma gallup tehdas

        .


      • Reilu peli on ok.
        kok oma gallup-tehda kirjoitti:

        .

        Sehän on kok oma gallup tehdas

        .

        Mun mielestä jokaisella puolueella pitäis olla samantyylinen omaa puoluetta tukeva galluppitehdas kuin kokoomuksellakin. Ihan vaan tasapuolisuuden nimissä.


      • Muistissa on
        ei auta vaikka... kirjoitti:

        ....tullaan näkemään kova mediamyllytys kokoomusmedialta.
        mutta nyt kokoomus on pelannut pelinsä loppuun, ihmiset kyllä muistavat kukkarolla käynnit.

        Varmaan tulee myllytys, mutta nyt se ei enää tehoa. Asia tunnetaan....


      • Ennen vaaleja 15.4 %
        Muistissa on kirjoitti:

        Varmaan tulee myllytys, mutta nyt se ei enää tehoa. Asia tunnetaan....

        .

        Miten kannatus voisi muuttua vajaassa viikossa melkein neljä prosenttia

        .


    • Vesa Kaitera

      Vedätystä tulee kirjoitti: "Taloustutkimus Oy:ssä rustataan parhaillaan kannatusmittausta, jossa kokoomuksen kannatus on muka noussut hieman. Se tulee vielä ennen joulua kaikkien makusteltavaksi, jotta manipulointi jäisi ihmisten mieliin pitkiksi pyhiksi.
      Kaikki valveutuneet toki tietävät kokoomusomisteisen "tutkimuslaitoksen" metkut ja jättävät sen omaan arvoonsa eli mappi ööhön."


      En ole aivan varma, ehtiikö Taloustutkimuksen uusin mielipidettukimus julkisuuteen vielä ennen joulua. Luulen, että se sijoittuu noin viikkoa myöhemmäksi. Pidän hyvin todennäköisenä, että siinä Kokoomuksen kannatus olisi todellakin jossain määrin noussut. Joskushan tuo lasku joka tapauksesa päättyy, ja luulen, että käänne on tapahtumassa juuri nyt. Tässä on sellainen tilanne, että osa Kokoomuksen perinteisestä kannattajakunnasta on eri syistä tyytymätön Kokoomukseen ja on protestoinut. Nyt kun Kokoomuksen kannatus on valahtanut niin alas, että tuo puolue näyttäisi olevan matkalla murskatappioon, niin mieliala muuttuu. Kovinkaan moni kokoomuslainen ei haluaisi sitä, että tähän maahan tulisi punamulta- tai kansanrintamahallitus. Siksi osa Kokoomuksen väliaikaisesti hylänneistä palaa takaisin laumaamme. Jos näin ei käy, niin olen hyvin yllättynyt. Tässä kaikessa on ollut mukana myös protestointia Alexander Stubbia ja hänen tyyliään vastaan. Kuitenkin EU-asioissa, jotka ovat pääministerin tehtäväkentän keskiössä Stubb on valtavan kokenut ja osaava. Haluavatko äänestäjät todellakin siirtää Alexander Stubbin historian roskatynnyriin? Enpä olisi tuosta kovinkaan varma.

      • kok kaatuu kuin pulu

        Kaitera se jaksaa jauhaa tätä samaa omaa "saattaa olla, mutta", "en olisi tuosta kovinkaan varma" diipadaapa politikointiaan. Samat typerät lauseet seuraavat toisiaan kaikilla mahdollisilla mielipidepalstoilla.

        Olet selvästi samanlainen narsisti kuin se oma messiaasi A.Stubb, esillä pitää olla vaikka mitään todellista sanottavaa ei ole.


      • Vesa Kaitera
        kok kaatuu kuin pulu kirjoitti:

        Kaitera se jaksaa jauhaa tätä samaa omaa "saattaa olla, mutta", "en olisi tuosta kovinkaan varma" diipadaapa politikointiaan. Samat typerät lauseet seuraavat toisiaan kaikilla mahdollisilla mielipidepalstoilla.

        Olet selvästi samanlainen narsisti kuin se oma messiaasi A.Stubb, esillä pitää olla vaikka mitään todellista sanottavaa ei ole.

        Kok kaatuu kuin puu; "Kaitera se jaksaa jauhaa tätä samaa omaa "saattaa olla, mutta", "en olisi tuosta kovinkaan varma" diipadaapa politikointiaan."


        En minä varsinaisesti politikoi, en ole poliitikko, enkä aio olla sitä jatkossakaan. Mutta harjoitan poliittista propagandaa. Siinä on eroa. Sotket esittämäni mielipiteet ja niiden esitystavan keskenään. Aivan varmoja totuuksia politiikassa ei kauhean paljon ole, ja usea noista varmoistakin asioista muuttuvat ajan myötä. Siksi pyrin välttämään sitä, että esittäisin asiat kärjistettyinä. Moni tämän saitin kirjoittaja kärjistää asioita, itse en tee sitä juuri koskaan. Kirjoitan aidosti omia mielipiteitäni, ja kirjoitustyylini on hieman koukeroinen ja siinä on tilkesanoja, jotka eivät välttämättä ole kaikille mieleen, mutta se vain on minun tyylini. Ja minulla on oikeus kirjoittaa täsmälleen sillä tyylillä kuin haluan.


        Kok kaatuu kuin puu: "Samat typerät lauseet seuraavat toisiaan kaikilla mahdollisilla mielipidepalstoilla."


        Voisitko antaa joitakin esimerkkejä tuollaisista lauseistani, jotka ovat Sinun mielestäsi typeriä? Eikö ole kuitenkin tiettyä johdonmukaisuutta, että kirjoitan asioista samalla tavalla eri saiteilla?


        Kok kaatuu kuin puu: "Olet selvästi samanlainen narsisti kuin se oma messiaasi A.Stubb, esillä pitää olla vaikka mitään todellista sanottavaa ei ole."


        Ensinnäkin Alexander Subb ei ole messiaani, enhän edes tukenut häntä kummallakaan puheenjohtajavaalin äänestyskierroksella viime kesänä Lahdessa. Nyt hän kumminkin on Kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri, ja pyrin parhaani mukaan tukemaan häntä.

        Kirjoitan aina omalla nimelläni, koska se antaa tähän touhuun jäntevyyttä ja kasvot. On helppoa arvostella ankarasti kasvotonta Kokoomusta, ja pyrin tällä tekniikalla tekemään sen edes hieman vaikeammaksi. Tämä omalla nimellä kirjoittaminen varmistaa myös sen, etten aivan summassa rupea heittelemään nettiin mitä vain. Kaikki muinaiset kirjoituksenihan säilyvät netissä. Ne tulevat itse asiassa elämään siellä kauemmin kuin mitä minä. En kuitenkaan tavoittele varsinaista kuolemattomuutta niilä, eivät ne ihan niin korkeatasoisia ole.

        Väittä, että Alexander Stubbb haluaa olla esillä, vaikka mitään todellista sanottavaa ei hänellä ole. Pidän väitettä täysin absurdina. Stubb on tällä hetkellä Suomen politiikan vaikutusvaltaisin mies. Ei hän juuri nyt halua olla itseisarvoisesti esillä. Pyyntöjä ja vaatimuksia satelee hänelle joka kulmalta, ja siksi hän joutuu käyttämään harkintaa siinä, minne hän menee ja mitä puhuu. Sanottavaakin hänellä on ollut siinä määrin, että useat arvokonservatiivit ovat raivostuneet.

        En minäkään valitessani sen, etten käytä nimimerkkiä, tullut lainkaan ajatelleeksi sitä, että joku voisi pitää tällaista taktiikka narsistisena. Tällä tavallahan vain osoitan sitoutumiseni teksteihini. Uskon, että pitkässä juoksussa saan kyllä seuraajia, ja että tämänkin saitin taso nousee siitä mudasta, johon se on vajonnut. Mitä tulee siihen, ettei minulla ole mitään sanottavaa, niin tämäkin väite on lähinnä omituinen. Olen viime viikkoina ollut tämän saitin aktiivisin kirjoittaja, ja toisin kuin monet muut, perustelen aina kantani. Perustelemattomat väitteet vain katoavat bittiavaruuteen vaikutusta tekemättä. Mutta perusasennoitumiseni on erilainen kuin monilla muilla kirjoittajilla, ja se on kivi, joka hiertää kenkää. Ja ilmeisesti kirjoitteluni on tuottamassa tuloksia, sillä niin paljon solvauksia on tullut niskaan. Jos kirjoitukseni olisivat olleet merkityksettömiä, niin eihän minua vastaan olisi ollut mitään mieltä hyökätä. Ei nolliin kannata uhrata ruutia, vaan vain sellaisiin, jotka ovat uhkia.


      • kaitera vahvisti

        haha, kaitera narahti, hän siis tietää, että taloustutkimuksessa puuhataan kannatusmittausta, mutta vasta uudeksi vuodeksi.
        tätä epäilinkin, vilunkipeliä pelataan tuossa "tutkimuslaitoksessa".
        jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin.


      • Vesa Kaitera
        kaitera vahvisti kirjoitti:

        haha, kaitera narahti, hän siis tietää, että taloustutkimuksessa puuhataan kannatusmittausta, mutta vasta uudeksi vuodeksi.
        tätä epäilinkin, vilunkipeliä pelataan tuossa "tutkimuslaitoksessa".
        jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin.

        Kaitera vahvisti kirjoitti: "haha, kaitera narahti, hän siis tietää, että taloustutkimuksessa puuhataan kannatusmittausta, mutta vasta uudeksi vuodeksi."


        Itse asiassa en tiedä sitä, mutta tuo voidaan päätellä siitä, että Taloustutkimus on aikaisemmatkin tutkimuksensa julkaisssut yleensä kuun vaihteessa. Kun tässä ovat välissä joulunpyhät, niin se voi siirtää seuravan tutkimuksen tuloksien saamisen tammmikuun alun puolelle. Sitten seuraavat tutkimukset tullevat tammi-helmikuun vaihteessa, helmi-maaliskuun vaihteessa ja sen jälkeen tahti tihentynee. Aikataulun voi ennakoida, tuloksien ennakoimisen suhteen on tätä vaikeampaa.


        Kaitera vahvisti: "tätä epäilinkin, vilunkipeliä pelataan tuossa "tutkimuslaitoksessa".
        jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin."


        Ja tuo Sinun väitteesi taas vahvistaa minun näkemystäni, että Sinä ennakoit Kokoomuksen kannatuksen nousua. Yritätä etukäteen mitätöidä sen, ja minä taas olen henkisesti valmistautunut ottamaan tuosta noususta kaiken ilon irti. Niinhän sitä sanotaan, että pimeys on syvimmillään juuri ennen sarastusta, ja Kokoomuksella tuo sarastus voi hyvinkin koittaa tammikuussa.


      • märkää unta, haha
        Vesa Kaitera kirjoitti:

        Kaitera vahvisti kirjoitti: "haha, kaitera narahti, hän siis tietää, että taloustutkimuksessa puuhataan kannatusmittausta, mutta vasta uudeksi vuodeksi."


        Itse asiassa en tiedä sitä, mutta tuo voidaan päätellä siitä, että Taloustutkimus on aikaisemmatkin tutkimuksensa julkaisssut yleensä kuun vaihteessa. Kun tässä ovat välissä joulunpyhät, niin se voi siirtää seuravan tutkimuksen tuloksien saamisen tammmikuun alun puolelle. Sitten seuraavat tutkimukset tullevat tammi-helmikuun vaihteessa, helmi-maaliskuun vaihteessa ja sen jälkeen tahti tihentynee. Aikataulun voi ennakoida, tuloksien ennakoimisen suhteen on tätä vaikeampaa.


        Kaitera vahvisti: "tätä epäilinkin, vilunkipeliä pelataan tuossa "tutkimuslaitoksessa".
        jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin."


        Ja tuo Sinun väitteesi taas vahvistaa minun näkemystäni, että Sinä ennakoit Kokoomuksen kannatuksen nousua. Yritätä etukäteen mitätöidä sen, ja minä taas olen henkisesti valmistautunut ottamaan tuosta noususta kaiken ilon irti. Niinhän sitä sanotaan, että pimeys on syvimmillään juuri ennen sarastusta, ja Kokoomuksella tuo sarastus voi hyvinkin koittaa tammikuussa.

        haha, et osaa lukea tai olet täyttä ymmärrystä vailla.

        kun kirjoituksessa lukee:
        "jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin".

        se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään.


      • Olisko sukua?
        märkää unta, haha kirjoitti:

        haha, et osaa lukea tai olet täyttä ymmärrystä vailla.

        kun kirjoituksessa lukee:
        "jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin".

        se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään.

        Kaiteralla on samanlainen turpavärkki kuin Stubbilla, sylki tuo suuhun kaikkea mitä ei itsekään ymmärrä.


      • Vesa Kaitera
        märkää unta, haha kirjoitti:

        haha, et osaa lukea tai olet täyttä ymmärrystä vailla.

        kun kirjoituksessa lukee:
        "jos siis kokoomuksen kannatus on noussut tuossa uuden vuoden aattopäivinä tulevassa "tutkimuksessa", se on sitä manipulointia jota tuon kokoomusomisteisen putiikin on tiedetty aina tekevänkin".

        se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään.

        Märkää unta, haha kirjoitti: "se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään."


        Taloustutkimuksen tekemät mielipidemittaukset ovat aivan normaaleja, niiden tekotapa ei poikkea oleellisesti muidenkaan noita tutkimuksia tekevien laitosten tavoista. Ankkuritieto eli se, minkä aiemman vaalin äänestyskäyttäytymistä haastateltavilta kysytään siinä yhteydessä, kun kysytään tulevien vaalien äänestysaikomusta, vaihtelee eri laitoksilla. Myös korjauskertoimet ovat hieman toisistaan poikkeavia. Kuitenkin jos Taloustutkimuksen gallup näyttää Kokoomukselle selvää nousua, niin tuo sama trendi näkyy joksenekin varmasti myös muiden laitosten tutkimuksissa. Selvällä nousulla tarkoitan vähintään 1.5%-yksikön nousua. Muutama promille sinne tänne on satunnaisvaihtelua, josta ei kannata välittää. Mielipidetutkimukset näyttävät vain trendin ja kannatuksen karkealla tasolla, ne eivät ole tarkkoja

        Galluppeja tulee ja menee. Oma sieluaan ei niihin kannata kiinnittää. Vallitulokset ratkaisevat eivätkä gallupit.


      • pässinpäitä
        Olisko sukua? kirjoitti:

        Kaiteralla on samanlainen turpavärkki kuin Stubbilla, sylki tuo suuhun kaikkea mitä ei itsekään ymmärrä.

        kyllä nuo psykopaatit ovat kaikki jollakin tasolla "sukulaisia".


      • varastaminen on nro1
        Vesa Kaitera kirjoitti:

        Märkää unta, haha kirjoitti: "se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään."


        Taloustutkimuksen tekemät mielipidemittaukset ovat aivan normaaleja, niiden tekotapa ei poikkea oleellisesti muidenkaan noita tutkimuksia tekevien laitosten tavoista. Ankkuritieto eli se, minkä aiemman vaalin äänestyskäyttäytymistä haastateltavilta kysytään siinä yhteydessä, kun kysytään tulevien vaalien äänestysaikomusta, vaihtelee eri laitoksilla. Myös korjauskertoimet ovat hieman toisistaan poikkeavia. Kuitenkin jos Taloustutkimuksen gallup näyttää Kokoomukselle selvää nousua, niin tuo sama trendi näkyy joksenekin varmasti myös muiden laitosten tutkimuksissa. Selvällä nousulla tarkoitan vähintään 1.5%-yksikön nousua. Muutama promille sinne tänne on satunnaisvaihtelua, josta ei kannata välittää. Mielipidetutkimukset näyttävät vain trendin ja kannatuksen karkealla tasolla, ne eivät ole tarkkoja

        Galluppeja tulee ja menee. Oma sieluaan ei niihin kannata kiinnittää. Vallitulokset ratkaisevat eivätkä gallupit.

        mikä on kokoomuslaiselle tärkeämpää kuin kannatuslukemat.
        ai niin, tulojen siirto tavalliselta kansalta rikkaille. se se on tärkeää. mutta kannatuslukemat tulee heti seuraavana.


      • taloustutkimus-valhe
        Vesa Kaitera kirjoitti:

        Märkää unta, haha kirjoitti: "se siis tarkoittaa että se on noussut vain taloustutkimuksen tekemässä "tutkimuksessa", jolla ei ole mitään tekemistä oikean tutkimuksen kanssa vaan on puhdasta manipulointia.

        kasa veiterä-parka tarvii aina rautalankaversion, jotta ymmärtäisi...jos sittenkään."


        Taloustutkimuksen tekemät mielipidemittaukset ovat aivan normaaleja, niiden tekotapa ei poikkea oleellisesti muidenkaan noita tutkimuksia tekevien laitosten tavoista. Ankkuritieto eli se, minkä aiemman vaalin äänestyskäyttäytymistä haastateltavilta kysytään siinä yhteydessä, kun kysytään tulevien vaalien äänestysaikomusta, vaihtelee eri laitoksilla. Myös korjauskertoimet ovat hieman toisistaan poikkeavia. Kuitenkin jos Taloustutkimuksen gallup näyttää Kokoomukselle selvää nousua, niin tuo sama trendi näkyy joksenekin varmasti myös muiden laitosten tutkimuksissa. Selvällä nousulla tarkoitan vähintään 1.5%-yksikön nousua. Muutama promille sinne tänne on satunnaisvaihtelua, josta ei kannata välittää. Mielipidetutkimukset näyttävät vain trendin ja kannatuksen karkealla tasolla, ne eivät ole tarkkoja

        Galluppeja tulee ja menee. Oma sieluaan ei niihin kannata kiinnittää. Vallitulokset ratkaisevat eivätkä gallupit.

        rehellisessä tutkimuksessa kokoomus on ehkä viidentenä kuudentena.


      • holvihanti

        Vesa kapea

        Älä luule jatkuvasit, kerro totuus vihdoinkin jos edes arvelet minkä lainen totuus on suomessa.


      • eu hajoaa

        Mitähän osaamista siinä tarvitaan kun tekee samoin kuin Katainen,eli
        myöntyy kaikkeen mitä vaaditaan.
        En ole toistaiseksi huomannut,että mitenkään olisi haluttu tuoda esille
        Suomen vaatimuksia,esim. maksuosuuksissa.
        Suomi kulkee mukana ajopuuna ja tyytyy siihen mitä isot päättävät vaikka
        kuinka ollaan ytimissä.
        Kyllä noissa pakoteasioissa esim olisi pitänyt tuoda esille se kuinka paljon
        suomalaiset työpaikat menettävät.
        Etelän mafiosoille kyllä saadaan korvauksia mutta ei tänne,avutonta,vaikka
        olisi miten kielitaitoa.


    • tässä yksi galuppi

      HS Gallup: Kokoomus romahti 17.4%

    • wessan pöntöstä.....

      Ja nyt se tuli.
      http://yle.fi/uutiset/perussuomalaiset_syoksyvat_alaspain/7712421
      Mutta taas on vedetty kotiinpäin ja oikein huolella kokoomusomisteisessa Taloustutkimus Oyssä.
      Sen tietää siitä, että mikään muu puolue kuin kokoomus ei ole töpeksinyt negatiivisesti edellisen ja tämän gallupin väliaikana. Silti Taloustutkimuksen mielestä kokoomus on noussut ohi demareiden! Vaikka Stubb on suorastaan kyntänyt suossa!
      Kyllä kansaa vedätetään ja yritetään saada uskomaan että seuraava hallitus olisi kepu-kokoomus hallitus.
      Me nauramme p*skaisen naurun tälle valhegallupille, rruuaarrhhhhhahhaaaaaa....

      • huuhaa....

        ...kaitera varmaan taas todistelee ihan muuta ja yrittää saada mustan näyttämään valkoiselta.


      • Tosilukemat
        huuhaa.... kirjoitti:

        ...kaitera varmaan taas todistelee ihan muuta ja yrittää saada mustan näyttämään valkoiselta.

        Kuten olen ennenkin sanonut, tuon "tutkimuslaitoksen" tekemissä gallupeissa on 10% kokoomuslisää. Oikeat lukemat ovat n. 7% luokkaa.


      • Joo joo, kyllä, hehe

        Tulipa taas oikein emäpieru, lemahtaa voimakkaasti sylttytehtaalle.


      • Wessan pöntöstä kirjoitti: "Sen tietää siitä, että mikään muu puolue kuin kokoomus ei ole töpeksinyt negatiivisesti edellisen ja tämän gallupin väliaikana. Silti Taloustutkimuksen mielestä kokoomus on noussut ohi demareiden! Vaikka Stubb on suorastaan kyntänyt suossa!"


        Stubb piti hyvän puheen Snellman-säätiössä. Se on nähtävisä miltei kokonaisuudessaan Stubbin "Uusi nousu"-sivuila. Alex oli myös vahva joulun alla lähetetyssä Ykkösaamussa.

        Kokoomus ei ole noussut yhtään mihinkään. Sen kannatus on hitusen laskenut edellisestä Taloustutkimuksen gallupista. Mutta SDP:n kannatus on laskenut huomattavasti Kokoomuksen kannatusta enemmän. Tämä on oikeastaan lievä yllätys, koska PS:n kannatuskin on samaan aikaan selvästi laskenut. Olisi luullut, että PS:n kannattajilta olisi tullut lisää tukea demareille, vaan eipä ole niin käynyt.


      • stub ja hymistelijät
        vesa_kaitera kirjoitti:

        Wessan pöntöstä kirjoitti: "Sen tietää siitä, että mikään muu puolue kuin kokoomus ei ole töpeksinyt negatiivisesti edellisen ja tämän gallupin väliaikana. Silti Taloustutkimuksen mielestä kokoomus on noussut ohi demareiden! Vaikka Stubb on suorastaan kyntänyt suossa!"


        Stubb piti hyvän puheen Snellman-säätiössä. Se on nähtävisä miltei kokonaisuudessaan Stubbin "Uusi nousu"-sivuila. Alex oli myös vahva joulun alla lähetetyssä Ykkösaamussa.

        Kokoomus ei ole noussut yhtään mihinkään. Sen kannatus on hitusen laskenut edellisestä Taloustutkimuksen gallupista. Mutta SDP:n kannatus on laskenut huomattavasti Kokoomuksen kannatusta enemmän. Tämä on oikeastaan lievä yllätys, koska PS:n kannatuskin on samaan aikaan selvästi laskenut. Olisi luullut, että PS:n kannattajilta olisi tullut lisää tukea demareille, vaan eipä ole niin käynyt.

        haha, ja snellman-säätiössä kaikki samanmieliset taputtivat, olivathan niin samaa mieltä kaikesta mitä stubb ulkoa oli opetellut suoraan käsikirjoituksesta.... voi tsiisus mitä skeidaa kaitera tuputtaa.


    • Hei, me viilataan

      Kaitera lupasi valhegallupin ennen uutta vuotta.
      Kyllä kokoomusketkut tietää sisäisen pelinsä.

      • Hei, me viilataan kirjoitti: "Kaitera lupasi valhegallupin ennen uutta vuotta.
        Kyllä kokoomusketkut tietää sisäisen pelinsä."


        Otaksuin, että Kokoomuksen kannatus olisi hieman nousut, mutta Taloustutimuksen gallup näytti edelleen lievää laskua Kokomukselle. Mutta SDP ja PS olivat pudonneet selvästi. Jos vertaamme viimeisntä mielipidetutkimusta HS:n kaksi viikkoa sitten tehtyyyn mittaukseen, niin silloinen SDP:n 0.2%:n etumatka Kokoomukseen on nyt vaihtunut 1.8%:n etuun Kokoomukselle. Tämä on hyvä suunta. Mutta totuus on kumminkin se, että näillä luvuilla Suomi olisi vaalien jälkeen saamassa Juha Sipilän johtaman punamultahallituksen. Kokoomuksen täytyy repiä rutkasti lisää etumatkaa demareihin, jos se aikoo säilyttää hallituspaikkansa. Keskusta on historiallisesti miltei aina preferoinut punamultahallitusta porvarihallituksen sijasta.


      • Itsekin manipuloitu
        vesa_kaitera kirjoitti:

        Hei, me viilataan kirjoitti: "Kaitera lupasi valhegallupin ennen uutta vuotta.
        Kyllä kokoomusketkut tietää sisäisen pelinsä."


        Otaksuin, että Kokoomuksen kannatus olisi hieman nousut, mutta Taloustutimuksen gallup näytti edelleen lievää laskua Kokomukselle. Mutta SDP ja PS olivat pudonneet selvästi. Jos vertaamme viimeisntä mielipidetutkimusta HS:n kaksi viikkoa sitten tehtyyyn mittaukseen, niin silloinen SDP:n 0.2%:n etumatka Kokoomukseen on nyt vaihtunut 1.8%:n etuun Kokoomukselle. Tämä on hyvä suunta. Mutta totuus on kumminkin se, että näillä luvuilla Suomi olisi vaalien jälkeen saamassa Juha Sipilän johtaman punamultahallituksen. Kokoomuksen täytyy repiä rutkasti lisää etumatkaa demareihin, jos se aikoo säilyttää hallituspaikkansa. Keskusta on historiallisesti miltei aina preferoinut punamultahallitusta porvarihallituksen sijasta.

        On hyvin mielenkiintoista että Kaitera kirjoittaa tuosta gallupista aivan kuin se olisi totuuden mukainen gallup.


      • Ei parane enää
        Itsekin manipuloitu kirjoitti:

        On hyvin mielenkiintoista että Kaitera kirjoittaa tuosta gallupista aivan kuin se olisi totuuden mukainen gallup.

        No Kaitera on varmaan aivopesty jo kakarana, ei se mahda sille mitään. Luetaan sen juttuja tuo näkökulma mielessä.....


    • Misä oooottt...haha

      Hei Kaiteraaaaaa...., tuu puolustaa kokkareitaaaaa......hahhahhhaaaaa.....

      • henki pihisee viäl

        mä jo luulin että se on kuallu, ku varttiin ei tullu yhtään viestiä, heh.


      • Hicks', eiku...
        henki pihisee viäl kirjoitti:

        mä jo luulin että se on kuallu, ku varttiin ei tullu yhtään viestiä, heh.

        Sillä kestää kauan kun kännissä kirjoittaa. Virheitä tulee, niitä korjailee pitkään. Silti niitä virheitä läpi pääsee.... silmät harittaa.


    • VAALIT HUHTIKUUSSA .

      Kaiteran kaltaisia on noussut viimeaikoina kuin sieniä sateella olisikohan yhteisellä itkulla jotain tekemistä asian kanssa ? .

      • VAALIT HUHTIKUUSSA kirjoitti: "Kaiteran kaltaisia on noussut viimeaikoina kuin sieniä sateella olisikohan yhteisellä itkulla jotain tekemistä asian kanssa ?"


        Olen havainnut tuon saman ilmiön. Pitkään näytti siltä kuin olisin ainoa kokoomuslainen tällä saitilla, mutta viimeisen reilun viikon aikana samanmielisiä on pukkannut esiin sillä täällä. Vaalien läheisyys alkaa vaikuttaa ja Kokoomuksen kannatuksen selvä lasku kenties vielä enemmän. Nyt on "kaikki miehet kannelle"-tilanne, ja se on myös sisäistetty. Kokoomus voi hyvinkin kärsiä murskatappion kevään vaaleissa ja sitä myöten menettää lähes kaiken vaikutusvaltansa valtakunnan tasolla. Peruskokoomuslaisen kannalta tuo on hyvin huolestuttäva skenaario.


    • Mitä kok vastaa?

      Poikani 5v kysyi: miksi kokoomus otti hänen lapsilisistä osan?

      • Mitä kok vastaa?: "Poikani 5v kysyi: miksi kokoomus otti hänen lapsilisistä osan?"


        Tarkkaan ottaen Kokoomus ei leikannut lapsilisiä, vaan sixpack-hallitus, josta Vasemmistoliitto pudottautui pois osittain tämän päätöksen vuoksi. Hallituksen piti löytää säästöjä, ja loppusuoralla olivat vastakkain uusiutuvalle energialle annettavien tukien pienennys ja lapsilisien leikkaus. Kokoomuksen ja SDP:n piirissä oli haluja leikata uusiutuvien energiamuotojen tukia, mutta Vihreät olivat tiukasti niiden kannalla. Tavallaan siis Vihreät viime kädessä valitsivat lapsilisien leikkauksen, mistä he ovat selvinneet hyvin vähällä kritiikillä. Kokoomus ja SDP ovat joutuneet keskeisimmin tästä asiasta arvostelun kohteeksi. Jälkeenpäin voidaan todeta, että hallituksen olisi kannattanut leikata miltei mitä tahansa muuta kuin lapsilisiä, jotka ovat hyvin suosittuja etuuksia. Niitä leikkaamalla saat varmuudella Mustan Pekan käteesi.


    • Huijarien satua

      Oksettaa nuo Taloustutkimuksen manipuloinnit. On härskiä meininkiä kokoomusomisteisilla huijaussysteemeillä.

      • takuu? joo, hahhaaaa

        olen samaa mieltä. taloustutkimuksen tekeleet ovat yhtä luotettavia kuin kokoomuksen vaalilupaukset: täyttä puppua.


    • miljoonabisnes

      Miksi Taloustutkimukselta tilataan yleensä mitään? Eihän se ole mikään puolueeton tutkimuslaitos vaan liiketaloudellisiin periaatteisiin tukeutuva firma, jonka ainoa tehtävä on tehdä liikevoittoa omistajilleen (mm.kansanedustaja Eero Lehti, kok).

      Onhan se selvää, että kun tilaaja maksaa tutkimuksesta sievoisen summan, niin tuloksien on oltava sen mukaisia..

      Tällaiset tutkimukset pitää teettää yliopistolla tms. virallisella ja luotettavalla taholla, eikä millään yksityiseen liikevoittoon perustuvalla hämäräfirmalla.

    • banaanivaltio?

      Eihän virallisia mielipidemittauksia teetetä yksityisillä rahastusfirmoilla enää diktatuurimaissakaan!

      Mutta Suomalaisia saa kusettaa mennen tullen.

      Veronmaksajien varoja syydetään gallupfirmalle, eikä sen toimintaa valvo mikään elin?

      Laillisuusvalvontaa on oltava ja toiminnan asianmukaisuutta pitää valvoa, eihän suomalaiset kai Niin tyhmiä sentään ole... vai ovatko?

    • Lahjomattomat

      Puoluettoman tutkimuksen voi hoitaa ainoastaan puolueeton taho tai laitos, jonka menetelmiä valvotaan tarkasti.

      Yliopisto on sellainen taho, jonka tutkimukseen, etenkin mielipidemittauksiin voi luottaa.

      Ei kukaan pesulastakaan hae apua hammassärkyyn...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe