Mahikset masturbointiin kai olemattomat riparilla?

14pohdiskelia

Pelkään et en voi olla niin kauan vetämättä käteen! Onks se mitenkään mahdollista siellä? Tietysti niin ettei jää kiinni.

30

3046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wutu

      kuinka kauan sulla kestää se ripari?
      jos alle viikko niin kyllä Pitäs kestää...

      • 14pohdiskelia

        En voi yli 2 pvää kyl ainakaan! Olenko poikkeava?


      • Jappervokki
        14pohdiskelia kirjoitti:

        En voi yli 2 pvää kyl ainakaan! Olenko poikkeava?

        Olet tavallinen, mutta tähän asti sinun ei ole ollut pakko olla ilman. Kuvittelet, että räjähdät jollet saa purkaa paineitasi, mutta ei se niin ole. Tietyn pisteen jälkeen unohdat koko asian ja viikko menee nopeasti. Tai sitten livahdat välillä vessaan keskellä yötä. Käy se niinkin.


      • 14pohdiskelia
        Jappervokki kirjoitti:

        Olet tavallinen, mutta tähän asti sinun ei ole ollut pakko olla ilman. Kuvittelet, että räjähdät jollet saa purkaa paineitasi, mutta ei se niin ole. Tietyn pisteen jälkeen unohdat koko asian ja viikko menee nopeasti. Tai sitten livahdat välillä vessaan keskellä yötä. Käy se niinkin.

        Tekeekö siellä muutkin niin? Mitä jos joku muukin on livahtanut samaan aikaan?


      • Valaistunut mies
        14pohdiskelia kirjoitti:

        Tekeekö siellä muutkin niin? Mitä jos joku muukin on livahtanut samaan aikaan?

        Mitä jos lukitsisit oven? Olipa taas vaikea ongelma!


      • 14pohdiskelia
        Valaistunut mies kirjoitti:

        Mitä jos lukitsisit oven? Olipa taas vaikea ongelma!

        Ei tarvii viisastella. Tämä on minulle arka asia.


      • ;) suihin vaan
        14pohdiskelia kirjoitti:

        Ei tarvii viisastella. Tämä on minulle arka asia.

        Jos joku muukin on livahtanut samaan aikaan niin runkkaatte ristiin tai otatte toisiltanne suihin? ;)
        No hei kai sä käyt siel esim. suihkus nii vetäset siinä nopeesti tai sit livahat yöllä koppii ja laitat oven lukkoo? (jos et siis tykänny tost mun ekast ehotuksest ;))
        Ite en ehtiny ees miettii koko asiaa, kyl se unohtuu aika nopeesti siellä.


      • fasfaf
        14pohdiskelia kirjoitti:

        Tekeekö siellä muutkin niin? Mitä jos joku muukin on livahtanut samaan aikaan?

        Samaan vessaan jepjep


    • nbhgvf

      siis....
      Homous on papiston aivopesuilla aiheuttamaa geeni muutosta, perisyntiä.
      Hollannissa jäi kiinni kristittyjen kirkon poikakoulu joka toimi papiston ilotalona. Joten kouluttaja tunnetaan... Nyt sitä kouluttamista ollaan siirtämässä homopareille, ottalapsien kouluttajiksi....

      homo on tietoisesti Jumalaa pilkkaava ja vihaava... Jumalan antaman kiellon johdosta JA riittämättömyydestää toteuttaa Jumalan käskyä lisääntymisen suhteen.
      Homous tulee seksuaalisten kokemuksien ja oppien mukaisesti, usein jo lapsena hyväksi käytettyjen taholta. Kun tuollainen seksuaalisuus siirtyy jälkeläisiin sukupolvesta seuraaviin, niin siitä kehittyy geeni luonnottomuus perimä ja joku voisi kutsua sitä perisynniksi koska Jumalan antaman tiedon vastaisuus se on. Siis kirkko oppeineen loi homot geeneineen. Tiede on vahvistanut homo geenin olevan olemassa mutta ei kertonut sitä olevan kaikissa, ihmisiä on vielä.

      Joko teihin on ehtinyt iskeä "runkku geeni" vai mistä on kysymys?

      Pelkään että seuraavaksi tiedevahvistaa pedofiili geenin olevan olemassa, aikankin luterilaisuuden sisäpiirissä on selviä viitteitä siihen suuntaan.

      • erwarrw

        Kokeile tunkea löylykauha perseeseen nbhgvf


      • rewq
        erwarrw kirjoitti:

        Kokeile tunkea löylykauha perseeseen nbhgvf

        aijaa... sellaisenko sait riparilla?
        Kirjoitat sellaista sontaa, että peräpukamas näkyy kurkustas, saunakauhalla työnnettynä.


    • isonen

      Riparilla on muutakin tekemistä, mutta kukaan ei valvo mitä sinä vapaa-ajallasi (riparista riippuen 2-6h/pv) yksin lukitussa vessassa teet, eli jos siltä tuntuu niin eiköhän WC ole melkoisen yksityinen paikka.

      Hauskaa riparia!

      • vaara jäädä kii

        Sinä kun suhtaudut noin kevyesti. Kaveri jäi kiinni riparilla runkkaamisesta ja toiset kertoi ohjaajalle ja asiaa käsiteltiin koko ryhmän kanssa. Etkö ymmärrä miten vaikea tämä on pojalle! Isonen, oletko itse tyttö?


    • Riparilla runkutta

      Itsekin mietin pystyisinkö olemaan riparilla runkutta, mutta viikko meni niin nopeasti, että ei sitä oikein edes ehtinyt miettiä. Pari kertaa ajattelin asiaa kun poika samassa huoneessa jotain puhui runkkaamisesta...Hyvin sä pärjäät ;)

      • eebenpuu :3

        Vedin vessassa käteen tauon aikana vapaalla ajalla :D
        Kolme ja puol päivää kestin ja vittu ku lens lastit :3
        Yleensä ku laukeen 2-3 kertaa päivässä.
        Meijän riparil oli yks iha vitun hyvännäköne vedin sen kuville käteen


      • vaara jäädä kii

        Moi Riparilla runkutta. Jutteliko se jotain sellaista että vetäisitte yhdes vai?


    • jdjdjd

      Ite runkkaan normisti väh. 2 kertaa päiväs, mut olin koko riparin runkkaamatta, eli vikkko. Mahollisuuksia oli, mut halusin haastaa ihteni. Sitte ku pääsin kotia niin SITÄ ORGASMIN JA MÄLLIN MÄÄRÄÄ! Kannattaa kokeilla.

    • kyllä voi

      No siis ite riparilla runkkasin joka päivä tauolla huoneessa ovi lukossa kaverin sängylme ja tyynylle
      Oli muuten oikeesti kuumottavaa :D
      Mut ihan hyvin voi vetää vaikka vessassa

    • semmonen meininki

      Kuuleppas, viikko menee muissa touhuissa äkkiä. Siellä on niin paljon muutaki tekemistä. Intissä on viikon tai usean viikon leirejä ja niissä on monesti vaikeampi käydä runkulla. Ja hyvin selvisin niistäki. Kyllähän se vois siellä onnistua, jos haluaa käydä mettässä, jossa pyörii yhteensä 100-2000 miestä... Tosin yöllä vartiovuorolla onnistuis, mutta jos sattuis hälytys sillon ni hienoo olis!! :). Mutta ite jätin käymättä. Mulla oli vaa viikon leirejä ja ne meni helposti....
      Tuntuupahan paremmalle sit taas..

    • Ryhdistäydy!

      Hyvä pitää vähän taukoa. Seuraava kerta tuntuu paljon nautinnollisemmalta.

    • jhswrhndghtnbd

      Runkkaus hankalaa riparilla? Siellähän on paljon muita kiimasia poikia ja kaikilla kanki ojossa. Ei muuta kuin poikien kimppakivaa vaan!

      • tomixx

        Aijaa onxe yleistä?


      • jiuhyuitord
        tomixx kirjoitti:

        Aijaa onxe yleistä?

        onse, uskovaisten geeneissä


    • Anonyymi

      Mielestäni ainekin minun rippileirillä runkkaus on helposti mahdollista. Nukuimme kolmen hengen huoneessa joko kahdestaan tai kolmestaan, joten jos huoneessasi on hyvä kaveri, niin miksei voisi runkata salaa yöllä tai vaikkapa kun huonekaverisi on muualla (suihkussa, vessassa, ulkona yms.) jos kiinnostaa voithan vaikka runkata kaverin kanssa yhdessä. Ja jos ei uskalla huoneessaan runkata, voi tietenkin vetää käteen vessassa tai suihkussa. Omalla leirilläni jonoja vessaan ei ollut, niin kiirekkään ei voisi tulla. Suihkuja oli kolme koppia vierekkäin varudtettu suihkuverholla (nämä suihkut oli leirikeskuksen "asuntolassa" saunan suihkut olivat kuin uimahallissa, tytöillä ja pojilla oli eri asuntolat, täysin eri käytävä) niin kyllähän se runkkaus onnistuu sielläkin. Ja aika usein ripariryhmän pojista muodostuu sellainen "äijäporukka", jossa tiedetään, että huonekaveri runkkaa öisin sinun nukkuessa, vessassa ollaan pitkään runkkaamassa, suihkussakin vedetään käteen ja tiedetään että, kaikki ovat kiimaisia pikkumiehen alkuja. Eli siis näissä porukoissa ei suoraan sanottua tunneta häpeää runkkauksesta jms. Omalla riparillakin huonekaveri runkkasi yöllä, ja itse kävin aamustondiksen hoitamassa vessassa. Suihkuissa näky varjoja, joissa käsi heiluu. Ja tietenkin riparille kuuluu se alastonjahti käytävässä, jossa pyyhkeitä läväytellään muiden leiriläisten paljaille pakaroille. Tiivistän: Runkkaus on mahdollista riparilla!

    • Anonyymi

      En itse runkannut leirillä, selvisin ihan helposti. Mutta eräs leiriläisemme veti käteen keskellä päivää, lukitsi vain huoneensa oven ja alkoi runkkaamaan. En tiedä mitä teki spermalle, vai tuliko sitä edes. Epäilen suuresti, että jotkut runkkasi leirillä juuri vessassa tai suihkussa

    • Anonyymi

      Ei tarvinnu runkata kertaakaan. Ekana iltana menin vessaan puolen yön aikaan tarkoituksena kusta ja runkata. Avasin oven ja näin pojan jalat pystyssä tunkemassa tussia pyllyyn ja vetelemässä toisella kädellä. Sanoin vaistomastisesti VAU onpa makeet pallit ja ooh vielä karvaton kalu, menin lähemmäs ja tarrasin kii palleista puristellen niitä, kaveri komensi housut pois ja samalla kun laskin housut kaveri mälläsi joka sai mun kalun sekunnissa pystyyn, kaveri vetäsi kaluni suuhunsa ja ei tarvinnut paljoa imee ku mun mällit oli sen suussa.
      Koko hommassa meni varmaan vain 30 sekkaa.
      Kaveri ehdotti heti et otetaan uusiksi ja ilman tussia, sillai meni ripari etten runkannut koko aikana eikä kaveri käyttänyt enää tussia.
      Joka päivä tehtiin se monta kertaa ja tehdään vieläkin vaikka riparista on kohta vuosi.
      Kaverilla on nykyisin jo karvat, jotka ajelee kuten minäkin.

    • Anonyymi

      Joo, mutta piparia voi siellä saada.

    • Anonyymi

      Fingerporoi veeseessä varoen kahvoja.

    • Anonyymi

      Suht monet runkkaa riparilla, eli ei hätää :D
      mutta suosittelen kokeilemaan olla ilman.
      Siinä on kyllä sellainen riski, että jos on tarpeeksi pitkään runkkaamatta, niin sperma alkaa tulla ulos muutenkin, yleensä keskellä yötä.

    • Anonyymi

      Ite runkkaan 2-4krt/päivä

      Viikon alussa oli hirveet kiimat päällä kokoajan, ja suuntautumiseni takia vielä pahempi nähdä saman sukupuolen edustaja alasti pesulla ilman, että pikku pää loihtii jo jotain fantasiaa. Kumminkin, koska kokoajan vähän väsytti ja oli jotain ohjelmaa ja max 20-30min taukoja, niin kerkesihän sen runkkaus harrastuksen jo unohtaa hetkeksi.

      Viikon jälkeen oli tietysti parasta päästä runkkaamaan viikon kiimat pois, mutta koen että ripari kyllä auttoi siihen, että sellanen pakonomainen "riippuvaisuus" runkkausta kohtaan väheni!

      Sillon kun iskee pahat kiimat, niin yritä olla ajattelematta sen enempää. Se menee ohi hetkessä!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe