Suomalaiset

Bien venidos

Jotka omistavat Espanjassa asunnon.eivät kenties itse asu siellä .kun muutaman viikon lomansa aikana ,väliajalla vuokraavat asuntonsa ..ja mitkä hinnat ...IHAN ÄLYTÖNTÄ....pyydetään viikosta kuukauden vuokrahinta.. Onko nämä niitä jotka EIVÄT MAKSA VEROJA......?????? ...maailmaa matkanneena ..vuokraan aina paikalliselta asukkaalta huoneiston,,,,linkkejä kyllä löytyy kun vaan viitsii etsiä...järki käteen....HOLA!!!!!!!!

11

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksavatko paikalliset muka veronsa,kysyn vaan.?

    • Vuokranantajakin

      Kannattaa sitten vuokrata niitä halpoja asuntoja eikä kirjoitella älyttömyyksiä tänne.
      Vuokranantajana olo on tosi epäkiitollista. Jotkut onneksi tekevät sitä, toiset halvemmalla kuin toiset mutta tuskin kukaan Espanjassa niin, että saisi pääomalle mitään järkevää tuottoa.
      Vuokranantaja tekee aina kirjallisen sopimuksen siitä viikonkin vuokrauksesta ja maksaa verot kahteen maahan. Onneksi Espanjaan maksetut verot luetaan hyväksi Suomen verotuksessa.
      Siis nuo kalliin hinnan pyytäjät ei siis maksa veroja, mutta nuo halvalla vuokraajat maksaa...tämäkö sinun viestisi oli.

    • Vuokralle vaan

      Eipä taida Suomi verottaa Espanjassa sijaitsevan asunnon vuokratuloista. Muuten ihmettelen tämän ketjun aloitusta. Tottakai omaisuus kannattaa pistää tuottamaan koska kysyntää on ja sitä on näilläkin sivuilla suorastaan raivoisasti kannatettu.
      Tarkoitan tätä: "Ei kannata missään nimessä ostaa omaa asuntoa vaan kannattaa aina vuokrata." Mistäs niitä vuokra-asuntoja sitten voisi vuokrata ellei kukaan niitä omistaisi? Vuokratuloilla rikastumisesta en osaa mitään sanoa mutta muutaman viikon tuloilla kattaa helposti asunnon koko vuoden kulut. Hintatasosta sen verran,
      että sijainti ratkaisee myös vuokrien hinnoittelussa.

      • Verotetaan

        Suomen verottajan sivuilta poimittua...

        Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa tai Egyptissä sijaitsevien asuntojen osalta verosopimukset edellyttävät vapautusmenetelmää. Tällöin Suomi ei verota vuokratuloa / luovutusvoittoa, mutta tulo voi vaikuttaa korottavasti muista pääomatuloista maksettavaan veroon. Tästä syystä myös näistä valtioista saadut tulot on ilmoitettava Suomen veroilmoituksella.


    • Vuokralle vaan

      "Tällöin Suomi ei verota vuokratuloa / luovutusvoittoa, mutta tulo voi vaikuttaa korottavasti muista pääomatuloista maksettavaan veroon"

      Tarkoitukseni ei ole jähnätä asiasta enempää, mutta kopioimasi lause on toiminut kohdallani kohta 10 vuotta siten, että en ole maksanut vuokratuloistani Espanjassa
      lainkaan veroa Suomessa.
      Em. tulo ei ole myöskään vaikuttanut pieniin pääomatuloihini korottavasti.
      Mitähän tuo mahdollinen korotusvaikutus mahtaa tarkoittaa?

    • kiertovero

      Entä oletko maksanut Espanjaan, vai kaikki puhtaana käteen, kuten Espanjassa on tapana.

    • Kuititon maksaja

      Tuskin välimeren maat olisivat talousahdigoissaan jos verojen keruu olisi puoletkin siitä mitä suomessa.

      • Vuokralle vaan

        Kiertoverolle ja Kuitittomalle.
        Koska vuokraukseni hoitaa välitystoimisto joka myös hoitaa velvoitteensa valtioon päin, niin minun on yksinkertaisesti pakko hoitaa myös omat verovelvoitteeni valtiolle.
        Jos itsekseni vuokrauksia hoitelisin niin kyllä taitaisi kiusaus voittaa. Tämä juuri sen vuoksi, että Espanjan resurssit verojen valvontaan ovat todella surkeat.


    • Kateellisia on nuopersaukiset jotka ei omista mitään vaan elävät kelan ja sossun tuilla ,eli veronmaksajien rahoilla.

    • horhe

      vuokrataan 7 huonetta keittokomerolla parvekekkin on ja näköalaan sisältyy noin 100 000 lautasantennia. Home takuu, varmasti on ja pysyy seinissä sekä petivaatteissa. Talossa aito tunnelma molemmin puolin piskit räksyttää kaiket yöt. Porraskäytävässä on aito rasvakeittimen haju jota tehostaa kattiloiden kolina kaiket yöt. Aamusta iltaan saa nauttia kujanpuolelta kalaravintolan herkullisista tuoksuista, jos tykkää eltaantuneen kalan löyhkästä.
      Kulttuurimatkailu mahdollisuus on ilmaiseksi. Sehän on Suomalaiselle tärkeä seikka siis ilmaiseksi.
      Rantaan on matkaa viisiminuuttia poliisiauton kyydissä mutta ei ne sinne rannalle vie vaan kaartavat Comissarion alakertaan jossa kansainvälinen yhteismajoitus ja kahden ruokalajin lounas siis kylmänä tai kuumana. Suositellaan aurinkolasien käyttöä kolmen vuorokauden jäkeen kun kömpii ulos auringonpaisteeseen.
      Kulttuuri pläjäyksen jäkeen voikin sitten palata kämpille josta on putsattu kaikki paitsi ne roinat mitkä olivat ennen sisään muuttoa, tämäkin ilmaiseksi.
      Viina on halpaa ja hyvää apteekista saa 98% pirtua jos ei pidä käsien pesuun tarkoitetusta Mercadonan taskumattien mausta.
      Jos vastakkaisen tai samakin sukupuolinen kanssakäyminen kiinostaa niin se on vasta halpaa ja jos huutaa täysillä niin saa kyllä sadomasokististakin kylliksi.
      Onnistuneen loman takaa kiinalaisesta ravintolasta hommattu salmonella jokainenhan haluaa päästä ylimääräisistä kiloista loman aikana ja aika moni myös lompakosta ja puhelimesta nukkumalla puistonpenkillä tai hoipertelemalla öisiä kujia.
      Loman loppupuolella jo kannattaakin ryhtyä miettimään millä konstilla saisi yhteyden kaveriin joka suostuu maksamaan Suomen päästä lentoliput matkatoimistoon tai nettiin.
      Kun on kaiken tämän kokenut voikin sitten koti Suomessa ryhtyä kirjoittelemaan kuka on puijannut ja ketä. Vai olisiko omilla valinnoilla mitenkään saanut vielä lisää ilmaisia tai halpoja lomakokemuksia kavereille kerrottavaksi..

    • Lomalainen

      Markkinat määrää hinnan. Yhdellä suomalaisella välittäjällä yli 200 asuntoa vuokrattavana eikä vapaana kuin pari. Se vuokra on tietenkin kallis kenelle tahansa jolla ei ole yhtään rahaa mutta paljon valitettavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe