Mistä sopivat liivit?

ärsyttääjo

Olen 18 ja en ole vielä koskaan elämässäni hyvin istuvia liivejä löytänyt, tänään meinasi taas itkupotkuraivat päästä kaupoilla. Isoin koko (cubus, lindex) 75F oli mielestäni tosi löysä ja kupeista tursusi yli (tosin en uskonutkaan että tuolta laadukkaita löytyisi). Mitta rinnan alta on n.76 cm ja päältä 95-96 cm, changen laskurin mukaan olisi koko 70G. Noh, eihän sieltä kaupoista enää löytynyt tuota kokoluokkaa. Olen yrittänyt esim. brittikauppoja katsoa läpi, näyttäisi olevan ihan siedettävät hinnat ja mallit kivan näköisiä, mutta en tiedä sitten uskaltaako tilata. Lähimaastosta ei löydy rintaliiviliikkeitä, muuten menisin oitis sellaiseen :/ alkaa jo ärsyttämään kun voi mitään ihonmyötäsiä paitoja pitää ja olkaimista jää metrin uurteet olkapäihin. Olisiko antaa hyviä vinkkejä mistä saisi tilattua liivejä ja palautus olisi myös mahdollista?

5

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -mathilde-

      Okei. Sun pitää määritellä kohtuullisen sopiva koko ja sitten sopiva liivimalli.

      Jos ymmärsin oikein, koossa 75F kuppi oli ok kokoinen, mutta ympärys liian löysä, joten päädyit siksi oletukseen 70G?

      Mittojen mukaan on vaikea sanoa, mutta aloita tuosta koosta kokeilu.

      Liivin leikkaus ja malli on myös tärkeä. Jos olkaimista tulee uurteet, sitten kannattaa satsata hyvälaatuiseen ja tukea antavaan liiviin, jossa on hieman leveämmät olkaimet. Jos et ole lyhytselkäinen (yläosasta) sitten voit myös kokeilla liivejä, joissa on 3 hakasta päällekkäin (eli nauha on tavallista korkeampi).

      Jos ylävartalo on lyhyt, plungemalli eli kuppien keskeltä uurrettu istuu usein hyvin. Muuten valitse keskeltä korkea malli, se tukee paremmin.

      Kupin malli riippuu sun rintojesi mallista ja suhteesta hartioihin. Jos hartiat ovat kapoisat suhteessa rintoihin, olkaimet valuvat helposti, sitten vältä balconette liivejä. Jos taas hartiat ovat leveämmät, sitten balconette-malli voi sopia.

      Liiveissä voi myös olla sivutuki, se sopii jos rinnat karkailevat kainaloihin päin.

      Paras tuki tule jos kuppi on ns. täysikuppi tai 3/4 kuppi (ei siis puolikuppi). Eli kuppi jossa on saumat. Hyvä t-paita liivikin voi käydä.

      Oletko katsellut suomalaista nettikauppa Lumingerieta. En ole itse tilannut sieltä, mutta toimitus ei maksa mitään ja jonkin verran valikoimaa on. Sivustolla on myös hyvät ohjeet, mm. virtuaalisovittaja, joka auttaa liivien arvioinnissa.

      Jos tuo ei miellytä, sitten suosittelen kohtuuhintaisia Brittikauppoja, tosin kannattaa tilata kaksi kokoa kerralla, koska palautus Suomesta maksaa. esim. Figleaves, Bravissimo, Brastop.

    • Ahhh!

      Ihanan isot bosat sulla, nam!

    • auttakaa

      Minäkin haluaisin löytää sopivat rintsikat. Ärsyttää kun pitäisi tilata monta eri kokoa ja sovitella niitä ja palautella ja vaihdella. Changen laskuri näyttää kooksi 70J ja Lumingerien laskuri 70L. Olen testannut monia laskureita ja vertaillu niitä moniin taulukoihin, mutta en tiedä mikä voisi sitten olla oikea kun kaikki näyttää eriä. Jos joku voisi auttaa, mitat rinnan alta n.77cm ja päältä n.104cm. Rinnan alta mittasin napakalla otteella ja päältä löysästi, niin että mitta ei kiristänyt yhtään mutta ei kuitenkaan tippunut. Mitä kokoja mun kannattais tilata ja kokeilla ja yleensäkin mistä?

      • mathilde---

        Ei ole olemassa automaattisia satavarmoja kokoja, jotka saa laskurista tai mittaamalla kehonsa. Sopivan koon löytää vain kokeilemalla liivejä päälle, tarkistamalla miltä ne näyttävät ja tuntuvat, ja silloinkin tuo kokotulos koskee vain tuota valmistajaa ja samanmallista liiviä.

        Kokoon vaikuttaa myös sun ruumiinrakenne, mieltymykset ja liivien materiaalit ja käyttötarkoitus.

        Changella on hieman erilainen mitoitus kupeissa, joten sen laskurista saatu tulos ei anna mitään apua liivikokoon yleensä. Lumingerien laskuri näyttää hieman ylimääräistä mielestäni.

        Sinuna kokeilisin (muissa kuin Changen liiveissä) aluksi kokoa 70H ja seuraavaksi 75G.

        Vaikea antaa neuvoja, kun et kertonut yhtään mitään tietoja itsestäsi, etkä siitä minkälaisia liivejä etsit ja mitä merkkiä/mallia/kokoa olet aikaisemmin käyttänyt ja mikä niissä oli vikana. Pääsetkö johonkin liiviliikkeeseen kokeilemaan liivejä vai et?


    • Mistä mulle sopivat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe